|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.11.2008 15:32:11   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, pridni sta s hranjenjem. Jaz se dostikrat spomnim nate in te res močno občudujem (prav tako tebe Ryssa). Kaji Lini daješ zlato popotnico za v življenje, punčka je res lahko srečna da si ti njena mami.

Te mam rada!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Zoja Miša vidiš, kakol lepo anpreduje tvoja pupika user posted image  In res je lahko srečna, da si je prav tebe izbrala za mamico. Tko si pridna s črpanjem. Kapo dol. Glede zvončka ne skrbi. Isti primer je bil pri Filipu pred 4 leti. GA je zanimalo nekaj čisto drugega. Samo, da je men pediatrinja rekla, da ne sliši user posted image  in nama takoj dala napotnico za na polikliniko. TAm smo dali vse možne preiskave skozi (se mi zdi, da je Erin imela isto s Tilnom). MApak naš fant še preveč sliši. Včasih mu moram reč, naj pospravi radarje in antene user posted image . Je pa razumljivo, da bojo pri KajiLini bolj pozorni na vse zadeve zaradi odprtega neba. Ne bodi nič prestrašena. Tvoja punčka je čudovita pupika in  firbčna punca, kot punce morajo bit user posted image  Bom pa danes na FT vprašala za kakšne vaje za vratne mišice. ZA eno vajo vem, sam ne vem, kako naj ti jo opišem. Če drugače ne, se bom slikala in jo pripopala sem gor user posted image . Obljubim...popoldne, ok?

Tebe tudi!

In Naty, pa Gajko in Majo T (hvala za info po telefonuuser posted image ) in Majči in Erin in Krysio in Rysso in Nyno in Bello (že držim pesti)user posted image user posted image user posted image
Ryssa, mislim da te glede tega pumpanja zelo dobro razumem! user posted image  Vendar jaz napumpam nekje 140 ml v povprečju, tako da se bojim, da bo kmalu še kaj umetnega moralo pastuser posted image . A kaj hočem, dosegla sem vsaj to, da mi je uspelo vsaj do 3 meseca samo s tem. Pa verjetno bo še kakšen teden tako.
Tejkaz, Naty, lepe fotke, pa kar v posteljo sta ju položili?user posted image  Super fotke!

Tejkaz, kul za službo, važno, da te čaka!

Daja, mislim, da imam glede slik isti problem. Jaz sem z Kajo Lino na celih 3 slikah, samao je miljonkrat in z mojim ene stokratuser posted image  In UZ kolkov ima vsak otrok po 3 mesecih, to mu pripada! P bi ti moral dati napotnico!

Erin, saj jo bodo dali, če se čez 14 dni zopet ne odzove. Tudi jaz mislim, da je vse bpuser posted image . In majica je zakon!

Krysia, dobro zrihtaj na polikliniki in mi obvezno povej kako to izgleda!
Gajka, tole je vprašanje na mestu, pa ve katera odgovor??? Sayuriuser posted image

Maja T, pazi nase! Kako pa ravnati, pa nimam pojmauser posted image

Sayuri, madonca je Zara lušta, prava pozerka! Hvala ti, ker se boš tako potrudila in slikala! Dobiš Milko Lufflet (boh ve če sem prav napisalauser posted image ) naslednjič, prav?! Upam, da se vidimo še to leto!
In seveda vsi ostali otročki tudi! Nič ne zaostajajo za Zarouser posted image

Krysia, tudi dobro vprašanje. Jaz jo po ličekih malo namažem, mogoče bi jo morala še po ustnicah?user posted image
In po mojem ni nič narobe. Poglej to vreme, kdo pa ne bi spal. user posted image  Kaja Lina tudi, po mojem e cepivo malo vpliva.

Tudi naju je prej na sprehodu dež dobil, a sreča za nepremočljivo prevlekouser posted image . Le jaz je nisem imela in bila kar precej mokra. No, kaplalo mi še ni iz lasuser posted image .
Princeska spi, jaz pa študiram kava ali postelja?user posted image  Mislim, da bo kava in likanje, spat se skoraj ne splača, čez pol ure bo itak akcija.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.11.2008 15:32:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca?

Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395

Tudi jaz sem tegale pred parimi minutami gledala na spletu. Všeč mi je, ker ima 5 let garancije, pa še servis imam blizu (mi jeuser posted image povedu). Tako, da se bom verjetno odločila za gorenje, kakšnega pa še nevem. Tako kot je Sayuri rekla, moram gledat da je kondenzacijsko sušenje. Sej kokr sm gledala večinoma imajo vsi tako sušenje. Pa prostorn mora biti.

