Zoja Miša
|
Najin sprehod uspel. 1,5h dežja, je bilo dovolj. Kaji Lini paše, še vedno spi. Poročam pa, da se je punca pred sprehodom na igralni podlogi prvič čisto sama na trebuščka iz hrbrta prevalila . Sem šla tv ugasnit in pridem nazaj, da jo oblečem, ona pa lepo na trebuščku kravce pase! Bravo!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Zoja Miša za pumpanje. To sem že včeri mislila napisat. Samo 6x dodatek No, jaz še tudi pumpam samo mu moram večkrat dat dodatek, ker poje med 160 in 240 ml na obrok Kar pa presega zmožnosti mojih mlekarn Napumpam si pa ca 900 ml na dan, včasih kej več, včasih pa tudi kaj manj. Hvala! Sem vesele, ker me pohvališ, sploh ti, ki veš kako to izgleda! Tudi tebi vse čestitke! Sicer pa sedaj bova tudi mi2 morali malo več dodatka dati, ker tudi Kaja Lina zadnje dva dni je več, okoli 160 ml na obrok, kar bo začelo presegati tudi moje mlekarne. Ah, kaj češ, vsaj 4 mesece sva zdržali. Tejkaz, čedna sta tvoja dva čmrla! Bella, jeee za slikice, mi jih boš še po mailu poslala, prosim. In ja, darilo je sedaj skupno. Se je kao hecal, mislim.... Res pa je, da je nekaj on kupil, nekaj pa jaz Pa pazi nase. Ej, moji mami pomaga, če se na kakšno štango obesi, tako za roke se prime in izvisi, menda boli ko hudič, ampak pomaga pa. Če ne pa masaža, ta pa definitivno! Joj, kako sem srečna, mene križ niti malo ne boli. Me pa zopet glava! Bom mogla lekadol vzeti, ne bo druga. Če bo pa pomagal, pa ne vem. Erin, tvoja tardeča je pa res z velikim pompom prišla A sedaj imate že vse M? Jaz še ne, se mi fajn zdi Gajka, ja Rok bo pa res že prerastel tale ležalnik! Mi smo malo lažje kategorniki, pa bo malo za dlje In na zabavo pa le pojdi. Naje se naj tik predno greš in če potem na flaško ne bo šlo, pa prideš domov, vseeno se lahko zabavaš vsaj 2 h, ne? Ozziebo, vidiš sedaj to čupo, no pa zadaj ima pravo bundes ligo frizuro , to se pa ne vidi. Sayuri, kje si?