|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.11.2008 13:00:16   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca?

Jst imam tegale
http://www.ideo.si/?art=10799&k=art&kat=277

Men je zlo pomembno, da ima velik boben in posuši vso količino perila, ki jo operem (7kg), da je kondenzacijski, da lahko sušim tudi volnene stvari....

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.11.2008 13:04:12   
naty13
Tejka kdaj imata UZ kolkovuser posted image  Midva 21.1.

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.11.2008 13:07:20   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Zakaj pa šele takrat? A naj ga ne bi imeli pri 3 mesecih?

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.11.2008 13:09:05   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca?

Jst imam tegale
http://www.ideo.si/?art=10799&k=art&kat=277

Men je zlo pomembno, da ima velik boben in posuši vso količino perila, ki jo operem (7kg), da je kondenzacijski, da lahko sušim tudi volnene stvari....

Mi je všeč, pa sm vidla da lahko doplačam 15eur in imam 5 let garancije. Aha to se pravi, da mora imeti kondenzacijsko sušenje? Hvala za pomoč, saj res nimam pojma kaj je pomembno pri teh mašinahuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.11.2008 13:11:52   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce help!

Dobila totalno drisko, ščipa me v želodcu. Vročine nimam, imam pa občutek, da mi vse gori noter. Predvidevam, da trebušna gripa. Me zanima, kaj moram nosit ščitnik na obrazu zaradi Zare in kako je z dojenjem, če si bolan???

hvala za odgovore user posted image

Dojiš po moje lahko,samo na higieno moraš paziti. Umivaj roke 100/na uro preden primeš user posted image al pa preden dojiš,umivaj prsi ,skratka vse s čimer se lahko naleze. Pa čimveč pij,2 x več kot do zdaj drugače boš začela zgubljati mleko,spoh če imaš hudo drisko. JAz sem jo dobila takoj po porodu in se mi je po 1 dnevu že poznalo na količini mleka. Meni je takrat patronažna rekla da mu naj dam tudi dodatek po flaški dokler ne pridem k sebi,ker lahko preveč izgubi na teži,samo moj je bil takrat star šele nekaj dni.
Skratka pij kolikor se da,pa umivaj roke,maske ti ni treba kupovati,samo plenico daj čez usta kadar se ukvarjaš z njo.
Drugače boš pa takoj videla če tamala ne bo imela dosti mleka od tebe,se bo oglasila ker bo lačna.
Pozdravite seuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.11.2008 13:21:58   
andrejaboris
Matejchi ne vem kje je ta gostilna in kje je Urko! Je bolše pred intersparom pa gremo pol skup nekam

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.11.2008 13:27:55   
tejkaz

Midva pa 6.1.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.11.2008 13:30:24   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Midva pa 6.1.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič jasno  user posted image user posted image user posted image  sem prej rodila, pa kasnejši datum dobila user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.11.2008 13:39:29   
Krysia
no, naju je pa dežek pregnal s sprehoda user posted image . Drugač sem pa pozabla povedat, da so nam zamenjla zvezdico zaspanko ... je včeraj skor poletel na strop, ko je gledal tiste medvedke. Ampak je ful hecen: dokler zvezdica špila, maha z rokami, ima na široko odprte oči in čeblja. ko pa neha, pa v trenutku zaspi user posted image

Aja, danes je očitno dan vprašanj: sej tole bo verjetno ful neumno, ampak me je prej na sprehodu prešinilo: a lahko dojenčku ustnice razpokajo? In kako lahko to preprečim? Ker zdej bodo mrzli dnevi, Rok je tak ves slinast okrog ust pa zna bit zoprno ... pa verjetno ga glih ne moreš mazat z labello user posted image

Maja T.: velik pit pa velik roke umivat, kot so ti že punce rekle .. za dojenje mislim, da ni ovir ... čimprej se pozdravi user posted image

majči22, ne znam pomagat glede sušilca - jaz imam enega starega od Gorenja, ampak dela čist ok ...

Ryssa, jst sm tisto oporo pri maxi cosi lupinici odstranila, ker Rok ni imel več prostora .. upam, da nisem preveč kiksnila user posted image

Bella02, a vidve imata tud to kontrolo za sluh? Ti v petek poročam, kako zgleda ... - če pozabim, me spomni, velja?

ok, to bi blo to ... za zdej. se tipkamo ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.11.2008 13:39:47   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Midva pa 6.1.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič jasno  user posted image user posted image user posted image  sem prej rodila, pa kasnejši datum dobila user posted image user posted image user posted image

Sem šla še enkrat v materinsko pogledat in imava res 6.1. Mogoče je odvisno od tega kater pediater je bil od tiste sobe v kateri si bila

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.11.2008 13:42:20   
LuciaMarta
Hvala lepa vsem za dobrodošlico. user posted image
Erin: Je res, prvi porod je bil res težek, drugi pa je tako hitro minil, da sem se komaj zavedala, v eni uri in pol je bilo vse mimo. Dobro si prebrala, sem bila na obratu v Kr., mi smo iz Zg. Pirnič, pri Medvodah.
Danes smo bili na pregledu, vse je super! Teža je 5,440 kg, velika pa je 61 cm. Dobili smo tudi pikico, upam, da ne bo dobila vročine. Eva jo je samo pri prvemu cepljenju.
Kakšni dnevi, tako ne moremo iti nič vn.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.11.2008 13:44:58   
tejkaz
LuciaMarta, a hodita v Medvode k Logar Kržišnikovi? Koliko je pa prva stara? Jaz sem stalno še vedno v Medvodah prijavljena. 

