Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 17:28:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, probaj z ingverjevim in cimetovim čajem za prekrvavitev To pa prakticiram že skoraj dva meseca! Pravkar ga srkam, pa še mojemu sem skuhala enega, je prehlajen. pikicaO -čakamO gigi - tudi tebi pestke!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 17:32:30
|
|
|
|
spps
|
drži se hm.... spelka,tud nate nisem pozabila! objem za obe
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 18:31:25
|
|
|
|
beyba
|
pikicaooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kaj zdej...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 18:36:21
|
|
|
|
Serendipity
|
beyba -Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost! tole mi pa vedno pričara nasmešek na obraz. Zelo lepo napisano. Prav čuti se moč misli, ki poteka iz srca.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 18:46:35
|
|
|
|
pikicao.
|
evo me mi smo se pa odebelili pa 4-5 velkih jajc mam ;) k ena kura je rekla d so ti vse mozni kandidati in da je tehnicno izvedljivo je rekla d se mi je lapo vse zrihtal, pa se vprasala sm jo kokrt naj slonckava... pa je rekla d 2-3 dni.. tko d dons ne smem hvala vseeeeeeem za pestkeee je pomagal rada vas mam p.s. ja od pondelka naprej :) me bo treba cartat tole bo veljalo za ponedeljek ;)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 18:56:37
|
|
|
|
pikicao.
|
na pa ni nobene
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:11:57
|
|
|
|
beyba
|
pikica o Sej veš držal bomo pesti na rokah in nogah oba para. Jst verjamem da bo kaj, sam a ne gre tvoj v tujino...kaj bo pa pol s slončkanjem...Evo jajca so,sluznica je odebeljena,....sam še prodorna semenčeca manjkajo...a še enkrat zapojem... Go bejba go bejba-go-go -go bejba
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:12:35
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica jst sem tle . Bravo srčica. Super za endometrij, pa še prava QQŠka si . Jaz se nisem kaj preveč dobro zmenila. Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor. Le to, da mi bo naslednjič pojačal terapijo in me bolj pogosto šlatal z dildokamerco . No, tud to je nekaj
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:15:01
|
|
|
|
beyba
|
Itak da te bomo stiskale pa mazile...vsak dan boš pri drugi prespala da ne bo panike pa da se ne boš same počutla...evo ela ti virtualno odstopi svojo sobo za en dan...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:15:48
|
|
|
|
beyba
|
gigi kaj pa prevod za nas blondinke...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:16:24
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikica jst sem tle . Bravo srčica. Super za endometrij, pa še prava QQŠka si . Jaz se nisem kaj preveč dobro zmenila. Na večino vprašanj sem dobila negativen odgovor. Le to, da mi bo naslednjič pojačal terapijo in me bolj pogosto šlatal z dildokamerco . No, tud to je nekaj gigi no saj da ti bodo povecal terapijo..pol bo pa sigurn poratal..bo jz vrjamem v to beyba moj gre v ponedeljek v tujino.. plodna sm pa zdej do torka.. tko d bova lahko slonckala sam zdej je kriza k ne smeva vsak dan
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:17:37
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Itak da te bomo stiskale pa mazile...vsak dan boš pri drugi prespala da ne bo panike pa da se ne boš same počutla...evo ela ti virtualno odstopi svojo sobo za en dan... beyba kok hudooooooooooooooooo kje si dobila te tweetije????? kok je hud cimer
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:20:40
|
|
|
|
beyba
|
Tisti na omarah so iz bejbicentra...tega na steni sem ji pa sama narisala...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:22:34
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba gigi kaj pa prevod za nas blondinke... Ultrazvok mi bo bolj pogosto delal
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:23:34
|
|
|
|
gigi1
|
Beyba kolk je huda sobica
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:23:49
|
|
|
|
pikicao.
