Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:02:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo Erta, dobro opravi!!!!!!!!!!! Držim pesti!! Se pridružujem.. SREČNO!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:06:38
|
|
|
|
košuta
|
Pozdravljene! Po dolgem, dolgem času spet prišla do neta... Čez dan ni časa, ker me mali še kar ful zaposluje (skoraj nič ne spi), zvečer sem pa preveč utrujena, da bi se mi ljubilo še zraven računalnika sedet. Malo je pa tudi lenobe zraven, priznam... Moj mali šef ga zadnje noči nekaj sračka - se mi zbuja na dve uri in jaz sem zjutaj potem . Tudi danes. No, zdajle sem ga pustila založenega na postelji, polno igrač ima okrog sebe, ampak on me gleda in se dere po obrokih. Ne vem, ali bi se smejala, al bi se držala za glavo... Hvala vsem, za Teodorjev 4. mini RD. Je res tako hitro minilo... Pa čestitam tudi jaz vsem ostalim, ki tudi takole praznujete. Moram končati in ga it potolažit - je takoooo nesrečen, pa nič mu ne fali. Fajn se imejte!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:07:40
|
|
|
|
matejchi
|
Anita a je pol tvoja vožnja čez Tacen tkole zgledala?? Vilika .... dober tek.. tako smo pa mi šli včeraj spat, ker more luč prižgat, sicer ne vidi do postelje.. in potem se je Maruša zbudila... erta !!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:08:13
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jutro Eva je šla danes v vrtec. Saj je zdrava. Ker če še en dan ostane doma, sem jaz zrela za Idrijo, Polje ali kam že. Ljubosumje jo daje, da groza. Včeri je bil en sam ljubi jok. Na koncu je že vpila name, naj dam Jaša iz rok. Eh, nadaljujem kasneje Ajej...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:14:56
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! erta - držim pesti za uspešno operacijo! tejkaz - Vojnik si pozabila! Pa oddahni si danes malo in si živce spočij. Erin - a pol boš na božični večer tudi v naše konce božička pripeljala? Pazi, da boš lepo na naši strehi s sankami pristala! Pa brez zamere, ker vem, da takele zadeve ful bolijo! Zoja Miša in bella02 - super za vajin skupni kapučino in špancir! Zdaj mi je vsaj včerajšnje kislo vreme jasno, kaj pa naj pričakujem, če ste bile pa 4 babe na kupu - 2 mali in 2 veliki... sayuri - dieto brez KM in jajc usekaj, čudežno deluje brez kakega večjega napora. Po mojih izkušnjah lahko računaš kar nekje na 1 kg/teden. Sem šla 3 kg dol, pa še nisem polne 3 tedne na dieti. Edino ni mi jasno, kakšen občutek je to dieto čez prihajajoče praznike vlečt, ko so povsod same dobrote na mizi? Mi smo pa včeraj dobili stole za v jedilnico! Pa smrekico že tudi imamo - tako bolj moderno, je pa najino ročno delo!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:17:17
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Erin, revčica, saj bo. Do poroke bo vse mimo, saj veš kako pravijo Bella, bom slikala še danes, jutri pa itak Se jaz tudi s tem tolažim Slikaj pa le...da vidimo preobrazbo pa dobro opravita pri P. gajka - če me božičk odpelje brez skrbi, se tudi pri tebi oglasimo, samo rajfnik spucaj pa kako mehko blazino spodaj naštimaj..nisem jaz navajena skozi dimnike lezt
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:18:33
|
|
|
|
gajka
|
košuta - ja, WB, a ti si še potemtakem med živimi? Daj se nam večkrat javi!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:20:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Mi smo pa včeraj dobili stole za v jedilnico! Pa smrekico že tudi imamo - tako bolj moderno, je pa najino ročno delo! To sta vidva naredila??? Ja super je!! Mojstra sta... A bo to samo za letos a bo za več let?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:21:29
|
|
|
|
matejchi
|
Zoja Miša c-c-c, sploh ne slediš.. ne samo copy paste, tile RD so že mimo...(14.) če že ve zamujate, bom pa jaz prehitevala... Andrejaboris - ENEJ Ryssa - LAN vseeeee najboljšeee za 4-ko..... Ja res se vidi, mislim nekateri so pa res smotani. In Zara je tvoja, ja je! Zakaj je smotana?? Zoja Miša a nisi ti ravnokar bila pri frizerju???
