Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi sam da ne bo pr vam isto k pri nas,k mali ni hotu notr bit k je že tok kmal shodu k je pr 6 mesecih že na nogicah stal pa mal racal pr 9 pa že šibu gor pa dol k raketa,da ne bosta ful velik denarja "stran" vrgla.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:12:51
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi madoniš je fensi . Vse izvedbe A sem prav vidla cifro v funtih? Larilu hvala . Kje se pa ti skrivaš zadnje čase?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:15:29
|
|
|
|
ledenka
|
žiži, prav si vidla cifro, ja larilu, no, oba z mojim sva shodla pri 1+ letu, tako da najbrž ne bo panike... samo mojga moram prepričat, da lahko greva na manj fancy varjanto, ker tole je too much. sicer pa, če je to pogoj, da bo šel kdaj pa kdaj sam na sprehod... tud prav
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh ne bom šla preračunat kok je to u EUR No ampak..... Če si ga lahko privoščita... ZAKAJ PA NE Meni je lep, pa sicer ne maram takih vozičkov
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:18:44
|
|
|
|
jazzz27
|
helov... se opravičujem za zamudo...včeraj je ilo magično. Ajsi, pa me nisi glih zbezala z brloga . Vse ok!!! Naše bitje je veliko že 6,5 cm. In baje da bo.....................no ni še 100%...........pa ne vem, če bi sploh povedala. Rizik je 1:12260, tako da je tudi to lepo, vse super!!! Drugač pa je bitje spalo, ga je mogla dr. kar potresti, da se je mal premaknilo. Samo enkrat je pomahal z desno rokico...punce vam povem, kot bi pomahal..zaspanček mali. No saj je brezveze, da nekaj skrivam, ker mi ne gre...baje da bo fant! Je pa sedel po turško....videli smo popkovino, nogice rokice, nosno kostko, mah...čist smo ga pregledal.... . dosti za nazaj nisem brala..... Vsem želim vse naj, naj v novem letu..... sicer se pa še kaj oglasim..... Aja, čestitke novi nosečki.....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
JAZZZZIKA ČESTITKE Kako mu bo pa ime? Dej nam kako slikico privošči
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:22:42
|
|
|
|
Erin
|
Super Jazzzzzzzy!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:22:54
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika suuupeeeer!!! čestitam!!! kolk je lepo brat take novičke priznam, da sem si jaz po NS precej oddahnila, si nisem mislila, da tako zelo živa, sam kaj vse potegne takle voziček za sabo... fansy čeveljči za mamo, pa Gucci torbica za bejbijeve potrebščine, da o novi garderobi za mamo niti ne govorimo stroškov pol ni konec
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:26:18
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzzzy JUPIIII, SUPER, TOOOO!!! Tolk sem vesela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:26:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čist potihem bom povedala, da je Se* vidla Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:28:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Hvala punce.... Ajsi, ja oddahneš se, da sploh ni res. Itak sem bila full na trnih kako in kaj, sedaj pa mi je čist kul, ko vsem da je ok. Sem pa pozabila za Prometrium vprašat. Imam ga še za dva dni, potem pa konec. Jaz mislim, da je bilo dovolj. Živa..ja tudi ime vem, če bo fant, seveda.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka živa, sam kaj vse potegne takle voziček za sabo... fansy čeveljči za mamo, pa Gucci torbica za bejbijeve potrebščine, da o novi garderobi za mamo niti ne govorimo stroškov pol ni konec ti si faca Če si ga tvoj želi, pol boš mela vsaj izgovor da ti bo kartico posodil
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:29:08
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Že dolgo se vam nisem oglasila. Vse je še po starem, no le nekaj je novega, da se bodo kmalu oglasili poročni zvonovi. Punce v prihajajočem letu vam želim, da bi čimprej dobile tisto kar si želite ter dosti zdravja in ljubezni! Ooooooooo čestitke.... sonček33 - samo še maloooooooooooooooooooooo Pa nič bit strah poroda... ni nič groznega, vsaj meni ni bilo, res pa je da sem imela epiduralno. Meni je bilo hujše uvajanje v novo življenje naslednje tedne. Vse bo dobro boš videla..ti samo isli na to da je to zadnja "ovira" do tvojega dolgo željenega otročička
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa..ja tudi ime vem, če bo fant, seveda.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:31:45
|
|
|
|
gigi1
|
Jazzi jaz sem kar tvoj post skopirala na IVF (saj nisi huda). So bile punce kar malo v skrbeh zate in za Se*, ko se niste nič oglasile.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDEJ STE SE PA KR NAENKRAT VSE OGLASILE..... Do zdej me pa niste marale, sem pa samevala...... BRAVO JAZZZI vse jih iz brlogov potegneš
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:33:41
|
|
|
|
jazzz27
|
Evo....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kak lepi fantič No zdej grem pa na kosilo pa se tipkamo kej kasneje... kako urco me ne bo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:35:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka živa, sam kaj vse potegne takle voziček za sabo... fansy čeveljči za mamo, pa Gucci torbica za bejbijeve potrebščine, da o novi garderobi za mamo niti ne govorimo stroškov pol ni konec ti si faca Če si ga tvoj želi, pol boš mela vsaj izgovor da ti bo kartico posodil sam jaz sem preškrta, da bi tolk keša na svojih zadevah zmetala... torbice, ki so mi pogojno všeč, se začnejo pri 1000 EUR pol raje kaj poceni kupim on po sezoni vržem stran
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
gigi mal sm tuki mal pa tm ma tamavči me na polno okupira in ne morm nič no zdele recimo bi mogla it pospravljat pa sm še zmer kle na pc nalimana
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:41:21
|
|
|
|
ledenka
|
no, tale je "poceni", mal manj kot 500 EUR. tale je 1200 EUR in se mi zdi praktična, z žepi in več placa za bejbijeve pleničke
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:44:28
|
|
|
|
jazzz27
|
Ojej....Ajsi...smo skromni
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:45:59
|
|
|
|
ledenka
|
pa še čevlji... ker bo toplo mal manj kot 500 ista cena itd.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:47:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Ojej....Ajsi...smo skromni ampak za k tistemu vozičku je treba dobro kombinirat poglej prejšnjo stran
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:51:48
|
|
|
|
sonček33
|
vita - čestitam za odločitev o poroki. Kdaj pa bo? erin - saj vem, da moram tako razmišljat in se trudim... jazzz - še en fantič... Ela bo pa imela enih dečkotov okoli sebe... čeprav pomoje si je že izbrala Tilna se* se še ni javila, vem pa, da je srečna sto na uro, tako da ne skrbite živa - a danes si frej? ledenka - ma privošči si vsaj eno od teh torbic...jaz ti jo iz srca privoščim beyba - kako ste spali? POgrešam_ špelko, murkico, oktavijo, polaris, pikico.o, evoano pa vse osatle tut.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?