Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:01:02
|
|
|
|
Serendipity
|
beyba - saj sem hotela te zezat pa sem pozabila. murki - hehe, upam, da šampanjec nekaj mesecev ne bo na listi dovoljenih substanc! živa - lepo pazi dečico. ajsi - uživaj 100/uro vsem ostalim pa *hugs* Jaz sem si danes tak smotano zapičila iglo da me je bolelo in še boli ko sto hudičev!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:09:04
|
|
|
|
aqua77
|
Oj, oj, jaz sem tud še tukaj.... Se* počasi se boš zverzirala z špikami, boš vidla, vaja dela mojstra, če mojster dela vajo..... Živaaaaaaaaaa!!!!! Kjeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????? Jaz te pogrešam, ko si pa tu te pa zgrešim.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:11:50
|
|
|
|
Serendipity
|
ooooo, aquina - hehe, upam. Imam samo eno špiko na dan, kaj pa če bi imela več ... Potem bi tak preluknjana hodila po svetu in ob tej ogromni tekočini, ki jo spijem bi bila kot cedilo. Hvala za lepe želje za UZ, upam, da bo pokazal pripravljene frnikolce! In kako si ti? Kak dolgo delaš? Še malopa je viiiikeeeeend. NO, zame je že ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:17:07
|
|
|
|
aqua77
|
Oj, oj Se*kica moja!!!! Jaz še jutri delam, pol pa dopuuuuuuuuuuuuuussssssssttttttttttttttt!!!!!! Jeeeeejjj!!!! Komi čakam!!!! A ti pa hodiš okrog preluknjana kot bohinjski sir!!! Po moje si še vedno hudooooo seksi, sam mal več lukenj maš..... Joj kolk mene obrača.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:22:37
|
|
|
|
gigi1
|
Se* tudi meni se je dogajalo, sploh, ko sem mislila, da že obvladam probaj tkole. Naredi si kožno gubo in iglo zapiči pod kotom 30st. Mene je veliko manj bolelo na desni strani nekje 10 cm stran in dol od popka. Aquica kako si srce? razmišljam, da se ti pridružim na aprilski temi. naslednji postopek bo februarja, glih aprila bosta pa črtici Bova skupaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:27:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se* tudi meni se je dogajalo, sploh, ko sem mislila, da že obvladam probaj tkole. Naredi si kožno gubo in iglo zapiči pod kotom 30st. Mene je veliko manj bolelo na desni strani nekje 10 cm stran in dol od popka. Aquica kako si srce? razmišljam, da se ti pridružim na aprilski temi. naslednji postopek bo februarja, glih aprila bosta pa črtici Bova skupaj Čaki, čaki žižek!!! Jaz upam, da boš ti mene prehitela!!!!! Drugače pa z lahkoto skočiš k aprilčicam in se tam pofočkaš, te bom dala na seznamček, če hočeš se pa tud sama dodaš!!!! Boš vidla april 2009 bo magičen!!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:35:14
|
|
|
|
gigi1
|
Sem se že pofočkala . Dvomim, da te bom prehitela. No, saj čudeži se dogajajo, a ne? Mogoče pa le rata prej s klasično metodo ata na mamo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:37:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem se že pofočkala . Dvomim, da te bom prehitela. No, saj čudeži se dogajajo, a ne? Mogoče pa le rata prej s klasično metodo ata na mamo navijam za mamo na atu!!!!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:37:37
|
|
|
|
Serendipity
|
gigi - upam, da ata na mamo da velko družino, če ne pa držim že zdaj pestke za začetek postopka! Thanks for the tip! aquina - FAUŠ. Kako dolgo boš uživala na dopustu? špelina - jao, kakšne foktkeeeeeeee! Koliko je tole ''naše'' detece staro? Je že tak velik, pa se mi zdi da je komaj nekaj mesecev nazaj, ko smo se veselile njegovega rojstva!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:39:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity gigi - upam, da ata na mamo da velko družino, če ne pa držim že zdaj pestke za začetek postopka! Thanks for the tip! aquina - FAUŠ. Kako dolgo boš uživala na dopustu? špelina - jao, kakšne foktkeeeeeeee! Koliko je tole ''naše'' detece staro? Je že tak velik, pa se mi zdi da je komaj nekaj mesecev nazaj, ko smo se veselile njegovega rojstva! od nedelje do nedelje , grem v sredo v toplice se razvajat za 4 dni!!!!! bom prišla nazaj kot nova!!!!! hi, hi, hi.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 15:40:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem se že pofočkala . Dvomim, da te bom prehitela. No, saj čudeži se dogajajo, a ne? Mogoče pa le rata prej s klasično metodo ata na mamo navijam za mamo na atu!!!! Še bolje
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 16:04:42
|
|
|
|
sonček85
|
živa:jupi za 4 no mi smo se pa najedli krvavic ,zelja in krompirja ,sedaj pa malo počivat
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 16:13:41
|
|
|
|
beyba
|
Živa za 4 zvezdice..... OStalim
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 16:40:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Enega za vpomoč, če bo kera mela čistilni vikend: aqua - wau! Užiiiivaaaaaj!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 16:49:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Enega za vpomoč, če bo kera mela čistilni vikend: aqua - wau! Užiiiivaaaaaj! še bo treba njega mal očistit
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 16:52:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Sonček, ti kar .... Ma, sem pri volji Se katera javi, da ga reši?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 17:07:53
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Sonček, ti kar .... Ma, sem pri volji Se katera javi, da ga reši? ta je pa moj!!!!! sm si ga ze cist na zacetku prilastila :)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 17:12:34
|
|
|
|
Serendipity
|
piki - si ga boš shranila za tiste tri tedne, kaj? A k fizerju greš (sem poškilila k aprilkam)? Večja sprememba ali zgolj razvajanje?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 17:17:06
|
|
|
|
pikicao.
|
ja blondinka ma ze mal narastka (0,5 cm) pa mi ze pamet vn seka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 17:27:25
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja blondinka ma ze mal narastka (0,5 cm) pa mi ze pamet vn seka Aham, pri vas je torej malo drugače to. Pri meni možek vse n atoliko časa omeni, da meče blond ven in da rabim nujno nov priliv črne barve za normaliziranje Te pa uspešno zatri ta kanček pameti, ki ven seka
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 18:15:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja blondinka ma ze mal narastka (0,5 cm) pa mi ze pamet vn seka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 20:42:01
|
|
|
|
pikicao.
|
jaaaa nism vec pametna sm ze skrila pamet
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 21:42:56
|
|
|
|
pikicao.
|
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 21.11.2008 21:43:34 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 21:59:25
|
|
|
|
pikicao.
|
SEZNAM ZA SRECANJE BORK: LOKACIJA V LJUBLJANI TAM KJER VAM USTREZA, TJA DAJTE PIKAPOLONICO BTC BEŽIGRAJSKI DVOR PARK TIVOLI SOBOTE (dec.-feb.) 06.12. 13.12. 20.12. 27.12. 03.01. 10.01. 17.01. 24.01. 31.01. 07.02. 14.02. 21.02. 28.02. V SEZNAM SE JE ZE VPISALA: -pikicao. ce ima ktera se kaksn predlog ga lahko z veseljem doda
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 21.11.2008 22:06:42 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 22:00:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 sem vedla da te bom nasrala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.