|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
21.11.2008 8:09:17   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Oila...

Nobena ni hotla razumet tiste fore o najstarejši obrti na svetu....user posted image Ker tisto s torto, pa sobo, pa nakoncu z Elo je bil sam uvod v šalo, pa je nobena ni komentiralauser posted image zdej bom pa full egocentrična izpadla da se tuki hvalimuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Sam tolk da povem torta bi bla lahko lepša, tud pri rizbi bi se dal kej popravt, medtem ko Ela je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

Nič greva midve na obisk k babici, pa prababici...to je najtežje....

Se pišemo pol

To smo načrtno spregledale...
Saj veš občutljiva tema pa to.
Bi vsaka rada bila najboljša v najstarejši obrti...

No, mogoče če bi tudi to slikovno podprla, bi kej več komentirale.
Drgač pa svaka čast za vsa tvoja znanja in spretnosti user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.11.2008 8:11:29   
miska73
No pa še ena motivacijska:

Bolje je iti s šihta mal' okregan kot pa fejst zmatran.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.11.2008 8:51:33   
aqua77
Jutrčka punce moje!!!!

Me nekaj časa ni bilo tukaj, pa bom zdaj nadoknadla....user posted image

Najprej pikiciooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za velika jajca pa debelo sluznico.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  piki moja, sej sem ti že vse povedala...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi naša uzivaj v Rimu, pa čim manj dežja.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki, dokler se ne prikaže je še vedno neodločeno, navijam zate draga moja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* naša draga.... Tudi ti si vsak dan bližje svojmu magičnemu dogodku...... (+) user posted image user posted image user posted image user posted image  Navijam tudi zate in držim pesti... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogrešam jazzziko, je nisem brala že nekaj časa... user posted image user posted image

Prebrala sem tudi, kakšno težko življensko izkušnjo je dozivela Hmm... Ob takih dogodkih v življenju so verjetno skoraj vsi komentarji odveč...

Si sploh ne predstavljam, kako to boli... Ravno zato ne, ker vem, kako je ko si noseč in nosiš malo bitje pod srcem, ker vem kaj je rojstvo in solze sreče ko gledaš svoj mali zaklad... Nobena mama nebi smela izgubiti svojega otroka, ker to je najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi v življenju! Upam samo, da se bo Hmm pobrala in zmogla skozi te težke čase skupaj s svojim dragim in bližnjimi ob strani, če pa koga potrebuješ za pogovor, potem smo ti pa tukaj vedno na voljo za smeh in solze...
Ne popusti Hmm.... user posted image

Vse ostale drage moje (biba, lunči, polaris, miška, erin, beyba) in tiste ki vas nisem napisala, pa vedite da mislim na vse vas....user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.11.2008 9:37:40   
spps
alora aquica!
kako si kaj?kje hodiš?
jazzike pa že res ni bilo nekaj časa....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.11.2008 10:31:04   
aqua77
AQUI JE ŽE TUKI.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam ful dela v službi pa to.... drugače pa ker guram...user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti, a buhi raste?? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.11.2008 10:37:51   
murkica
Živijo pupe...

No jaz sem si danes pošteno privoščila in sem spala do 10-ih... (sej vem, da ste mi folš vse ta pridne, ki ste v službi user posted image )...

Prehlad je še vedno tukaj, M še vedno ni ampak, mislim, da bo kmalu prišla... No bomo videli. Danes pride k meni moja sestrca in bo tuki tudi prespala... Škoda sicer, ker moram zvečer delat, ampak vseeno, nekaj časa pa bova skupaj...

Vidim, da ste ve včeraj kar veliko napisale, jaz pa moram priznati, da po novici od hmm nisem imela nobene volje več... Takšne novice mi dajo vedno razmišljati in se sprašujem kako je lahko to pravično? Meni se lomi srce samo kadar preberem kaj takega, tako da resnično upam, da mi sami ne bo treba nikoli čez to. Kako ti je lahko dano nekaj najlepšega na svetu in potem tako hitro odvzeto? Ne razumem...user posted image user posted image user posted image

No upam, da se bo danes vrnilo kaj več lepih novičk na tole temo in da bo kakšna nova pupika sporočila, da je srečka nosečka...

