|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.12.2008 11:47:14   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

klikni gor...

aja touser posted image user posted image , sm misnla da sta si premisnla- STOPuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.12.2008 12:01:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

klikni gor...

aja touser posted image user posted image , sm misnla da sta si premisnla- STOPuser posted image

Ne štekam...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.12.2008 12:09:48   
anita goitan

klikni gor...

Ne štekam...

včasih mela pod Žigcem in Marušo stop napisano, šetkaš

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.12.2008 12:10:36   
anita goitan
punce: kaj boste kuhaleuser posted image , sm brez ideje

Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.12.2008 12:36:56   
Zoja Miša
Sayuri, lepo napredujeta tvoja dva čmrlja.user posted image  In vedno občudujem tvoje podvige z dvema otrokoma okoli. In Filip naj hitro začne imeti rad zobozdravnikauser posted image
Gajka, Rokov prvi Božič je, nekaj bi pa lahko dobiluser posted image . In super za izvide!user posted image
Pablo, res je Otmar je tudi včeraj praznoval. user posted image

Buhtlček, Krysia, meni je za enkrat vseeno. Potem smo zmenjene za sredo. O.K. Krysia, upam, da je Rok danes bolje.

Katja, čedna slikica!
Neža ima tudi nov avatar, jupiii! In super za telovadko Nežo!

Erta, Čipka, wellcome back! Kje je pa Češnjica zadnje čase? Pa Carol, pa verjetno se je še katera izgubila?!

Bamby, Tinka, bravo za izpite! kako vam še to vmes rata, mi sicer ni jasno!user posted image
Kaja Lina se je včeraj res na glas smejala in to kar dolgo. Sem tako uživala zravenuser posted image

Čestitke Taiu in Malu!

Tejkaz, user posted image  za Evo! Pa še to mi razloži, če bom seveda sploh razumelauser posted image , kaj hudiča ti delaš, nekaj pretvarjaš v nekaj?!

Anita, bravo za Zojo, bo pa košarkašica, če nočeš, da je manekenka!user posted image  Palačinke bodo. Mmmm...

Sandra, ti kar dostavi, danes je pridna še za včeraj, pa lahko še tvoje cote popeglamuser posted image  Sem jo tudi jaz včeraj cel dan nosila in še zvečer, niti oči ni veljal, samo mami. pa sem imela roke že do tal, ampak je pa spala super čez noč in sva si obe spočili.

Erin, lepo da me pogrešaš, ja danes nisem utegnila, sem šla raje na dežuser posted image

Ima katera kakšen pameten recept za kekse? Jaz bi spekla kaj. Pa taki dobri morajo biti, ampak da niso preveč zakomplicirani za delati.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.12.2008 12:45:45   
andrejaboris
HOj!

Da je bla nora noč sploh več ne bom pisala, ker je itak vedno zadnje dni. Pa dobro!

Erin si me nasmejala z vici! Ful so dobri!!

Sandra Enej je tut celi paf1 Ne vem kaj mu je upam, pa da ga bo hitro minlo!

Zoja miša jaz imam polno receptov full dobrih, če želiš ti jih na mail pošlem

Tamy lepo da si se oglasila, sem te pogrešala. Martin pa je pravi cukerček!

Malu in Tai vse najboljše!!!

Jaz bom kuhala danes svinjske zrezke v omaki in mlince! So mi zadnje čase mlinci špica. Bi jih nonstop jedla.

Sem pa žalostna ker sta moja naj frendica in naj frend po 9 letih zveze šla narazen!user posted image user posted image Sta pa Lanova botrca in boter. In kak zdaj Lanu to razložit???

Grem kuhat raje.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.12.2008 12:48:33   
Tamy30
dandan,
sem uspela umiti kopalnico do konca, medtem ko je Martin spal.
Kak dolgo vam otroci spijo med obroki. Moj nic vec kot kakih 20 minut. Zato pa imamo tako malo casa zase, skoraj nicuser posted image , no ze dviguje roke iz kinderpedauser posted image letim, papa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.12.2008 12:50:07   
Krysia
Dan,
najprej čestitke: Tai in Malu, vse najboljše za 4 mesece!
pa še za včeraj: Zara, Lovro, Neža, vse najboljše za 5 mesecev in Kaja Lina, Hana, Otmar, vse najboljše za 4 mesece!

Pa matejchi, hvala za seznam po datumih - bom se zdej trudla vsem voščit ...

