Zoja Miša
|
Andrejaboris, to bi bilo super. Res bi rada kakšne kekse spekla, tako da bo malo dišalo po praznikih Za tvojo prijateljico pa . In v teh primerih jaz vedno parvim, da je že moralo tako biti. Kaj veš, zakaj je to dobro?! Lanu pa razloži, da to ne pomeni, da ima kdor koli od njiju zato manj rad njega! Kar je dejansko res! Tamy, mi spimo kakor kdaj. Če greva ven tudi do 3h. Zna pa tudi samo 15 minut trajati. Sayuri, ja tole okoli darila bo treba urediti! In to danes! Če pa se hoče nekaj iti, bom pač svoje kupila, itak bo moje boljše! Glede vstajanja, pa kapo dol. zate, ker si tako pridna! In lunin ščip al kaj je že to je šele 27.12. Sorry. Kaj bi bilo to te dni, nimam pojma! Vreme?! Kaj pa drugega, je ja cela katastrofa zunaj. Jaz bi lahko stoje spala, čeprav sva sedaj dve noči spali 5 ur . Erin, tudi jaz skoraj vse jem, razen citrusov, grozdja in stvari, ki mene napenjajo. Čipka, rolad se vedno otepam, ker jih nikoli in res nikoli nisem znala v rolo zvit, pa sem jih lahko v mokro krpo zavijala in kaj vem kaj še. Hvlala vseeno. Ryssa, kar lepo na koncert! Erta, več kot in 10000 ti ne morem podariti, ker sem enostavno ostala brez besed! Drži se punca. Sedaj je tako, da lahko gre res samo še navzgor! Upam, da ti bomo lahko kaj pomagale z našim čvekanjem in škoda da nam nisi zaupala že prej, bi nosile del tvojega bremena. Hojice pa menda res niso dobre, zaradi hrbtenice. Gajka, Rok je akrobat, ti povem! Kaj takega pa še ne!? In jupiiii, upam, da mi bo večno hvaležen za 1.darilo, za njegov 1. Božič Take ajnfoh recepte imam tudi jaz, ampak za Božič morajo biti prav keksi. Ja, pač moje fore Sandra, naj ti Tinino trmo uspe ukrotit. Glede teže, bom pa tudi jaz videla kaj bo drug teden P rekel. Pri nas gre tudi nekam počasi gor. Po moji vagi, ki kaže več kot una pri P imamo okoli 4800g. Se bojim, da je to za 4m malo premalo. Bella, kako sta? Tejkaz, si doma? Vse o.k.? Naty, predno nam uideš, mi poveš na koliko in kako se zloži Jane stolček? Ker jaz ga bom mogla na morje prevažati in nazaj...pa da vidim, če bo to šlo. Mi je pa noro všeč! Pa da ne pozabim, res lepo, lepo se imejte! Joj, kako jokamo in stokamo v spanju. Nič, grem cote obesit. Likala bom menda tudi še danes. Moj je šel pa po šalčke v dm, upam, da so fajn izpadle. Lep vikend! Mi se bomo verjetno zopet šli kaj potepati. Kaj pa naj?!