Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 10:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa hvala...učki so potešeni. Vi ste pa kar v gneči . Pa tako na visokem, da vas ne bo zametalo Ziher nas ne bo zametalo Smo res visoko ja - v 12. nadstropju Razgled je super, ampak ven vidim pa eno celo belino Samo to in nič drugega
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 10:53:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa, vidim da res ni panike, da bi mogli sneg odmetavat. A katera ve koliko ga je napovedanega? Meni se full toži po snegu...naj mi že katera eno kepo vrže
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 10:58:07
|
|
|
|
beyba
|
sam zdej so že res velike snežinke škoda ker se ne vidi... Drugače mi je pa mami povedala eno hudo foro...Mi je rekla naj meditiram na to , da jo vizualiziram kako stoji pred mano in jo potem vizualno zmanjšujem do velikosti zajčke....potem naj to vajo ponavljam teden 14 dni, dokler ne bom ugotovila, da me njena dejanja ne ganejo neglede na to kaj naredi...Nato naj jo dam pa v roza balonček in vizualiziram kako je ona srečna in zadovolna tam notri-to zato da energetsko ne škodiš sebi pa njej...No pa sem to probala pa zadeva laufa sam men jo uspe pomanjšat do velikosti mravlje oz. bolhe(baje nič narobe) pa ne boste vrjele mi je dans že mal lažje... Baje se da tko spucat vsakega človeka ki ti greni življenje...Bomo vidli povem čez 14 dni
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:02:12
|
|
|
|
jazzz27
|
Beyba..itak da se vidijo snežinke...lepooooo. Mi je žal, ker imaš tako prismojeno taščo. Bo že bolje..... Punce kaj boste danes kuhale?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:03:55
|
|
|
|
beyba
|
evo jazzika
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:05:25
|
|
|
|
beyba
|
jst bom solatko pa tenstan krompir z veliko čebulce...solata bo pa z jajčki in krompirčkom...zraven pa kako zelenjavno bučkino omakico...bomo vidli...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:07:26
|
|
|
|
beyba
|
la la la la la la a te je zadela v levo ritnico
< Sporočilo je popravil beyba -- 24.11.2008 11:08:35 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:08:06
|
|
|
|
jazzz27
|
mmmm, sliši se dobro. Meni pa sedaj full sladko paše. se moram kar mal kontrolirat. Sicer mi pa že rdeča lučka na želodčku sveti, treba it nekaj pojest, ker me že slabost muči . Hvala za kepico ...direk v faciko sem jo dobila....sicer bodo pa tudi druge skepane.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:10:14
|
|
|
|
sonček85
|
vse povsod sneži pri nas pa ne
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:10:17
|
|
|
|
beyba
|
potem pa kake palačinke s čokolado in karamelnim prelivom....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm AKj pa če bi jst tut dans raje palačinke....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:11:02
|
|
|
|
beyba
|
ali pa carski praženec z brusnicami.... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:12:44
|
|
|
|
beyba
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:16:09
|
|
|
|
beyba
|
jabolčni žličniki z ribezovo omako... Evo knedlčki slivovi...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:16:57
|
|
|
|
beyba
|
Evo mam monologe ste me vse zapustle....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:22:46
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Evo knedlčki slivovi... TO MAMO MI JUTRI NA JEDILNIKU-komaj čakam ,ker jih že dolgo nisem jedla
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:30:24
|
|
|
|
beyba
|
čaki kako se vas že nazaj prikliče....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:30:46
|
|
|
|
jazzz27
|
Njam, koliko dobrih stvari. Jaz sem pa sedajle en topli sedvič s sirčkom pohrustala....mi noro pašejo! Pa Magnesol sem spila, tale pa ni tako teknil. Punce a imate že zamrznjene v skrinji ali imate samo slive v skrinji? Jooooj, pa palačinke. Jaz sem šla zadnjič praženec delat, ker me je sonček čist razrajcala. Se pa spomnim, ko sva bila z mojim še v bloku, pa sem mu omenila, da bi carski praženec naredila....uuuuuuuu, pa si je on zamislil, da je to nekaj veličastnega....nazadnje pa šmorn . se mi zdi, da je bil kar mal razočaran...sicer si je kmal salamo odrezal
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:34:51
|
|
|
|
beyba
|
dobra ja.... je treba dat še podnapise jedem.... Piščanec po grajsko=Pariški zreski s sirom in slanino
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:35:48
|
|
|
|
beyba
|
pardon zrezki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:36:08
|
|
|
|
beyba
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:36:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jooooj, pa palačinke. Jaz sem šla zadnjič praženec delat, ker me je sonček čist razrajcala. Se pa spomnim, ko sva bila z mojim še v bloku, pa sem mu omenila, da bi carski praženec naredila....uuuuuuuu, pa si je on zamislil, da je to nekaj veličastnega....nazadnje pa šmorn . se mi zdi, da je bil kar mal razočaran...sicer si je kmal salamo odrezal sem te zrajcala ,samo tvojga deca ne jst sem jih kar kupila ,ker mi ne ratajo kot bi mi morali ,če jih sama delam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:39:58
|
|
|
|
pikicao.
|
heellloo joj ste natipkale ja jz sm sla spat, k tko najlazje pozabim na tisto bedno voznjo... moj se bo 11h vozu ne da bo ob 11-tih gor pa zdej mi je ze boljs, sploh k ste ve tuki pa me gor spravljate, pa nasa aqua mi pa sms-e posilja tko d mi res ne bo hudga vidm.. hvala vsem rada vas mam no zdej pa tko: sneg gre??????? adijo gremo se keeeepppaatttt se mal pa bo tud v naso strn prsibu mi2 sva sla pa v soboto bonda gledat in sm padla dol od smeha tip lahko fizikalne zakone cist spregleda oz jih ignorira
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:41:51
|
|
|
|
jazzz27
|
Meni pa ratajo, samo sedaj ni sliv...razen v lj na tržnici..mogoče....imam preverjen recept, ki ziher prime, sonček, če hočeš, ti ga posredujem. Moram povedat, da ni primerjave kupljen-domač.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:44:08
|
|
|
|
jazzz27
|
piki..jeee, sam da si bolš...boš videla kako bo hitro mimo!! A kepat se greš? Sama? Kam pa je tvoj šel? Sicer sta pa itak na liniji, ane?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 24.11.2008 11:46:24
|
|
|
|
beyba
|
jst mam slive v skrinji, pa marelice... res je ni primerjave kupljeni ali domači- kupljeni so mi taki spacani, mehki, jst mam pa rajš mal tršo testo, pa še brez okusa so....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.