Sandra, pri nas je isto - če je preveč ljudi, je Rok zvečer totalno siten, cmerav in nezadovoljen ... tko da se kr izogibamo raznim feštam ... Mislim, sej če ga pri miru pustijo in če je dovolj tišine in miru, je ok, sam ponavadi tega v velikih družbah glih ni, a ne?

Erta in Čipka, lepo,da sta se spet oglasili! user posted image

Slikce so ful lepe - vse!

No, mi bomo očitno tud danes jedli na 2 uri user posted image Bomo videli - zdej je Rok spal 40 minut, pa že protestira - se grem ukvarjat z njim.

Pridne bodte

Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.12.2008 13:08:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kje pa so naše ta zgodnje?

sayuri, naty, Zoja Miša?????????????????

Alo na raport!user posted image

Evo me. Imeli FT. Pa Filipa imam doma. Je šel zjutraj k zobarju. pa mu ni mogel nič narest. Le fajn ga je sčistil in zobek odprl. Kaj bo naprej sledilo, e vem. Sem čist paf. Pa tko ma lepe zobe, zdaj pa tole na zgornji petici. MAlo ga še boli, ker je seveda zobek razdražen. Se mi tko smili..user posted image ...

sandra na Milumil 2 sem šla kar direkt. Ko je zmanjkalo enke, sem odprla dvojko. Mal sta čukasto gledala, ampak ni bilo nobene panike. Sem pa včeraj začela postopoma Aptamil dajat. Ker bom pa nasvetu pediatrinje šla stran od milumila, saj sta ta maladva dovolj okrogla. Sploh Lovro. Je tak, ta pravi ... sodi v kategorijo Vida, Roka in še kateri bi se lahko našel user posted image

Vidim, da sta se tud neža in anita preoblekli. Sem mislila, da slabo vidm. Se bom mogla navadit na nove oblekce. user posted image

gajka, tole s prstkom je pa prava mesarija user posted image  Človeka prime, da bi šel tja in nadrl to sestro user posted image  Me pa zanima, kaj ti bojo odgovorili. Kako je pa danes Rokov prstek?

Erin, iiiiiiiiiiiiiiiii kako lepa punčka si bla. Sej si še zmeraj, ampak kot dojenček si bla pa čist cukrasta. user posted image

Jaz sem danes ponoči vsatla 47 x.user posted image Povejte, če je to normalno. user posted image Lovro se je 3x hranil, Zara 2x. Vmes pa popravljanje dude,user posted image Zara se je posračkala, jo je blo treba previt....pa skoz to dudo popravljat. No pri 47 sem omagala, pa je mož nadaljeval. za znoret. user posted image Še Filip je prišel k nama, tko da.... Sem brez besed.user posted image

anita waw, glede na to, da je Zoja res dolgonoga, bo lahko že zdaj začela košarko trenirat. user posted image
Zoja Miša kaj ima tvoj spet PMS? kako to mislil darilo sam kupit? Ti mu kar lepo povej, da gresta skupaj v nakup za novoletna darila. On lahko sam kupi darilce kar tako....katerikoli dan.... ne pa za novo leto.user posted image
andrejaboris user posted image  žal ne znam svetovat, kako se to pove malemu otročku. Upam, da boš izbrala prave besede.
Malu in Tai, vse naj naj za obmesečnico
user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.12.2008 13:23:29   
bambi14
Jutro,

hihihii izpit je padla 10,....za 7 je blo znanja, ostalo pa pripomočkiuser posted image .

skuhano:  korenčkova kremna juha,goveji zrezki v omaki in krompirjevi njoki, pesa

no pa že morem it- lakkkkoootauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.12.2008 13:23:51   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Jutro,

hihihii izpit je padla 10,....za 7 je blo znanja, ostalo pa pripomočkiuser posted image .

skuhano:  korenčkova kremna juha,goveji zrezki v omaki in krompirjevi njoki, pesa

no pa že morem it- lakkkkoootauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.12.2008 13:29:00   
sayuri
uuu bambi, čestitke. pridna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.12.2008 13:38:18   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jaz bom kuhala danes svinjske zrezke v omaki in mlince! So mi zadnje čase mlinci špica. Bi jih nonstop jedla.

Ješ že svinjsko meso? JAz se ga še vedn izogibam..pa kisa, pa jagod, zelene solate, citrusov...

