|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki - 4.del
10.11.2008 16:54:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: user posted image user posted image user posted image  vem kako hudo ti mora biti, pa še bolana jeuser posted image Najlažje je rečt ne se sekirat, saj bo začela jesti in res je to, ampak dokler ne bo začela , se nam mamicam zdi vsak dan kot mesec. Najhuje je, ker ne vidiš izhoda iz tega, pa s sikerancijo še vse poslabšamo, sicer nenamenoma, pa vseeno. Ti kar pojamraj malo pri nas, da vsaj malo iz sebe daš, pa bo malčeno boljš.

Kaj čem jo pustit brez hrane, pa ko bo jedla bo jedla? Meni tole ne gre od rok. Jaz sem jo prisilila, ker se je drla in bila ful zaspana pa zaspat od lakote ni mogla. Je pa malo pojedla in je v trenutku zaspala. Sem jo pustila prejšnji teden en dan z zelo malo hrane in je nisem silila, samo se mi ni tako drla in ni kašljala. Zdaj pa je sitna ko user posted image  in ne vem kaj naj naredim, da ne bo sitna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 16:54:16   
Estrella*
Najča ,vidim, da nas bereš, daj se kaj oglasiuser posted image in poročaj kako Žiga napreduje

Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Majski hroščki - 4.del
10.11.2008 16:58:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: user posted image user posted image user posted image  vem kako hudo ti mora biti, pa še bolana jeuser posted image Najlažje je rečt ne se sekirat, saj bo začela jesti in res je to, ampak dokler ne bo začela , se nam mamicam zdi vsak dan kot mesec. Najhuje je, ker ne vidiš izhoda iz tega, pa s sikerancijo še vse poslabšamo, sicer nenamenoma, pa vseeno. Ti kar pojamraj malo pri nas, da vsaj malo iz sebe daš, pa bo malčeno boljš.

Kaj čem jo pustit brez hrane, pa ko bo jedla bo jedla? Meni tole ne gre od rok. Jaz sem jo prisilila, ker se je drla in bila ful zaspana pa zaspat od lakote ni mogla. Je pa malo pojedla in je v trenutku zaspala. Sem jo pustila prejšnji teden en dan z zelo malo hrane in je nisem silila, samo se mi ni tako drla in ni kašljala. Zdaj pa je sitna ko user posted image  in ne vem kaj naj naredim, da ne bo sitna.

Siliti s hrano se pri nam ne obnese najbolje. Ponudi ji stavri večkrat po malem in sicer tisto, ki ima najraje in ohrani mirne živce kolikor se da. Mogoče probaj da bi jo kdo drug nafutral. Tole z zizam se pri nas dogaja skoraj redno. Redkogdaj zagrabi brez protestiranja, pa sem jo enostavno nehala silit. Če noče prav in sem jo večkrat pristavljala in je mogoče od 10 poskusov zagrabila 3x, pa je bilo nekaj. Sedaj se dojiva zjutraj in danes sva se celo popoldan, zvečer pa včasih ja , včasih ne, si pa ven na roke pomolzem. Dojim pa samo na 1 zizo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
10.11.2008 17:07:10   
špelin@
Ti bi mogla mene videt. Jaz sem čisto na koncu, ker moja mala kriči. Jo vse boli, zaspana, ne je nič, ... Meni se že čisto meša. Da ne omenjam spet glavobola. Ne je skoraj nič. Trenutno bolj živi od čaja. user posted image  Še ti zobki presneti rinejo in če ne bodo hitro zunaj se bo meni res zmešalo. Ne more boga reva jest, na žlico ne mara nič razen sadja, še skuta ji ne gre v rit, ker je tako znervirana od vsega. user posted image  Sem jo danes prisila, da je nekaj spila iz zize. Ker se je tako živinsko drla in se stegovala in odrivala in lila solze v potokih sem jop zgrabila in prislonila na prsi in jo držala, da je zagrabila. Pa vse skupaj ni trajalo niti pol minute, ampak meni se je zdela cela večnost. Nekaj je pojedla in zaspala, ker je bila sita. Hb! Se mi tako smili, ampak kaj naj user posted image  naredim, če se dere ker je lačna, pa noče dude, pa ne flaše, ... Prav grozno je tole. Pa skor nič več se ne smeje. Prej pa je je bil sami smeh. user posted image

barbaw, meni se srce trga, ko tole berem user posted image  Boga Maja user posted image  Drži se user posted image , krepko stiskam pestke user posted image user posted image user posted image , da tole čimprej mine...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
10.11.2008 17:11:34   
špelin@
Še poročilo od mene v dveh točkah.

1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve user posted image user posted image  Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili user posted image

2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
10.11.2008 17:14:41   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ti bi mogla mene videt. Jaz sem čisto na koncu, ker moja mala kriči. Jo vse boli, zaspana, ne je nič, ... Meni se že čisto meša. Da ne omenjam spet glavobola. Ne je skoraj nič. Trenutno bolj živi od čaja. user posted image  Še ti zobki presneti rinejo in če ne bodo hitro zunaj se bo meni res zmešalo. Ne more boga reva jest, na žlico ne mara nič razen sadja, še skuta ji ne gre v rit, ker je tako znervirana od vsega. user posted image  Sem jo danes prisila, da je nekaj spila iz zize. Ker se je tako živinsko drla in se stegovala in odrivala in lila solze v potokih sem jop zgrabila in prislonila na prsi in jo držala, da je zagrabila. Pa vse skupaj ni trajalo niti pol minute, ampak meni se je zdela cela večnost. Nekaj je pojedla in zaspala, ker je bila sita. Hb! Se mi tako smili, ampak kaj naj user posted image  naredim, če se dere ker je lačna, pa noče dude, pa ne flaše, ... Prav grozno je tole. Pa skor nič več se ne smeje. Prej pa je je bil sami smeh. user posted image

barbaw, meni se srce trga, ko tole berem user posted image  Boga Maja user posted image  Drži se user posted image , krepko stiskam pestke user posted image user posted image user posted image , da tole čimprej mine...

