Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:05:32
|
|
|
|
eva Ana
|
jazzz, kak lepa slikica in fantek -super!!! in sonček nas pogreša , veš eno smo še danes v službi , pa smo zato redkobesedni! Kako pa s tabo? Baby full brca? ledenka si pa skromna, kar zadeva ceno torbic, jaz si jih za 100€ ziher kupim vsaj 10kom! veš te pol srce ne boli, ko vidiš, da jih ne nosiš oz., da niso več v modi! čevlji pa, okus dober - cena astronomna!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:11:01
|
|
|
|
ledenka
|
eva ana, sej tud jaz običajno ne dam več kot 30 EUR za torbico... no, če mi je reeees zelooooo všeč, pol dam več. ne ne, debata je bila o vozičku, ki je všeč mojemu, in kake torbice bi šle zraven za čevlje dam sicer več denarja, ampak kvečjemu kaki škornji so več kot 100 EUR
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:18:37
|
|
|
|
sonček33
|
eva ana - naj ti hitro mine v službi dete pa brca ja sto na uro, pa pravijo, da se proti koncu umiri - pri nas ni nič umirjeno, še ponoči je skoz akcija pod rebra, v mehur, v želodec....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:19:05
|
|
|
|
eva Ana
|
aha, nisem tako sledila debate o vozički, so pa znimivi po svoje. In katera je obveljala tvoja izbira al njegova? no jaz k vozičku kombiniram samo copate! sem 15 let bila skoz v petah (7-10cm) pa mam že fajn posledice, tako da se petkam poskušam čim bolj izogibat, pa tud potebe ni, sem 175 cm visoka brez njih!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:19:49
|
|
|
|
eva Ana
|
sonček, mogoče se kje spregledala, kaj pa bo? fantek al punčka?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:21:06
|
|
|
|
sonček33
|
fant
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:23:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana aha, nisem tako sledila debate o vozički, so pa znimivi po svoje. In katera je obveljala tvoja izbira al njegova? še nobena itak je isti dizajn, samo materiali in posledično cena so različni. menda jih imajo v Celovcu, tako da se moram enkrat v kratkem spravit na izlet.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:24:25
|
|
|
|
eva Ana
|
lepo, kaj pa izbira imena je bila težka? jaz sem mojemu predlagala za punčko in fantka in se je takoj strinjal, tako da imamo že izbrano!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:26:21
|
|
|
|
sonček33
|
lepo, kaj pa izbira imena je bila težka? ne, ime je že dolgo pred spočetjem bilo izbrano in ostaja... Fajn, da nimata težav pri izbiri, eni jih imajo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:34:57
|
|
|
|
ledenka
|
za fantka imava ime že dolgo za punčko pa ga nimava, ampak se bom s tem ukvarjala, če mi bodo zdajle na morfologiji rekli, da je punčka. zadnjič je bilo rečeno, da je fantek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:50:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Že dolgo se vam nisem oglasila. Vse je še po starem, no le nekaj je novega, da se bodo kmalu oglasili poročni zvonovi. Punce v prihajajočem letu vam želim, da bi čimprej dobile tisto kar si želite ter dosti zdravja in ljubezni! ledenka:meni je full lepi polar
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonči33 v službi sem... Sej veš kera je najbolj pridna borka, ki je vedno v službi, kadar ste vsi doma Tista črna torbica je pa meni tudi všeč Ampak tok NITI SLUČAJNO ne dam zanjo MAX 30 EUR.....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 12:55:12
|
|
|
|
čipka
|
punce, ma ve ste pa res prave borke! vsaka čast. V novem letu vam želim da se vam uresniči tisto, kar si najbolj želite. To je seveda zdrav .
