|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
30.12.2008 12:05:32   
eva Ana
jazzz, kak lepa slikica user posted image user posted image user posted image  in fantek -super!!!

in sonček nas pogreša user posted image , veš eno smo še danes v službi user posted image , pa smo zato redkobesedni! Kako pa s tabo? Baby full brca?

ledenka si pa skromna, kar zadeva ceno torbic, jaz si jih za 100€ ziher kupim vsaj 10kom! user posted image  veš te pol srce ne boli, ko vidiš, da jih ne nosiš oz., da niso več v modi!
čevlji pa, okus dober - cena astronomna!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.12.2008 12:11:01   
ledenka
eva ana, sej tud jaz običajno ne dam več kot 30 EUR za torbico... no, če mi je reeees zelooooo všeč, pol dam več. user posted image  ne ne, debata je bila o vozičku, ki je všeč mojemu, in kake torbice bi šle zraven user posted image  za čevlje dam sicer več denarja, ampak kvečjemu kaki škornji so več kot 100 EUR user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.12.2008 12:18:37   
sonček33
eva ana - naj ti hitro mine v službi
dete pa brca ja sto na uro, pa pravijo, da se proti koncu umiri - pri nas ni nič umirjeno, še ponoči je skoz akcija pod rebra, v mehur, v želodec....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.12.2008 12:19:05   
eva Ana
aha, nisem tako sledila debate o vozički, so pa znimivi po svoje. In katera je obveljala tvoja izbira al njegova?

no jaz k vozičku kombiniram samo copate! sem 15 let bila skoz v petah (7-10cm) pa mam že fajn posledice, tako da se petkam poskušam čim bolj izogibat, pa tud potebe ni, sem 175 cm visoka brez njih!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.12.2008 12:19:49   
eva Ana
sonček, mogoče se kje spregledala, kaj pa bo? fantek al punčka?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.12.2008 12:21:06   
sonček33
fant

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.12.2008 12:23:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

aha, nisem tako sledila debate o vozički, so pa znimivi po svoje. In katera je obveljala tvoja izbira al njegova?

še nobena user posted image  itak je isti dizajn, samo materiali in posledično cena so različni. menda jih imajo v Celovcu, tako da se moram enkrat v kratkem spravit na izlet.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.12.2008 12:24:25   
eva Ana
lepo, kaj pa izbira imena je bila težka?

jaz sem mojemu predlagala za punčko in fantka in se je takoj strinjal, tako da imamo že izbrano! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.12.2008 12:26:21   
sonček33
lepo, kaj pa izbira imena je bila težka?

ne, ime je že dolgo pred spočetjem bilo izbrano in ostaja...

Fajn, da nimata težav pri izbiri, eni jih imajo

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.12.2008 12:34:57   
ledenka
za fantka imava ime že dolgo user posted image  za punčko pa ga nimava, ampak se bom s tem ukvarjala, če mi bodo zdajle na morfologiji rekli, da je punčka. zadnjič je bilo rečeno, da je fantek user posted image  

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.12.2008 12:50:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Že dolgo se vam nisem oglasila. Vse je še po starem, no le nekaj je novega, da se bodo kmalu oglasili poročni zvonovi.user posted image
Punce v prihajajočem letu vam želim, da bi čimprej dobile tisto kar si želite ter dosti zdravja in ljubezni!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka:meni je full lepi polaruser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.12.2008 12:52:09   
Anonimen
Sonči33  v službi sem... Sej veš kera je najbolj pridna borka, ki je vedno v službi, kadar ste vsi doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tista črna torbica je pa meni tudi všeč user posted image user posted image user posted image   Ampak tok NITI SLUČAJNO ne dam zanjo user posted image user posted image user posted image   MAX 30 EUR.....

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.12.2008 12:55:12   
čipka
punce, ma ve ste pa res prave borke! vsaka čast. user posted image   V novem letu vam želim da se vam uresniči tisto, kar si najbolj želite. To je seveda  zdrav user posted image .user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.12.2008 14:31:39   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Tista črna torbica je pa meni tudi všeč user posted image user posted image user posted image   Ampak tok NITI SLUČAJNO ne dam zanjo user posted image user posted image user posted image   MAX 30 EUR.....

ja zanjo bi dala tud 50 EUR user posted image user posted image user posted image  no, morda tud kak EUR več, ampak ne pa dosti več user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.12.2008 16:25:05   
sonček85
naša živči je pridna kot mravljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
31.12.2008 8:08:14   
Anonimen
ojla pupe... Če me kera sploh pride pogledat danes user posted image user posted image

No jaz imam še eno slabo novičko. Zgleda tale nov let nam sploh ni namenjen user posted image . Poleg tega, da imamo danes pogreb dedka, na njegov in bratrančev roj. dan, je včeraj zvečer še moj oči (star 44 let!!!) pristal v KC, ker je v resnem predinfarktnem stanju...
Midva pa sva danes mislila po pogrebu krenit proti Soboti.... Zdej pa sploh nevem kaj naj naredim... Naj mami pustim samo? user posted image user posted image user posted image
Kr neki.... Sploh nam ni šlo letos... Edini dve dobri novički v 2008 sta bili poroka in moja nosečnost... Ta poteka brez posebnosti - HB!!!