Se podpišem pod tole... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.11.2008 17:18:18   
Estrella*

1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve user posted image user posted image  Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili user posted image

2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo.

Saj ne morem verjet, da se tako za.juser posted image  Punca, pljuni v roke in ju3 v napad. Te podpiram 100%user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.11.2008 17:19:22   
Estrella*
Pridno čvekajte, jaz se do večera poslavljam, grem na plavalni tečaj. Da ne bo pomote, sin, jaz v kopalke no wayuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.11.2008 17:25:00   
tana7
barbaw: user posted image oh, kako te razumem
mi smo spet po starem
spet ne je podnevi!!!
saj sem že zjutraj napisala, da poje ponoči več kot podnevi
ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva....user posted image user posted image user posted image user posted image
desna joška  je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala
jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena
kako mi to para živce

sem jo čakala do 14.00, da bo kaj pojedla, niti na sprehod nisem upala
ampak ni bilo nič... potem sva šli ven
pa še vedno ni jedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.11.2008 17:38:49   
tana7
no, tole sem dobila v mailu od Unicefa
mogoče katera kaj najde zase user posted image

https://trgovina.unicef.si/

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.11.2008 18:16:06   
valentina2006

Katastrofa user posted image ... joj, kva si vse folk dovoli, nobene odgovornosti user posted image ... ti jih jutr kr fajn spuci, če se ne najde do takrat... te popolnoma podpiram user posted image .

Kar se pa tiče nasilniške mularije...  faj po user posted image ... pa kva je staršem, a ne vejo kva delajo njihovi otroc user posted image ...  user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.11.2008 18:20:07   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

mi smo spet po starem
spet ne je podnevi!!!
ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva....user posted image user posted image user posted image user posted image
desna joška  je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala
kako mi to para živce

Joj... kolk grozn... upam, da se hranjenje čimprej uredi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.11.2008 18:20:15   
valentina2006

mi smo spet po starem
spet ne je podnevi!!!
kako mi to para živce

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
10.11.2008 18:30:20   
Anonimen

mi smo spet po starem
spet ne je podnevi!!!
kako mi to para živce

tana7: res mi je žal, da tako trpiš, ko ti miška noče papat. Upam, da boste vsaj ponoči kaj več v mali želodček spraviliuser posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.11.2008 18:33:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Jana veš si bila lepa user posted image tako, da kar v akcijouser posted image user posted image

Bi res imela tako hitro še enegauser posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je kar zdelouser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.11.2008 18:35:19   
Anonimen

špelin@ jutri jim kar zateži, halloooo a tako se bodo igrali z izvidi tvojega otročkauser posted image user posted image user posted image mislim to si pa dovolijouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.11.2008 18:39:25   
valentina2006
Joj, vidim, da sem gor en šmorn nardila... mi ni jasn kk... se opravičujem user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.11.2008 18:41:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Joj, vidim, da sem gor en šmorn nardila... mi ni jasn kk... se opravičujem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neki ti se ni izšlo

zdaj pa tudi mene firbec daje okrog tvoje zaposlitveuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.11.2008 18:46:44   
tilči
http://www.soncek.si/si/ansmann-elektronska-varuska-london-i12381.shtml
ali katera pozna tole?
Tiste, ki imate babyfon, zanima me,na kaj moram biti pozorna?
Z našim se imava drug teden preseliti v dnevno in razmišljava o nakupu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.11.2008 18:47:09   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neki ti se ni izšlo

zdaj pa tudi mene firbec daje okrog tvoje zaposlitveuser posted image

Zdej bo pa mene začel tud firbec matrat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.11.2008 18:47:35   
Srčekgirll

kako mi to para živce

Kakšno črpalko pa uprabljaš? Jst sm poskusla od Aventa pa mi ni pomagala, zato sem si kupila stekleno (tako k so mi v PO porodnišnici dal) in morem reč, da je super. Tud kadar mam zlo polne, brez problema izčrpam mleko vn in omilim pritisk.Poskusi.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.11.2008 18:48:11   
Anonimen
Tana7:

Morda bo pa kaj bolna...in ji ni do hrane. Moj ni hotel nic jesti potem pa je zdravnik ugotovil, da ima  mocno vneto grlo...

Drugace pa jaz sem imela tudi na zacetku podoben problem s prsmi. Pomagalo mi je vroc (ne topel), ampak res vroc tus in masaza od znotraj proti bradavici iz vseh strani...tud po pol ure al pa vec sem to delala pod tusem. Potem pa ce se to ni nucal pa sem si izmenjevala obkladke na otrdlino, vroce... cez kako uro ledene in obratno... Skratka ekstremne spremembe temperature in pa kljub vsemu sem se matrala in poskusala nacrpat kolikor se je dalo...

Vem kako je to hudo sam se huje bo, ce bos fasala mastitis...

zate:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.11.2008 18:49:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

http://www.soncek.si/si/ansmann-elektronska-varuska-london-i12381.shtml
ali katera pozna tole?
Tiste, ki imate babyfon, zanima me,na kaj moram biti pozorna?
Z našim se imava drug teden preseliti v dnevno in razmišljava o nakupu

Samo da ne hresci..pa da dalec lovi...user posted image user posted image  To je bilo meni vazno.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.11.2008 18:53:12   
hijenca
user posted image Danes je pa nekam tiho na RR.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.11.2008 18:54:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image Danes je pa nekam tiho na RR.

Ja... ampak smo na strazi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?