|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.11.2008 9:11:59   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

No kako se je pa Jošt pomanjšal user posted image user posted image user posted image  user posted image

Pri nas že virozica.  user posted image  ima trebušno virozo, ima drisko, je bogi, pa tolk dela. user posted image user posted image user posted image  Upam, da kaj ne prenese na otroka.

user posted image user posted image Hm, pol nas čaka čez dva dni viroza.

Zakajuser posted image user posted image user posted image  Mi3 jo še nimamo. In če do jutri nič ne bo, tudi pri vas ne bo z naše strani. Baje pa v vrtcih zelo razsajajo viroze - veliko otrok bruha. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.11.2008 9:17:19   
sandra123

No kako se je pa Jošt pomanjšal user posted image user posted image user posted image  user posted image

Pri nas že virozica.  user posted image  ima trebušno virozo, ima drisko, je bogi, pa tolk dela. user posted image user posted image user posted image  Upam, da kaj ne prenese na otroka.

Natyuser posted image user posted image user posted image user posted image , naj se možek čimprej pozdravi, pa čuvaj mala 2, da res kaj ne kasirata, čeprav je to zelo težko......meni je nekako uspelo preprečiti, da nista staknili treb. viroze, ko jo je imel user posted image , ampak zdaj, ko sem jaz tako grozen prehlad staknila, mi pa ni uspelo tega preprečiti user posted image user posted image user posted image ....zaenkrat imata obe noske zamašene, pa tu in tam malo pokašljata, v petek imamo P, pa bomo videli, kaj bo P rekla........upam na najboljšeuser posted image ....Aja, pa Naty, jaz sem mojega user posted image čisto izolirala od nas, je spal v Tinini sobi, da so bacili ostali tam....poskusi še tvojega user posted image izolirati, mogoče bo pa uspelo preprečiti širjenje viroze user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.11.2008 9:17:32   
tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image user posted image Hm, pol nas čaka čez dva dni viroza.

Zakajuser posted image user posted image user posted image  Mi3 jo še nimamo. In če do jutri nič ne bo, tudi pri vas ne bo z naše strani. Baje pa v vrtcih zelo razsajajo viroze - veliko otrok bruha. user posted image

Ja saj vem, sam mi smo takšni srečneži, da poberemo vse, še preden dobro do nas pride.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.11.2008 9:18:53   
miškolinček

Sayuri poglej kako jih ženiva user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Dobr jih ženita,že kr v postlo. user posted image user posted image user posted image Pa tok lepo se gledatauser posted image user posted image user posted image

Pri nas že virozica.   ima trebušno virozo, ima drisko, je bogi, pa tolk dela.  Upam, da kaj ne prenese na otroka.

To pa ni kr tako, čimvečkrat pa fajn roke umivat pa mogoče ne bosta dobila. Upam da ti ne stakne tega predvsem Jošt,ker pol bo pa res presuh,pa Nejc tudi seveda,samo on je že velik on bo to lažje čez dal. Držim pesti da ostane viroza samo pri user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.11.2008 9:22:33   
miškolinček
A se Eva Nejca mal boji al jih je samo nerodno? Tak občutek imam ko pogledam slike.

Fejst sta ni kaj,mislim da kmalu ne bo več Žiga aktualen? Bo mogla pridet še MAtejchi mal v Tejkine konce Žigca pokazat.user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.11.2008 9:23:05   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Užaljenost: naš Rok tudi zna narest tako šobico in potem prav užaljeno zajokat. Ma je prov smešen takrat. Pol ga pa mal ogovarjam, pa se ponavad omehča in se začne smejčkat ... Mam pa ful probleme ga slikat, ko se smeji, ker ko zagleda tisto lučko, ki se prižge preden se sproži fleš, postane čist resen ...

anita g., pa ne da so že s petrdami začel? Joj, od tega pa res dobim živčni zlom ... si sploh ne predstvaljam, kako bodo naši otročki zdržali tiste dni okrog novega leta ... bi najrajši pobegnila v kakšne rovte, kjer ni nobenga ...

Mene pa jezi, ker naju user posted image  noče slikat. Mam miljon slikc, na katerih je Leon sam, pa še tam večino zamudim, ker se zresni, ko vidi, da držim fotoaparat.

