nyna84
|
Hmmm, prišla na forum po 2 tednih in ugotovila, da imamo že drugi del... Zdej sem pa rabla 2 dni, da sem prebrala teh 30 strani. Mi je prav žal, da mene ni bilo na srečanje, ker se je na slikah prav videlo, da ste se mele super... Mogoče pridem naslednjič. Pa vsi ste fuuuul lepi, res! IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Povejte mi, a vaši tudi hočejo že sedeti oz. biti v pokončnem položaju ..., jaz moji dve komaj še "prepričujem", da bolj ležita, bi rade že sedele .... & IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Naš tamal se tudi iz ležečega položaja ves čas pokonci poganja . Trebušnjake dela. V glavnem bi rad bil skoz pokonci. Ko je v naročju pa želi biti samo v položaju 'podiranja kupčka'. To verjetno tudi ni OK??? Kdaj pa naj bi pravzaprav lahko sedeli naši malčki?? Lana nikoli ni marala ležati, sploh pa ne na hrbtu, tako da če je ne pestvam pokončno, se dere ko nora. Je tako, kot pri vas, Vilika. Na svoje noge je pa sploh ne smem posesti, ker kar pokonci vstaja. Pa mene tudi zanima, kdaj lahko začnejo uradno sedet... se ne spomnim več, kako je bilo pri Gaji. karmar, jaz imam pa kolegico v Renčah, pa sošolca v Biljah. IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Tud jst mam eno vprašanje. Jutri začnem našim dvema riževo kašico dodajat. Kaj menite - naj kar po flaški al naj grem z žlico poskusit Pa ne vem - naj dopoldne al popoldne Mi smo Gaji najprej začeli dajat zvečer v flaško rižolino - smo kupili cucelj z večjo luknjo, da je teklo, pa je blo ok. Mi ful časa sploh ni hotela jesti GH, pa smo jo zvečer na tako foro fajn nafotral, pol je pa celo noč spala ko . Sicer pa pravijo, da naj bi na začetku dajali GH pri kosilu. tejkaz, vse najboljše! Sicer z malo zamude, ma sej pravjo da bolje pozno kot nikoli, ane? Pa čestitke vsem za obmesečnice! bambi14, čestitam za izpit! LuciaMarta dobrodošla! Zoja Miša Sej boš videla, da bo vse ok. Mal kravic, pa bo. Pa po mojem tvoja pikica prav dobro sliši, samo je bilo toliko zanimivega., da ni vedela, kam naj usmeri svojo pozornost. Naty13, vam tudi želim, da ni kaj hujšega in da gre le za kako prehodno alergijo. Nam se je v teh dveh tednih dosti dogajalo... Gaja je imela prejšnji torek RD, smo praznovali. Pa Lana je imela na isti dan UZ kolkov, vse ok. Gaja je bila cel teden nekaj bolna - jo je bolel trebuh. Sem jo peljala v sredo h P, so ji pregledali vodo in blato in nič ugotovili. Izgleda da je bil tak čuden virus. Pa mi smo tudi praznovali predvčerajšnjim obmesečnico - 3 mesece. Ma kako hitro rasejo ti naši cukrčki! Zdej morem pa že it, se je Lana zbudila. Smo laaaačniiiii!!!!