Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 8:09:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Oila... Nobena ni hotla razumet tiste fore o najstarejši obrti na svetu.... Ker tisto s torto, pa sobo, pa nakoncu z Elo je bil sam uvod v šalo, pa je nobena ni komentirala zdej bom pa full egocentrična izpadla da se tuki hvalim ...Sam tolk da povem torta bi bla lahko lepša, tud pri rizbi bi se dal kej popravt, medtem ko Ela je pa zakon Nič greva midve na obisk k babici, pa prababici...to je najtežje.... Se pišemo pol To smo načrtno spregledale... Saj veš občutljiva tema pa to. Bi vsaka rada bila najboljša v najstarejši obrti... No, mogoče če bi tudi to slikovno podprla, bi kej več komentirale. Drgač pa svaka čast za vsa tvoja znanja in spretnosti
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 8:11:29
|
|
|
|
miska73
|
No pa še ena motivacijska: Bolje je iti s šihta mal' okregan kot pa fejst zmatran.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 8:51:33
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka punce moje!!!! Me nekaj časa ni bilo tukaj, pa bom zdaj nadoknadla.... Najprej pikiciooooo , za velika jajca pa debelo sluznico.... piki moja, sej sem ti že vse povedala...... Ajsi naša uzivaj v Rimu, pa čim manj dežja.... Murki, dokler se ne prikaže je še vedno neodločeno, navijam zate draga moja... Se* naša draga.... Tudi ti si vsak dan bližje svojmu magičnemu dogodku...... (+) Navijam tudi zate in držim pesti... Pogrešam jazzziko, je nisem brala že nekaj časa... Prebrala sem tudi, kakšno težko življensko izkušnjo je dozivela Hmm... Ob takih dogodkih v življenju so verjetno skoraj vsi komentarji odveč... Si sploh ne predstavljam, kako to boli... Ravno zato ne, ker vem, kako je ko si noseč in nosiš malo bitje pod srcem, ker vem kaj je rojstvo in solze sreče ko gledaš svoj mali zaklad... Nobena mama nebi smela izgubiti svojega otroka, ker to je najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi v življenju! Upam samo, da se bo Hmm pobrala in zmogla skozi te težke čase skupaj s svojim dragim in bližnjimi ob strani, če pa koga potrebuješ za pogovor, potem smo ti pa tukaj vedno na voljo za smeh in solze... Ne popusti Hmm.... Vse ostale drage moje (biba, lunči, polaris, miška, erin, beyba) in tiste ki vas nisem napisala, pa vedite da mislim na vse vas....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 9:37:40
|
|
|
|
spps
|
alora aquica! kako si kaj?kje hodiš? jazzike pa že res ni bilo nekaj časa....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:31:04
|
|
|
|
aqua77
|
AQUI JE ŽE TUKI..... mam ful dela v službi pa to.... drugače pa ker guram... pa ti, a buhi raste??
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:37:51
|
|
|
|
murkica
|
Živijo pupe... No jaz sem si danes pošteno privoščila in sem spala do 10-ih... (sej vem, da ste mi folš vse ta pridne, ki ste v službi )... Prehlad je še vedno tukaj, M še vedno ni ampak, mislim, da bo kmalu prišla... No bomo videli. Danes pride k meni moja sestrca in bo tuki tudi prespala... Škoda sicer, ker moram zvečer delat, ampak vseeno, nekaj časa pa bova skupaj... Vidim, da ste ve včeraj kar veliko napisale, jaz pa moram priznati, da po novici od hmm nisem imela nobene volje več... Takšne novice mi dajo vedno razmišljati in se sprašujem kako je lahko to pravično? Meni se lomi srce samo kadar preberem kaj takega, tako da resnično upam, da mi sami ne bo treba nikoli čez to. Kako ti je lahko dano nekaj najlepšega na svetu in potem tako hitro odvzeto? Ne razumem... No upam, da se bo danes vrnilo kaj več lepih novičk na tole temo in da bo kakšna nova pupika sporočila, da je srečka nosečka... Hvala vsem, ki še vedno držite pestke zame... Jaz sem ugotovila, da je moja M ena filmska zvezda... Vedno mora zvezdniško zamuditi No upam, da se bo enkrat napila, pa pozabila priti na mesečno prireditev ... Bodite lepo čveke, pa se beremo...
< Sporočilo je popravil murkica -- 21.11.2008 10:40:37 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:46:11
|
|
|
|
pikicao.
