|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
15.11.2008 9:47:02   
july1
En lep pozdrav! Jaz sem rodila 2.8.2008 malega Žigata. Zdaj me pa zanima če je še kakšna mami, ki je takrat rodila v ljubljanski porodnišnici? Zelo bi bila vesela če bi se oglasila, da si izmenjava izkušnje in malo poklepetali. Sem namreč prvič mami.user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.11.2008 9:47:32   
july1
En lep pozdrav! Jaz sem rodila 2.8.2008 malega Žigata. Zdaj me pa zanima če je še kakšna mami, ki je takrat rodila v ljubljanski porodnišnici? Zelo bi bila vesela če bi se oglasila, da si izmenjava izkušnje in malo poklepetali. Sem namreč prvič mami.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.11.2008 9:59:51   
sayuri
july dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image  Tukaj je veliko mamic, ki so prvič mamice, tko, da se nam kar pridruži pri klepetu in povprašaj, če te kaj zanima user posted image  2.8. je pa daja28 rodila. Sam ne vem, če v Lj.

Rok, vse najlepše za 4 mesece user posted image

Pa še za včeraj sem pozabila user posted image user posted image user posted image

Teodor vse najlepše za 3 mesece user posted image
Rok, vse najlepše za 3 mesece user posted image
Zoja vse najlepše za 3 mesece user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.11.2008 10:08:30   
dojenč
hoj
lepo pozdravljene vse, joj ste čveke.ste načvekale kar 45 strani, zdaj pa ne vem ali ve tak cvekate ali pa že mene ni bilo tako dolgo na okoli.
danes pa sem šla delat v svojo trgovinco, pa bom vas sedaj malo prebrala in pokomentirala

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.11.2008 10:12:47   
sayuri
dojenč kok si pridna, da že malce delaš user posted image . Pa imaš trgovinico doma? Jst bi tkole kaj doma počela. Včasih mi je prav dolgčas. user posted image  Kdo bi si mislil, a ne? Pri dvojčkih user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.11.2008 10:43:40   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

K_a_t_j_a, ti hodiš v Ce....kako je pa kaj tam s to amb.???

Sandra123 jaz imam v torek RA za Jana in ti sporočim, kako je bilo. Do sedaj smo bili enkrat na UZ ledvičk, to je pa v P.
Pri Janu je res takšna teža, sem poklicala patronažno in mi ga je še enkrat zvagala, je pa res baje, cda je veliko zrastel in in zatto mogoče takšna teža. v enem meseci je zrastel 4 cm. Vt reh pa 11 cm. Sma pa na Pregominu in še na mojem spupanem mleku. Vendar je moje mleko že manj kvalitetno, ker je že bolj vodeno.

Letim, Jan se je zgleda ornk pokakal.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.11.2008 10:46:11 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.11.2008 10:46:55   
Maja T.
Gajka prehitela si me s user posted image . In praviš, da se je Rok včeraj uspel prekotaliti user posted image .

Mariborčanke, kako ste luštne s štručkami user posted image user posted image , ko boste imele drugi randi, se vam pa pridruživa.

Majči22 male me je odrešila, kako olajšanje user posted image .

July dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image na čveku.

Dojenč, ti pa kar delat, super user posted image

Vsem malčkom vse naj, naj Zoja, 2x Rok, Teodor

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.11.2008 10:51:46   
dojenč
GAJKA-tale tvoj rok pa je pravi akrobat, no da še jaz povem svojo dogodivščino s svojo 3 mesecno žano.ker imam previalno mizo veliko in široko(bi se mogla večkrat obrnit preden bi dol padla)pa jo včasih za hipec pustim na njej, sem ji zsdnijc

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.11.2008 10:53:19   
dojenč
no, da nadaljujem, pa sem jo za hip pustila samo na previjalni, pa  pridem nazaj pa je tud kravico pasla, sama se je obrnila na hrbet, no zdaj pa jje več ne upam same pustit.joj ti nahivančki, so pravi mali.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.11.2008 11:05:34   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Bella tudi jaz našega kar naprej lupčkam, povsod, po ličkik, podpladkih, ritiki, laskih, rokicah, bušiju... Čist sm nora. Se bojim da ne bo zasovražil že teh prtiranih cmokcev, ampak men je tak cartek in se ne morem upirat.

js tudi skoz...

july, dobrodošla.

in še eno o pleničkah, ko sem zadnjič obdolžila mullerjeve p. mu zdej ponoči devam pamperske in danes: cel hrbet posran... tk da zgleda niso plenice nič krive, ampak mali pač tolk naenkrat nakaka. al kaj??

grem na sprehod, uživajte soboto!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.11.2008 11:23:50   
bambi14
No sem malo prebrala in sedaj morem rečt že dober dan in ne dobro jutro-hiii.