Itak najbolje vzet takega za 7 kg. Glede garancije pri Boschu - dajo je 2 leti, dodatne 3 leta pa lahko sama dokupiš preko zavarovalnice Triglav za cca. 15 EUR, Gorenje ima že po defaultu 5 let. Jaz zraven iščem še pralni stroj, pa vseeno gledam malo, da bi bila vsaj vizualno sorodna modela po obliki, če bosta že skupaj stala. Ampak se ne morem odločit, a izbrat takega za pranje do 6 kg perila, ali raje kar takega do 7 kg perila. Ogromno ljudi namreč pravi, da je bolje, da ima sušilni stroj večjo kapaciteto kot pralni, da se potem cunje lepše posušijo... user posted image
Najbrž sem ena redkih oseb, ki se še nakupovanja pralnega in sušilnega stroja loti tako da bi še prej space shuttle skonstruirala. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.11.2008 15:35:54 >

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.11.2008 15:40:09   
anita goitan
takoj grem v nabavo:user posted image
http://www.mojskratek.si/ShooShoos.htm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.11.2008 15:50:37   
majči22

Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca?

Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395

Tudi jaz sem tegale pred parimi minutami gledala na spletu. Všeč mi je, ker ima 5 let garancije, pa še servis imam blizu (mi jeuser posted image povedu). Tako, da se bom verjetno odločila za gorenje, kakšnega pa še nevem. Tako kot je Sayuri rekla, moram gledat da je kondenzacijsko sušenje. Sej kokr sm gledala večinoma imajo vsi tako sušenje. Pa prostorn mora biti.

Itak najbolje vzet takega za 7 kg. Glede garancije pri Boschu - dajo je 2 leti, dodatne 3 leta pa lahko sama dokupiš preko zavarovalnice Triglav za cca. 15 EUR, Gorenje ima že po defaultu 5 let. Jaz zraven iščem še pralni stroj, pa vseeno gledam malo, da bi bila vsaj vizualno sorodna modela po obliki, če bosta že skupaj stala. Ampak se ne morem odločit, a izbrat takega za pranje do 6 kg perila, ali raje kar takega do 7 kg perila. Ogromno ljudi namreč pravi, da je bolje, da ima sušilni stroj večjo kapaciteto kot pralni, da se potem cunje lepše posušijo... user posted image
Najbrž sem ena redkih oseb, ki se še nakupovanja pralnega in sušilnega stroja loti tako da bi še prej space shuttle skonstruirala. user posted image

No pri temu sva si pa podobne! Zakompliciram lih tam, kjer je najmanj potrebno (bi rekeluser posted image ). Ja to sem tud jaz slišala, da je bolje čim večja kapaciteta pri sušilcu, da lahko celoten stroj opranih cunj lepo posušiš. Izkušenj pa nimam.
Še ta konec tedna ga grem iskat. Ker tole trodnevno sušenje me prav ubija. Cunj se pa nabere za tovornak. user posted image Sej nevem a imamo sam pr naš hiš tok cunj al je povsod ta problem.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.11.2008 15:57:55   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

takoj grem v nabavo:user posted image

Imam že ene doma!user posted image  sam so ji še malo preveliki!user posted image  

Tudi likala ne bom, se mi ne da.
Madonca, sem se odvadila da toliko spi, mi je kar dolg časuser posted image  Grem malo trač revije, ki mi jih tašča prinese počekiratuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.11.2008 16:01:48   
bella02
iskanje, vidim te!!! Kako ste? (joj, to sem napisala nekaj ur nazaj, pa sem imela vmes obiske; aha, še si tleuser posted image )

naty in tejka, sta pa maledva res uživala, ko sta se user posted image , vidve pa sta v miru user posted image in user posted image . Jest bi tud user posted image , pa je Zoja Miša obljubila, da se oglasi, ko dobi user posted image .
A ne, Zoja Miša?user posted image

Zdej grem pa user posted image . Pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.11.2008 16:16:03   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Daja, mislim, da imam glede slik isti problem. Jaz sem z Kajo Lino na celih 3 slikah, samao je miljonkrat in z mojim ene stokratuser posted image  In UZ kolkov ima vsak otrok po 3 mesecih, to mu pripada! P bi ti moral dati napotnico!