No sicer pa sem danes nastopila 8 teden... Upam da mi do ponedeljka hitro mine user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve kaj?  Če je sploh kera tukaj..... user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
31.12.2008 8:09:22   
Anonimen
aja....

pa seveda sem tudi danes u službi... Pa še mobitel sem doma pozabila user posted image

Sicer sem samo do 12h ampak.... mnogo raje bi bla doma in bi se umiru pripravila na današnji dan, ki bo precej težak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
31.12.2008 8:18:28   
sonček33
Živa moja , pa kaj se vam to dogaja. žal mi je, da se je vse to zgrnilo na vas. Poskušaj biti mirna (saj vem, da je to lažje rečt). Kar se tiče odhoda v Soboto...naredi tako, kot bo zate najboljše. če se boš tam sekirala zaradi mami, potem raje ostani doma. Tvojemu očetu želim vse dobro in da se hitro vrne domov. Bodi močna te dni, saj bo kmalu boljše. Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
31.12.2008 8:22:05   
Anonimen
joj sonči... sploh ne veš kok sem vesela da si tukaj user posted image

Hvala za lepe želje... Sej se kar držim no, ampak me pa kar mori vse skupaj... Smrt dedka me niti ni tako pretresla, ker smo pričakovali (rak) ampak oči me je pa včeraj čisto šokiral... Menda je sicer samo zato v bolnici, da ga bodo natančneje pregledali, ampak rekli pa so mu, da bi na pogrem svojega očeta lahko šel samo na lastno odgovornost. Menda ga v vsakem trenutku lahko infarkt... user posted image

Kr neki.... No vsaj moja nosečnost poteka brez pretresov.... Zdej se moram samo paziti da bo tudi v prihodnje tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
31.12.2008 8:26:58   
miska73
Živi , revček. Ti želim res vse dobro. Tebi in tvojim. user posted image
Jst bi na tvojem mestu verjetno ostala pri mami.
Sicer pa še vedno lahko v MS kreneta tudi z zamudo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
31.12.2008 8:30:55   
Anonimen
hvala miši... ja sem sem razmišljala ampak namen je bil silvestrovanja... Sicer raje ostanem doma.....

No saj bova videla... Nisem se še popolnoma odločila. Bom videla danes tudi, kako bo oči ko bom šla na obisk. Ker tudi njega ne morem kar zapustit zdej.... Je čist bogi.... Ta človek do pred 2 mesecev sploh zdravniške kartoteke ni imel, ker ni bil nikoli pri zdravniku, zdej pa kr u bolnici... Je tudi on čisto prestrašen...

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
31.12.2008 8:31:00   
sonček33
Živa - prav je da je oče rajši v KC...naj ga pregledajo, naj mu povedo, kako in kaj, da se stanje normalizira. Se preveč napreza? je preveč aktiven? Joj, grozno je, ko takole vidiš, da nikol ne veš, kdaj te kaj zadane...Naj se čuva. pa vedve z mami ga imejta mal pod kontrolo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
31.12.2008 8:38:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Živa - prav je da je oče rajši v KC...naj ga pregledajo, naj mu povedo, kako in kaj, da se stanje normalizira. Se preveč napreza? je preveč aktiven? Joj, grozno je, ko takole vidiš, da nikol ne veš, kdaj te kaj zadane...Naj se čuva. pa vedve z mami ga imejta mal pod kontrolo.

NImam pojma kaj je to sprožilo... Visok pritisk ima, pa holesterol, kadi in zgleda da ga je stres malo zdelal.... Sej veš... Tudi če se pričakuje ni lahko izgubiti očeta... user posted image user posted image user posted image

Ja sej zato pa zdej notri ostane... Ker si ne želimo še kake štale na pogrebu user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
31.12.2008 8:40:07   
sonček33
Razumem živa, vse se je zgrnilo. vseg aje preveč in ćlovek težko osatne miren, kljub vsemu. Tempo življenja je takšen,. da nimamo časa mal izprežt. Holestreol je hudič, pritisk tudi, a se vse da urediti. Tako da kar brez skrbi, v bolnici bodo poskrbeli zanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
31.12.2008 8:42:05   
Anonimen
sej vem...... Hvala sonči....

In mišika tebi tudi......  Sta me malo potolažile... Mi veliko pomeni, da sem lahko malo dala iz sebe user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?