Zoja Miša
|
Sayuri, lepo napredujeta tvoja dva čmrlja. In vedno občudujem tvoje podvige z dvema otrokoma okoli. In Filip naj hitro začne imeti rad zobozdravnika Gajka, Rokov prvi Božič je, nekaj bi pa lahko dobil . In super za izvide! Pablo, res je Otmar je tudi včeraj praznoval. Buhtlček, Krysia, meni je za enkrat vseeno. Potem smo zmenjene za sredo. O.K. Krysia, upam, da je Rok danes bolje. Katja, čedna slikica! Neža ima tudi nov avatar, jupiii! In super za telovadko Nežo! Erta, Čipka, wellcome back! Kje je pa Češnjica zadnje čase? Pa Carol, pa verjetno se je še katera izgubila?! Bamby, Tinka, bravo za izpite! kako vam še to vmes rata, mi sicer ni jasno! Kaja Lina se je včeraj res na glas smejala in to kar dolgo. Sem tako uživala zraven Čestitke Taiu in Malu! Tejkaz, za Evo! Pa še to mi razloži, če bom seveda sploh razumela , kaj hudiča ti delaš, nekaj pretvarjaš v nekaj?! Anita, bravo za Zojo, bo pa košarkašica, če nočeš, da je manekenka! Palačinke bodo. Mmmm... Sandra, ti kar dostavi, danes je pridna še za včeraj, pa lahko še tvoje cote popeglam Sem jo tudi jaz včeraj cel dan nosila in še zvečer, niti oči ni veljal, samo mami. pa sem imela roke že do tal, ampak je pa spala super čez noč in sva si obe spočili. Erin, lepo da me pogrešaš, ja danes nisem utegnila, sem šla raje na dež Ima katera kakšen pameten recept za kekse? Jaz bi spekla kaj. Pa taki dobri morajo biti, ampak da niso preveč zakomplicirani za delati.