Če bo tle okrog kdo pokal, ga bom za ušesa. Tolk, da ga bo dvignlo od tal.
Tud jaz si ne predstavljam, kako bo. Najbrž ne bomo nič spali. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.11.2008 9:27:22   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Taaakšen frajer z dudico sem v vozičku user posted image
user posted image  

Tak cortko je. Kaj ima dudo že od začetka?
Naš mali je namreč ne mara, skoz jo ven pluva. Pa bi rajši vidla, da cuza dudo, ko svoje palčke. Kak nasvet prosim.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.11.2008 9:27:58   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Vidim da sem sama na tej temiuser posted image . Ali samo še jaz ponoči vstajam? user posted image
Sva imeli zopet maratonsko hranjenje, ampak sva ojedli 200 ml!user posted image  
Najprej hvala vsem za čestitke in slikice (sem si vse zapomnila katera je katero pripopalauser posted image ) in Tilnu za lupčke!user posted image
Jaz pa moram tole iz sebe dati, ker me kar žre.
Pri pediatru opravili, Matejchi za seznam : 58,5 cm in 4350 g. Pikico dobile, pa zaenkrat je vse super. Sem pa po Tejkaz ''receprtu'' dala ji na vbod gazo s kislo smetano namazano.
Se pa Kaja Lina ni odzvala pretirano dobro na zvonček, tako da morava čez 14 dni ponovno it se pokazati.user posted image . Meni pa se zdi, a dobro slišiuser posted image  (ko moj kihne, jo kar prestavi). Kaj vem, upam da ni prevelike panike, čeprav me seveda sedaj skrbi.user posted image Je pa lahko to povezano z njenim odprtim nebom, zato pa so tako pozorni in hočejo podrobneje raziskat (kar pa ni tako slabo, ne?)user posted image
In rekli so mi, da jo moram več žuliti po rokah, da se vidi, a je pridna in potem kao preveč leži in nima vratnih mišic dovolj utrjenih!user posted image  Pozna katera kakšne posebne vaje za to, razen dvigovanja, pasenja krvic in vlečenja za rokice?
No, sedaj pa me potolažite da to vse skupaj ni tako hudo.
Itak da sem včeraj user posted image ko dež.
Ampak tako kot sem že preživela šok z odprtim mehkim nebom, bom tudi to! Z nasmehom na ustih in pokončno dvignjeno glavo upala na najboljše! user posted image user posted image user posted image

No, to sem vam sredi noči želela povedati!

Sedaj pa user posted image user posted image user posted image  pristavim in jo dam v termosko, da vas počaka toplauser posted image .
Dobro jutro, čvekice!

ZojaMiša tudi naša se ni odzvala na zvonček, ampak tudi jaz mislim da dobro sliši. To je pri nas že pri enem mesecu probala pa ni bilo odziva in me je takrat res skrbelo, vendar sedaj vem da sliši saj če jo ogovarjam od daleč se mi začne smejat, ampak me ne vidi. Tako, da mislim da sva lahko obe brez skrbi!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.11.2008 9:32:52   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jaz sem pa zaspana ko user posted image . Naš Enej se še kar ponoči zbuja na 3 urce al pa še manj. IN vedno papama.  Kake otročke imate ve ko vam že tal dolgo spijo po celo noč? Jaz bi rada da bi spal vsaj 5 urc v enem kosu. Ahhhh saj bo upam da.

Leon je že tako spal (4-5 ur v kosu). Zdaj je pa že tri dni prešprical zadnje popoldansko spanje (tiste boge pol urce), tako da je po 5 urah norenja čist koma in se ne naje. Potem se pa zbudi že po kaki uri al pa dveh.user posted image
Vsak otroček je nekaj posebnega. Eni že skoraj od začetka spijo po celo noč, drugi se pa še do treh let zbujajo ponoči. Prej, ko se sprijazniš, bolje bo. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.11.2008 9:33:47   
gajka
Dobro jutro!

