tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Jutro, hihihii izpit je padla 10,....za 7 je blo znanja, ostalo pa pripomočki . skuhano: korenčkova kremna juha,goveji zrezki v omaki in krompirjevi njoki, pesa no pa že morem it- lakkkkooota bravo bambi, pridna!! IZVIRNO SPOROČILO: Erin ful dobra fotka!! IZVIRNO SPOROČILO: tatly oj babike...samo to kje naj kupim bozickovo oblekco za naso puziko sem hodla v h˛&m pa ni vec..papa tatly, včeraj sem jo vidla v h&m - celje. IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Jaz bom kuhala danes svinjske zrezke v omaki in mlince! So mi zadnje čase mlinci špica. Bi jih nonstop jedla. Ješ že svinjsko meso? JAz se ga še vedn izogibam..pa kisa, pa jagod, zelene solate, citrusov... Aja... ne bit huda, samo saj še dojiš ne? Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite?? erin, js jem vse. danes smo mel koline. svinjska juha, pečenka, restan krompir, solata, sam zarad tega sem šla pomagat, ker je pol vedno tk dobro kosilo... in nejc je bil tk priden. skoz je spal, čeblal, nč jokal. super, tak da še lahk grema! tut citruse jem. IZVIRNO SPOROČILO: čipka Zojamiša-keksi? hm...kaj pa vem...jes sem bol "profi" pri samih takšnih in drugačnih roladah...no če te zanimajo rolade ti dam z veseljem kakšen recept.. tega se pa js še nikol nisem lotla, se mi zdi preveč zahtevno (ker zgledajo tk zahtevne, sej ne vem a je res?) ryssa, js bi šla takoj. ker sem mela rada šanke včasih ful. IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 BAMBI IN TINKA RES STE DOBRE. JAT SEM SE KOMAJ UČILA ZA IZPIT Z NEŽO. KOMAJ ČAKAM, DA BOM TUDI JAZ LAHKO ŠLA. kaj mam js z izpiti??? ooo moj bog, erta, ne vem kaj nej rečem, mam kr kurjo kožo... . tile objemčki so vse kar ti lahko pošljem... js sem tut slišala, da hojice kao niso fajne za , ker je bolš, da sam shodi, ne pa s pomočjo. evo, je že gajka napisala, kar sem mela v mislih. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan če rabi katera fotografa za poroko, pa n delam reklame, sam dečka poznam http://www.samorovan.com/poroke.php ne vem, če me bo kdaj zaprosu
|