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 14:31:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Tista črna torbica je pa meni tudi všeč Ampak tok NITI SLUČAJNO ne dam zanjo MAX 30 EUR..... ja zanjo bi dala tud 50 EUR no, morda tud kak EUR več, ampak ne pa dosti več
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 16:25:05
|
|
|
|
sonček85
|
naša živči je pridna kot mravljica
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla pupe... Če me kera sploh pride pogledat danes No jaz imam še eno slabo novičko. Zgleda tale nov let nam sploh ni namenjen . Poleg tega, da imamo danes pogreb dedka, na njegov in bratrančev roj. dan, je včeraj zvečer še moj oči (star 44 let!!!) pristal v KC, ker je v resnem predinfarktnem stanju... Midva pa sva danes mislila po pogrebu krenit proti Soboti.... Zdej pa sploh nevem kaj naj naredim... Naj mami pustim samo? Kr neki.... Sploh nam ni šlo letos... Edini dve dobri novički v 2008 sta bili poroka in moja nosečnost... Ta poteka brez posebnosti - HB!!! No sicer pa sem danes nastopila 8 teden... Upam da mi do ponedeljka hitro mine Kako ste ve kaj? Če je sploh kera tukaj.....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aja.... pa seveda sem tudi danes u službi... Pa še mobitel sem doma pozabila Sicer sem samo do 12h ampak.... mnogo raje bi bla doma in bi se umiru pripravila na današnji dan, ki bo precej težak
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:18:28
|
|
|
|
sonček33
|
Živa moja , pa kaj se vam to dogaja. žal mi je, da se je vse to zgrnilo na vas. Poskušaj biti mirna (saj vem, da je to lažje rečt). Kar se tiče odhoda v Soboto...naredi tako, kot bo zate najboljše. če se boš tam sekirala zaradi mami, potem raje ostani doma. Tvojemu očetu želim vse dobro in da se hitro vrne domov. Bodi močna te dni, saj bo kmalu boljše. Drži se!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sonči... sploh ne veš kok sem vesela da si tukaj Hvala za lepe želje... Sej se kar držim no, ampak me pa kar mori vse skupaj... Smrt dedka me niti ni tako pretresla, ker smo pričakovali (rak) ampak oči me je pa včeraj čisto šokiral... Menda je sicer samo zato v bolnici, da ga bodo natančneje pregledali, ampak rekli pa so mu, da bi na pogrem svojega očeta lahko šel samo na lastno odgovornost. Menda ga v vsakem trenutku lahko infarkt... Kr neki.... No vsaj moja nosečnost poteka brez pretresov.... Zdej se moram samo paziti da bo tudi v prihodnje tako
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:26:58
|
|
|
|
miska73
|
Živi , revček. Ti želim res vse dobro. Tebi in tvojim. Jst bi na tvojem mestu verjetno ostala pri mami. Sicer pa še vedno lahko v MS kreneta tudi z zamudo.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala miši... ja sem sem razmišljala ampak namen je bil silvestrovanja... Sicer raje ostanem doma..... No saj bova videla... Nisem se še popolnoma odločila. Bom videla danes tudi, kako bo oči ko bom šla na obisk. Ker tudi njega ne morem kar zapustit zdej.... Je čist bogi.... Ta človek do pred 2 mesecev sploh zdravniške kartoteke ni imel, ker ni bil nikoli pri zdravniku, zdej pa kr u bolnici... Je tudi on čisto prestrašen...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:31:00
|
|
|
|
sonček33
|
Živa - prav je da je oče rajši v KC...naj ga pregledajo, naj mu povedo, kako in kaj, da se stanje normalizira. Se preveč napreza? je preveč aktiven? Joj, grozno je, ko takole vidiš, da nikol ne veš, kdaj te kaj zadane...Naj se čuva. pa vedve z mami ga imejta mal pod kontrolo.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Živa - prav je da je oče rajši v KC...naj ga pregledajo, naj mu povedo, kako in kaj, da se stanje normalizira. Se preveč napreza? je preveč aktiven? Joj, grozno je, ko takole vidiš, da nikol ne veš, kdaj te kaj zadane...Naj se čuva. pa vedve z mami ga imejta mal pod kontrolo. NImam pojma kaj je to sprožilo... Visok pritisk ima, pa holesterol, kadi in zgleda da ga je stres malo zdelal.... Sej veš... Tudi če se pričakuje ni lahko izgubiti očeta... Ja sej zato pa zdej notri ostane... Ker si ne želimo še kake štale na pogrebu
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:40:07
|
|
|
|
sonček33
|
Razumem živa, vse se je zgrnilo. vseg aje preveč in ćlovek težko osatne miren, kljub vsemu. Tempo življenja je takšen,. da nimamo časa mal izprežt. Holestreol je hudič, pritisk tudi, a se vse da urediti. Tako da kar brez skrbi, v bolnici bodo poskrbeli zanj.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 31.12.2008 8:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
sej vem...... Hvala sonči.... In mišika tebi tudi...... Sta me malo potolažile... Mi veliko pomeni, da sem lahko malo dala iz sebe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?