Naty13 - upam, da se viroza le ne bo razpasla še na ostale. user posted image

tejkaz - super za službo! user posted image Moja je kot trenutno razmere v firmi kažejo bolj pod vprašajem... user posted image

sayuri - Rokova kapica je iz, le kje drugje kot H&M. user posted image

sandra123- kaj pa tvoja oz. vaša udeležba na srečanju v Celju? Nujno rabimo še ene dvojčke in če sayuri ne bo, boste pač ve tri mogle prit. user posted image Paše Rok bi tako imel malo večjo izbiro. user posted image

Zoja Miša - user posted image Itak si ful vztrajna in pogumna in ti volje ne zmanjka. user posted image Se pa tudi jaz strinjam, da vaju spet po nepotrebnem po preiskavah pošiljajo. Boš videla, da bo vse OK. user posted image

Maja T. - Zara je pa že ena orng baba. Moram malo Roku slikico pokazat, ko se bo naveličal na igralnem centru žirafo za noge vlečt. user posted image

daja28 - Rok tudi prav nič ne mara dude. Tudi če mu poskušam palec zamenjat z dudo, jo še isto sekundo ven izpljune. user posted image

Zdaj pa še eno moje vprašanje. Prihaja čas, ko bodo mogli naši frkolini zunaj imeti oblečene rokavice. So pa tudi v fazi, ko so roke najbolj zanimiva zadeva za tlačit v usta. Kaj to zdaj pomeni, da bodo rokavice ves čas poslinjene in mokre? Ali da bo v vozičku vik in krik, ker tkanina ne bo tako dobrega okusa? user posted image Ni mi najbolj jasno, kako bodo šle rokavice skupaj s to enormno željo po tlačenju rok v usta... user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.11.2008 9:41:58   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jah vsem otročkom čestitam za 4meseceuser posted image , jaoo misnla že ampak napisala pa 3 user posted image user posted image jah matejchi še dobro da te mam da me popraviš

Šibam spat, jutri jo pa v Lj mahneve mal v šopinguser posted image

Jaz tud šla v šoping. Doma grozno user posted image .... Moj mi je prepovedal obiske štacun, da mali kaj ne stakne. Avta pa zdaj tko nimam. Sem ga prodala julija (tik preden...) in zanj dobila ravno toliko, da sva kupila voziček. A ni hudo? Avto za voziček.user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.11.2008 9:49:23   
Zoja Miša
Tejkaz, Naty, Sayuri user posted image  hvala vam! Mislim tudi jaz da je glede vratu zato, ker se je prehitro rodila. Glede sluha pa tudi, če se na nekaj osredotoči, vse ostalo izklopi. Se mi je danes na previjalni na veliko smejala, pa sem ji z ropotuljico pri ušesu zvonila, pa ničuser posted image . Potem pa se je z žogico, ki jo ima obešeno nad glavo pogovarjala, pa sem vzela en plastični kovček v katerem imam kozmetiko in zaropotala, se je pa cela stresla in zajokala, ker se je tako prestrašila. Sem jo komaj pomiril.

Tejkaz, nič se ne sikiraj, glede obkladka sem itak tako naredila, saj je samo tako logičnouser posted image

Sayuri, zlata si, ko boš to naredila! Res, ti hvala!

Alarm, šibam

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.11.2008 9:59:38   
daja28
Še Bambi - Čestitke za izpit. Kolko še do konca?

Pa še jaz imam par vprašanj. Pa ne se mi smejat, ker mi tega noben ne pove, pri P pa nisem še vprašala, ker tud vedela nisem, da moram vprašat.user posted image  Če razumete.

Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših user posted image ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom?
Ali vsem user posted image  pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila.

Pa še, ali so vam pri G kaj kontrolirali kri, če imate premalo železa?

Šibam, mulo kliče.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.11.2008 10:00:21   
sandra123
Gajkauser posted image kar se moje udeležbe tiče, je zadeva takšna, da ob 11-ih sigurno ne bom mogla priti, ker se takrat hranimo, ni mi pa tudi nič jasno, kako bom ta moj težek voziček zraven vozila, ker ga splloh ne morem dvigniti in dati v avtouser posted image ....bom morala nabavit končno marelo za v avto, da bom lahko kam sama šlauser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.11.2008 10:17:43   
Maja T.
Jutro oz. dan!

Mala mi je končno zaspala user posted image .

