|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.11.2008 11:20:09   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

uuu, neža7, vidve sta pa pridni ... tako zgodaj na sprehod - bravo.

Če bo dež moram cim več izkoristit user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.11.2008 11:24:36   
naty13
Tejka user posted image user posted image user posted image . Res so nesramni, najprej obljube o podaljšanju pogodbe, potem pa nič. user posted image  No, vsaj nazaj te bodo zaposlili. user posted image user posted image user posted image

Gajka tukaj ti pa ne morem pomagat. Smo meli Nejca čez zimo ravno v obdobju, ko je v vozičku spal in je bil še dojenček. Rokice so bile pa spomladi na vrsti. user posted image

Erin res je Tilenček faca, da zdrži do 20h na pjački in čveku. user posted image  Da ni ta nakremžen obrazek od včeraj zvečer. Ful huda slikca. user posted image  Ma Jošt je že ob 17h čist koma. Ga komaj držim do 17.30, ko dobi za jest in je že pred 18h v postli.

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.11.2008 11:39:42   
tejkaz
Ko smo že pri šobicah

user posted image

Jošt se je zamotil z vrtiljakom

user posted image

Se skrivam pred Nejcem

user posted image

Takole se sam zamotim

user posted image

Nejc divja proti Evi

user posted image

Tudi skupaj se znata igrati

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.11.2008 11:41:51   
Ryssa
Ojla!

Tejka vse najboljše user posted image user posted image user posted image
Z zamudo ampak iz srca user posted image
Prav tako vsem malčkom user posted image za dopolnjene mesece.

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zoja Miša, pridni sta s hranjenjem. Jaz se dostikrat spomnim nate in te res močno občudujem (prav tako tebe Ryssa).

Hvala tejkaz mi to veliko pomeni, ker imam včasih že vrh glave vsega.
Moj dopoldan zgleda tako nekako: z malim vstaneva, ga zrihtam, nahranim, se malo poigrava, ga uspavam, grem pumpat, vmes se že začne jokat in ga mirim, nekako napumpam do konca in nato spet vse od začetka. Zjutraj si prvo rundo dalj časa pumpam da načrpam nekje 300-320ml in traja uro ali več, drugo rundo pa spet dalj traja ker počasnej teče. Si pa moram drugo rundo črpat, da lahko gremo potem na sprehod popoldan ko pride user posted image domov.
Ampak bom zdržala, namen je do šestega meseca. Bo do takrat pač malo manj vse pospravljeno itd.
No, sem malo pojamrala, je že boljš user posted image

Zoja Miša pridna si user posted image user posted image Pa ne skrbi, s Kajo Lino je sigurno vse ok. Boljše kakšna dodatna preiskava kot pa da je res kaj narobe potem user posted image

Jaz se tudi kar bojim pregleda, ker imam občutek da se mogoče mal preveč nazaj zvija. Se naredi trdega in ravnega kot bobipalčka. Se mi pa zdi da temu dosti pripomorejo te tetra plenice za široko povijanje, ker ga v naročju ne moreš držati kot lunico, ker je s plenicami tak kot želva. Da ne bojo na koncu te plenice naredile več škode kot koristi user posted image
Upam da se jih naslednjo sredo znebimo user posted image

naty upam da ne zbolite user posted image user posted image
Luštne slikice vaših otročkov in lepi otročki.

gajka luštkan je Rok, pa lepa kapica, bom mogla mal pošnofat za Lana. Moram pa it v okaidija, imajo podobne kapice pa še neko znižanje, pa v ene čeveljce sem se zagledala user posted image

vilika lep je Vid in veeelik user posted image

Erin simpatična šobica user posted image
Naš jo tud zna naredit, samo ni ovekovečena z fotoaparatom.

