naty13
|
Čer. Preživeli supetr vikend, posebaj danes, ko smo bili kompletni vsi4 skupaj. Smo šli po Nejca dopoldne, potem pa na Bled, kjer je Nejc spet pridno hodil, račkam metal kruhka, opazoval kočije, ki so šle mimo, pa vlakca, pa tolk ladij je bilo na jezeru,.... Super. Smo hotli še na in sok, pa ni bilo nobenega kelnarja ene 15min, potem smo pa vstali in šli. Doma smo skuhali kosilo, pojedli, po kosilu sta šla pa in Nejc mal ven, jaz sem pa z Joštom spala, mi je omagal na flaši in ga ni bilo za zbudit. Popoldne smo dobili obiske - prišel stric s familjo, je fajn čas minil, še Jošt je šel pol urce kasnej spat, ni nič sitnaril, meni je bilo pa čisto ok. Ati pa že pridno dela, jaz pa sem naredila večerjo Nejcu, je že pojedel, zdej mi je pa dal par minut, potem pa igrat. Vilika pošiljam tebi in Vidu. naj se čimprej uredi karkoli že je. Lahko je le tak dan, ti povem iz izkušenj, da tudi jedci kakšen dan zablokirajo. Ali pa se mu kakšna virozica pripravlja, upam, da ne. Zoja Miša super za obisk pri Tejki. Pa slikice gor. In za avto. Andrejaboris fajn, da si samo menjavo naredila - mami in tašča. Dobro ti to organiziraš. No še 6 dni pa pride tvoj domov. Ga Lan kaj pogreša Cebrca za tako lep izlet in lep dan. Samo, da si fajn in da si na zraku in odženeš slabe misli stran. Mi je všeč tvoj post, si ga lepo popestrila s slikicami izletniško - otroškimi. Pa saj ga vedno lepo popestriš s kakšnimi lepimi željami in nasveti, pa lepimi besedami. Pogrešam Erin. Ni se javila od dneva, ko je pisala, da Tilen cel dan spi. To je sigurno že kakšne tri ali štiri dni. Upam, da so v redu. Sandra za uspel šoping. Tudi T&T se bosta morali navaditi, da ne bosta vedno dobili zize. Ja saj moraš kdaj pa kdaj tudi sama kaj, da se spočiješ mal od tega, da moraš vsako sekundo mislit na otroka. Zvezdica se nam tudi že dolgo ni javila Anita super za potepanje, res lepa fotka. Sem takoj vedela, da je tvoj sms. Bi mogla Zojo za Jošta poslat. Mal heca.