Zoja Miška prvo veliko user posted image user posted image user posted image ..., take nadlogice so prehodnega značaja, te pa lahko iztirijo. Boš videla, naši user posted image bodo zrasli v prave človečke.
Dajva se slišat, ti povem še vaje, da bo mala boljša pri vratu user posted image . Je preveč za opisovat, ti raje povem. Pa tvojo dviguješ na pravilen način. To je full pomembno, sploh pri prej rojenih otrocih. Ko z Zaro telovadiva, zdaj praktično že sama glavo drži in sploh noče biti več naslonjena name user posted image . Ji pa še vedno v celoti podpiram hrbtenico, če bi slučajno omagala. Pa pogledne vaje delava zaradi njenih oči, ti pa s tem lahko vadiš tudi njen sluh.
Namreč ko je P. pri 2 m. Zari poružila s ključi, se enostavno ni znala odzvati, kaj je zdaj to, pa odlično sliši. Zdaj delava te pogledne vaje, da ji ružim s ključi/ropotuljico in mala raztura user posted image .

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdfTu še malo poglej
Tejkaz, Naty kaki frajeri so vaši mladički user posted image user posted image user posted image , pravi cukri.
Sandra, Naty čuvajte se glede viroz user posted image user posted image user posted image
Zaro pa zgleda že nekaj dlesni srbijo. Slini se full in dudo tako vleče, pa hoče si pojesti celo pešico, zraven pa jamra. Sem ji probala s svojim prstom malo po dlesnih zmasirati, pa mi je pustila in še sama z glavico  levo, desno , da ji je bolj drgnilo. Lubika mala moja, upam, da ji ne bo prehudo, ko nam bodo zobki šli ven.
Bi pa vas nekaj vprašala. Tiste, ki dojit, kaj vaši ne vlečejo več tako, ne vem kako naj to sploh opišem. Ko da nima več takega sesalnega refleksa, pa pije mi samo 4-5 min, ostalo gleda okoli, pa v joško se mi smeji, vse drugo jo bolj zanima, kot joška. Poje mi ne premalo, glede na to, da se je spet 1 kg zredila in se ne joče.
uh alarm v posteljici user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.11.2008 10:20:49   
Maja T.
Zoja Miška še enkrat spletna stran, zgornje ne odpre 

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.11.2008 10:29:26   
Maja T.
Zoja Miška, sem ti poslala ZS

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.11.2008 10:29:26   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Pa še jaz imam par vprašanj. Pa ne se mi smejat, ker mi tega noben ne pove, pri P pa nisem še vprašala, ker tud vedela nisem, da moram vprašat.user posted image  Če razumete.

Ti kar vprašaj, karkoli ti na pamet pade. Itak kdor ne vpraša, nič ne ve. user posted image

Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših user posted image ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom?

Meni je patronažna rekla, da naj na lulčku vsak dan 1× kožico samo malo na rahlo navzdol potegnem, da se malo luknjica razpre in na rahlo obrišem tako belkasto snov (če se je sploh kaj nabere). Kožica pa še niti približno ne gre čez, ampak se kot sem ženapisala, samo luknjica malo razpre. Po mojem se to s časom raztegne. user posted image

Ali vsem user posted image  pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila.

Prvi UZ kolkov so naredili že v porodnišnici pri 3 dneh. Drugi UZ kolkov smo imeli v našem ZD, ko je bil star dobra 2 meseca. So me pa pri pediatru sami naročili in poklicali.

Nobenega pregleda krvi in vode, nobenega UZ, samo na hitro je pretipala, če je vse na svojem mestu. user posted image

sandra123
- samo v info, srečanje v LJ se je zavleklo tja čez 3. uro, pa se je tudi že ob 11h začelo. Kaj pa, če ti voziček pomaga dati zjutraj tvoj user posted image v avto, potem pa ti v Celju me pomagamo?

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.11.2008 10:31:36   
Neža7
Zdravo mamice user posted image

Mi2 sva pravkar nazaj iz sprehoda user posted image  (7:45 sva bile na terenu) Noć je bil super. Neža je spala od 18:30 do 7:00 user posted image user posted image

Neža še spi, da se grem malo učit, ker mi je 1 izpit ostal user posted image  05.12 pišem.