Aja... ne bit huda, samo saj še dojiš ne?user posted image

Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.12.2008 13:40:35   
sayuri
Erin, jst kakšen mesec že skoraj vse jem. Na jedilniku ni še orehov, citrusov in pa stvari, ki mene napanjajo (fižol, ričet in podobno)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.12.2008 13:44:20   
čipka
dan pupe!Najprej hvala za dobrodošlico..user posted image Kako smo? Evo, jes glih poslušam orkester iz ust naše Tie, citiram:aaaaaaaaaaauuuuuaaaa, aaaaammmaaaaa,aaaatttaaaa...user posted image Drugač moram reči da je Tia ful pridna ponoči in se ne zbujamo več...sicer zaspi šele ob 23 pa spi do 9-super res...  je pa tudi res, da popoldan bol malo spi-vse skup največ 2,5 uri..  
sayuri-bošček je tvoj Filip..user posted image saj bo kmalu minilo..
tamy30-pridna si...jes sem pa čist zanemarla se kar se čiščenja tiče...preden se je Tia rodila sem pucala kot nora-zdej pa...ah..bo že...user posted image
andrejaboris-joj...res žalosno, da gre par po tolkih letih narazen..po moje lahko Lanu bolj na lep način  razložiš, da grejo pari tudi včasih narazen, pa ga zato ne bojo imeli nič manj radi.   mmmm...mlinci...si mi lušte nardila...user posted image
Zojamiša-keksi? hm...kaj pa vem...jes sem bol "profi" pri samih takšnih in drugačnih roladah...no če te zanimajo rolade ti dam z veseljem kakšen recept..
matejchy-si me pa nasmejala s tistim mačkom xxx...user posted image user posted image
anita-danes bom imela pire kr. in špinačo-njamiuser posted image
gajka-na tvojem mestu bi poklicala in zahtevala odgovor
neža-bravo za obračanje user posted image   -joj naša Tia pa tut približno še ne user posted image še ko kravce pase ne zdrži dolgo
tejkaz- boga Evica-da le ni kej hudga..
Erin-si me pa nasmejalauser posted image

ok šibam špinačko do konca narest..pridne bodte pupe...papa

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.12.2008 13:44:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30
Kak dolgo vam otroci spijo med obroki.

Do enega tedna nazaj cc 30-45 min, sedaj pa tudi 1,5 ure... Ne vem kaj je že bilo da je do tega prišlo... Mi pa spi okoli 9.30-11h, 12.30-14h (se vidi da sem tuuser posted image ), pa okoli 17-18h. Glede na to da na začetku ni spal nič od nič čez dan in potem začel s 15 min je sedaj že luksuzuser posted image

sandra - naš pa obožuje ljudi...več jih je, bolj je zanimivouser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.12.2008 13:49:12   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

...

Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite??user posted image user posted image user posted image

V glavnem vse (razen KM in jajc), že kak teden tudi mandarine, sem pa danes probala rezino kivija, zaenkrat je v redu. Svinjine pa ne, pa še moj je alergičen nanjo - dobi izpuščaje, tako da tega pri nas ni.

Današnje kosilo: zelenjavna rižota(por, korenček, grah, brokoli), zelena solata s koruzo, pa Anitino pecivouser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.12.2008 13:50:28   
ozziebo
Bambi user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
12.12.2008 14:00:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

neža-bravo za obračanje user posted image   -joj naša Tia pa tut približno še ne user posted image še ko kravce pase ne zdrži dolgo

Brez skrbi tudi tvoja Tia te bo ne dan user posted image  kot moja Neža danes. user posted image  user posted image Moja malo kasnej stvari dela, ampak ji dobro gre user posted image  Ene so že 1 mesec nazaj o tem govorile, da njihovi telovadbo delajo in moja je komaj danes.

user posted image

Jaz ljubim Pooh bear user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
12.12.2008 14:01:36   
Ryssa

Rjavi riž z zelenjavo in pohane bučke, njami, že komi čakam user posted image

sayuri kriza kolkrat moraš vstat, boga. Js se pa jezim če ob šestih noče nazaj zaspat. To je bilo danes. Potem sem ga dala zraven sebe in se je k meni stisnu in zaspal za ca pol urce - dokler ni neki z rokico zamahnil in dudo na tla zbil, pa je seveda zaropotalo.

Čestitke Malu in Tai user posted image user posted image

Katja, Sandra, Sayuri kako to da ste že na Milumil 2, a ni do 6 mesecev? V mullerju je enka od 0-6 user posted image A je dm-ov drugačen?

