aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo zajtrj gotov, jabolko za Gala kuhano, ideja za kosilo je padla, likanje pa mi še ne diši preveč , Gal pa še panča in bi se najraje še mali k njemu stisnila Aurora kako ste pa vi spali? Anitka kot sem prej napisala najprej sem ga podojila okorg 20. ure, ker se je z jokom zbudil, nato sem ga podojila še ob 21.30, ker se je kar naprej pšremetaval, no nato pa sem se zbudila ob 01.30 uri in ga pogledam je pa bil z glavo stisnjem v kot posteljice in veselo tlačil pižamo v usta in se pogovarjal . Sem ga podojila in ob 04.00 še enkrat in ob 05.30 sva ustala. Lara Kaja in Gaja še iz naše strani! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis. Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična. Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala. Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč. Pošiljam Maji za čimhitrejše okrevanje. Boga revica 1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili Jaz sem danes ob 16. uri klicala sestro od P, ker mi je bilo rečeno, da naj pokličem in mi bodo povedali kakšni so bili izvidi krvi in vode in kaj mi reče, da ne najde izvida, da so ga verjetno nekam drugam poslali , pa to ni res. Madonca so šlampasti. Kar se pa tiče nasilniške mularije... faj po ... pa kva je staršem, a ne vejo kva delajo njihovi otroc ... Jaz sem danes bila zaprepadena in šokirana kaj sem videla. S sva šli v pasjo šolo in sredi belega dne, ob glavni cesti je stala stara petka, brez gum, očitno jo je nekdo odvrgel kar ob cesti in zraven so stali 4 mulci in z rolkami v rokah razbijali po petki. Zraven so še veselo vzklikali in veselo tolkli po petki, dokler niso razbili vseh stekel. Groza in kje je v takšnih primerih policija. Ni je, ker takrat ko bi morali biti na takšnem kraju zatajijo. Mulci so pol ure tolkli po avtu, a policije pa od nikoder, mimo so se pa avti peljali in nobeden ni nič odreagiral. Sem bila res zgrožena. Edina slika iz časov je pa . Sej se ja nobeni ne vidi, da bi bile noseče Bravo za AnjoTijo, da je bila ponoči zelo pridna. Catja danes sem te videla ko si stala z Markom na mosti pri pošti jaz pa sem se pod mostom peljala . Se bova dogovorili za kofe, ampak ti javim ko bom imela luknjo časa, ker se mi je najavila familija od moža in prijateljice na obisk za RD, ker čez vikend ni bilo dosti časa. Ok?