Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:00:16
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca? Jst imam tegale http://www.ideo.si/?art=10799&k=art&kat=277 Men je zlo pomembno, da ima velik boben in posuši vso količino perila, ki jo operem (7kg), da je kondenzacijski, da lahko sušim tudi volnene stvari....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:04:12
|
|
|
|
naty13
|
Tejka kdaj imata UZ kolkov Midva 21.1.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:07:20
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka kdaj imata UZ kolkov Midva 21.1. Zakaj pa šele takrat? A naj ga ne bi imeli pri 3 mesecih?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:09:05
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca? Jst imam tegale http://www.ideo.si/?art=10799&k=art&kat=277 Men je zlo pomembno, da ima velik boben in posuši vso količino perila, ki jo operem (7kg), da je kondenzacijski, da lahko sušim tudi volnene stvari.... Mi je všeč, pa sm vidla da lahko doplačam 15eur in imam 5 let garancije. Aha to se pravi, da mora imeti kondenzacijsko sušenje? Hvala za pomoč, saj res nimam pojma kaj je pomembno pri teh mašinah .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:11:52
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Punce help! Dobila totalno drisko, ščipa me v želodcu. Vročine nimam, imam pa občutek, da mi vse gori noter. Predvidevam, da trebušna gripa. Me zanima, kaj moram nosit ščitnik na obrazu zaradi Zare in kako je z dojenjem, če si bolan??? hvala za odgovore Dojiš po moje lahko,samo na higieno moraš paziti. Umivaj roke 100/na uro preden primeš al pa preden dojiš,umivaj prsi ,skratka vse s čimer se lahko naleze. Pa čimveč pij,2 x več kot do zdaj drugače boš začela zgubljati mleko,spoh če imaš hudo drisko. JAz sem jo dobila takoj po porodu in se mi je po 1 dnevu že poznalo na količini mleka. Meni je takrat patronažna rekla da mu naj dam tudi dodatek po flaški dokler ne pridem k sebi,ker lahko preveč izgubi na teži,samo moj je bil takrat star šele nekaj dni. Skratka pij kolikor se da,pa umivaj roke,maske ti ni treba kupovati,samo plenico daj čez usta kadar se ukvarjaš z njo. Drugače boš pa takoj videla če tamala ne bo imela dosti mleka od tebe,se bo oglasila ker bo lačna. Pozdravite se
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:21:58
|
|
|
|
andrejaboris
|
Matejchi ne vem kje je ta gostilna in kje je Urko! Je bolše pred intersparom pa gremo pol skup nekam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:27:55
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka kdaj imata UZ kolkov Midva 21.1. Midva pa 6.1.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:30:24
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka kdaj imata UZ kolkov Midva 21.1. Midva pa 6.1. nič jasno sem prej rodila, pa kasnejši datum dobila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:39:29
|
|
|
|
Krysia
|
no, naju je pa dežek pregnal s sprehoda . Drugač sem pa pozabla povedat, da so nam zamenjla zvezdico zaspanko ... je včeraj skor poletel na strop, ko je gledal tiste medvedke. Ampak je ful hecen: dokler zvezdica špila, maha z rokami, ima na široko odprte oči in čeblja. ko pa neha, pa v trenutku zaspi Aja, danes je očitno dan vprašanj: sej tole bo verjetno ful neumno, ampak me je prej na sprehodu prešinilo: a lahko dojenčku ustnice razpokajo? In kako lahko to preprečim? Ker zdej bodo mrzli dnevi, Rok je tak ves slinast okrog ust pa zna bit zoprno ... pa verjetno ga glih ne moreš mazat z labello Maja T.: velik pit pa velik roke umivat, kot so ti že punce rekle .. za dojenje mislim, da ni ovir ... čimprej se pozdravi majči22, ne znam pomagat glede sušilca - jaz imam enega starega od Gorenja, ampak dela čist ok ... Ryssa, jst sm tisto oporo pri maxi cosi lupinici odstranila, ker Rok ni imel več prostora .. upam, da nisem preveč kiksnila Bella02, a vidve imata tud to kontrolo za sluh? Ti v petek poročam, kako zgleda ... - če pozabim, me spomni, velja? ok, to bi blo to ... za zdej. se tipkamo ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:39:47
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka kdaj imata UZ kolkov Midva 21.1. Midva pa 6.1. nič jasno sem prej rodila, pa kasnejši datum dobila Sem šla še enkrat v materinsko pogledat in imava res 6.1. Mogoče je odvisno od tega kater pediater je bil od tiste sobe v kateri si bila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:42:20
|
|
|
|
LuciaMarta
|
Hvala lepa vsem za dobrodošlico. Erin: Je res, prvi porod je bil res težek, drugi pa je tako hitro minil, da sem se komaj zavedala, v eni uri in pol je bilo vse mimo. Dobro si prebrala, sem bila na obratu v Kr., mi smo iz Zg. Pirnič, pri Medvodah. Danes smo bili na pregledu, vse je super! Teža je 5,440 kg, velika pa je 61 cm. Dobili smo tudi pikico, upam, da ne bo dobila vročine. Eva jo je samo pri prvemu cepljenju. Kakšni dnevi, tako ne moremo iti nič vn.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:44:58
|
|
|
|
tejkaz
|
LuciaMarta, a hodita v Medvode k Logar Kržišnikovi? Koliko je pa prva stara? Jaz sem stalno še vedno v Medvodah prijavljena.
