Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:43:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:44:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS si bila pa pridna, pohvalno . To moram povedati kako se je moj mož danes potrudil in za južno pripravil v pekaču krompir prelit s šunko, porom, kislo smetano in sirom. On lepo vse naloži v pekač in ko želi zalaufat pečico, ta ne dela. Zatajila nama je pečica in moj je že mislil od jeze vse vreči v školjko, pa sem se spomnila in šla prosit sosedo, če nama lahko ona speče in južina je kljub temu uspela. Ampak kaj je s pečico, pojma nimam, pa komaj 3 leta je stara in to od Privilega. Ja priden možiček, je sigurno devičnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj Jaz sem tle.. sam mal surfam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:47:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj Jaz sem tle.. sam mal surfam... Ti vedno surfaš Pazi, da te kak valj ne potegne vase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:48:49
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 SS si bila pa pridna, pohvalno . To moram povedati kako se je moj mož danes potrudil in za južno pripravil v pekaču krompir prelit s šunko, porom, kislo smetano in sirom. On lepo vse naloži v pekač in ko želi zalaufat pečico, ta ne dela. Zatajila nama je pečica in moj je že mislil od jeze vse vreči v školjko, pa sem se spomnila in šla prosit sosedo, če nama lahko ona speče in južina je kljub temu uspela. Ampak kaj je s pečico, pojma nimam, pa komaj 3 leta je stara in to od Privilega. Ja priden možiček, je sigurno devičnik Ja kak si uganila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj jaz sem tudi tu vmes še kmetijo gledam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj Jaz sem tle.. sam mal surfam... Ti vedno surfaš Pazi, da te kak valj ne potegne vase Iscem Galunica....ker ga mami ze tokm pogresa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:52:01
|
|
|
|
jana81
|
evo mene sem nazaj z aerobike, dons sem se pa prešvicala ko , ati je tačas skopal Nejca , tak da sem samo prišla domov in dala zizo, pa mali že panča.. zdej pa spet oba čepiva za računalnikoma, dragi musko dol vleče, jst pa RR čepim **** a tvoji mami je ;Mario všeč? Men je pa ful antipatičen, mi je 100X boljš gledat Anjo Rupel in Polesa in zvezde edina sej če bi se zgodilo, se pač bi a ne, sam bi rajš počakala še kaki 2 leti, pa tud keša ni zdle za še enga. Sej veš ta kriza in moje delnice so padle, pa sem ful keša zgubila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:53:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da ni danes nobene interesentke za čvek, zgleda, da je še prezgodaj jaz sem tudi tu vmes še kmetijo gledam men je pa tak poden tale kmetija, da rajš ne gledam, mam pa ful rada svingerje- tisto debilno Osenarco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** a tvoji mami je ;Mario všeč? Men je pa ful antipatičen, mi je 100X boljš gledat Anjo Rupel in Polesa in zvezde Ne ni ji spet tok vsec on, oddaja ji je bila vsec. Zdej pa tle na hit bird lovimo samo slo 1,2 in 3... pa nima kej gledat... Zvezde pojejo je brez vezno pravi...gleda Piramido pa Tednik pol se pa ze neha. se to sem hotla dodat: Jaz ga videt ne morem sam da ne bo zamere izkljucno zaradi njegove spolne usmerjenosti pa ceprav jo za javnost skriva... pa brez zamere taka sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 20:59:41
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:01:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz ga videt ne morem sam da ne bo zamere izkljucno zaradi njegove spolne usmerjenosti pa ceprav jo za javnost skriva... pa brez zamere taka sem eh mene to ne moti, sam njegovo obnašanje pa govorenje mi gre na kozlanje...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. Kje pa so ti svingerji??? Da najdem na netu... Moja mami ima tud jutri zobarja.. Tale kmetija mi je pa cist.... za bruhat najmilejsi izraz.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:03:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. kdaj se ti vstajaš zjutraj?? sej svingerji so ob pol destih jst bedim do 12h pol sem pa ob 7h najkasnej pokonc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:04:21