|
heloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo aqui moja se kar mi nisi odgovorila?..... vsem en ilegalni pozdrav :)
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:50:05
|
|
|
|
aqua77
|
evo odgovor.... tataratataaaaaaaa (to naj bi troble trobente)....... čista izvirska VODA brez mehurčkov z okusom banane.....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:57:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 AQUI JE ŽE TUKI..... mam ful dela v službi pa to.... drugače pa ker guram... pa ti, a buhi raste?? raste sem ga mal prej slikala glih komaj sem ga spravla v objektiv ,ponavad mi mala pomaga pri slikanju
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 10:59:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Vidim, da ste ve včeraj kar veliko napisale, jaz pa moram priznati, da po novici od hmm nisem imela nobene volje več... Takšne novice mi dajo vedno razmišljati in se sprašujem kako je lahko to pravično? Meni se lomi srce samo kadar preberem kaj takega, tako da resnično upam, da mi sami ne bo treba nikoli čez to. Kako ti je lahko dano nekaj najlepšega na svetu in potem tako hitro odvzeto? Ne razumem... življenje nikoli ni pravično,ne glede na to zakaj se gre....kruto vendar resnično
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:00:09
|
|
|
|
aqua77
|
Opa spps! To je pa že ta prava žoga!!!! Super!!! Prav lep buhi je že, sem se lih spomnila, kako smo skupaj čakale tvoj plusek, se mi zdi kot da je blo en mesec nazaj, maš pa že takega lepega buhija.... kako gre hitro čas....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:00:41
|
|
|
|
ledenka
|
samo na hitro sem vas prišla pozdravit lepo se imejte, lep vikend, Se*, dobro opravi na UZ! pa ne bit preveč pridne prah lahko počaka
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:02:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Opa spps! To je pa že ta prava žoga!!!! Super!!! Prav lep buhi je že, sem se lih spomnila, kako smo skupaj čakale tvoj plusek, se mi zdi kot da je blo en mesec nazaj, maš pa že takega lepega buhija.... kako gre hitro čas.... res gre hitro čas...katalina tk trebuh sem imela v prvi nosečnosti zadnji mesec ,zdaj še imam pa do konca dobre tri.... upam,sam da ne eksplodiram
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:05:36
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Upam, da bo danes lep Spps kako lep buši Ajsi uživajta v Rimu. Lupčke in pozdravčke vsem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:06:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daaan Upam, da bo danes lep Spps kako lep buši Ajsi uživajta v Rimu. Lupčke in pozdravčke vsem ojla! mora bit lep dan danes-grdih nimamo rade
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:08:36
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, upam, da bo vreme kolikor toliko
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:12:23
|
|
|
|
gigi1
|
Spps a kar začnemo čarat, da bo lep Ajsi tam je ponavadi veliko lepše kot pri nas. Mi2 sva šla v Rim na poporočno. Glih tak čas pred novim letom. Joj kolk je bilo lepo . Sem vama kar malo fovš, ..So me spomini preplavili
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:21:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Spps a kar začnemo čarat, da bo lep
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:26:07
|
|
|
|
jazzz27
|
Helov borkice!! Žiž... ...se javljam. Ajsi..moj je včeraj vprašal, če sem se ti opravičila, ker te je tako sprehodil? Jaz pa logično, da ne, še napisala sem ji kakšen bumbarček je . ajsika v imenu mojega se ti opravičujem. V imenu sebe pa se ti zahvaljujem, ker si mi prihranila pot . Vse ostale moje borkice en velik . Mojo odsotnost bom razložila kdaj drugič, ko se mi bo nehalo vrtet v glavi in želodcu . No kar sem prosila, to sem dobila .
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:48:01
|
|
|
|
pikicao.
|
a banane mas rada aqua? ja a res jz mam pa reje kumare mi nabija dons k je petek ... sej kdaj pa men ne nabija? nosecke a pobozale ste se ze???????? jz pa lih tuki v sluzbi cez okn gledam pa vidm d majo novopecene mamice zbor jih je ene 10 tam dol KDAJ BOMO PA ME MELE ZBOR BORK????? ste kr na hinauca pozable??
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:49:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo me p.s. ja od pondelka naprej :) me bo treba cartat tole bo veljalo za ponedeljek ;) od ponedeljka naprej mislimo nate še bolj kot do sedaj in na veliko držimo pestke in te objemamo,razvajamo beyba:full lepa sobica spps:zelo lep buši,
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:49:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a banane mas rada aqua? ja a res jz mam pa reje kumare mi nabija dons k je petek ... sej kdaj pa men ne nabija? nosecke a pobozale ste se ze???????? jz pa lih tuki v sluzbi cez okn gledam pa vidm d majo novopecene mamice zbor jih je ene 10 tam dol KDAJ BOMO PA ME MELE ZBOR BORK????? ste kr na hinauca pozable?? banane, kumare, bučke.... vse to je ista kategorija... jaz sem zmeraj za zbor bork, sam datum pa kraj rabimo... kje je pa živa?????
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.11.2008 11:50:21 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 11:52:47
|
|
|
|
pikicao.
|
ja kraj je bil lj.. je mel najvec pikaapolonc.. tko d datum se rabimo????????? kdaj???????? ziva je pa pomoje v zagrebu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 12:12:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ziva je pa pomoje v zagrebu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 21.11.2008 12:19:47
|
|
|
|
murkica
|
Hojla... No vidim, da se zopet menite za srečanje.. Ja če bi bilo v LJ. b bilo res najbolj v redu... spps- kakšen lep buhi. Jaz pa ravnokar poslušal muziko, skačem po RR-ju in razmišljam o tem, kaj bi danes kuhala. Moja tamala je namreč zelo zbirčna kar se hrane tiče, pa ji res nočm naredit neki, kar pol nebi hotla jest... Jo mora sestrca mal pocrklat... Po mojem bom kar mojga poslala po pico, pa bo še najboljše. Pa naredim eno ogromno skledo solate zraven, pa bo po mojem kar v redu kosilo... Jutr grem pa na koline... No v bistu grem jst sam kaj skuhat, ker z mesom ravno nebi rada delala glede, na to, da sem čist prehlajena... Po mojem ni ravno najbolj primerno... No me pa vsaj roke ne bodo bolele.... Živa- Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Tukaj te pogrešamo... No razen, če si šla v Zagreb, se pa le fino imej ... Jst pa danes ravno gledam slikice, k sva bila z dragim na dopustih... Jst bi takoj spet šla malo na morje.... Pa kaj ko denar ne raste na drevesih... No sej februarja grem smučat, pa bo to zelo, zelo kmalu tukaj... Najprej bo veseli december (samo še 10 dni), potem božič pa novo leto, pol bo pa kot bi trenil tukaj tudi februar. Čeprav jaz po tihem upam, da bom imela takrat že malo buhija in bom pač izpustila smučanje ampak bom samo uživala na dopustu... No vsem en poljubček in objemček, pa bodite pridne... No pa še za spomin na toplo vreme :
< Sporočilo je popravil murkica -- 21.11.2008 12:22:56 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.