Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Jao ko bi jaz mal bolj selekcionorano in po vrsti komentirala, Zoja miša bi mi lahko podala recept, ona je tako zgledna komentatorka sproti ko berem, pišem. Spali kar o.k. do 3h, pa potem do 5.30h, ko se ji je nekaj zaletelo, ampak po 10min je bila koma in smo spali do 8h! Kaja, luštni ste. Gajka, hvala za recepte, vse tako slastno izgleda. Mmmmm... Tinka, rada bi poškote naredila, ko malo počakajo, da jih imaš za obiske in v škatli spravljene. Bella, ta teden bo kar pester, v torek P, v sredo frizer, četrtek Božiček pri mojem v službi, ampak to je šele popoldne. Tako da v ponedeljek ali pa v četrtek pred Božičkom, ali pa v petek. Ja, sem zakomplicirala, ne? Tamy, super za Martinov preobrat! Sayuri, lepi ste! In ponoči ni čudno da ne veš kaj delaš! Uživajte v šopingu, tudi MI3 gremo danes skupaj. Anaya, jaz mislim, da če sta vi2 prehlajena, sploh ne bo cepljen, četudi je Neli zdrava. Vsaj tako je bilo pri kolegici, ko je bila ona bolana. Naty, uživajte in če boš utegnila mi še okoli stolčka napiši, če nisi brala, zanima me kako je zložljiv.