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:23:59
|
|
|
|
anita goitan
|
Anita, ko ravno o zobarju razlagaš, poznaš ti ali katera iz okolice Lj. kakšnega zobarja, ki še vzame kakšnega pacienta? Moja zobarka v Velenju je šla v pokoj, jaz pa nujno rabim novega, pa sem mamlo zmedena kam naj grem. Prosim, pomoč! In tudi osebnega zdravnika moram zamenjati! Tudi tu pomoč, če se da! moja sprejema aprila, sm včer slišala, ti jo priporočam drgač-zobarco mislm : ZOBNA ORDINACIJA JANA ZAPLATIL, DR.DENT.MED. V Kladeh 9, Ljubljana 1000 Ljubljana, 01 519 21 26 Osebnega mam tud jaz še v Vipavi sayuri sm tud sama že mesece nazaj napisala, dieta brez mleka in jajc deluje, jaz sme na osnovnošolski kilaži in mi je vse preveliko
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.12.2008 9:25:53 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:25:08
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Pa še to, imam vsa darila za Božička! Za sestro ni dildo (saj res, kje pa je Krmar?) ampak copati (v Mullerju sem kupila ene odštekane, in zanje dala 23,00 eru in ena torbica, športna in šalčka s slikico Kaje Line. Pa čokoladice, to itak spada zraven. Za atija in mami imamo digitalni okvir za slike in ful slik od Kaje Line naloženih že gor in oba dobita tudi šalčko s slikico Kaje Line in čokoladice. Za pa čokoladico imam, pa skupaj bova šla v , ker si bo sam izbral igerco za play station. Tašča dobi okvirje za slike in slike Kaje Line notri in šalčko s slikico Kaje Line. Tast, copate Alenka in šalčko s slikico Kaje Line (vsaka šalčka je namreč drugačna). In prababica od Kaje Line dobi koledar, stenski z slikami Kaje Line na njem in šalčko. Vse to sva dala delati v dm (oz. mi 2 sva prek spleta vse naredila in poslala, dm le izvede naročilo). Men se zdijo o.k. darila.Jaz pa od mojega dobim, sva se kar zmenila, prstan in uhančke v kompletu. Itak bo vse belo zlato, ker rumenega ne prenesem (beri, ni mi všeč). Ali pa titan ali kaj takega, so mi všeč bolj masivni prstani. In ker bo tu zraven upoštevano še darilo za rojstvo (ga še nisem unovčila ), bo vse skupaj kar drago. Pa še to, potrebuje katera kaobojke 32, 32 št. Kupljene v H&Mu, nošene ene 6x, malo temnejši jeans, z nizkim pasom. Meni so prevelike in nimam jih komu dati. No, grem se oblečt, pikica še kar spi, ne morem verjet.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:26:48
|
|
|
|
tejkaz
|
No, da nadaljujem V glavnem, vesela sem da smo spet zdravi. Očitno je bil res nek virus. Meni in mojemu ni še nič in upam da tako tudi ostane. Sem pravkar izvedela, da bomo v četrtek cel dan sami. Moj ima popoldan božično kosilo, zvečer gredo pa na muzikal Moje pesmi, moje sanje. Moram še stuhtat kako oba skopati in spat spraviti. eh, bom kar brata poklicala, da mi bo pomagal. Erta, držim pesti. močno jih stiskam zate. erin, šc mozolji in ječmen stran. Zoja Miša, v Medvodah je moja osebna zdravnica dr.Zelinka. Meni je v redu. Tudi nove paciente sprejema. Sicer je pa najboljša dr.Premlč, vendar se mi zdi da ne sprejema novih. Ta je pa res super. Glede zobozdravnikov pa ne vem, ker imam še vedno Pavloviča v Velenju in ga tudi ne zamenjam. Gajka Zdaj pa še odškodnina. Ozziebo, naša prej nikoli ni bila ljubosumna. Zadnje čase, ko pa Jaša tudi sodluje pri igranju in se cele dneve samo smejčka in ko obiskovalci bolj obrajtajo njega, je pa kar hudo. Sem ugotovila, da se tudi ponoči večkrt zbuja zaradi tega. Če ne pobožam ponoči tudi njo, se kmlu začne jokati. Čez dan je pa itak prava groza. Non stop jokanje in izsiljevanje. Mami pridi se igrati z Evo, pusti Jaša,... Nič, grem, tamala glava kliče