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** a tvoji mami je ;Mario všeč? Men je pa ful antipatičen, mi je 100X boljš gledat Anjo Rupel in Polesa in zvezde Ne ni ji spet tok vsec on, oddaja ji je bila vsec. Zdej pa tle na hit bird lovimo samo slo 1,2 in 3... pa nima kej gledat... Zvezde pojejo je brez vezno pravi...gleda Piramido pa Tednik pol se pa ze neha. se to sem hotla dodat: Jaz ga videt ne morem sam da ne bo zamere izkljucno zaradi njegove spolne usmerjenosti pa ceprav jo za javnost skriva... pa brez zamere taka sem Čak mal to pa ne razumem, a ti ga ne maraš zato ker je gej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. jahh zobozdravnik, jaz danes veselo grem k zobarja, ker sem naročena 10.11 pridem tja pa čista tema, pa pogledam na kartonček 10.11.2009 halooo umorila bom to sestro, saj imam samo še 9. zob za popravit. Jutri bom, kar poklicala in rekla, da me vsi zobi bolijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je to k je zdele na pop tv... Neki Gejza pa paprikas... to mora bit pa kar dobra nadaljevanka???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:06:30
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. kdaj se ti vstajaš zjutraj?? sej svingerji so ob pol destih jst bedim do 12h pol sem pa ob 7h najkasnej pokonc Ob 4.30 do 5. ure sem auf, spat pa hodim s kurami , do 21.30 ure sem že v postelji, ker ne morem več gledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** a tvoji mami je ;Mario všeč? Men je pa ful antipatičen, mi je 100X boljš gledat Anjo Rupel in Polesa in zvezde Ne ni ji spet tok vsec on, oddaja ji je bila vsec. Zdej pa tle na hit bird lovimo samo slo 1,2 in 3... pa nima kej gledat... Zvezde pojejo je brez vezno pravi...gleda Piramido pa Tednik pol se pa ze neha. se to sem hotla dodat: Jaz ga videt ne morem sam da ne bo zamere izkljucno zaradi njegove spolne usmerjenosti pa ceprav jo za javnost skriva... pa brez zamere taka sem Čak mal to pa ne razumem, a ti ga ne maraš zato ker je gej Ja, prav razumes...pstttt. Pa dej mi povej kje so svingerji no...kdaj pa na kerem programu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:09:14
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. jahh zobozdravnik, jaz danes veselo grem k zobarja, ker sem naročena 10.11 pridem tja pa čista tema, pa pogledam na kartonček 10.11.2009 halooo umorila bom to sestro, saj imam samo še 9. zob za popravit. Jutri bom, kar poklicala in rekla, da me vsi zobi bolijo Eno leto prehitro si šla k zobarju . Kakšne težave pa imaš z zobmi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. kdaj se ti vstajaš zjutraj?? sej svingerji so ob pol destih jst bedim do 12h pol sem pa ob 7h najkasnej pokonc Ob 4.30 do 5. ure sem auf, spat pa hodim s kurami , do 21.30 ure sem že v postelji, ker ne morem več gledat. jaz pa hodim ''spat'' okrog 23h-24h vstanemo pa najkasneje ob 7h. Niti ne bi bilo tako slabo, če se ponoči ne bi futrali, sam kaj čmo če so pa malčki lačni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:10:50
|
|
|
|
aurora28
|
Svingerji so na kanalu A ob torkih, sredah in četrtkih ob 21.45 al ob 21.30 , nevem točno, je Jana maherca za svingerje, da ne bo pomote, za to nadaljevanko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz bi tudi kdaj pa kdaj pogledala svingerje, ampak ne morem tak dolgo bedeti. Moram se jutri naročiti pri zobozdravniku. jahh zobozdravnik, jaz danes veselo grem k zobarja, ker sem naročena 10.11 pridem tja pa čista tema, pa pogledam na kartonček 10.11.2009 halooo umorila bom to sestro, saj imam samo še 9. zob za popravit. Jutri bom, kar poklicala in rekla, da me vsi zobi bolijo Eno leto prehitro si šla k zobarju . Kakšne težave pa imaš z zobmi? Imam namreč zelo slabo kvaliteto zob , nazadnje (to je bilo sep. 08) mi je zobar rekel, da je še veliko dela, ta koza pa me naroči čez eno leto, jah misli si naj, da se me bodo do takrat rešili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Le kje se Estrella skriva, imam občutek da bo danes ''popustila''
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 21:15:59
|
|
|
|
aurora28
|
Moj zobozdravnik pa je šel v penzijo in dela samo občasno, tak da ga je že težko dobit , nočem pa hodit drugemu, ker sem s z njim zelo zadovoljna. Ni mi jasno ti pa **** pišeta gor na forum, ko pa pogledam katere so prijavljene pa niste gor napisane. Kako to???
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?