Maja T. je luštna Zara, pa že velika, taprava babnca user posted image

Aha, imam pa še eno vprašanje...
A ima katera maxi cosi cabriofix lupinico?
Meni se zdi da Lan tak čudno sedi notri s to oporo za glavico. Kdaj se to lahko odstrani? Se bojim da je še prezgodaj.... Ko ga dam notri v lupinico z oporo se začne dret in kremžit, če dam pa oporo ven je pa vesel in se smeji user posted image

Takle zgleda, pa to je blo že več ko en teden nazaj, zdej je še večji:

user posted image

No, takole zdej pa dost, bom mogla večkrat komentirat, da ne bo vsakič tak roman.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.11.2008 11:42:42   
tatly
tejkaz-lepe slikce
vedno pogledam ce so ze avgustovke 2009user posted image user posted image
mi pa zdaj gremo dojencka gledat je kolegica v pon.rodila

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.11.2008 11:42:53   
matejchi
tejkaz ustreli šefa.. verjetno ni podaljšal zaradi dopusta in regresa... drugega razloga ne vidim.. pa čakaj da Žigu pokažem, da je še ena, ki rada po postelji skače.. ampak z drugim to pa mu ne bo všeč verjetno. Marušo pa še dedci ne zanimajo, samo duda.
Zoja Miša ti boš pa pohvaljena od tvojega verjetno, ker boš imela daleč najbolj utrjene joške, ko jih toliko masiraš.. vse je za nekaj dobro.

Zdaj pa še eno moje vprašanje. Prihaja čas, ko bodo mogli naši frkolini zunaj imeti oblečene rokavice. So pa tudi v fazi, ko so roke najbolj zanimiva zadeva za tlačit v usta. Kaj to zdaj pomeni, da bodo rokavice ves čas poslinjene in mokre? Ali da bo v vozičku vik in krik, ker tkanina ne bo tako dobrega okusa? Ni mi najbolj jasno, kako bodo šle rokavice skupaj s to enormno željo po tlačenju rok v usta... IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz mislim, da rokic tudi do ust ne spravijo, če imajo tisto okorno zimsko opremo gor..

P.S. Seznam bo izjemoma v nedeljo, razen če ga hoče katera druga prej nardit. Lepo se mejte...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.11.2008 12:00:15   
daja28
Še ena naša slikca.
Bo dons kaka boljša, ko gremo k babi na obisk, pa bo ona še kaj slikala.

user posted image

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.11.2008 12:02:56   
daja28
Evo ravno ta puloverček je dons pobruhu. Pa tko sem hotla, da bi bil čeden. user posted image
Pa še kavbojke zraven in bi bil pravi šarmer. Pol pa operemo in pospravimo, ker je že zdaj komaj prav.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.11.2008 12:06:21   
Maja T.
Punce help!

Dobila totalno drisko, ščipa me v želodcu. Vročine nimam, imam pa občutek, da mi vse gori noter. Predvidevam, da trebušna gripa. Me zanima, kaj moram nosit ščitnik na obrazu zaradi Zare in kako je z dojenjem, če si bolan???

hvala za odgovore user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.11.2008 12:06:43   
nyna84
Hmmm, prišla na forum po 2 tednih in ugotovila, da imamo že drugi del... Zdej sem pa rabla 2 dni, da sem prebrala teh 30 strani. user posted image user posted image
Mi je prav žal, da mene ni bilo na srečanje, ker se je na slikah prav videlo, da ste se mele super... Mogoče pridem naslednjič. user posted image
Pa vsi ste fuuuul lepi, res! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Povejte mi, a vaši user posted image user posted image user posted image user posted image tudi hočejo že sedeti oz. biti v pokončnem položajuuser posted image ..., jaz moji dve komaj še "prepričujem", da bolj ležita, bi rade že sedeleuser posted image ....

&
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Naš tamal se tudi iz ležečega položaja ves čas pokonci poganja user posted image . Trebušnjake dela. V glavnem bi rad bil skoz pokonci. Ko je v naročju pa želi biti samo v položaju 'podiranja kupčka'. To verjetno tudi ni OK???

Kdaj pa naj bi pravzaprav lahko sedeli naši malčki??

Lana nikoli ni marala ležati, sploh pa ne na hrbtu, tako da če je ne pestvam pokončno, se dere ko nora. Je tako, kot pri vas, Vilika. Na svoje noge je pa sploh ne smem posesti, ker kar pokonci vstaja. user posted image  Pa mene tudi zanima, kdaj lahko začnejo uradno sedet... se ne spomnim več, kako je bilo pri Gaji.

karmar, jaz imam pa kolegico v Renčah, pa sošolca v Biljah.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tud jst mam eno vprašanje. Jutri začnem našim dvema riževo kašico dodajat. Kaj menite - naj kar po flaški al naj grem z žlico poskusit user posted image  Pa ne vem - naj dopoldne al popoldne user posted image  

