Krysia
|
Dober dan vsem skupaj - tud tistim, ki nas samo berete (a ne bubyca pa češnjica) IZVIRNO SPOROČILO: daja28 Avta pa zdaj tko nimam. Sem ga prodala julija (tik preden...) in zanj dobila ravno toliko, da sva kupila voziček. A ni hudo? Avto za voziček. Ja, pri nas je ravno zadnjič moj rekel, ko sem hotla pustit voziček v avtu, da je bolš, da ga dava ven. Ker je voziček vreden skoraj toliko kot avto. Zoja Miša, upam, da je samo lažni alarm. Mi moramo v petek na kontrolo sluha na polikliniko, ker pri Roku v porodnišnici ni bilo odziva na levo uho .. pa vem, da dobro sliši ... je pa isto kot pri vas - če se na nekaj skoncentrira, ga nobena druga stvar ne zmoti, razen če bi tako zaropotalo, da ga ustraši ... Naty13, da ne botse res še vi 3 kaj pokasirali! Pazite se pa tako kot je miškolinček napisala - roke umivat ... Držim pesti, da se uspešno izognete virozi ... Tejkaz, grdo od tvojih delodajalcev ... pri meni je bilo isto, pa kaj moremo. Si napisala, da nimajo nobenih stroškov s tabo - regres ti morajo plačat, to je ponavadi problem No, te bodo pa vsaj nazaj vzeli, tud to je nekaj ... Sej bodo mene tud, sam še ne vem, a me bodo rabili za polno al za polovičko .. če bo polovička, bom pa pač koristila ugodnost naše dobre in prijazne države, da sem upravičena do skrajšanega delovnega časa do Rokovega 3. leta ... gajka, tudi jaz si ne predstavljam tega z rokavičkami ... mi imamo zadnji teden kar naprej roke v ustih - so boljše od vsake dude ... duda je pri nas dobra samo za pred spanjem ... bambi13, čestitke za izpit daja28, kožice pri lulčku nikakor ne smeš na silo vlečt čez. Drugač ti je pa že gajka odgovorila ... Pri G mi niso kontrolirali krvi - ista zgodba kot pri gajki ... uuu, neža7, vidve sta pa pridni ... tako zgodaj na sprehod - bravo. Sayuri, tebi pa čestitke za uspešen začetek uvajanja GH. Mi bomo počakal do kakšnih 4 al pa 5 mesecev, odvisno od tega, kolk časa bo Roku moje mleko dovolj ... bom pa tud jaz šla takoj na žlico ... že zdaj mu čaj pa vse take stvari (vodo, kapljice ...) dajem po žlički in ni nobenih problemov - vse popije dol, samo včasih mal polije ... bo pa verjetno zabavno ... sem v eni knjigi prebrala, da pri uvajanju GH otroci tekmujejo v disciplinah "kdo popacka več kuhinje z majhno količino kašice" in "kako s kašico nahraniti psa" Ok, gremo delat (sam še ne vem, kaj ... se mi nič preveč ne da)
|