|
halooo sama si ga narisala, pa sej je original??? fak ej pa ti si neverjetna a ti se s tem ukvarjas? gigi? kam si zginla?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:28:44
|
|
|
|
gigi1
|
Beyba a sama???? Kapo dol (smajlikiseklanjadotal) Pikica moram večerjico kuhat . Pridem verjetno še kasneje pogledat, če kaj čvekate . Vidva pa kar na 2 dni . Bo kar prava doza
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:29:58
|
|
|
|
pikicao.
|
jz sm jo pa ze skuhala..mmmmm je bla dobra ceprav letim kmal mal cez vrzt.. ta klomifen men mal nagaja
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 19:59:30
|
|
|
|
beyba
|
ne sam hčeri sem sobico mal okrasila...sem pa preko šttudenta nekaj časa delala v vrcu...ma ni kaj sem vsestranska...sej torte tut lepe delam aja pa otroke tut lepe proizvajam.. je moj reku da bi pekla pa risala lahko profesionalno...ka sem tolk dobra...pa sem mu kuj rekla da glede na to kolk me skoz še kje drugje hvali, raje odprem najstarejšo obrt vsaj dobro zaslužiš Gigi no tut pogosti uz niso slab ti bojo rekl kdaj morta bit s tvojim fejst pridna
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 20:46:01
|
|
|
|
Serendipity
|
pikica - super! zdaj pa akcija in ni vrag da kaj ne naštimata! gigi - hm, škoda da ni šlo vse po željah, me pa veseli, da je vsaj nekaj uspelo! beeeeybaa - pa daj nehi no! pa ti si talent! wau! Za torto pa sobico!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 21:00:47
|
|
|
|
beyba
|
moj gleda preverjeno pa že razpravlja o tem kako bo naša bejba kungfu trenirala, da se bo branla...jst pa pravim da je že vzgoja del tega da se raje obrneš in greš in se sploh ne oziraš na povokacije.... Nič grem pod tuš pa spat...nočko
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 21:29:37
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, lepa sobica, pa tortica tud da o tvoji Eli niti ne govorimo žiži, potem greš naprej januarja-februarja? bomo še bolj navijale pikica, ti kar veselo slončkaj, da izkoristiš O bo vlak znucan Se*, v nedeljo pa boš več vedla špelka moja drži se. sama boš vedela, kdaj je pravi čas... itak pa imata tvoja angelčka svečko v tvojih mislih. eh, jaz pa pakiram... je težko za 3 dni, ko bo tako bljak vreme. upam, da vsaj ne bo preveč dežja. pa čakam, da moj blagovoli povedat, kaj bi mel oblečenega, ker nimam pojma. pa še zložljivo marelo sem uspela nekam založit, jutri pa ne bom mela časa it kupit nove. no, ampak menjava zraka nama bo dobro dela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 20.11.2008 22:39:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo me mi smo se pa odebelili pa 4-5 velkih jajc mam ;) k ena kura je rekla d so ti vse mozni kandidati in da je tehnicno izvedljivo je rekla d se mi je lapo vse zrihtal, pa se vprasala sm jo kokrt naj slonckava... pa je rekla d 2-3 dni.. tko d dons ne smem hvala vseeeeeeem za pestkeee je pomagal rada vas mam piki čestitke
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 7:58:50
|
|
|
|
miska73
|
Dobro jutro želim vsem. Samo na hitro da pozdravim. Piki ti pa le glej, da boš zdaj najmanj vsaki drugi dan iskala pot do Zagreba. Nč ti ne ubogi uno 2-3 dni, ampak dej raj bolj na ziher na 1-2 dni.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 8:03:07
|
|
|
|
beyba
|
Oila... Nobena ni hotla razumet tiste fore o najstarejši obrti na svetu.... Ker tisto s torto, pa sobo, pa nakoncu z Elo je bil sam uvod v šalo, pa je nobena ni komentirala zdej bom pa full egocentrična izpadla da se tuki hvalim ...Sam tolk da povem torta bi bla lahko lepša, tud pri rizbi bi se dal kej popravt, medtem ko Ela je pa zakon Nič greva midve na obisk k babici, pa prababici...to je najtežje.... Se pišemo pol
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.