Mi smo Gaji najprej začeli dajat zvečer v flaško rižolino - smo kupili cucelj z večjo luknjo, da je teklo, pa je blo ok. Mi ful časa sploh ni hotela jesti GH, pa smo jo zvečer na tako foro fajn nafotral, pol je pa celo noč spala ko user posted image . user posted image  Sicer pa pravijo, da naj bi na začetku dajali GH pri kosilu.
tejkaz, vse najboljše!
user posted image

Sicer z malo zamude, ma sej pravjo da bolje pozno kot nikoli, ane? user posted image
Pa čestitke vsem za obmesečnice!
user posted image

bambi14, čestitam za izpit! user posted image

LuciaMarta dobrodošla!

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  Sej boš videla, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image  Mal kravic, pa bo. user posted image  Pa po mojem tvoja pikica prav dobro sliši, samo je bilo toliko zanimivega., da ni vedela, kam naj usmeri svojo pozornost. user posted image

Naty13, vam tudi želim, da ni kaj hujšega in da gre le za kako prehodno alergijo.
user posted image user posted image user posted image
Nam se je v teh dveh tednih dosti dogajalo... Gaja je imela prejšnji torek RD, smo praznovali. Pa Lana je imela na isti dan UZ kolkov, vse ok. user posted image  Gaja je bila cel teden nekaj bolna - jo je bolel trebuh. user posted image  Sem jo peljala v sredo h P, so ji pregledali vodo in blato in nič ugotovili. Izgleda da je bil tak čuden virus.user posted image  Pa mi smo tudi praznovali predvčerajšnjim obmesečnico - 3 mesece. user posted image  Ma kako hitro rasejo ti naši cukrčki! user posted image

Zdej morem pa že it, se je Lana zbudila. Smo laaaačniiiii!!!! user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 785
12.11.2008 12:09:24   
matejchi
user posted image Zdaj grem pa čisto zares v MB.. papa

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.11.2008 12:10:29   
daja28
Gajka in Erin HVALA. user posted image user posted image user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.11.2008 12:14:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image Zdaj grem pa čisto zares v MB.. papa

Kje si dobila majico? Kako lepo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.11.2008 12:16:03   
Neža7
matejchi....................... NOW RUN TO MARIBOR user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.11.2008 12:20:11   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce help!

Dobila totalno drisko, ščipa me v želodcu. Vročine nimam, imam pa občutek, da mi vse gori noter. Predvidevam, da trebušna gripa. Me zanima, kaj moram nosit ščitnik na obrazu zaradi Zare in kako je z dojenjem, če si bolan???

Mislim, da je najbolje da pokličeš pediatra. Mislim da lahko kljub temu dojiš, ker se virus ne prenaša preko mleka nisem pa ziher. Pij čimveč. Po požirkih non stop. Pa sporoči kaj ti bo pediater rekel, ker nas v tej zimi čaka vsaj en takšen virus. Če ne drugje, ga bo Eva iz vrtca prinesla.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.11.2008 12:23:00   
tejkaz
Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših user posted image ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom?

Jaz mu pri kopanju kožico malo dol potegnem in sčistim če se kaj nabere, drugače mu pa pustim pri miru. 

Ali vsem user posted image  pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila.

Odvisno od porodnišnice do porodnišnice. Pri Evi v Lj nisem imela kontrole, pri Jaši v Kranju jo pa imamo januarja kljub 1a kolkom.

Pa še, ali so vam pri G kaj kontrolirali kri, če imate premalo železa?

Po porodu niso nič krvi in urina pregledovali. So mi pa kontrolo naredili v porodnišnici ker sem precej krvi izgubila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.11.2008 12:23:40   
tejkaz

user posted image

Kok je luštkana. Naš Jaša še ni oddan.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.11.2008 12:31:29   
matejchi
Ja Neža pa čez Velenje še gremo v Slovenj Gradec. grhhh
Enkrat sem jo v Zari kupila.

RD RR

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 793
12.11.2008 12:32:38   
Neža7
Nazaj iz sprehod......

user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 794
12.11.2008 12:35:20   
Neža7

Ja Neža pa čez Velenje še gremo v Slovenj Gradec. grhhh
Enkrat sem jo v Zari kupila.