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 12.11.2008 13:45:50 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:49:47
|
|
|
|
Krysia
|
sem vedla, da bom nekaj pozabla: še eno vprašanje, seveda: Rok mi že 2 dni ful velik spi. Ko je zbujen, je dobre volje, čeblja, se pogovarja, smeji in je čisto ok. A mislite, da je kaj narobe? Se bojim, da mi ne bi zbolel ... No, da vam približno povem njegov včerajšnji urnik (danes bo pa očitno isto): spal ponoči normalno do pol štirih in potem do 8h. Potem pa še: 9:00-10:00, 11:15-12:15, potem 1 uro na sprehodu, pa od 15:00-17:15, 18:40-20:30 in potem od 21:30-5:10 in 6:00-8:30 Se mi zdi, da je toliko spal samo prvi mesec, pa še to ne cel
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:55:05
|
|
|
|
Erin
|
sayuri - vem da se obreže samo v kriznih situacijah. Me je patronažna prestrašila s tem da ima "kao" do 1 leta čas čene se pa operativno pomaga Pa saj ne vem... No takrat je pa moja mami izjavila da pozna tak primer ko se je to zgodilo - pri mojem bratrancu- sem skor crknla od smeha- (je prav zoprn in nadležen moj bratranec in imam sedaj eno stvar da ga bom lahko kontrolirala ko bo imel "napad" name )..Ja in je obrezan... so dobro skrival to inf. pred mano... so že vedeli zakaj Znam bit jaz tud žleht če bo on prestopil meje... U glavnem upam da to ne doleti tudi nas... Ma neeeeeee Bomo pridno z lulekom telovadil Mat** je grdo vreme... Ne vem kaj naj počnem..mali pa spi - že spet- se je zbudil ob 9, zaspal od 10-12 pa od 13.30 spet spi. To je nenormalno za njega SEm ga morala prav po čelu pošlatat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:57:49
|
|
|
|
Erin
|
Vidim da ni edini zaspanc Krysia, mislim da jih vreme daje Una knjižica za pravilni handling je pa super - si jo bom sprintala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 13:58:58
|
|
|
|
LuciaMarta
|
Ja, hodimo k Logar-Kržižnikovi. Eva ima 2leti in 7mesecev
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 14:01:00
|
|
|
|
Erin
|
LuciaMarta - povej mi, kje si dobila idejo za tako lepo ime? Aja, jaz sem pa iz Radovljice. Škoda da si se šele te dni javila. Smo ravno en teden nazaj imele srečanje v Lj - bi se nam lahko pridružila. Se nas je 15 avgustovk z razkazovalo po Mercator Šiški Smo bile atrakcija.. jaz sem opazila vsaj 5 človečkov da nas je slikalo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 14:07:41
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuciaMarta Ja, hodimo k Logar-Kržižnikovi. Eva ima 2leti in 7mesecev Tudi mi hodimo k tej. Naša Eva bo pa kmalu dve leti
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 14:41:40
|
|
|
|
gajka
|
nyna84 - joj, kako je že vaša Lana čupasta! Saj boste morali že kmalu k frizerju!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 14:49:27
|
|
|
|
buhtlčk
|
Erin in Krysia, tud naš spi zdajle že dobro uro in pol skupaj!! Tolk ni spal od prvega meseca, ko je imel popoldanske triurne pakete. Evo se je zbudu :))) Nemorš verjet Sam tole je vseen čudežno blo Pa spet tišina...mogoče se mu je pa sam kej sanjal. Grem pogledat. Mi smo mel pa dons UZ kolkov, mogoče ga je to tolk zmatral. So še vedno 1A. Naty pa Tejka, kako to da jih imata tolk pozno?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 15:11:49
|
|
|
|
tejkaz
|
Naš tudi spi že dve uri in že dve uri razmišljam ali se mu pridružim ali ne.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 15:19:49
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca? Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 15:26:03
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: majči22 Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca? Jaz se tudi ubadam z enakim problemom. Trenutno je v igri tale: http://www.gorenje.si/susilni_stroji?aid=14395 Tudi jaz sem tegale pred parimi minutami gledala na spletu. Všeč mi je, ker ima 5 let garancije, pa še servis imam blizu (mi je povedu). Tako, da se bom verjetno odločila za gorenje, kakšnega pa še nevem. Tako kot je Sayuri rekla, moram gledat da je kondenzacijsko sušenje. Sej kokr sm gledala večinoma imajo vsi tako sušenje. Pa prostorn mora biti.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 12.11.2008 15:28:25
|
|
|
|
anita goitan
|
dannn do sedaj pohajale po Gorenjskem se beremo..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.