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 12.11.2008 13:45:50 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu LuciaMarta)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.11.2008 13:49:47   
Krysia
sem vedla, da bom nekaj pozabla: še eno vprašanje, seveda: Rok mi že 2 dni ful velik spi. Ko je zbujen, je dobre volje, čeblja, se pogovarja, smeji in je čisto ok. A mislite, da je kaj narobe? Se bojim, da mi ne bi zbolel ... No, da vam približno povem njegov včerajšnji urnik (danes bo pa očitno isto): spal ponoči normalno do pol štirih in potem do 8h. Potem pa še: 9:00-10:00, 11:15-12:15, potem 1 uro na sprehodu, pa od 15:00-17:15, 18:40-20:30 in potem od 21:30-5:10 in 6:00-8:30

Se mi zdi, da je toliko spal samo prvi mesec, pa še to ne cel user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.11.2008 13:55:05   
Erin
sayuri - vem da se obreže samo v kriznih situacijah. Me je patronažna prestrašila s tem da ima "kao" do 1 leta čas čene se pa operativno pomagauser posted image user posted image user posted image Pa saj ne vem... No takrat je pa moja mami izjavila da pozna tak primer ko se je to zgodilo - pri mojem bratrancu- sem skor crknla od smeha- (je prav zoprn in nadležen moj bratranec in imam sedaj eno stvar da ga bom lahko kontrolirala ko bo imel "napad" name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )..Ja in je obrezan... so dobro skrival to inf. pred mano... so že vedeli zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image Znam bit jaz tud žleht če bo on prestopil meje...user posted image user posted image

U glavnem upam da to ne doleti tudi nas...user posted image Ma neeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Bomo pridno z lulekom telovadiluser posted image

Mat** je grdo vreme... Ne vem kaj naj počnem..mali pa spi - že spet- se je zbudil ob 9, zaspal od 10-12 pa od 13.30 spet spi. To je nenormalno za njegauser posted image SEm ga morala prav po čelu pošlatat.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.11.2008 13:57:49   
Erin
Vidim da ni edini zaspancuser posted image user posted image user posted image

Krysia, mislim da jih vreme dajeuser posted image

Una knjižica za pravilni handling je pa super - si jo bom sprintalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.11.2008 13:58:58   
LuciaMarta
Ja, hodimo k Logar-Kržižnikovi. Eva ima 2leti in 7mesecev

Eva in Anai, sončki mojih dni

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.11.2008 14:01:00   
Erin
LuciaMarta - povej mi, kje si dobila idejo za tako lepo ime?user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz sem pa iz Radovljice. Škoda da si se šele te dni javila. Smo ravno en teden nazaj imele srečanje v Lj - bi se nam lahko pridružila. Se nas je 15 avgustovk z user posted image razkazovalo po Mercator Šiškiuser posted image user posted image Smo bile atrakcija.. jaz sem opazila vsaj 5 človečkovuser posted image da nas je slikalouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.11.2008 14:07:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: LuciaMarta

Ja, hodimo k Logar-Kržižnikovi. Eva ima 2leti in 7mesecev

Tudi mi hodimo k tej. Naša Eva bo pa kmalu dve leti user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu LuciaMarta)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.11.2008 14:13:05   
nyna84
Evo ena slikca z Gajinga RD:
user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 819
12.11.2008 14:41:40   
gajka
nyna84 - joj, kako je že vaša Lana čupasta! user posted image Saj boste morali že kmalu k frizerju! user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.11.2008 14:49:27   
buhtlčk
Erin in Krysia, tud naš spi zdajle že dobro uro in pol skupaj!! Tolk ni spal od prvega meseca, ko je imel popoldanske triurne pakete. Evo se je zbudu :))) Nemorš verjet user posted image  Sam tole je vseen čudežno blo user posted image  Pa spet tišina...mogoče se mu je pa sam kej sanjal. Grem pogledat.

Mi smo mel pa dons UZ kolkov, mogoče ga je to tolk zmatral. So še vedno 1A. Naty pa Tejka, kako to da jih imata tolk pozno?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.11.2008 15:11:49   
tejkaz
Naš tudi spi že dve uri in že dve uri razmišljam ali se mu pridružim ali ne. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.11.2008 15:19:49   
gajka

Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.11.2008 15:26:03   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395

Tudi jaz sem tegale pred parimi minutami gledala na spletu. Všeč mi je, ker ima 5 let garancije, pa še servis imam blizu (mi jeuser posted image povedu). Tako, da se bom verjetno odločila za gorenje, kakšnega pa še nevem. Tako kot je Sayuri rekla, moram gledat da je kondenzacijsko sušenje. Sej kokr sm gledala večinoma imajo vsi tako sušenje. Pa prostorn mora biti.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.11.2008 15:28:25   
anita goitan
dannnuser posted image
do sedaj pohajale po Gorenjskemuser posted image

se beremo..

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.