|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
31.12.2008 8:45:42   
sonček33
Obvezno moraš dat iz sebe, ker ti bo lažje. in me smo zato tukaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
31.12.2008 8:51:03   
miska73
Živi boš videla tekom dneva.
Po moje, ko boš videla očeta in mamo in prebila nekaj časa danes z njima, boš tako verjetno vedela, koliko te potrebujeta in kaj ti je storiti.
Imej pa zaenkrat pod opcijo možnost, da greš v MS in pod drugo, da ostaneš v LJ.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
31.12.2008 9:12:18   
gigi1
Dobro jutro

Živa draga user posted image user posted image user posted image  res mi je hudo, da se vam to dogaja. Pri očiju je sigurno stres botroval.  Nama je te dni umrl zelo dober prijatelj in sva odpovedala pot. Iskreno povedano mi je za pot sedaj čisto vseeno. Počakaj, da vidiš kako je z očijem. Za praznike ponavadi vse pošiljajo domov. Če se bo stanje stabiliziralo je čisto možno, da ga popoldan odpustijo iz bolnice. Pogovori se z mamico. Če te potrebuje ostanita v Lju.
Drži se lubica user posted image

Sonček in Miška pozdravček user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
31.12.2008 9:15:40   
sonček33
Gigi žal mi je za prijatelja. Kaj drugega ne znam reči. Dnevi niso najlepši. Jaz komaj čakam, da mini danes in jutri. 1.1. itak ne maram, danes mi pa tudi tole silvestrovo ne diši. Moj dragi dela od 7.-19h, nečaka sta oba bolana, tako da še prave družbe nimam, vsi so nekam odšli...Skratka dolgčas mi je, še dobro da mali brca, da se mal z njim pogovarjam.
Pa HB za RR, da imam vas.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
31.12.2008 9:27:56   
Anonimen
joj tile prazniki res niso za nikamor letos....

Gigi... žal mi je za prijatelja.... user posted image user posted image user posted image user posted image   Bom danes po pogrebu govorila z mami, da vidim kaj bo ona rekla. Pa malo moram tudi z očijom govorit... Morda pa res ostanem v LJ.

Sonči33.... Nič ne skrbi... Sej bo hitro minilo do 19h ko bo tvoj dragi doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti bomo borke malo čas krajšale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
31.12.2008 10:16:28   
gigi1
Sončica draga boš malo kuhala in pripravljala, pa bo dan naokoli user posted image . Zvečer se stisni k dragemu, uživajta, povečerjajta, kakšen dober filmček poglejta, jutri bo pa dober dan ker bo on doma in ne boš sama user posted image .

Živa prav imaš. Pogovori se z obema in se skupaj z dragim potem odločita kako in kaj user posted image

Hvala obema za sočutje. Teli prazniki res niso najboljši user posted image . Pa kaj moremo. Gremo naprej. Probajmo narediti vseeno kaj zase in za dušo, pa bo kar šlo user posted image

Lubice ker ne vem kako mi bo zneslo s časom vam bo že sedaj zaželela:

Borkam, da bi čimprej zagledale magični plusek.
Nosečkam lepo in mirno nosečnost brez slabosti, zatekenj in bolečin v križu. lahek in hiter porod.
Mamicam čimmanj krčev, prehladov, zamašenih noskov in neprespanih noči. Zdrave in vesele otročke.

Vsem pa čimveč lepih trenutkov v dobri družbi, naj vas okrožajo le prijetni in dobri ljudje, nič stresa, razumevajoče partnerje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
31.12.2008 11:31:19   
Anonimen
bejbe moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO, ZDRAVO, VESELO, POLNO OTROŠKEGA SMEHA, NASMEJANO, SEKSUALNO NABITO, USPEŠNO, FENOMENALNO in NEPONOVLJIVO LETO 2009!!!!!

Mamicam želim čim bolj mirne nočke in pridne otročke!

Nosečkam pa zdravo in mirno, brez bolečin in pretresov nosečnost!!

Želim vam močne pluseke!!! Naj še v letu 2009 zaslišimo jok svojega komaj rojenega otročka!!!

SREČNO!!!!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 31.12.2008 11:32:25 >

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
31.12.2008 12:14:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Živa moja , pa kaj se vam to dogaja. žal mi je, da se je vse to zgrnilo na vas. Poskušaj biti mirna (saj vem, da je to lažje rečt). Kar se tiče odhoda v Soboto...naredi tako, kot bo zate najboljše. če se boš tam sekirala zaradi mami, potem raje ostani doma. Tvojemu očetu želim vse dobro in da se hitro vrne domov. Bodi močna te dni, saj bo kmalu boljše. Drži se!
se podpišem in drži se draga naša ,leto 2009 bo vaše leto in bo vse slabo v letu 2008 malo zbledelo.Drži se ,me pa mislimo nate

Če se vam danes ne javim več ,vam
 VSEM ŽELIM SREČNO V LETU 2009 IN DA BI VSE KMALU POSTALE SREČKE user posted image IN NATO PONOSNE MAMICE SVOJIM OTROČKOMuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
31.12.2008 12:20:36   
ledenka
živa draga, drži se! user posted image  ti želim, da današnji dan čim prej mine...