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:27:45
|
|
|
|
anita goitan
|
ma kašno obdarovanje, kašn Božiček, men je to vse mim Miklavž in pika, no če kdo kaj v ta namen teh kvazi dobrih mož prinese je pač dobrodošlo, če ne pa tud prou
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:30:28
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Zoja Miša c-c-c, sploh ne slediš.. ne samo copy paste, tile RD so že mimo...(14.) če že ve zamujate, bom pa jaz prehitevala... Andrejaboris - ENEJ Ryssa - LAN vseeeee najboljšeee za 4-ko..... Ja res se vidi, mislim nekateri so pa res smotani. In Zara je tvoja, ja je! Zakaj je smotana?? Zoja Miša a nisi ti ravnokar bila pri frizerju??? Ups. Bila, pred 1 mesecem in 3 dnevi . Ja, mi hitro rastejo in če imaš tako kratke in takšne lase kot jaz (ščetinaste in sive ), ker imam goste in potem kmalu postanem podobna ''Bitlu'', pač moraš tako hoditi . No, zdržalo bi še kakšnih 14 dni, pa sem mislila, da moram biti za Božič lepa Kaja Lina ima pa res čupo, tako da je treba nekako ukrepati. Gajka, 1A za smreko! Pri vas ste čist fancy!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:31:06
|
|
|
|
matejchi
|
mariane a te kaj glava boli? Erin ... da ga ne bo kakšen mozolj "pikal"...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:33:13
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ma kašno obdarovanje, kašn Božiček, men je to vse mim Miklavž in pika, no če kdo kaj v ta namen teh kvazi dobrih mož prinese je pač dobrodošlo, če ne pa tud prou Oooooooooo. Ne pri nas Miklavž samo malenkosti prinese, Božiček je pa tisti tapravi! Čeprav sem drugače bolj za Dedka Mraza, ampak je treba predolgo čakati
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:33:59
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Men se zdijo o.k. darila.Jaz pa od mojega dobim, sva se kar zmenila, prstan in uhančke v kompletu. Itak bo vse belo zlato, ker rumenega ne prenesem (beri, ni mi všeč). Ali pa titan ali kaj takega, so mi všeč bolj masivni prstani. In ker bo tu zraven upoštevano še darilo za rojstvo (ga še nisem unovčila ), bo vse skupaj kar drago. Jaa super darila..bojo ful veseli Jaz sem pa "darilo ob rojstvu" od mojega dobila že v P. Mi je kupil zlato zapestnico in na njen vgravirano Tilen pa datum... Fullll lepo. .samo je ne upam še nosit da je nebi po nesreči v drek ob previjanju pomočila
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:34:54
|
|
|
|
tejkaz
|
Priročnik za lažje razumevanje vseslovenščine To poznate : (lj) 1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala. (danes sem si kavo preveč sladkala) 2. Kva me kolaš lih k doga wokam. (zakaj me kličeš ko sprehajam psa?) 3. A si vidu keta kok po rufu klajmba. (si videl kako se maček sprehaja po strehi?) 4. Učer se je en oldi z rufa skenslu. (Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe) Sedaj pa po prekmursko: 1. Gnes san si kavo preveč pocukrala. 2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan ? 3. Si vido kak se maček šejče gor po streje ? 4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo. Prleško, precej podobno : 1. Gnes sen si kofe preveč pocukrola. 