Včeraj se mi enostavno ni uspelo pojavit na RR. Po drinku sem/sva počakala/i mojega user posted image in smo še šli v špar po nakup, domov sem prišla ob 17 uri in seveda lakota, pa še mi2 sestradana. Zvečer je bla mala na joški 2x po 1,5 ure- pa to ni normalno, sem mislila, da mi bo hrbtenico razturalo. Spat smo šli komaj ob 00.30 in do 4. Zgleda, da imamo mi tudi spremembo- kak se že reče:PRESKOK V RASTI( JA KO BI LE BIL).

Lepo je bilo videti babnice in malo počvekat ampak vse ful hitro mine. Pa drugič,.....in sicer postavljam datum:

MARIBOR srečanje 9.12.2008 ob 11 uri v Europarku-Ginger(lahko bi rezervirale mehke stolčke)user posted image

Nič grem slikice porihtat, če mi bo ratalo.user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.11.2008 11:44:36   
Ryssa
Ojla!

Jaz sem tudi čisto vse prebrala, komentirat se mi pa ni ljubilo user posted image user posted image

Vsem malčkom čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

Naš je šel spat ob osmih, zaspal malo pred deveto in spal do pol sedmih in še potem do pol desetih user posted image
Ko bi le bilo vedno tako.

Sem včeraj jaz tudi naročila tiste kasete, zdej bomo pa mel zalogo.
Veliko rajše preko interneta naročam, ker lahko vse v miru pogledam user posted image

Razvojna.... jaz sem bila v CE enkrat s sestro ki ima dvojčke. Potekal je pa tak nekako: zunaj jih slečeš do bodija, greš notri, jih sestra zmeri, zvaga, potem greš pa do zdr., ki jih pogleda. Zdravnica prijazna, noben nič težil zaradi kakega handlinga, pa sem jaz enega držala - pa tako ali tako nisem imela pojma kako držat ker nisem imela izkušenj, pa ni noben nič rekel. V glavnem jaz imam dobro izkušnjo, tak da nič bat user posted image

Ja nič, sem še mislila nekaj napisat pa nimam časa, se princ prebuja user posted image

Lep dan!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.11.2008 11:45:57   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Še posebaj zate Cebrca en post user posted image user posted image user posted image

Glavo pokonci punca!
Čudno mi je da te je otožnost zadela šele sedaj (ko sta z Ivanom že 'ulaufana'), mene je takoj po porodu . Jokala sem nonstop. Je moral user posted image tolažit mene bolj kot Vida user posted image . Loteval se me je neznanski STRAH. Ne vem točno pred čim. Pred tem, da otročka nebi nič bolelo, da nebi imel krčev, da bi lepo papcal, da bi lepo rasel, da bi normalno videl, slišal, da bi bil pač zdrav, zdrav, zdrav in še enkrat zdrav.

Druga stvar ki me je zadela, je bila ta nekakšna odrezanost od sveta. Na začetku nisem mogla sploh nikamor in me je bilo groza te zapečatenosti - sploh ko se še zaveš, da bo to za cel lajf v bistvu. Preveč sva bila vajena okol skakat. Pa tudi sama sem se miljonkrat brez ovir odpravila kamorkoli, ker ful rada vandram vsepovsod. sploh tujina me vabi. In zdaj - tega ni več user posted image .
Samo toliko počakam da fantič zraste, potem bomo pa spet šibali okrog user posted image .

Potem so tule še neprespane noči. Jooj, jaz tako rada spim, tako rada zjutraj poležim. Mi gre zdajle kar na jok ko tole pišem. Res se rada crkljam in skačem po hiši v pižami tudi do kosila če treba (ob vikendihuser posted image in dobustu). Zdaj je pa kap. Dnevno mi manjka vsaj še kakšne 2 ali 3 urice spanca.  Še kave nisem pila zaradi pritiska - sem jo včeraj ponovno začela...

.... še kaj bi lahko napisala, pa sem že tako predolga...

V glavnem, malo naj ti sedaj pomagajo doma to prebroditi, in boš potem spet kot nova. Kot user posted image .
Jaz sem šla v najhujšem obdobju (Vid je imel 3 tedne), k moji mamici za 3 dni. Je Vida mami imela skoraj ves čas, tudi čez noč. Jaz pa sem si medtem odpočila, musko sem si na glas nabila, šla sem si v trgovino po nekaj novih cot, torbico, šuhe... In sedaj je kul.

Še pikepoke, da bojo težave čimprej mimo.
                          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te mam ko rada!!!!!! Se počutim ko odprta knjiga in da me ti bereš, lepš res ne bi mogla napisat. Sem pa zgleda te občutke do sedaj odrivala, zdaj pa mi je usekal ven.