Hvala vsem, ki  še vedno držite pestke zame... Jaz sem ugotovila, da je moja M ena filmska zvezda... Vedno mora zvezdniško zamuditiuser posted image user posted image user posted image  No upam, da se bo enkrat napila, pa pozabila priti na mesečno prireditevuser posted image ...

Bodite lepo čveke, pa se beremo...

< Sporočilo je popravil murkica -- 21.11.2008 10:40:37 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.11.2008 10:46:11   
pikicao.
heloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

aqui moja se kar mi nisi odgovorila?..... user posted image

vsem en ilegalni pozdrav :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.11.2008 10:50:05   
aqua77
evo odgovor.... user posted image

tataratataaaaaaaa (to naj bi troble trobente)....... čista izvirska VODA brez mehurčkov z okusom banane..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.11.2008 10:57:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

AQUI JE ŽE TUKI.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam ful dela v službi pa to.... drugače pa ker guram...user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti, a buhi raste?? user posted image
rasteuser posted image user posted image user posted image sem ga mal prej slikalauser posted image user posted image user posted image glih komaj sem ga spravla v objektivuser posted image user posted image user posted image ,ponavad mi mala pomaga pri slikanjuuser posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.11.2008 10:59:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Vidim, da ste ve včeraj kar veliko napisale, jaz pa moram priznati, da po novici od hmm nisem imela nobene volje več... Takšne novice mi dajo vedno razmišljati in se sprašujem kako je lahko to pravično? Meni se lomi srce samo kadar preberem kaj takega, tako da resnično upam, da mi sami ne bo treba nikoli čez to. Kako ti je lahko dano nekaj najlepšega na svetu in potem tako hitro odvzeto? Ne razumem...user posted image user posted image user posted image
življenje nikoli ni pravično,ne glede na to zakaj se gre....kruto vendar resničnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.11.2008 11:00:09   
aqua77
Opa spps! user posted image  To je pa že ta prava žoga!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super!!!

Prav lep buhi je že, sem se lih spomnila, kako smo skupaj čakale tvoj plusek, se mi zdi kot da je blo en mesec nazaj, maš pa že takega lepega buhija.... kako gre hitro čas....

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.11.2008 11:00:41   
ledenka
samo na hitro sem vas prišla pozdravit user posted image  

lepo se imejte, lep vikend, Se*, dobro opravi na UZ! pa ne bit preveč pridne user posted image user posted image user posted image  prah lahko počaka user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.11.2008 11:02:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Opa spps! user posted image  To je pa že ta prava žoga!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super!!!

Prav lep buhi je že, sem se lih spomnila, kako smo skupaj čakale tvoj plusek, se mi zdi kot da je blo en mesec nazaj, maš pa že takega lepega buhija.... kako gre hitro čas....
user posted image user posted image res gre hitro čas...katalinauser posted image user posted image user posted image user posted image
tk trebuh sem imela v prvi nosečnosti zadnji mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj še imam pa do konca dobre tri....
upam,sam da ne eksplodiramuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.11.2008 11:05:36   
gigi1
Daaan user posted image

Upam, da bo danes lep user posted image

Spps kako lep buši user posted image

Ajsi uživajta v Rimu.

Lupčke in pozdravčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.11.2008 11:06:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan user posted image

Upam, da bo danes lep user posted image

Spps kako lep buši user posted image

Ajsi uživajta v Rimu.

Lupčke in pozdravčke vsem user posted image
ojla!
mora bit lep dan danes-grdih nimamo radeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.11.2008 11:08:36   
ledenka
žiži, upam, da bo vreme kolikor toliko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.11.2008 11:12:23   
gigi1
Spps a kar začnemo čarat, da bo lep user posted image  user posted image  user posted image

Ajsi tam je ponavadi veliko lepše kot pri nas. Mi2 sva šla v Rim na poporočno. Glih tak čas pred novim letom. Joj kolk je bilo lepo user posted image . Sem vama kar malo fovš, ..So me spomini preplavili user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.11.2008 11:21:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Spps a kar začnemo čarat, da bo lep user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.11.2008 11:26:07   
jazzz27
Helov borkice!!

Žiž...user posted image ...se javljam.

Ajsi..moj je včeraj vprašal, če sem se ti opravičila, ker te je tako sprehodil?user posted image  Jaz pa logično, da ne, še napisala sem ji kakšen bumbarček jeuser posted image . ajsika v imenu mojega se ti opravičujem. V imenu sebe pa se ti zahvaljujem, ker si mi prihranila potuser posted image .