js moram tut prosit, da sem na kateri sliki skupaj z malim. vsi trije smo pa sam na dveh menda.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
daja pri nas je isto z lulčkom. Jst dam kožico toliko dol, kolikor gre, umije in pustim. Se pa to samo uštima. Če se ne tja do 3,5 let, potem je treba it naprej k zdravniku. Mi smo šli letos januarja s Filipom. Kožica ni šla čist gor in je zdravnik tam na polikliniki to uštimal v 2 minutah. MAlo je bolelo, pa 14 dni je bil lulček ful občutljiv.

men je tut babica rekla, da vedno ko se kopa, mu kožico 5x potegnem dol - sam kolker gre, nč na silo. ampak se mi zdi, da ma zdej čist zaprto luknco, prej ni mel tolk in me je tudi strah, da bo treba met kak poseg...

tejkaz, bravo, da te bo služba čakala.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Za uno mi pa dol visi... njo ma moj na čez jest jo nam crkljala. On naj ji kup če hoče user posted image

user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image

bambi, user posted image  za izpit.

in kaj še... verjetno sem še kej pozabla.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.11.2008 18:30:38   
aradej
punce katere ste imele CR če se vam še pozna brazgotina se dobi krema CONTRAKEL krema za nego brazgotin. je pa za po operacijah, opeklinah, poškodbah in ozeblinah. zdravi tudi stare brazgotine.
sem jo nabavila danes da bom user posted image  masirala tam kjer je bil šivan da se bo manj poznalo

če bo vse tako kot mora bit pridem na srečanje v celje

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.11.2008 18:52:59   
Vilika
čvekee... sem zdaj brala 5 strani kot nora... bom komentirala kar bom uspela..

Vilika - malo sem te s fotko prehitela. user posted image Pa vidim, da imate tudi od PP jajčko - a se tebi tudi zdi, da bo Vidu kmalu premajhna, ker ima tako kratke pasove? Jaz pri Roku, če je malo debelejš oblečen, komaj pase zapnem. Pa mi ni jasno, kako dolgo bo še lahko v uporabi. user posted image

Sem opazila da si bila hitrejša s slikico user posted image , sam po tistem nisem mogla bit več na RR... Vidu že nogice kar fajn ven gledajo z lupinice, pasovi so zaenkrat še ok, res pa je, da še nismo imeli debele bundice oblečene user posted image . Mi imamo že nekaj časa do konca podaljšane - zadaj se prestavijo tisti kovinski haklci, tam kjer je stična točka vseh treh koncev trakov (če morda nisi opazila, ker sem jaz komaj) in tako pridobiš še kakšne 3 cm. Bo treba očitno za božička resnično že kaj večjega imeti, če ne prej.

bambi - tole z avtomobilom je lepa pa reč, jaz bi popenila. Sam če ni poti nazaj se moraš sprijaznit... upam da bo avto kljub km dobro služil user posted image user posted image user posted image In čestitam za izpit user posted image

Maja T. - lepe fotke user posted image in čuvajta se z Zaro da ne zbolita.

Jaša, Jošt, Eva in Nejc so ful simpatični na fotkah
Zoja Miša - krasno napreduje tvoja pupika user posted image in vse pohvale za vztrajnost pri črpanju. Nič se sekirat če počasi mlekca zmanjkuje, tvoja punčka ga je lepe tri mesece pupala, pa še malo ga bo. Naš tamal je mojga mlekca papcal vsega skupaj en teden, še to samo 50 ml dnevno, pa čisto vredu napreduje, mogoče celo malo prehiteva user posted image .
Kar se zvončka tiče sem prepričana, da je OK. Naš pa igračke ni hotel opazovat, pa vem da zna. Vratne mišice boste pa strenirale, a ne user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Včeraj mi je pisal šef. Je napisal da mi zdajle decembra pogodbe ne bodo podaljšali, vendar naj se nič ne bojim da bi ostala brez službe. Avgusta me bodo ponovno zaposlili. Ne vem zakaj mi zdaj ne bi podaljšali, ker zmano itak zdaj nimajo nobenih stroškov, tako so se pač odločili. Mogoče bom še malo pojamrala, drugače sem pa vesela, da mi ni treba iskati nove službe.