Sem zato zdaj pošibala več ven in med ljudi, zato sem malo manj na RR. Pa bom tudi tukaj spet bolj pridna! user posted image

sayuri moram garmin vklopit, da bom kakšno cesto na počez našla,user posted image da ne bom hodila do Lj in nazaj! Bi pa z veseljem prišibala, kot sem že napisala sem se vrgla med ljudi! Pa super "filčmek" v slikicah! (sem morala mal nazaj pokukat, da sem videla za kaj se je slo user posted image )

bella02, ozziebo, Zoja Miša, Ryssa, Krysia, gajka, Maja T hvala vsem za spodbudne besede, pa ker vem, da ste me pogrešale! user posted image user posted image user posted image

buhtlčk user posted image sam, da ti je všeč!
tejkazuser posted image -išias sem ga imela pred in med user posted image , zaenkrat pa HB še ne, ampak zelo pazim kako vzdigujem! Med user posted image je blo najbolj hudo, ker nisem smela vzet nič proti bolečinam! user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.11.2008 11:46:51   
cebrca
Upam, da mi niste kaj zamerile, ker sem se kar malo zgubila z RR.user posted image Počasi mi uspeva, da se spet sestavljam skupi in ni več tako hudo. user posted image   Sem pa malo več pošibala v naravo in med ljudi in sem bila bolj malo doma. user posted image   user posted image   zato mi je tudi časa za računalnik malo zmanjkalo. user posted image
Zadnje dva dni pa zgleda da je še luna vplivala na Ivana in takoj ko sem bila za  user posted image , se je začela veselica  user posted image in sem moral letet.
To je pa še enkrat za vse avgustovke in vaše lepe besede in vaše avgustovčke!
user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.11.2008 11:49:15   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Išias - začne se v ritnici in gre proti nogi kot en krč. Ma, boli pa kot user posted image Sploh ne morem stopit na nogo takrat. Masirat se pa tudi jaz ne pustim. Sem mislila če katera ve, ali pomaga kakša krema?

Meni pomaga masaža z ledom toliko časa dokler ne rata neprijetno, potem pa lahko uganeš JUST - olje31 in brinova krema.
user posted image user posted image Pa ne vzemi vse besede s foruma za prehude. Saj veš sto ljudi sto čudi, lahko je beseda ista, razume jo pa vsak po svoje. Pa ti si vedno polna nasvetov iz lastnih izkušenj, ni pa nujno da vedno vsem pašejo. Sicer bi bil pa svet dolgočasen, če bi bili vsi enaki.

Pa to velja za vse, tukaj na RR nas je združilo naljepše in najbolj čudežno doživetje na svetu: pričakovanje in rojstvo naših malih srčkov. Škoda je to pokvariti zaradi nekaj besed a ne punce!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.11.2008 11:49:28   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Bella, ti se kar skašljaj, te dedce je treba res vedno nekam sunit, če hočemo, da je kaj od njih. Za vsako stvar rabijo pisna navodila pa še nekoga, da jih vsake tolko malo brcne nekam!

Pa še kako res. Šele ko ratam  user posted image   me začne resno jemat in študirat kaj sem že stotič povedala!

gajka user posted image user posted image user posted image user posted image za Rokov obrat!!!

Evo pa mi je uspelo končno vse prebrat. Komentirala sem nekaj, pa ne morem vsega je preveč, ne mi zamerit. Je bil vleraj čuden dan. Ivan cel dan siten, še zvečer na kopanju se je pritoževal, kar se ni še nikol. Pa običajno zaspi že ob 20H, včeraj pa šele 22:30 user posted image user posted image user posted image . Pa danes je spet pestro. Se tolažim da še vedno luna vpliva.
Zdaj pa šibam, je zunaj lep sonček! Pa mal več postov je, ker sem vas brala cel dopoldne!user posted image
Želim lep vikend in vas zapuščam z obljubo, da bom spet več tukaj! user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.11.2008 11:52:13   
naty13
Dan.

