Naty*
|
Jutro! Najprej naj povem, kolk sm blond .... sm prlimala post v trojko in sm ga mogla it zdej preselit. Estrella js sm za izbrisanje , ampak nared v skladu z vsemi zakoni RR-ja, da ne bo res pol problemov pa štrajkanja . Al je bla dons ena čudna noč... mali je bil ko sovica, sploh mu ni blo za spat... že zvečer je zaspal uro kasnej kot ponavad, sred noči je bil čist buden (ampak zaspal po dojenju) in zjutri že ob 5.00 auf . No kakorkol že... zdele čakam, da gre nazaj spat, da si v miru en kofetek privoščim . Sej je ful priden, najprej se je igral na tleh, zdej pa gleda Telebajske , mami je pa lahko prebrala vse, kar ste od 3. dela napisale . Evo vam doooolgo obnovo : Gremo pa dons v nabavo... bomo kupil stolček za hranjenje in puzle za po tleh (no pa še en kup enih stvari mam na spisku, itak vse za Žana ). IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Naty res super, da sta že en tedn brez krčev ,je čist drugač zdej ane. Jaaaa, čist drugač, spet je tolk fajn kokr je blo prve tri mesce . Ok no, razen, da je takrat spal cel dan, zdej pa spi čez dan tiste tri urce ... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dons je en teden, odkar smo mi zarad nove diete brez krčev ! Sploh ne veste, kolk sm vesela . Sicer sem se včeri, čist rahlo pregrešila s filano papriko (noter je seveda mešano mleto, torej svinjsko meso, na katerga je alergičen) pa je mel danes HB samo pikice po obrazku, krčev pa ne. za dneve brez krčev Se podpišem Hvala, hvala . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* naty: za teden brez krčev!!! Ja končno je tud tebi malo sonce posijalo. Zaradi majhnega prekrška pa kar Nič nismo slišale No, super... mate vse en prekršek v dobrem! Tvoj Andraž se je pa tolk popravil , evo Alja tud zdej veselo papca... sej se nam bojo še našlihtal tele naš otroc . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Aja še neki... a ve v zelenjavne kašice date kej olja? Js sm v eni knjigi zasledila, da kapljica olja povzroči, da se vitamini iz kašice bolj absorbirajo v organizem... Jaz za punci nikoli nisem posebej dodajala olja, sem pa že slišala za tole (od moje stare mame ), ampak ne vem, kaj stroka pravi Ma tvoja stara mama očitno kar prav ... ker to piše v knjigi, ki so jo napisali pediatri . IZVIRNO SPOROČILO: tilči Očitno zaradi zobkov, ker ga zgoraj tako boli, se ga tudi dotaknit ne smem A je tud to možno ? Ker js sm skoz misla, da, ko jim rinejo zobki, da jim paše pritisk, zato grizejo vse možno. Ker Žana tud tolk boli, da ko mu hočem zmasirat dlesni začne še bolj jokat. IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava KAJ MISLITEEEEE??? dodam zjutraj GH namesto tega dojenja ob 9:00? pa to je še malo, po novem ponoči vsaj 3x dojimo (pa že na 1x smo bli) lp svojegalava - dojilja Pri nas je sicer dojenje čez dan na tri ure, ampak včasih se kr dere, dokler ga ne podojim, tud če še ni čas. Tko da mislim, da nama najina korenjaka sporočata, da je cajt za kej bolj konkretnega . Se pravi moje mnenje....JA... definitivno še kak obrok GH . kodrana js mislim, da bo tud pri vas boljše po testiranju, boš videla ! Drugač je pa pri nas včeri zgledalo tko: 2.30 dojenje 4.30 dojenje 6.30 dojenje 10.00 dojenje 12.30 bučka+dojenje 14.00 dojenje 17.00 bučka+dojenje 19.00 riževa kašica z vodo (150ml) 20.00 dojenje Dojiva se pa na obeh straneh, tko da mislim, da poje fuuul Estrella* nad 500 se ti zdi velik? Ko sm bla js z njim na pediatrični in sem ga tehtala, sem ugotovila, da v 24 urah poje več ko 1000ml . Tko da mi je tud jasno od kje ma 9 kil . Katina hvala . A veš, da sm te že ful pogrešala, ker te ni več na srečanja pa na RR. Upam, da se lahko kej vidimo v kratkem.