cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Še posebaj zate Cebrca en post Glavo pokonci punca! Čudno mi je da te je otožnost zadela šele sedaj (ko sta z Ivanom že 'ulaufana'), mene je takoj po porodu . Jokala sem nonstop. Je moral tolažit mene bolj kot Vida . Loteval se me je neznanski STRAH. Ne vem točno pred čim. Pred tem, da otročka nebi nič bolelo, da nebi imel krčev, da bi lepo papcal, da bi lepo rasel, da bi normalno videl, slišal, da bi bil pač zdrav, zdrav, zdrav in še enkrat zdrav. Druga stvar ki me je zadela, je bila ta nekakšna odrezanost od sveta. Na začetku nisem mogla sploh nikamor in me je bilo groza te zapečatenosti - sploh ko se še zaveš, da bo to za cel lajf v bistvu. Preveč sva bila vajena okol skakat. Pa tudi sama sem se miljonkrat brez ovir odpravila kamorkoli, ker ful rada vandram vsepovsod. sploh tujina me vabi. In zdaj - tega ni več . Samo toliko počakam da fantič zraste, potem bomo pa spet šibali okrog . Potem so tule še neprespane noči. Jooj, jaz tako rada spim, tako rada zjutraj poležim. Mi gre zdajle kar na jok ko tole pišem. Res se rada crkljam in skačem po hiši v pižami tudi do kosila če treba (ob vikendih in dobustu). Zdaj je pa kap. Dnevno mi manjka vsaj še kakšne 2 ali 3 urice spanca. Še kave nisem pila zaradi pritiska - sem jo včeraj ponovno začela... .... še kaj bi lahko napisala, pa sem že tako predolga... V glavnem, malo naj ti sedaj pomagajo doma to prebroditi, in boš potem spet kot nova. Kot . Jaz sem šla v najhujšem obdobju (Vid je imel 3 tedne), k moji mamici za 3 dni. Je Vida mami imela skoraj ves čas, tudi čez noč. Jaz pa sem si medtem odpočila, musko sem si na glas nabila, šla sem si v trgovino po nekaj novih cot, torbico, šuhe... In sedaj je kul. Še pikepoke, da bojo težave čimprej mimo. Te mam ko rada!!!!!! Se počutim ko odprta knjiga in da me ti bereš, lepš res ne bi mogla napisat. Sem pa zgleda te občutke do sedaj odrivala, zdaj pa mi je usekal ven. Sem zato zdaj pošibala več ven in med ljudi, zato sem malo manj na RR. Pa bom tudi tukaj spet bolj pridna! sayuri moram garmin vklopit, da bom kakšno cesto na počez našla, da ne bom hodila do Lj in nazaj! Bi pa z veseljem prišibala, kot sem že napisala sem se vrgla med ljudi! Pa super "filčmek" v slikicah! (sem morala mal nazaj pokukat, da sem videla za kaj se je slo ) bella02, ozziebo, Zoja Miša, Ryssa, Krysia, gajka, Maja T hvala vsem za spodbudne besede, pa ker vem, da ste me pogrešale! buhtlčk sam, da ti je všeč! tejkaz -išias sem ga imela pred in med , zaenkrat pa HB še ne, ampak zelo pazim kako vzdigujem! Med je blo najbolj hudo, ker nisem smela vzet nič proti bolečinam!