|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
16.12.2008 16:25:08   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Kje je cebrca zadnje čase? Pa karmar tud, ja? PA arait? Nevaeva?

Se mi zdi, da sta zadnji dve svoj tabor ustanovili že v LJ. Ne pašemo v njun kontekst... ali pa obratno..user posted image al je bla tista aradej... podobno..

sayuri ja jutri gremo gledat Mico... pa dedek mraz je pri mojmu.. danes gremo pa v LJ na dedka mraza k meni..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 16.12.2008 16:34:30 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
16.12.2008 16:31:13   
matejchi
anita operaterja zamenjat... ali pa mobi na kartico, da boš vedla kje je meja....user posted image . Čak da še Zoja začne regljat..

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
16.12.2008 16:35:36   
anita goitan
tole je dobro, za tiste k ste na dieti brez kml itd

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.12.2008 16:36:18 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
16.12.2008 16:41:11   
matejchi
Od vsakega kupljenega izdelka prispevate v sklad za anitin telefon...user posted image

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
16.12.2008 16:43:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Od vsakega kupljenega izdelka prispevate v sklad za anitin telefon...user posted image

user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
16.12.2008 16:58:52   
dar10
Hej punce! Kako ste? Cist nahitr sm preletela vase cvekanje, kolk mate ze tezke otrocicke? 8kg? Buhtlcek, pr 4 mesecih? Lepa teza. No ja, sej moja pikica tud ni glih drobckena, ima 724o pri 4,5 mesecih. Na zacetku je ful jedla, zdej pa ne vec tolk.
Anita Goitan, pravis, da imas 4o eur gsm-ja? Joj, jest imam vsak mesec preko 50, prejsn mesec sm pa cist zabluzila in nastepala 120 eur (ker sm prcakvala obvestilo ob prekoracitvi 50 eur, pa ga ni blo, k mi na mobitelu niso vkljucil obvestila, kar nekej), bi pa sama sebe nekam poslala, a ves??? Obup! Kdo je ze cveka? :):)

Me neki zanima, a ve vse hodte s svojimi otrocki v nakupovalne centre? Brez predsodkov, da tam kaj staknete? Mene so kar mal zastrasl, da lahko tam kaj staknemo... Tako, da Ema ni se bla v trgovini... Kaj mislte?

LPD

Neposredna povezava do sporočila: 4506
16.12.2008 17:29:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

eno vprašanje, no sej ni treba glih točno odgovorit, ampak kolk na mesec ve porabite za mobilni telefonuser posted image , jaz sem prejšnji 40€ in je moj čist vn paduuser posted image , da kolk zapraulam-čvekam (no to je zoja miša dns potrdila da sm čvekauser posted image )

Ta mesec sem dobila račun za 10,49 evro user posted image  Lahko kličem do 1000 min in 1000 sms za 10 evro.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4507
16.12.2008 17:32:42   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

eno vprašanje, no sej ni treba glih točno odgovorit, ampak kolk na mesec ve porabite za mobilni telefonuser posted image , jaz sem prejšnji 40€ in je moj čist vn paduuser posted image , da kolk zapraulam-čvekam (no to je zoja miša dns potrdila da sm čvekauser posted image )

Ta mesec sem dobila račun za 10,49 evro user posted image  Lahko kličem do 1000 min in 1000 sms za 10 evro.

pr kirmu operaterjuuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
16.12.2008 17:41:45   
Zoja Miša
Samo poročam.
Matejchi za seznam, 4 m in 5d 4900g, 61 cm.
Smo dobili pikico in spili RV cepivo (zakaj hudiča se reče cepivo, če ge spijeuser posted image ), vse bp preneslauser posted image . Jokala malo, bolj od utujenosti. Je P pokazala kako se iz hrbta preveli na trebušček in to kar 3xuser posted image . Je rekel, da lepo napreduje, da je itak bolj drobne konstrukcije in da je vse super. user posted image  Sem si oddahnila. Me je pohvalil, ker se še kar ''dojiva'' in da naj po 5m začnem kaj uvajati, zaradi okusa bolj, kot zaradi česa drugega. Bom patronažno poklicala po novem letu, pa bo še ona kaj več povedala. Za enkrat sva še vedno na mlekecu.user posted image

No toliko, grem malo brati, kolikor mi pred budnico uspe.