2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda psa sprehojan ? 3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja ? 4. Včera se en stori s strehe ****na. Koroško: 1. Matr sn s swadek kafe naredwa. 2. Ka težiš ko sn s paso zuna ? 3. As vidu mačko gr u lufto? 4. Učera se je edn s strehe bk spraju. Mariborsko: 1. Joj, kak je danes toti kafe sladek. 2. Kaj mi te težiš ko sem s pjesom veni ?of 3. Glej si ti totega mačka kak te on po strei hodi. 4. Čuj, včeraj se en stari s strehe dol ****no. Kraški prevod: 1. Joj, ma kej je d'ns tu kafe t'ku sltko! 2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh sz p'sm! 3. Kej si vidu mačko, ku je šla en đjro po strehi? 4. Učjri j en n'wnč skoču sz strehe. Vipavski prevod: 1. Dns sm si kofje preuč pocukrou. 2. Kej me kličš ghlih kdr pjlm p'sa wn ! 3. Kej si vidu mačko, ku plejza po strejhi? 4. Učjri se j en nono vrghu dwol s strejhe. P.S. Dopolnite ali popravite ter prispevajte k boljšemu sporazumevanju med slovenci ;-)
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 16.12.2008 9:35:50 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:39:27
|
|
|
|
tejkaz
|
Joj, Anita, neštetokrat sem te že hotela vprašati. Ti si originalno iz Vipave, ne? Poznaš kakšnega Janeza Tkalca?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:39:28
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka Mi smo pa včeraj dobili stole za v jedilnico! Pa smrekico že tudi imamo - tako bolj moderno, je pa najino ročno delo! To sta vidva naredila??? Ja super je!! Mojstra sta... A bo to samo za letos a bo za več let? Smrekica je trajna, je lahko za več let. Ampak drugo leto bomo imeli najbrž kakšno bolj klasično, da bo Roku bolj zanimiva. Jo bova pa malo okrog posojala, če jo bo kdo hotel. anita - midva tudi nisva preveč na obdarovanje mahnjena. Roku bova iz čistega miru dala en paketek pod jelko, bova not dala to, kar je itak treba te dni nabavit (nogavičke in nekaj bodijev), za druge pa imava v mislih kakšne medenjake spečt, ali pa nekaj iz tega testa oblikovat (škorenjčke, zvezdice...). Mogoče bo za naju oba skupaj en nov kompaktni fotič padel, ker že nekaj časa en model ogledujeva, ampak tudi, če ga do božička še ne bo, ni panike.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:39:36
|
|
|
|
anita goitan
|
k je glih tejka začela, a veste kaj pomeni žlafadur/žlafadurnca po naše karmar bi vedla, sam kje je ta šjora zadnje cajte? Zalivalka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:39:37
|
|
|
|
matejchi
|
Bila, pred 1 mesecem in 3 dnevi . Ja, mi hitro rastejo in če imaš tako kratke in takšne lase kot jaz (ščetinaste in sive ), ker imam goste in potem kmalu postanem podobna ''Bitlu'', pač moraš tako hoditi . Prehitro čas beži, po tvojih laseh vidim, se mi zdi, da ni več kot 14 dni... Anita a greš kaj ?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:41:02
|
|
|
|
gajka
|
Evo, Rokovemu ležalniku/gugalniku so šteti dnevi. Ga bo počasi prerastel po dolžini in po teži (sem šele nekaj dni nazaj opazila, da je samo do 9 kg).
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:47:48
|
|
|
|
anita goitan
|
Anita a greš kaj ? ja,kdaj jo vi2 mahneta
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 16.12.2008 9:54:19
|
|
|
|
matejchi
|
zdaj je na napajalniku, čez ene pol ure..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?