Čisto enako kot pri meni. Najprej so nekaj obljubljali, potem mi pa niso podaljšali pogodbe, pa rekli so, da me bojo 'verjetno' nazaj vzeli julija. Sam ta verjetno mene moti ker sem bolj ziheraške sorte. Mah smotani so  - jim je težko dat tisti regres mladi mamici... , al pa če bi ga obdržali.

Ja, Cebrca - oglasi se kaj, smo toliko javi, da si ok.

sayuri - fajn da ste bili pridni na telovadbi in hvala za pohvalo slikice.

IZVIRNO SPOROČILO: daja28
Mene pa jezi, ker naju  noče slikat. Mam miljon slikc, na katerih je Leon sam, pa še tam večino zamudim, ker se zresni, ko vidi, da držim fotoaparat.

Tudi moj lubi me noče fotkat, kadar se loti, pa vedno čuden trenutek ujame, sploh se ne potrudi. Tako tudi jaz nimam nobene luštne slikice s tamalim. Imam ene par čudnih. Pa tudi sam noče da ga kaj preveč slikam, tako je potem Vid na vseh ftkah kar sam samcat user posted image . Luštkan je Leon na slikici, škoda ker je pobruhal puloverček, te heca kaj user posted image .

Tak cortko je. Kaj ima dudo že od začetka?
Naš mali je namreč ne mara, skoz jo ven pluva. Pa bi rajši vidla, da cuza dudo, ko svoje palčke. Kak nasvet prosim.

Naš tudi noče vedno imeti dudice. Včasih pa rabi samo majceno tolažbice ko ni prepričan ali bi jokal ali ne. Takrat jo zagrabi. Pa vćasih mu kapnem gor kapljico za krčke, ki je sladka in pol vleče kot za stavo. Saj vem da to ni OK user posted image , samo včasih ga je tako najlažje pomirit.

Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom?

Jaz mu, tako kot ostale samo malo psivršičku razmaknem in očistim,itak ni kaj za čistit... Kaj več kot to pa ne upam. Baje pediater to potem enkar pogleda in vidi če je ok.
Ali vsem  pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila.

Nas tudi niso dali na kontrolni UZ kolkov, pa mi ful bed, ker vidim da imajo to skoraj vsi. Ji bom probala zdaj še 1x omenit.

Pa še, ali so vam pri G kaj kontrolirali kri, če imate premalo železa?

Nič kontrole ni bilo.

Erin - cortkana Tilnova šobika user posted image . Upam da jo meni tudi uspe 1x ujeti.

Ryssa - ja veelik je naš fantič za svojo starost user posted image , Lan tudi ni videti majhen in prav simpatično gleda na slikici. Pa kar večkrat se javi - te je lepo brati.

Matejchi in sayuri  -ful lepi fotki vajinih punčic, pa zlo cortkane majčke.

Neža - nežika je tudi cukrček, pa lepo oblečena.

Krysia - dobro vprašanje glede ustnic. Jaz nimam pojma kako jih zaščitit. Pa naš tamal je tudi včeraj ogromno spal, danes je pa normalno.

Nyna84 - luštni ste!

....no pa je ena litanija nastala....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.11.2008 19:01:12   
anita goitan
ojla, se vam na hitro oglasim, več jutri..
Sem ravnokar od maše za tata..

Glede Uz kolkov, jaz sem že mela v kamniku, moram pa odpovedat Uz V Kranju

Danes  sva sicer nameravale šopingirat, vendar me je kolegica iz Lesc povabila na obisk in sva jo raje tja mahnleuser posted image , super  blo, erin sem bila pod tvojim blokom, vendar glede na vreme in vse ni imelo pomena da te kličemuser posted image , drugič pa definitivno sam sonček mora bit ker v stanovanju sva lahko doma.

Vsi otročki so luštni na fotkahuser posted image

Zdej pa čofa čofa, joška in nina nanauser posted image

Vsem lepo noč

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.11.2008 20:36:25   
tejkaz
user posted image ja kje pa ste vse

Naty, kako ste?

IZVIRNO SPOROČILO: aradej

punce katere ste imele CR če se vam še pozna brazgotina se dobi krema CONTRAKEL krema za nego brazgotin. je pa za po operacijah, opeklinah, poškodbah in ozeblinah. zdravi tudi stare brazgotine.
sem jo nabavila danes da bom  masirala tam kjer je bil šivan da se bo manj poznalo

če bo vse tako kot mora bit pridem na srečanje v celje

Sicer nisem imela CR, poznam pa eno, ki ji je ta krema zelo pomagala. Sem jo že tudi jaz enkrat svetovala tukaj.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

takoj grem v nabavo:

To so super copatki. Preizkušeno. Sem jih že toliko naročila (za kolegice in za našo Evo), da že osebno lastnico pozanam. Pa še pomagala sem ji pri računovodskih stvareh.

Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.11.2008 21:36:11   
K_a_t_j_a
No mi smo danes prišli zelo user posted image iz posvetovalnice:
1. Jan je premalo baje pridobil na teži. Sam jaz še kar ne verjamem, ker mi je vseen premalo, pa če ga primem je kar težek. Dobil je 390 g samo gor v enem mesecu, tako da je sedaj težek 4850g. Kljub temu, da na 3 ure redno je ali pa še na manj. Dolg je pa 59 cm.
2. Ima neko alergijo. Malo imam sum na ene tablete (DAS gesunde Plus), ki sem jih jemala zaradi izpadanja las ali pa na Aptamil. Mormo it na Pediatrično v Celje, zdravnica pa trdi, da ima na kravje mleko.
3: Totalno sem razočarana nad zdravnico, ona sploh ni pediater, ampak je družinski zdravnik in ti sploh ne prisluhne, sploh mu ni obsega glavice zmerla, nič kako gre za zvokom... V glavnem se mislim prestavit k drugemu.
Danes sem čist user posted image in kar user posted image .
Mojega mleka je še nekaj. Sem si danes že spumpala enkrat 125 ml, enkrat pa 110 ml, tako da čist brez mojega mleka še nisem, samo rabijo moje dojke 4 ure, da proizvedejo toliko mleka. V glavnem čist sem obupana.

Jaz sem napisala, pa če bo katera prebrala ali ne, ker vidim, da me včasih sploh ne berete.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 12.11.2008 21:41:35 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.11.2008 21:58:22   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

1. Jan je premalo baje pridobil na teži. Sam jaz še kar ne verjamem, ker mi je vseen premalo, pa če ga primem je kar težek. Dobil je 390 g samo gor v enem mesecu, tako da je sedaj težek 4850g. Kljub temu, da na 3 ure redno je ali pa še na manj. Dolg je pa 59 cm.
2. Ima neko alergijo. Malo imam sum na ene tablete (DAS gesunde Plus), ki sem jih jemala zaradi izpadanja las ali pa na Aptamil. Mormo it na Pediatrično v Celje, zdravnica pa trdi, da ima na kravje mleko.
3: Totalno sem razočarana nad zdravnico, ona sploh ni pediater, ampak je družinski zdravnik in ti sploh ne prisluhne, sploh mu ni obsega glavice zmerla, nič kako gre za zvokom... V glavnem se mislim prestavit k drugemu.
Mojega mleka je še nekaj. Sem si danes že spumpala enkrat 125 ml, enkrat pa 110 ml, tako da čist brez mojega mleka še nisem, samo rabijo moje dojke 4 ure, da proizvedejo toliko mleka. V glavnem čist sem obupana.

katja user posted image user posted image user posted image , sej bo. moj nejc se tut bolj mal redi, kot bi se mogu. in tut je na 3 ure.

Jaz sem napisala, pa če bo katera prebrala ali ne, ker vidim, da me včasih sploh ne berete.

tut za to se ne sekirat, js tut včasih kr sama sebi pišem. vsej mislim, da nekomu povem... user posted image

lepo noč, ju3 bo vse lepše!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.11.2008 21:59:19   
buhtlčk
K_a_t_j_a zmer te preberem. Sam kot večine drugih ne komentiram. Mi ne znese...

Boga user posted image . Če je drugače zdrav, se jaz ne bi preveč sekirala. Pa zamenjaj P. Če nisi res zaprisežena za dojenje mu daj po vsakem obroku še po flaši. Če ni lačen itak ne bo jedel. Našemu je potrebno na vsake toliko, ko se mu poveča poraba. Pol pa poje zvečer pred spanjem pa ponoči enkrat poleg dojenja še 50ml kakšen teden ali dva, potem pa spet samo na joški.

O alergijah so pa že velik pisale. Nč hudga če greš na Pediatrično, boš vsaj vedela kaj je. Pa držim pesti da ni nič hudega.

Lahko noč želim...

