Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 8:58:59
|
|
|
|
spps
|
Jutro babuške! a ste vse na toplem?ma ..,ko je mrzlo vzunaj ,sonček sije,vzunaj pa ledenica. kaj boste danes počele? po kosilu,bom zabušavala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 10:19:28
|
|
|
|
pikicao.
|
jutrooo ;) jaz pa sibam dons v trgovino, morva za mojga za v tujino nakupt me ze spika pr srcku sam dons se spiva skupaj, pol pa 3 tedne ne
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 10:22:53
|
|
|
|
miska73
|
Piki ne joki ampak lepo izkoristi današnji dan. A pol pa naslednje tri tedne samo kavice, žuri...?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 10:40:47
|
|
|
|
pikicao.
|
miskaaaaa ja sej bom iskoristla, sam d se zbudi.. sam kaj ko vem d jutr gre ja bodo kavice, pa izleti, pa tud kaksn zur, sam sama ne smem bit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 10:55:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutrooo ;) jaz pa sibam dons v trgovino, morva za mojga za v tujino nakupt me ze spika pr srcku sam dons se spiva skupaj, pol pa 3 tedne ne ne bit žalostna
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 11:12:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutrooo ;) jaz pa sibam dons v trgovino, morva za mojga za v tujino nakupt me ze spika pr srcku sam dons se spiva skupaj, pol pa 3 tedne ne piki - samo zate ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 14:42:14
|
|
|
|
beyba
|
SE* sem prišla gledat, kako kaj tvoja jajčka neseš...kdaj maš uz? PIKICAOOOOOOOOOOOOOOOO ne bit žalostna...dans še iskoristi, ko bo pa dolgčas....pa pridi naja z elo mal obiskat ok še sam zate... Mamice bodoče božite, božite.... Borke-v zagreb.... erin polubčkaj našega tilkota... Mi se pa sam še pohvalimo da mamo danes 5 mesecev....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 15:29:14
|
|
|
|
Serendipity
|
O, beyba! HAPPY 5 month' BIRTHDAY za maleno prinčipeso! TEHNIČNI PODATKI DANAŠNJEGA uz-JA: Endometrij 10, foliklčkov 6 (5 večjih cca 17/18 in en manjši (12), dobila dodatno dozo Gonala in se vidimo spet jutri ... Naslednji UZ jutri...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 16:42:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Piki ne joki ampak lepo izkoristi današnji dan. A pol pa naslednje tri tedne samo kavice, žuri...? se podpišem beyba :čestitke za 5 mesecev
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 16:45:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm, rabite komentar?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 20:51:20
|
|
|
|
gigi1
|
Čer lubice Pikica ne bit žalosna. Tuki smo Se* pridna punca. Lepo futraš frnikolce s pirčkom. Zdele sem pred Tv in ne morem glih vijavaje s seznamom delat. Se bom jutri vpisala za srečanje Lepo se imejte pa - pa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 23.11.2008 21:12:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hm, rabite komentar? uuuu, se*...njami....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 7:44:14
|
|
|
|
Serendipity
|
zdaj VEM kaj našo fargi nazaj k nam zvabi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 7:47:05
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro jz sm pa sama.. smjk smjk dons je treba srzat pesti d se bo moj lepo na cilj prpelu (11h) tko d punce mislte mal z mano na to....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:06:26
|
|
|
|
spelka12
|
pikica za tvojega lubija, da pride varno domov. SE* pridna kokoška . A piješ pivo?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:06:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jutro jz sm pa sama.. smjk smjk dons je treba srzat pesti d se bo moj lepo na cilj prpelu (11h) tko d punce mislte mal z mano na to.... o, piki ... držim pestke tole je pa zate
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo Čestitam beyba za 5 mesečno pupiko Se* bravo za UZ... Napovedi so po mojem laičnem mnenju dobre Pikicao.... zdrži... sej maš nas.... Me bomo pa držale pestke da varno prispe na cilj tvoj ljubljeni
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:07:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikica za tvojega lubija, da pride varno domov. SE* pridna kokoška . A piješ pivo? Pijem, ko bo konec tega grem na srečanje AA, ker se mi še ponoči pivo lušta
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:23:22
|
|
|
|
Serendipity
|
o, živa, moj najljubši skakajoči pingvniček - kako?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe SUPER! Nič novega, razen tega da sem v petek zvedela da je ena kolegica nosečka In mi ni upala povedat No ampak zdej smo vsi veseli in zadovoljni Pa ti? Moja 3. najljubša prekmurka (pred tabo sta svakinja in tašča )
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:42:19
|
|
|
|
Serendipity
|
U, bentiš, če je pa tašča na prvem oz drugem mestu - kapo dol Gre, gojimo jajčka in upam, da nas dočaka kak kindersurprise . Se počutim ko kura nesnica Jap, se je meni tudi zgodilo, da mi kolegica ni upala povedat vesele novičke. Sem bila kar užaljena. Ampak sem potem ugotovila, da sem jim dajala napačne vibracije in jim razložila, da če meni ne uspeva potem ne pomeni, da je konec sveta, ko katera dočaka svojo srečo. Pa je skulirano. NO, sem pa v situaciji, ko kar moje 4 dobre kolegice čakajo sončke in komaj čakam, da jih malo popestujem!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 8:45:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Kje sta pa zadnje čase naša sončka? pa naši mamici? pa ostale prinčipese? BTW, jap - preganjam dolgčas, preden grem na kavico h kolegici
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 9:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheh ti ga kar preganjaj Ja moja tašča je pa ZAKON, tko da je nebi zamenjala za nič na svetu RESNIČNO Prov butast občutek, ko ti nekdo ne upa tako vesele novičke povedat. Sem bla prov žalostna Ja tudi jaz imam kar nekaj nosečk in frišnih mamic okoli sebe, se mi kar smeji ko jih gledam Komaj čakam da bom tudi jaz voziček preganjala po ulicah Ljubljane in Sobote
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 9:05:44
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz javim... Moja M se je prikazala v soboto, tako da bomo videli kaj bo potem 10. decembra povedala moja G... Upam, da bodo spodbudne novice... Pikicao- Bogica naša.. Prav 3 teden ga ne bo? Bomo te me potolažile in bo čas minil kot bi trenil... Danes je bilo zjutraj tako mrzlo, da mi je skor nos zmrznu ... Pri nas še nič ne sneži... A je že katera videla snegec? No če bo pri kateri snežilo definitvno ena fotka... Zmenjeno? Jaz sem bila ta vikend na kolinah, vendar ker sem bila tako prehlajena pač nisem delala nič z mesom. Jaz sem samo skuhala kosilo, da vsi, ki so bili pridni niso bili lačni.. Imeli smo se prav fino. Upam, da ste tudi ve lepo prežovele vikend, ki je bil definitivno prekratek... Danes grem pa z mami pa mojo tamalo v shoping. Jupi... Moram si kupt par stavri, pa nisem imela časa, zdej bom pa še mami lahko malo izkoristila... Gremo pa kupt tamali novo bundo, ker je tako zrasla, da ji niti ena ni več prav... Se*- Hura kokoška naša...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 9:10:40
|
|
|
|
spps
|
murkica prav tako zate pikicao,da ti ti trije tedni čimprej minejo živa,Se* kaj dogaja? men je pa danes spet ,dober začetek tedna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.