Zoja Miša
|
Tjaša, seveda te vzamemo! Podatki in kaj o sebi pa si naša ! In takoj čestitke! Vidiš, kok smo me fajne . Sayuri, ja je ful napredek, glavo lepo sama drži, samo proti večeru ji še kinka. Je P rekel, da je lepo razvita in gibljiva. Vaje še kar delava, sicer ne vsak dan, ampak jih. Pa itak rada telovadi. In fajn, če sem ti le kakšno idejo za darilo dala. Glede diete, pa je, po praznikih, sedaj je toliko dobrot povsod! Čeprav, ti si velika, se ti nič ne vidi, da imaš kaj viška. Prav fejst zgledaš Jaz se glede kg ne morem pritoževati, sem že -1, glede na začetek nosečnosti. A telovadit bo vseeno treba, je vse nekako mlahavo Anita, a ne, če imaš kratke moraš še večkrat k frizerju, pa to skoraj noben ne razume Bravo za frizurco! Kaj pa fotkica? Telefon mi plačuje firma , kolk so fajni, a ne? Jaz nisem vprašala, če lahko ali ne smem, nihče pa mi ni rekel, da moram sedaj v porodniški svojo cifro uporabljati . No, je pa odvisno od 40-80 eur, ko sem bila v bolnici je bilo okoli 150,00 eur . Torej nisi čveka! U, sem prebrala koliko imate ve, sedaj mi je pa kar malo čudno, a res toliko čvekam? U Gajka nisem vedela, da imate v Lj. Ali ne delaš v Mb? V glavnem, poskusi mu sedaj še kdaj na flaško dati pa boš videla. Jaz bi tako naredila. Sam da ne boš potem med pumparicami pristala Dar, jaz sedaj že grem z njo tudi tja. Kaj pa hočemo, saj se more vseh bacilov navadit. A ja, sedaj sem pa že vse pokomentirala. Madona sem pridna! Se bom kar sama pohvalila, če me ve ne! Pogrešam Krysio. No, pridne bodite in se beremo, pa da ne bi jutri preveč načvekale, ker se bom cel dan potepala.