Neposredna povezava do sporočila: 839
12.11.2008 22:04:28   
K_a_t_j_a
Hvala buhtlčk. user posted image
Vidim, da ima naty13 iste probleme, pa še na isti dan sta rojena najina user posted image . Upam, da ni kravje mleko.
Mislim, da Jan dost poje, ker še za vsako malo polije, ko kupčka podrema, pa dost lula, kaka res 1-2x na teden, sam takrat, ga ornk nadeva. Pa dobre volje je, smeji se, gode... V glavnem dvomim v to vaganje danes.user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.11.2008 22:27:44   
Muklla
Evo, strah glede našega kakanja je odveč. Sicer je P vseeno dala blato na pregled za virus. Cepljena ni bila. Morva pridet v petek še enkrat. Mi je pa P svetovala, da ji naj dam prekuhane borovničke. Nekaj žličk. No, eno dozo sem ji že spitala, jutri pa nadaljujemo. Se je pa dve uri nazaj pokakala in se mi zdi, da je že bolj gosto.

Sayuri, ja Maroltovo imamo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.11.2008 0:03:35   
bella02
Katja, te preberem kot vse ostale, pa ne komentiram glih vsega. Tudi meni se večinoma zdi, da pišem zase, na kakšno vprašanje pa le dobim kdaj odgovor, četudi ga moram postavit 2x.
Glej, če je res alergija, naj ti povem, da alergija na kravje mleko ni noben bau bau in da se da z njo živet. Moja Tjaša jo ima od 1. meseca in še ni izzvenela. Se pač navadiš, da lahko je le določene stvari in življenje gre naprej. Sem Naty isto povedala. Ni tako hudo in spoznaš, da se rajši kakšno leto paziš, kot pa da bi imel celiakijo, ki pa je doživljenska bolezen. Alergija na KM pa povečini izzveni do starosti 2-eh, 3-eh let. No, naša Tjaša je pač v tisti manjšini in še ni izzvenelo, pa bo, najkasneje v najstniških letih. Lepo prespi in ugotovila boš, da ni tako hudo. Naša se je ravnotako premalo redila, ko pa je bila alergija potrjena in sem ji začela dodajat Pregomin, je lepo napredovala. Je pa še danes suhica, ker ima očitovo postavo. In močno ji želim, da tako ostane in da se ji ne bo treba ukvarjati z odvečnimi kg, kot mamici.
Lej, nekaj user posted image samo zate in upam na najboljše!!!

Vsem ostalim pa nočka!

Neposredna povezava do sporočila: 842
13.11.2008 4:50:37   
Neža7

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 843
13.11.2008 5:02:52   
Neža7
Sem pozabila napisat user posted image

K_a_t_j_a....... Vse bo ok user posted image  Včasih te P malo pretiravajo zato imamo vsi take drugačne mnenje glede stvari. Glede kg mozno je res premalo, ker mislil, da morajo okoli 1kg pridobit (vsaj taka je moja user posted image ) Boš videla kako bo naslednjo tehtanje user posted image  Za alergijo pa ne bi morala komitirat user posted image

p.s..... Mene tudi večkrat ne berejo, ampak kaj moram user posted image

Jaz grem nazaj spat. Samo na WC sem šla in evo mene na računalnik user posted image  Neža pa lepo še spi user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.11.2008 7:54:59   
Maja T.
Jutro!

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Žal sem zbolela, driska (konkretna) in še zdaj vročina. Klicala P. in lahko dojim, danes pa še kličem osebno zdravnico zame.

Mi je pa že P. včeraj rekla, higiena in dosti pit, tako kot ste same svetovale. Hvala vsem za nasvete user posted image user posted image user posted image ...

Dobra stran tega je, da bom shujšala. Hmmmm, skušam ostati pozitivnauser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.11.2008 8:00:11   
gajka
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.11.2008 8:15:51   
tejkaz
Jutro

Naty?

katja, Bella, Neža7 in še katera. Kolikokrat smo že imele to debato? Veliko nas je, ki preberemo vse. Vse čisto vse, ampak pri obilici vsega napisanega je človeško, da kdaj pozabimo komentirati ali na vprašanje odgovoriti. Se pa velikokrat zgodi da se isto vprašanje ponovi večkrat  (ne rečem da od vas) in mi je kdaj že butasto odgovarjati. Zato se nič več smilit kako vas ne beremo, ok? Pa nič hudega nisem mislila.