Srečala Češnjico, obe sta o.k., imajo pa neke druge težave, ne z otrokom, tako da ni prave volje. No, jaz upam, da se nam še kaj javi.

No, pridne bodite!
Uuuu in danes končno House ob kulturni uri!!!! user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
16.12.2008 17:42:55   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

In v čem je finta teh zvezdic?

Več jih imaš večja čveka si user posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
16.12.2008 18:00:32   
Zoja Miša
Tjaša, seveda te vzamemo! Podatki in kaj o sebi pa si našauser posted image ! In takoj čestitke!user posted image  Vidiš, kok smo me fajneuser posted image .

Sayuri, ja je ful napredek, glavo lepo sama drži, samo proti večeru ji še kinka. Je P rekel, da je lepo razvita in gibljiva. Vaje še kar delava, sicer ne vsak dan, ampak jih. Pa itak rada telovadi.user posted image
In fajn, če sem ti le kakšno idejo za darilo dala. user posted image  Glede diete, pa je, po praznikih, sedaj je toliko dobrot povsod! Čeprav, ti si velika, se ti nič ne vidi, da imaš kaj viška. Prav fejst zgledašuser posted image

Jaz se glede kg ne morem pritoževati, sem že -1, glede na začetek nosečnosti. A telovadit bo vseeno treba, je vse nekako mlahavouser posted image

Anita, a ne, če imaš kratke moraš še večkrat k frizerju, pa to skoraj noben ne razumeuser posted image  Bravo za frizurco! Kaj pa fotkica? Telefon mi plačuje firmauser posted image , kolk so fajni, a ne? Jaz nisem vprašala, če lahko ali ne smem, nihče pa mi ni rekel, da moram sedaj v porodniški svojo cifro uporabljatiuser posted image . No, je pa odvisno od 40-80 eur, ko sem bila v bolnici je bilo okoli 150,00 euruser posted image . Torej nisi čveka!user posted image
U, sem prebrala koliko imate ve, sedaj mi je pa kar malo čudno, a res toliko čvekam?user posted image  

U Gajka nisem vedela, da imate v Lj. Ali ne delaš v Mb?user posted image  V glavnem, poskusi mu sedaj še kdaj na flaško dati pa boš videla. Jaz bi tako naredila. Sam da ne boš potem med pumparicami pristalauser posted image

Dar, jaz sedaj že grem z njo tudi tja. Kaj pa hočemo, saj se more vseh bacilov navadit.user posted image

A ja, sedaj sem pa že vse pokomentirala. Madona sem pridna! Se bom kar sama pohvalila, če me ve ne!

Pogrešam Krysio.

No, pridne bodite in se beremo, pa da ne bi jutri preveč načvekale, ker se bom cel dan potepala.user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Tjaša23)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
16.12.2008 18:01:33   
Zoja Miša
Ja, kdo je sedaj čveka?user posted image Sam pri meni je celo tako hudo, da čvekam sama s sebojuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
16.12.2008 18:11:38   
majči22
Zdle sm se pa tok najedla, da komaj še sedim.user posted image
Naša je mal zaspala, upam, da se čim prej zbudi, da jo še skopamo,al je pa nagajivka kar trdno zaspala. Ah bomo videli v kratkem.user posted image
Zoja miša super za obrat!!user posted image user posted image Naša še ni osvojila teh akrobacij. Se tolažim, da enkrat že bo.
anita mobija imam tam okrog 15-20eur (simobil).
tjaša23 dobrodošla!!
sayuri to je pa res ugodno. Boš mal prišparala. Super!user posted image
Erin, da se boš čim prej bolje počutila. Mene je tud kar stah, ko bouser posted image spet pršla. Je tok luštn, ko je ni, da jo še kakšne dve leti ne rabim.user posted image
erta mislim nate, da bo vse vredu!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
16.12.2008 19:00:33   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: dar10

Me neki zanima, a ve vse hodte s svojimi otrocki v nakupovalne centre? Brez predsodkov, da tam kaj staknete? Mene so kar mal zastrasl, da lahko tam kaj staknemo... Tako, da Ema ni se bla v trgovini... Kaj mislte?