Glade GH je šlo krasno user posted image  Še v lekarno sem šla vprašat in so rekli, da je vse OK, če po malem začnemo user posted image  10 min se čakala na telefonu za P. Na koncu se je linija izgubila in potem me niso več vezali user posted image  V lekarni so bili krasni user posted image

Lep dan še naprej user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.11.2008 10:34:47   
Neža7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fuuuuuuuuuuuuuuuul lepe slikice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.11.2008 10:46:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin samo da ne bo druga babica huda zaradi majice...

Za uno mi pa dol visi... njo ma moj na čez jest jo nam crkljala. On naj ji kup če hoče user posted image

SEm šele sedaj prebrala za oddajo tko da nisem mogla Žigeca pogledat...user posted image

Glede užaljenosti in lovljenje šobe s fotičem ...sam da najdem slico kjer nam je celo ratal to ujetuser posted image
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Aja ERin hotla sem napisat da je davanje rok v usta razvojna stopnja otroka in ne kaže na to da bo sesal prste skozi. Tako otroci raziskujejo. To je oralna faza razvoja, ko otrok svet spoznava preko ust in mu to povzroča ugodje.

Ma sej veeeeeeem...jaz mu to večinoma dovolim (le po jedi ne ker potem bruha)..samo moj je pa alergičen na to... pa se mu ne da dopovedat...user posted image
Grizal pa ne more še dolgo držat oz ni pogruntal da bi jih dal v usta...no to je samo ne da bi jih tam obdržal in mal počmokaluser posted image

Zoja Miša - nč skrbet glede sluha. Č ti ne vidiš problema ga ni. Tud naš še ne odziva vedno na glas ali zvok..mu je očitno nezanimivo ali pa se mu ne da... Pa dobro sliši. Zakaj te pa ne pošlje na pregled sluha? Naš ga je imel pri 4 tednih pa je bilo vse ok. Samo malo je imel sluhovod zamašen. Sem bila pa vsaj pomirjena da je zdrav. Vse bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj in kako se dela s kožico na lulčku vaših user posted image ? Al se zdaj to samo puca? Gre pri vas že kožica čez? Pri nas ni šans, ker ma na koncu tako ozko. A se to lahko še raztegne s časom?
Ali vsem user posted image  pri 3 mesecih delajo UZ kolkov? Meni tega P ni nič omenila.

Jaz mu jo pri vsakem umivanju malo dol potegnem - tako so mi rekli. Očistim mu tisto do česar lahko pridem. Kožica pa naj bi šla čez šele pri kakem letu in če ne gre do takrat ga je treba obrezatuser posted image user posted image user posted image user posted image zato je pa nujno da se mu čimvečkrat dol potegne ampak predvsem takrat ko ima zmehčano (kopanje, umivanje).

Mismo imeli kontrolo kolkov ja. Ob rojstvu smo imeli oba 1A in sedaj tudi.

So mi rekli v bolnici da mi bo Gin preverila kri po 6 tednih (v bolnici mi je padlo železo na 92) pa mi je ni. Sem ji to rekla pa je odgovorila da moram plačat in naj grem kri preverit k svoji zdravnici. Grrr... eni pravijo tako drugi drugače...

Maja T. - naš se je umiril glede sesanja. Sesa od 5- 15 min potem se mi pa smeji pa joško gleda in jo božauser posted image user posted image user posted image (moški pač)

Mi smo se včeraj spet potepali. Smo šli v KR v šoping pa smo šli po pleničke pa pajacke št 68 (62 bo zdaj zdaj premajhna) pa še nekaj drobnarij.. Smo šli še v Tuš planet pofirbcat pa smo se s prijateljico dobil in smo čvekal do 8h zvečeruser posted image user posted image MAlega sem kar tam previla in nafutrala in je bil priden. Mu pašejo obiski teh centrov očitno... samo moji denarnici pa ne..je spet šlo okoli 120€user posted image user posted image user posted image
Revež je potem celo pot domov spal, doma spet jedel in spet spal od 22-9 zjutrajuser posted image user posted image user posted image Sva se podojila, previla se je igral pod igralom in medtem ko to pišem je nazaj zaspaluser posted image user posted image user posted image Očitno ga malo vreme dajeuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.11.2008 10:52:59   
Krysia
Dober dan vsem skupaj - tud tistim, ki nas samo berete (a ne bubyca pa češnjica)