Da se na hitro javim. Imam samo enega sinčka doma, pa mi čas še hitreje teče. user posted image user posted image user posted image

Sva se z Joštom zjutraj mal pocartala v najini postelji, pa potem še mal pogovarjala v dnevni, obesila en stroj cunj. U je bilo zanimivo. user posted image  Potem je eno rundiso - pol urce odspal, jaz malo pospravila, potem pa spet igranje, hranjenje in že sva ven mahnila. Zdaj mi pa spančka v vozičku. Jaz pa še posesam in imam pospravljeno. user posted image

Gajka sem se kar nasmejala Roku. Ta je pa dobra. Meni se je pa Nejc popočez ponoči obračal in se z nogicami zataknil med letvice, potem je bilo pa vstajanje in popravljanje. Samo, da se je umiril in zaspančakl. user posted image

July dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

Vsem avgustovčkom čestitke za tri in štiri mesece. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe slikice iz srečanja. user posted image user posted image user posted image

Bambi tudi mi imamo skok v rasti. Smo se danes spet ob 1h zbudili, pa potem ob 6h. user posted image  Je bilo en mesec nazah isto, trajalo je pa kakšnih 4 ali 5 dni. user posted image

Sayuri, kaj praviš, dolgčas ti je. user posted image   Pa ti nisi resna no. user posted image user posted image user posted image user posted image  Najboljš  da še en par dvojčkov naštimata. user posted image user posted image user posted image  mal heca.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.11.2008 12:45:15   
tatly
oj..ja lepo cvekateuser posted image pridneuser posted image sma hodla vceraj v mulerja pa sem kupla aptamil skoraj 5€ ceneje..nevem zakaj take razlike...nekaj o merkatorjevih nalepkah ste govorle teh nimam lahko pa ce katera rabi sparove....nic grem brat kaj ste nacvekale..aja vsem cestitke za 3 ali 4 mesece
pa kak lepo ze vsi gor glavico drzijo nasa se je noce ko kravice pase

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.11.2008 12:47:54   
tatly
aja sem hotla nasi puziki vceraj kupt mosakinke pa niso mel malih -ma da nimam srece,,,,pa se kar dalec imamo do h&m...grrrr

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.11.2008 13:23:49   
bambi14
Slikice iz srečanja:

user posted image

mali šarmer

user posted image

in še en,....le komu se smeje?

user posted image
in Elanina v naročju Andrejeboris.

user posted image
jaz z Elanino in Andrejaboris.

in še ena:
user posted image

fajn je bilo.user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.11.2008 13:27:29   
bambi14
Pa še tamala je bila dobre volje in nič spanja- halo, ne sme nič zamudit.
user posted image

user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.11.2008 13:55:00   
sandra123
Dan...za nami ena prav čudovita noč user posted image user posted image user posted image user posted image ...sta obe zaspali ob 20-ih, Teja se je zbudila ob 3.50 ( vedno pogledam na uro, ko se katera zbudi user posted image user posted image user posted image ), Taja pa ob 5.50....sem si kar spočila, priznam user posted image ...Sem že danes bila v šopingu - malo hrane nabavila, potem pa šibam še enkrat v šoping - seveda malo oblačil za moje user posted image user posted image , Tina pa HB še ne rabi novih oblačil....zase po mojem ne bom nič kupovala, ker ne bo časa....Kakšen nasvet glede nakupa bundic za T&T? Kje naj jih kupim....H&M, C&A, Oviesseuser posted image user posted image user posted image ......
Mali dve sta danes pridni in to kar ne morem verjeti, ko me ponavadi okupirata 100/uro čez dan, danes se pa lepo igrata na igralni podlogi, pa še za rokice sta se začeli držati user posted image , skratka, čedalje bolj se zavedata, da sta dve user posted image user posted image in da se lahko malo pozabavata user posted image ...Tina ju pa zna neverjetno zanimirati, kadar sta sitni...samo malo zapoje ali zapleše pred njima, pa se veselo smehljata user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Nič, šibam kosilo do konca pripravit, da bom potem lahko šibala v šopinguser posted image ....
Cebrca....drži se punca, vem, da je včasih zelo hudo....niti nočem obujati spominov na to, kako sem se počutila, ko sem kar naenkrat ostala doma sama s 3-mi otrociuser posted image ....Pojdi malo med ljudi, privošči si kakšen šoping samo zase, ali pa malega daj v varstvo za kakšno urco, samo pusti gospodinjska opravila pri miru in počutje se bo kmalu izboljšalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate user posted image .....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.11.2008 13:57:34 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.11.2008 13:56:50   
sandra123
Bambi, krasne slikce user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.11.2008 14:04:40   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Slikice iz srečanja:

user posted image

mali šarmer

user posted image

in še en,....le komu se smeje?

user posted image
in Elanina v naročju Andrejeboris.

user posted image
jaz z Elanino in Andrejaboris.

in še ena:
user posted image

fajn je bilo.user posted image

se opravičujem Tamy, da nisem napisala kje si,......

user posted image

in hvala za pleničkeuser posted image , sem jih že sprobala in do zdaj se mi zdijo ok.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.11.2008 15:58:36   
anaya
lepe slikice.... Kaj pa Tamy pa Martin ko sta si zelo podobna.... mate ene srečo, moja ni meni podobna NIČ....

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.