Vilika
|
čvekee... sem zdaj brala 5 strani kot nora... bom komentirala kar bom uspela.. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Vilika - malo sem te s fotko prehitela. Pa vidim, da imate tudi od PP jajčko - a se tebi tudi zdi, da bo Vidu kmalu premajhna, ker ima tako kratke pasove? Jaz pri Roku, če je malo debelejš oblečen, komaj pase zapnem. Pa mi ni jasno, kako dolgo bo še lahko v uporabi. Sem opazila da si bila hitrejša s slikico , sam po tistem nisem mogla bit več na RR... Vidu že nogice kar fajn ven gledajo z lupinice, pasovi so zaenkrat še ok, res pa je, da še nismo imeli debele bundice oblečene . Mi imamo že nekaj časa do konca podaljšane - zadaj se prestavijo tisti kovinski haklci, tam kjer je stična točka vseh treh koncev trakov (če morda nisi opazila, ker sem jaz komaj) in tako pridobiš še kakšne 3 cm. Bo treba očitno za božička resnično že kaj večjega imeti, če ne prej. bambi - tole z avtomobilom je lepa pa reč, jaz bi popenila. Sam če ni poti nazaj se moraš sprijaznit... upam da bo avto kljub km dobro služil In čestitam za izpit Maja T. - lepe fotke in čuvajta se z Zaro da ne zbolita. Jaša, Jošt, Eva in Nejc so ful simpatični na fotkah Zoja Miša - krasno napreduje tvoja pupika in vse pohvale za vztrajnost pri črpanju. Nič se sekirat če počasi mlekca zmanjkuje, tvoja punčka ga je lepe tri mesece pupala, pa še malo ga bo. Naš tamal je mojga mlekca papcal vsega skupaj en teden, še to samo 50 ml dnevno, pa čisto vredu napreduje, mogoče celo malo prehiteva . Kar se zvončka tiče sem prepričana, da je OK. Naš pa igračke ni hotel opazovat, pa vem da zna. Vratne mišice boste pa strenirale, a ne . IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Včeraj mi je pisal šef. Je napisal da mi zdajle decembra pogodbe ne bodo podaljšali, vendar naj se nič ne bojim da bi ostala brez službe. Avgusta me bodo ponovno zaposlili. Ne vem zakaj mi zdaj ne bi podaljšali, ker zmano itak zdaj nimajo nobenih stroškov, tako so se pač odločili. Mogoče bom še malo pojamrala, drugače sem pa vesela, da mi ni treba iskati nove službe. Čisto enako kot pri meni. Najprej so nekaj obljubljali, potem mi pa niso podaljšali pogodbe, pa rekli so, da me bojo 'verjetno' nazaj vzeli julija. Sam ta verjetno mene moti ker sem bolj ziheraške sorte. Mah smotani so - jim je težko dat tisti regres mladi mamici... , al pa če bi ga obdržali. Ja, Cebrca - oglasi se kaj, smo toliko javi, da si ok. sayuri - fajn da ste bili pridni na telovadbi in hvala za pohvalo slikice. IZVIRNO SPOROČILO: daja28 Mene pa jezi, ker naju noče slikat. Mam miljon slikc, na katerih je Leon sam, pa še tam večino zamudim, ker se zresni, ko vidi, da držim fotoaparat. Tudi moj lubi me noče fotkat, kadar se loti, pa vedno čuden trenutek ujame, sploh se ne potrudi. Tako tudi jaz nimam nobene luštne slikice s tamalim. Imam ene par čudnih. Pa tudi sam noče da ga kaj preveč slikam, tako je potem Vid na vseh ftkah kar sam samcat . Luštkan je Leon na slikici, škoda ker je pobruhal puloverček, te heca kaj . IZVIRNO SPOROČILO: daja28 Tak cortko je. Kaj ima dudo že od začetka? Naš mali je namreč ne mara, skoz jo ven pluva. Pa bi rajši vidla, da cuza dudo, ko svoje palčke. Kak nasvet prosim. Naš tudi noče vedno imeti dudice. Včasih pa rabi samo majceno tolažbice ko ni prepričan ali bi jokal ali ne. Takrat jo zagrabi. Pa vćasih mu kapnem gor kapljico za krčke, ki je sladka in pol vleče kot za stavo. Saj vem da to ni OK , samo včasih ga je tako najlažje pomirit. IZVIRNO SPOROČILO: daja28 Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom? Jaz mu, tako kot ostale samo malo psivršičku razmaknem in očistim,itak ni kaj za čistit... Kaj več kot to pa ne upam. Baje pediater to potem enkar pogleda in vidi če je ok. Ali vsem pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila. Nas tudi niso dali na kontrolni UZ kolkov, pa mi ful bed, ker vidim da imajo to skoraj vsi. Ji bom probala zdaj še 1x omenit. Pa še, ali so vam pri G kaj kontrolirali kri, če imate premalo železa? Nič kontrole ni bilo. Erin - cortkana Tilnova šobika . Upam da jo meni tudi uspe 1x ujeti. Ryssa - ja veelik je naš fantič za svojo starost , Lan tudi ni videti majhen in prav simpatično gleda na slikici. Pa kar večkrat se javi - te je lepo brati. Matejchi in sayuri -ful lepi fotki vajinih punčic, pa zlo cortkane majčke. Neža - nežika je tudi cukrček, pa lepo oblečena. Krysia - dobro vprašanje glede ustnic. Jaz nimam pojma kako jih zaščitit. Pa naš tamal je tudi včeraj ogromno spal, danes je pa normalno. Nyna84 - luštni ste! ....no pa je ena litanija nastala....