Erin jaz jem vse razen citrusov pa fižola, pa kakega kislega zelja, pa kombinacij sadje+druga hrana=vrenje oz. napenjanje.

bambi user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa zadela 2 vstopnici za Šank rock koncert. Zdej pa ne vem ali naj grema z mojim? Kaj pravite? Ve bi šle?
Zgleda da bi bogec rad da grem malo v svet, ker ponavadi nimam sreče pri nagradnih igrah.
Sej če tak gledam, zvečer gre tak spat, pol bi ga pa moja mami mal pomerkala, pa itak bi spal user posted image

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 12.12.2008 14:02:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.12.2008 14:04:32   
Neža7
BAMBI IN TINKA

user posted image

RES STE DOBRE. JAT SEM SE KOMAJ UČILA ZA IZPIT Z NEŽO. KOMAJ ČAKAM, DA BOM TUDI JAZ LAHKO ŠLA.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.12.2008 14:07:03   
Neža7
[

JAZ SEM DANES NAREDILA PEČENEGA PIŠČANCA Z KROMPIRJEM IN KORENČEK (VSE SKUPAJ V PEČICO) IN SALATO.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.12.2008 14:08:49   
anita goitan
Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite??

ma ki pa, jaz še vedno pazim, tist glede mleka ne bom omenjala, drgač pa sem včeraj 1.jedla motovilec, z mal balzamičnega kisa, ma čissst malčk, dns pa 1. čokoldao gorenjka 70%..tud čisssst malčk

Ma kar ne upam siuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.12.2008 14:20:53   
erta
Kot prvo en lep pozdrav za vse in hvala za dobrodoslico, the best ste res user posted image user posted image user posted image

Moj angelcek trenutno spi tako da bom lahko nekaj casa tlele user posted image

Letosnje leto je zame bilo , lahko recem kar katastrofalno, upam da se bo se teh par dni kar je preostalo vse dobro iztece, ker je res vsega bilo prevec...edina lepa stvar je rojstvo mojega sina
- zacelo se je tako, da sem na prvem nosecniskem pregledu izvedela da imam zacetek raka na maternicnem vratu (vceri sem bila na predpripravah in sedaj cakam da me poklicejo in da mi povejo ali bom v ponedeljek ali torek operirana) takrat je to bil sok zame, ampak pol ko sem se pozanimala, pa ko mi je se buhtelcek povedala da to ni tolk hudo kot se slisi , sem se potolazila in uzivala naprej v svoji nosecnosti
- aprila je od tete brat naredil samomor kar je bil sok za celo zlahto user posted image user posted image na dan pogreba je babi padla in si zlomila kolk in mesec dni potem umrla user posted image user posted image user posted image
- junija je od mojega ata padel s strehe bratranc star komaj 24 let in po enmu tednu v bolnisnici je umrl user posted image user posted image user posted image
- ne vem ce se spominte da sem omenila mojo najboljso prijateljico, ki je pravtako noseca, samo par dni kasneje je imela PDP kot jaz in ki je imela slabo nuhalno in je mogla potem cakat na une izvide, ki so potem bili kao v redu, no julija v zacetku njenega 8 meseca nosecnosti je mogla narediti splav user posted image user posted image user posted image ker je user posted image imel tako hudo okvaro srceka user posted image user posted image user posted image si predstavljate kaksne so to bolecine, da ko mislis da bos povila in k sebi stisnila to malo strucko pa jo tik pred tem moras dati ubiti user posted image user posted image user posted image user posted image par dni nazaj mi je poslala sms da se opravicuje ker se vedno ni prisla k meni in da tudi ne bo, ker ne more, ker se boji da bi ob pogledu na mojega otroka vse se enkrat podozivela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- in prejsnji mesec je moj bratranec imel prometno nesreco in je prav tako umrl po dveh tednih kome , star 35 let, za njim so ostali zena in trije soloobvezni otroci user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako da kot sem ze rekla, letosnje leto je bilo katastrofalno, upam da se nikoli vec ne ponovi! Sedaj pa tudi vidite zakaj nisem bila redna na RR

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.12.2008 14:32:56   
Neža7
ERTA......

Tako mi je žal, da si morala doživet tako hudo leto user posted image

Naj ta angelčka pazita nate in vse tvojih najbližnjih
od danes naprej...

user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?