drage borkice user posted image  hvala vam za vso podporo v 2008!

user posted image

mamicam želim pridne otročke user posted image

nosečkam želim mirno nosečnost in lep porod user posted image

čakajočim pa plusek čim prej user posted image

lepo praznujte!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
31.12.2008 12:32:00   
miska73
Borke moje, naj vam še jaz zaželim eno prečudovito novo leto 2009.
Ki naj bo polno uspeha, veselja in zdravja.
Zdrave nosečke, mamice in otročke.
Veliko novih plusekov in nič zapletov.
In ne nazadnje bodrilnega in zafkantskega druženja tu na RR.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
31.12.2008 17:50:06   
sonček33
Želim vam,
da bi bile vesele in navihane kot Kekec,
poskočne kot Brincelj,
modre kot Kosobrin,
pogumnejše od Rožleta,
prijaznejše od Bedanca
in bi spregledale kot Mojca
ter se zavedle, da je svet poln lepih rožic tete Pehte.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
31.12.2008 19:18:46   
pikicao.
srecnga pa zdrauga user posted image user posted image user posted image
cist po domaceuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
1.1.2009 0:36:54   
Erin
SREČNO 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Naj vam bo leto postlano s user posted image user posted image -pozitivnimi testkiuser posted image user posted image - malimi zakladkiuser posted image user posted image - cvetjemuser posted image user posted image - srečouser posted image user posted image - veseljemuser posted image user posted image - izpolnjenimi sanjami in seveda ZDRAVJEM!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
1.1.2009 11:30:45   
ledenka
jutrčka, punce!

srečno in zdravo leto 2009! user posted image user posted image user posted image  

pa še posebej za našo miško, ki postaja zrelejša...

vse najnajnajboljše! naj se ti izpolni, kar želiš user posted image user posted image user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
1.1.2009 11:40:38   
pikicao.
miskaaaa vse naj naj pa d cim prej vidis user posted image  pa pol cez 8 m. (m niso metri user posted image ) drzis v rokah svoj bisercekuser posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
1.1.2009 12:01:46   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

čist potihem bom povedala, da je Se* vidla user posted image  

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

No najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za tole....

Potem pa seveda srečnga pa zdravga, veselga pa debelga :)

Punce saj veste naj bo vse tako, kot si same želite....

Jaz se res zelo malo javljam te dni, ampak ko je pa toliko drugih stvari, da svojega računalnika sploh ne uspem prižgati...

Rada vas imam vse in mislim na vas, po praznikih pa se definitivno večkrat javim...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
1.1.2009 12:03:31   
gigi1
Daaan pupike. Srečno, zdravo, uspešno, noseče, polno zdravih in veselih malih škratkov leto 2009 user posted image

Miška naša draga VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
1.1.2009 12:14:27   
LuNa73
Drage borke,

zelim vam res cudovito leto 2009, polno optimizma, volje in moči pri uresničitvi vaših življenjskih ciljev.
Borkam no. 1 želim, da jih življenje končno preneha postavljati na preizkušnje in da zagledajo magični plus!
Borkam no. 2 želim, da se "redijo" brez komplikacij še naprej. Ko bo napočil vaš čas, ko boste prejele svoje zaklade v naročje, pa sledijo ostale želje.
Borkam no. 3 pa želim, da s svojimi zakladki - škratki furajo dalje tako lepo naprej, kot so v preteklem letu.

Miška piška, tebi pa hepi brzdejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=vr4npNKDIis

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
1.1.2009 12:31:13   
Anonimen
miška vse najboljšeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se ti izpolni ravno prav želja, da boš še vedno lahko sanjala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
1.1.2009 15:28:53   
polaris
Drage moje babežabe, v tem letu vam želim vse lepo, ogromno svetlih trenutkov, osebnega uspeha, zdravja... predvsem pa vam želim, da bi bile srečne

Miška, želim ti lepo praznovanje in upam, da bo štorklja kmalu potrkala tudi na tvoja vrata... http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.1.2009 9:59:38   
ledenka
user posted image

jutro, še vse spite? user posted image  kako smo danes, bomo preživele? tile prazniki so res predolgi user posted image  me takoooo zeloooo mika, da bi šla v trgovino, v živo pogledat voziček user posted image  zdaj bo najbrž manj gneče user posted image  sam so najbrž zaprti danes. pa jutri user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.1.2009 12:04:41   
gigi1
Daan user posted image

Kako ste zaspanke?

Ajsika jutri bi pa že skor morali delat, razen ...če imajo inventuro user posted image . Hvala za kavico user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.1.2009 13:35:49   
Argojuhica
Pupike srečno, zdravo in naj se vam to leto uresničijo vse želje in pričakovanja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.1.2009 14:19:23   
miska73
Srčice moje, ful vam hvala.
Ma tele nagi dedci pa pašejo tudi dan po rojstnem dnevu. user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.1.2009 22:12:26   
Grethy
Evo vse naše pupce so tlele user posted image user posted image user posted image user posted image

čerko !!!!!!!!!!!!!!

Gigi kako se počutiš, ko še ne veš da si, čeprav si ????? user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?