Vse ostale moje borkice en velik user posted image .

Mojo odsotnost bom razložila kdaj drugič, ko se mi bo nehalo vrtet v glavi in želodcuuser posted image . No kar sem prosila, to sem dobilauser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.11.2008 11:48:01   
pikicao.
a banane mas rada aqua? ja a res user posted image user posted image user posted image
jz mam pa reje kumare user posted image user posted image user posted image

mi nabija dons k je petek user posted image user posted image user posted image ... sej kdaj pa men ne nabija? user posted image user posted image

nosecke a pobozale ste se ze????????
jz pa lih tuki v sluzbi cez okn gledam pa vidm d majo novopecene mamice zbor jih je ene 10 tam dol user posted image user posted image user posted image

KDAJ BOMO PA ME MELE ZBOR BORK?????
ste kr na hinauca pozable??

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.11.2008 11:49:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. ja od pondelka naprej :) me bo treba cartat tole bo veljalo za ponedeljek ;)
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od ponedeljka naprej mislimo nate še bolj kot do sedaj in na veliko držimo pestke in te objemamo,razvajamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba:full lepa sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spps:zelo lep buši,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.11.2008 11:49:56   
aqua77

a banane mas rada aqua? ja a res user posted image user posted image user posted image
jz mam pa reje kumare user posted image user posted image user posted image

mi nabija dons k je petek user posted image user posted image user posted image ... sej kdaj pa men ne nabija? user posted image user posted image

nosecke a pobozale ste se ze????????
jz pa lih tuki v sluzbi cez okn gledam pa vidm d majo novopecene mamice zbor jih je ene 10 tam dol user posted image user posted image user posted image

KDAJ BOMO PA ME MELE ZBOR BORK?????
ste kr na hinauca pozable??

banane, kumare, bučke.... vse to je ista kategorija... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem zmeraj za zbor bork, sam datum pa kraj rabimo...

kje je pa živa?????user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 21.11.2008 11:50:21 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.11.2008 11:52:47   
pikicao.
ja kraj je bil lj.. je mel najvec pikaapolonc.. tko d datum se rabimo?????????
kdaj????????

ziva je pa pomoje v zagrebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.11.2008 12:12:10   
sonček85
ziva je pa pomoje v zagrebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.11.2008 12:19:47   
murkica
Hojla...

No vidim, da se zopet menite za srečanje.. Ja če bi bilo v LJ. b bilo res najbolj v redu... user posted image user posted image user posted image

spps- kakšen lep buhi.user posted image user posted image

Jaz pa ravnokar poslušal muziko, skačem po RR-ju in razmišljam o tem, kaj bi danes kuhala. Moja tamala je namreč zelo zbirčna kar se hrane tiče, pa ji res nočm naredit neki, kar pol nebi hotla jest... Jo mora sestrca mal pocrklat... Po mojem bom kar mojga poslala po pico, pa bo še najboljše. Pa naredim eno ogromno skledo solate zraven, pa bo po mojem kar v redu kosilo...

Jutr grem pa na koline... No v bistu grem jst sam kaj skuhat, ker z mesom ravno nebi rada delala glede, na to, da sem čist prehlajena... user posted image  Po mojem ni ravno najbolj primerno... user posted image user posted image  No me pa vsaj roke ne bodo bolele....

Živa- Javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Tukaj te pogrešamo... No razen, če si šla v Zagreb, se pa le fino imejuser posted image ...

Jst pa danes ravno gledam slikice, k sva bila z dragim na dopustih... Jst bi takoj spet šla malo na morje.... Pa kaj ko denar ne raste na drevesih... user posted image user posted image user posted image  No sej februarja grem smučat, pa bo to zelo, zelo kmalu tukaj...

Najprej bo veseli december (samo še 10 dni), potem božič  pa novo leto, pol bo pa kot bi trenil tukaj tudi februar. Čeprav jaz po tihem upam, da bom imela takrat že malo buhija in bom pač izpustila smučanje ampak bom samo uživala na dopustu...  

No vsem en poljubček in objemček, pa bodite pridne...

No pa še za spomin na toplo vreme :
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 21.11.2008 12:22:56 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.