Maja T, res čimveč pij. Da ne boš v bolnici pristala. Tudi če ti ne paše, se sili in pij. Magari po žlički. Sem pa tudi jaz videla to dobro stvar, če sem kdaj driskala. Vendar je to samo voda in hitro dobiš nazaj user posted image

Danes imam oba doma. Spali smo pa super.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.11.2008 8:17:23   
majči22

No mogoče je res mal premalo pridobil čez cel mesec,vendar tako zelo malo pa spet ne. Res pa je da je spodnja meja pridobitve v enem mesecu 450g. Naša čez dan je bolj pogosto, če sva doma tudi na 2uri, zvečer po 17 uri je pa itak skoz na joški do 20 ure ko jo zmanjka. Jest sm si sposodila tehtnico, da jo pred obork tehtam in po obroku, da vsaj vem koliko poje (sem bolj mirna).
Tudi pri nas imamo alergijo, sicer še ne dokazano, ampak ima hrapove fleke vsake toliko časa po ličkih. Jest sm skor sigurna da je na kravje mleko. Upam, pa da Jan ni. Zdravnica, verjetno trdi zaradi tega, ker je največja verjetnost, da je na kravje mleko (je najbolj alergeno).
Če ni pediater, pa absolutno zamenjaj.

Jest breberem vsako, komentiram pa res bolj redko. No zadnje dneve je tamala res bolj pridna, tako, da sem tudi na RR več in bolj pogosto komentiram.
Glavno je da je zdrav, tako da se ne sekirat zaradi teže, če ima pa pri tebi premalo mu pa še malo dodatka pripravi, če bo pojedel bo če ne pa tud prov. Boš bila prepričana da je sit.
Nobene take težave nimata, ki se je ne bi dalo odpraviti. Tako, da kr brez skrbi in slabo voljo vrzi stran!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
13.11.2008 8:18:57   
gajka
Maja T. -user posted image Upam, da se Zara ne bo česa nalezla in da boš tudi ti čimprej ozdravela. user posted image

K_a_t_j_a - user posted image Mislim, da govorim kar v imenu vseh, da te vedno preberemo. Vsaj zase pa vem, da če ne vem odgovora, pač ne komentiram. Kar menjaj pediatra, če se ti zdi, da se ne posveti dovolj. Pa nikar si neženi vsega preveč k srcu. Ti sama najbolje veš, koliko Jan sicer poje in kakšne volje je, pitat kot piščanca pa ga tako ali tako ne moreš. Glede preiskav na možno alergijo pa tudi bolje, da jih vseeno opravite, boste vsaj vedeli na čem ste. user posted image

Muklla - super, da ni kaj resnega. user posted image

Mi smo pa imeli včeraj zvečer en orng podvig. Smo se ful namatrali, da smo po stopnišču spravili gor ogromno jedilno mizo. Mi je že vmes kar malo žal postalo, da sva si omislila mizo za 8, ker je bila res user posted image težka in še bolj okorna za nosit. HB, da še stopniščne ograje nimamo, ker drugače bi bila edina možnost spraviti mizo gor samo čez balkon. V glavnem, miza in komoda sedaj že kraljujeta v jedilnici user posted image , stole pa še italijani skupaj pacajo in bodo v drugi polovici decembra...

Danes me je Rok že ob 6h vrgel pokonci in ni in ni hotel več zaspat nazaj. user posted image Potem sva šla kamilice kuhat, ker je že 5. dan, odkar je zadnjič napolnil plenico... user posted image Nato pa so sledile borbe, kako spraviti vsaj nekaj mililitrov čaja po grlu. user posted image Iz flaške noče pit, kar cucelj iz ust poriva, po žlički pa tudi trmasto z jezikom čaj ven tišči... user posted image Na koncu je vsaj polovica čaja povsod drugod kot v njegovem želodčku.

tejkaz - kako tebi uspe dati Jaši pol deci čaja? Kako ga prepričaš, da ga popije?

Tiste, ki samo dojite, a vaši user posted image znajo piti tudi iz flaške?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.11.2008 8:19:09   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jutro!

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Žal sem zbolela, driska (konkretna) in še zdaj vročina. Klicala P. in lahko dojim, danes pa še kličem osebno zdravnico zame.

Mi je pa že P. včeraj rekla, higiena in dosti pit, tako kot ste same svetovale. Hvala vsem za nasvete user posted image user posted image user posted image ...

Dobra stran tega je, da bom shujšala. Hmmmm, skušam ostati pozitivnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čim prej se pozdravi!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.