Nejka23
|
Dober vecer, cvekice!!!! Punce, ve tolk cvekate, da jst cist nic ne dohajam...Vceraj nisem utegnila na RR, danes ze ne vem vec,kje je kaj, hihihih.....dobre ste, ni kaj No, jaz sem naredila 10 voscilnic, koncno sem nasla nekaj casa, pa tut malo sem noter padla Dan je minil dokaj hitro, imam tavecjo se doma, jutri bo menda sla v vrtec...Tako cudna je, ponoci smrci (verjetn zrelnica ) cez dan pa nic nahode... No, skuham pisker kamilic pa notri ena kapljica olja 31, pa kar zvozimo...in pa materina dusica... Jaka je kar priden, samo ne vem, zakaj ne spi vec cez dan...Zelo malo spi, glede na to,kolk je prej spal... No, danes je spal tri urce, s tem da smo bili 1,5 ure v avtu,potem pa sem ga dal ana balkon... Tale dez je vse pokvaril...Upam da bo jutri res bolj suho, bova sla ven, zato je tok siten Ze imate kaj okraseno, lucke....??? Jaz bom jutri nastimala bozicka, da bo tudi k nam priplezal , notri pa imam tri bozicne zvezde - ena ze crkuje pa malo teh angelckov,jelenckov...in pa seveda adveno vencek...Pa piskotke imam namem spect, sam se ne vem kdja??? Mi poveste en recept, kako vse to narest.... Nic, grem spat, se vedno upam, da se bo Jaka zopet spomnil, da bi lahko celo noc prespal...Do sedaj me je samo 3x razveselil s tem, potem pa je za nagrado zacel strajkat ze ob 23 zvecer....No, pa saj zrastejo Lep pozdrav vsem skupaj, upam da ste VSI ZDRAVI!!!!!! Nejka
|