|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
20.11.2008 17:28:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, probaj z ingverjevim in cimetovim čajem za prekrvavitev user posted image

To pa prakticiram že skoraj dva meseca! user posted image  Pravkar ga srkam, pa še mojemu sem skuhala enega, je prehlajen. user posted image  user posted image  user posted image

pikicaO -čakamO

gigi - tudi tebi pestke!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.11.2008 17:32:30   
spps
drži se hm....
spelka,tud nate nisem pozabila!
objem za obeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.11.2008 18:31:25   
beyba
pikicaooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   kaj zdej...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.11.2008 18:36:21   
Serendipity
beyba -
tole mi pa vedno pričara nasmešek na obraz. Zelo lepo napisano. Prav čuti se moč misli, ki poteka iz srca. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.11.2008 18:46:35   
pikicao.
evo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa odebelili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa 4-5 velkih jajc mam ;) k ena kura user posted image user posted image user posted image user posted image  je rekla d so ti vse mozni kandidati in da je tehnicno izvedljivo user posted image user posted image user posted image
je rekla d se mi je lapo vse zrihtal, pa se vprasala sm jo kokrt naj slonckava... pa je rekla d 2-3 dni.. tko d dons ne smem user posted image user posted image

hvala vseeeeeeem za pestkeee

je pomagaluser posted image user posted image user posted image

rada vas mam

p.s. ja od pondelka naprej :) me bo treba cartat tole bo veljalo za ponedeljek ;)
user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.11.2008 18:56:37   
pikicao.
na pa ni nobeneuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.11.2008 19:11:57   
beyba
pikica o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej veš držal bomo pesti na rokah in nogah oba para. Jst verjamem da bo kaj, sam a ne gre tvoj v tujino...kaj bo pa pol s slončkanjem...Evo jajca so,sluznica je odebeljena,....sam še prodorna semenčeca manjkajo...a še enkrat zapojem...

Go bejba go bejba-go-go -go bejbauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.11.2008 19:12:35   
gigi1
Pikica jst sem tle user posted image  user posted image  user posted image . Bravo srčica. Super za endometrij, pa še prava QQŠka si user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz se nisem kaj preveč dobro zmenila. Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor. Le to, da mi bo naslednjič pojačal terapijo in me bolj pogosto šlatal z dildokamerco user posted image . No, tud to je nekaj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.11.2008 19:15:01   
beyba
Itak da te bomo stiskale pa mazile...vsak dan boš pri drugi prespala da ne bo panike pa da se ne boš same počutla...evo ela ti virtualno odstopi svojo sobo za en dan...user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.11.2008 19:15:48   
beyba
gigi kaj pa prevod za nas blondinke...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.11.2008 19:16:24   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikica jst sem tle user posted image  user posted image  user posted image . Bravo srčica. Super za endometrij, pa še prava QQŠka si user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz se nisem kaj preveč dobro zmenila. Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor. Le to, da mi bo naslednjič pojačal terapijo in me bolj pogosto šlatal z dildokamerco user posted image . No, tud to je nekaj user posted image

gigi no saj da ti bodo povecal terapijo..pol bo pa sigurn poratal..bo jz vrjamem v touser posted image user posted image user posted image  

beyba moj gre v ponedeljek v tujino.. plodna sm pa zdej do torka.. tko d bova lahko slonckala user posted image user posted image user posted image  sam zdej je kriza k ne smeva vsak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.11.2008 19:17:37   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Itak da te bomo stiskale pa mazile...vsak dan boš pri drugi prespala da ne bo panike pa da se ne boš same počutla...evo ela ti virtualno odstopi svojo sobo za en dan...user posted image  

beyba kok hudooooooooooooooooo
kje si dobila te tweetije?????

kok je hud cimeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.11.2008 19:20:40   
beyba
Tisti na omarah so iz bejbicentra...tega na steni sem ji pa sama narisala...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.11.2008 19:22:34   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

gigi kaj pa prevod za nas blondinke...