Ful je neumno iti v SG user posted image  Hvala bogu, da ne hodimo pogosto. V Zari res imajo lepe stvari. Že dolgo nisem šla.
Ful je lepa tvoja pupika user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.11.2008 12:37:14   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce help!

Ko je bil moj user posted image bolan sem klicala v ZD in vprašala kako je z dojenjem, če slučajno zbolim tudi jaz in so mi rekli, da normalno dojit naprej, samo za higieno je treba res poskrbet( umivanje rok), pa čim manj dihat v njo in ta čas prepovedano lupčkanje in ostali tesni stiki.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.11.2008 12:38:26   
majči22
Maja T pa upam, da ni nič hujšega, da je sam kakšna blaga virozica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.11.2008 12:47:32   
majči22
Še to sm vam hotla povedat, da sem se odločila, da kupim sušilni stroj. Ker taka količina cunj se nikakor ne posuši na stojalu. A imate kakšen predlog katero fermo oziroma kaj je pomembno pri nakuu sušilca?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.11.2008 12:57:03   
sayuri
matejchi naša Zara je tudi oboževalka atija user posted image

user posted image

majaT je pripopala tisto knjigico, ki smo jo dobili v razvojni ambulanti (a ne tejkaz) glede pravilnega handlinga. Res je dobra zadeva in bi blo fajn, če se tale stran pripopa k seznamu. Matejchi, boš uredila to?

Mi smo nazaj iz FT in L&Z sta bila zelo pohvaljena. user posted image  Ful sta sodelovala in se med telovadbo zabavala. Ju pa to tako utrudi, da na poti domov takoj zaspita in spita še zdaj. user posted image

gajka pozimi so otročki tolk oblečeni, da ponavadi roke samo stran držijo in so čist pri miru v tistih kombinezonih user posted image user posted image user posted image . Vsaj pri Filipu je blo tko. Tako,d a ni nikoli rok tlačil v usta zunaj v vozičku.

daja pri nas je isto z lulčkom. Jst dam kožico toliko dol, kolikor gre, umije in pustim. Se pa to samo uštima. Če se ne tja do 3,5 let, potem je treba it naprej k zdravniku. Mi smo šli letos januarja s Filipom. Kožica ni šla čist gor in je zdravnik tam na polikliniki to uštimal v 2 minutah. MAlo je bolelo, pa 14 dni je bil lulček ful občutljiv. Erin, obrezat je treba le v skrajnem primeru.

Zoja Miša bom res poslikala vaje, ki smo jih danes delali. Upam, da bom znala user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.11.2008 12:57:51   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Bella tako feštanje je super. user posted image  Tudi jaz moram kupiti za našga tavelikga lumpa čevlje za zimo, pa kar odlašam. user posted image  Jaz pač nisem vsak dan za v trgovino, nisem tak tip. user posted image

Tud jaz ne, sam se bliža slabo vreme in krst v nedeljo, pa še v  gostilno smo se šli zment, pa smo skočil še po škornje. V Massu nimajo nič pametnega
daja28, za Tjašo sem jih dobila v Deichmannu za 25euruser posted image . Zase? Vsako leto znova mi je škoda dat tolk za škornje. Pa še težko bi jih dobila, ker imam močna meča. Pa še to je, ker ne nosim krila, škornji pa glih h krilu dobro sedejo. Ah ja, ne vem, kdaj bom vzela 100eur in šla v akcijouser posted image .
To z pobruhanim oblačilom mi je pa znanouser posted image

Zoja Miša, tudi midve imava še eno kontrolo za sluh. V P ji je naprava za sluh na eni strani takoj zapiskala, na drugi pa sploh ni. Sestra je rekla, da pride to tudi zaradi masla v ušesu. Kolikor jaz opazujem Tejo, sliši tudi na levo uho in upam, da bo kontrola decembra to potrdila. Te pa razumem, ker je tudi mene še mal strah. Drživa pesti, da bo pri Kaji Lini in Teji vse OK, prav?user posted image

matejchi, kdo bo pa zdej vice pokal, ko tebe ne bo?user posted image . Pa ful lepa majčka, oči je verjetno ponosenuser posted image

Maja T, čimprej se pozdravite, oziroma upam, da Zara sploh ne user posted image

No, zdej grem pa kaj delat, sva danes spali do 10huser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.