LPD

Mi2 greva vsak dan v vrtec po tavečjega, tam vsi kašljajo pa smrkajo.,.. pa v trgovine tudi..

Tjaša, dobrodošla!

Lara spi, še tavečjega moram spravit spat, pol pa večer zase (bana pa ful peneuser posted image ), moj je na bowlingu...

(odgovor članu dar10)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
16.12.2008 19:07:55   
tinka14

js od 25 do 35 nekje. tut velik pišem mmse in smse.

Neposredna povezava do sporočila: 4515
16.12.2008 19:08:13   
bambi14
Večer,

danes sem si uspela kupit oblekco za podelitev diplome( tako črno svetlečo- novoletno) in sem ful vesela.
user posted image no tako zgleda nezrihtana mama brez frizure in make upa v nobl obleki.user posted image
Mala se je čuvala pri user posted image , jaz pa sem odfrčala v mesto v Mulera po nujne stvari(plenice) in  tudi kupla božička za babysitera( trenerko in vroče hlačke zame-hihi).user posted image

Ejte babike, ko se grete z user posted image kopat, kje ste kuple plenice za v vodo(katere) in ali držijo? Hvala. Sedaj sem sicer kupla v muleru njihovo znamko ampak ne vem kak je to.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
16.12.2008 19:12:16   
dojenč
user posted image user posted image  za oblekco, full lepa user posted image kot vedno.pozdravi tamalo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
16.12.2008 19:15:12   
tinka14

tudi mene zanima!

Neposredna povezava do sporočila: 4518
16.12.2008 19:15:25   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Uuuu in danes končno House ob kulturni uri!!!! user posted image user posted image user posted image

ooo, a nism js edina, ki vriskam, ker je konec kmetije??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
16.12.2008 19:17:46   
tinka14
uuu bambi, kak si fletna!!! in lušna oblekca!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
16.12.2008 19:27:49   
tinka14
js sem iz odbojke. super je spet mal migat po dolgem času. sem se kr mal prešvicala. paše!

zdej grem pa mufine spet pečt, so bli zadnjič njamsi. jutri dobim obisk iz službe in jim moram neki ponudit. sej mogoče jim ne bomuser posted image , bom že danes vse pojedla...user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
16.12.2008 19:35:51   
Tjaša23
anita nikar se ne sikeraj jaz mam vsak mesec 40-50 pa moj nč ne reče itak ve da BABE mormo klepetat

še enkrat hvala vsem za dobrodošlico

drugač sem pa iz Domžal stara 23 mam hčerko Lino 15.08.08, poročena in zadovolna mamica. kaj vas še zanima prašajte.

1000 min in 1000 sms pa mislm da je pri tuš mobilu

naša mala princeska je Lina 15.08.08

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
16.12.2008 19:49:38   
Neža7

Simobil - Orto U NULO mislim da je. Do 31 let starost.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4523
16.12.2008 19:50:24   
Neža7
Možek čaka v postelji......... LAHKO NOĆ user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
16.12.2008 20:08:36   
anita goitan

Simobil - Orto U NULO mislim da je. Do 31 let starost.

ne me jeuser posted image , jaz sem tud v orto sam ne u nulo, kar v 40€user posted image user posted image user posted image user posted image , bom jutri sosedo poklicala k dela pr Simobilu naj mi neki zastonj zrihta da bo mojmu Horencu po voljiuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?