Ultrazvok mi bo bolj pogosto delal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.11.2008 19:23:34   
gigi1
Beyba kolk je huda sobica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.11.2008 19:23:49   
pikicao.
halooo sama si ga narisala, pa sej je original??? fak ej pa ti si neverjetna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti se s tem ukvarjas?

gigi? kam si zginla?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.11.2008 19:28:44   
gigi1
Beyba a sama???? user posted image  user posted image  user posted image  Kapo dol (smajlikiseklanjadotal)

Pikica moram večerjico kuhat user posted image . Pridem verjetno še kasneje pogledat, če kaj čvekate user posted image .
Vidva pa kar na 2 dni user posted image . Bo kar prava doza user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.11.2008 19:29:58   
pikicao.
jz sm jo pa ze skuhala..mmmmm je bla dobra user posted image user posted image user posted image user posted image  ceprav letim kmal mal cez vrzt.. ta klomifen men mal nagaja

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.11.2008 19:59:30   
beyba
ne sam hčeri sem sobico mal okrasila...sem pa preko šttudenta nekaj časa delala v vrcu...ma ni kaj sem vsestranska...sej torte tut lepe delam
user posted image
aja pa otroke tut lepe proizvajam..
user posted image
je moj reku da bi pekla pa risala lahko profesionalno...ka sem tolk dobra...pa sem mu kuj rekla da glede na to kolk me skoz še kje drugje hvali, raje odprem najstarejšo obrt vsaj dobro zaslužišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi no tut pogosti uz niso slabuser posted image user posted image user posted image user posted image ti bojo rekl kdaj morta bit s tvojim fejst pridna

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.11.2008 20:46:01   
Serendipity
pikica - super! zdaj pa akcija in ni vrag da kaj ne naštimata! user posted image user posted image

gigi - hm, škoda da ni šlo vse po željah, me pa veseli, da je vsaj nekaj uspelo! user posted image user posted image

beeeeybaa - pa daj nehi no! pa ti si talent! wau! Za torto pa sobico! user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.11.2008 21:00:47   
beyba
moj gleda preverjeno pa že razpravlja o tem kako bo naša bejba kungfu trenirala, da se bo branla...jst pa pravim da je že vzgoja del tega da se raje obrneš in greš in se sploh ne oziraš na povokacije....

Nič grem pod tuš pa spat...nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.11.2008 21:29:37   
ledenka
beyba, lepa sobica, pa tortica tud user posted image  da o tvoji Eli niti ne govorimo user posted image  

žiži, potem greš naprej januarja-februarja? bomo še bolj navijale user posted image  

pikica, ti kar veselo slončkaj, da izkoristiš O user posted image  bo vlak znucan user posted image

Se*, v nedeljo pa boš več vedla user posted image

špelka moja user posted image user posted image user posted image   drži se. sama boš vedela, kdaj je pravi čas... itak pa imata tvoja angelčka svečko v tvojih mislih.

eh, jaz pa pakiram... je težko za 3 dni, ko bo tako bljak vreme. upam, da vsaj ne bo preveč dežja. pa čakam, da moj blagovoli povedat, kaj bi mel oblečenega, ker nimam pojma. pa še zložljivo marelo sem uspela nekam založit, jutri pa ne bom mela časa it kupit nove. no, ampak menjava zraka nama bo dobro dela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.11.2008 22:39:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa odebelili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa 4-5 velkih jajc mam ;) k ena kura user posted image user posted image user posted image user posted image  je rekla d so ti vse mozni kandidati in da je tehnicno izvedljivo user posted image user posted image user posted image
je rekla d se mi je lapo vse zrihtal, pa se vprasala sm jo kokrt naj slonckava... pa je rekla d 2-3 dni.. tko d dons ne smem user posted image user posted image

hvala vseeeeeeem za pestkeee

je pomagaluser posted image user posted image user posted image

rada vas mam

piki čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.11.2008 7:58:50   
miska73
Dobro jutro želim vsem. Samo na hitro da pozdravim.

Piki ti pa le glej, da boš zdaj najmanj vsaki drugi dan iskala pot do Zagreba.
Nč ti ne ubogi uno 2-3 dni, ampak dej raj bolj na ziher na 1-2 dni.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.11.2008 8:03:07   
beyba
Oila...

Nobena ni hotla razumet tiste fore o najstarejši obrti na svetu....user posted image Ker tisto s torto, pa sobo, pa nakoncu z Elo je bil sam uvod v šalo, pa je nobena ni komentiralauser posted image zdej bom pa full egocentrična izpadla da se tuki hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Sam tolk da povem torta bi bla lahko lepša, tud pri rizbi bi se dal kej popravt, medtem ko Ela je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

Nič greva midve na obisk k babici, pa prababici...to je najtežje....

Se pišemo pol

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.