Avta pa zdaj tko nimam. Sem ga prodala julija (tik preden...) in zanj dobila ravno toliko, da sva kupila voziček. A ni hudo? Avto za voziček.user posted image

Ja, pri nas je ravno zadnjič moj user posted image rekel, ko sem hotla pustit voziček v avtu, da je bolš, da ga dava ven. Ker je  voziček vreden skoraj toliko kot avto. user posted image user posted image

Zoja Miša, upam, da je samo lažni alarm. Mi moramo v petek na kontrolo sluha na polikliniko, ker pri Roku v porodnišnici ni bilo odziva na levo uho .. pa vem, da dobro sliši ... je pa isto kot pri vas - če se na nekaj skoncentrira, ga nobena druga stvar ne zmoti, razen če bi tako zaropotalo, da ga ustraši ... user posted image

Naty13, da ne botse res še vi 3 kaj pokasirali! Pazite se pa tako kot je miškolinček napisala - roke umivat ... Držim pesti, da se uspešno izognete virozi ...

Tejkaz, grdo od tvojih delodajalcev ... pri meni je bilo isto, pa kaj moremo. Si napisala, da nimajo nobenih stroškov s tabo - regres ti morajo plačat, to je ponavadi problem user posted image No, te bodo pa vsaj nazaj vzeli, tud to je nekaj ... Sej bodo mene tud, sam še ne vem, a me bodo rabili za polno al za polovičko .. če bo polovička, bom pa pač koristila ugodnost naše dobre user posted image in prijazne user posted image države, da sem upravičena do skrajšanega delovnega časa do Rokovega 3. leta ...

gajka, tudi jaz si ne predstavljam tega z rokavičkami ... mi imamo zadnji teden kar naprej roke v ustih - so boljše od vsake dude ... duda je pri nas dobra samo za pred spanjem ...

bambi13, čestitke za izpit user posted image user posted image

daja28, kožice pri lulčku nikakor ne smeš na silo vlečt čez. Drugač ti je pa že gajka odgovorila ... Pri G mi niso kontrolirali krvi - ista zgodba kot pri gajki ...

uuu, neža7, vidve sta pa pridni ... tako zgodaj na sprehod - bravo.

Sayuri, tebi pa čestitke za uspešen začetek uvajanja GH. Mi bomo počakal do kakšnih 4 al pa 5 mesecev, odvisno od tega, kolk časa bo Roku moje mleko dovolj ... bom pa tud jaz šla takoj na žlico ... že zdaj mu čaj pa vse take stvari (vodo, kapljice ...) dajem po žlički in ni nobenih problemov - vse popije dol, samo včasih mal polije ... bo pa verjetno zabavno ... sem v eni knjigi prebrala, da pri uvajanju GH otroci tekmujejo v disciplinah "kdo popacka več kuhinje z majhno količino kašice" in "kako s kašico nahraniti psa" user posted image user posted image

Ok, gremo delat (sam še ne vem, kaj ... se mi nič preveč ne da)

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.11.2008 11:12:45   
Erin
Ups... pozabla...

Vse slikce so ful lepeuser posted image user posted image user posted image (maja t., naty& tejka, vilika, gajka). Cukri so...user posted image user posted image user posted image

REs paše ko takole slikce prilimamo... se kar oči spočijejo ob slikah malih avgustovčkovuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.11.2008 11:16:29   
majči22

Tiste, ki dojit, kaj vaši ne vlečejo več tako, ne vem kako naj to sploh opišem. Ko da nima več takega sesalnega refleksa, pa pije mi samo 4-5 min, ostalo gleda okoli, pa v joško se mi smeji, vse drugo jo bolj zanima, kot joška. Poje mi ne premalo, glede na to, da se je spet 1 kg zredila in se ne joče.
uh alarm v posteljici user posted image

[/quote]

Naša user posted image se v 5-10min naje. Poje pa okrog 100ml. Enkrat mal več enkrat mal manj. Moram pa rečt, da 50ml poje v šusu. Včasih sploh nemorem verjet, ko mislim da ni nič pojedla jo dam pa na tehtnico pa 50ml. Mislim, da ti tako hitro poje, kar rabi!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.11.2008 11:16:32   
Neža7
BAMBI14...... ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  SEDAJ PA MOARM ŠE JAZ user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.