|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
10.11.2008 18:56:42   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

http://www.soncek.si/si/ansmann-elektronska-varuska-london-i12381.shtml
ali katera pozna tole?
Tiste, ki imate babyfon, zanima me,na kaj moram biti pozorna?
Z našim se imava drug teden preseliti v dnevno in razmišljava o nakupu

Ne poznam user posted image ... jest mam doma enga starga 6 let... pa vse hrešči user posted image ... Se pa strinjam z ****, važ je, da ne hrešči in da ma dolg domet - to je osnova.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
10.11.2008 18:57:08   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image Danes je pa nekam tiho na RR.

Ja... ampak smo na strazi...user posted image user posted image user posted image

Še danes mi gre nasmeh, ko se spomnim tvojega komentarja tisti februarčici, glede nočne straže.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.11.2008 18:58:59   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Evo zajtrj gotov, jabolko za Gala kuhano, ideja za kosilo je padla, likanje pa mi še ne diši prevečuser posted image user posted image user posted image , Gal pa še panča in bi se najraje še mali k njemu stisnilauser posted image user posted image

Aurora kako ste pa vi spali?
Anitka kot sem prej napisala najprej sem ga podojila okorg 20. ure, ker se je z jokom zbudil, nato sem ga podojila še ob 21.30, ker se je kar naprej pšremetaval, no nato pa sem se zbudila ob 01.30 uri in ga pogledam je pa bil z glavo stisnjem v kot posteljice in veselo tlačil pižamo v usta in se pogovarjal user posted image . Sem ga podojila in ob 04.00 še enkrat in ob 05.30 sva ustala.

Lara Kaja in Gaja še iz naše strani!

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Midve sva že od zdravnika. Maja ima bronhitis.   Spet bom zamudila čvek. Je pa dobila antibiotik, na katerega sta moja moška alergična. Mi je P rekla, da bo dobila pikice, če je alergična.  Upam, da ni. Tale naša P je prav smotana včasih. Me mika, da bi jo menjala samo ne vem kam naj grem. Tista druga P, ki je delal zraven naše, ne dela več tam in jaz avša se ne spomnim kako se je pisala.  Moram se pozanimat, ker bi res menjala P, ker mi ni tole več všeč.

Pošiljam Maji user posted image user posted image user posted image za čimhitrejše okrevanje. Boga revica user posted image

1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve  Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili Jaz sem danes ob 16. uri klicala sestro od P, ker mi je bilo rečeno, da naj pokličem in mi bodo povedali kakšni so bili izvidi krvi in vode in kaj mi reče, da ne najde izvida, da so ga verjetno nekam drugam poslali user posted image , pa to ni res. Madonca so šlampasti.

Kar se pa tiče nasilniške mularije...  faj po user posted image ... pa kva je staršem, a ne vejo kva delajo njihovi otroc  ...  user posted image   Jaz sem danes bila zaprepadena in šokirana kaj sem videla. S user posted image sva šli v pasjo šolo in sredi belega dne, ob glavni cesti je stala stara petka, brez gum, očitno jo je nekdo odvrgel kar ob cesti in zraven so stali 4 mulci in z rolkami v rokah razbijali po petki. Zraven so še veselo vzklikali in veselo tolkli po petki, dokler niso razbili vseh stekel. Groza in kje je v takšnih primerih policija. Ni je, ker takrat ko bi morali biti na takšnem kraju zatajijo. Mulci so pol ure tolkli po avtu, a policije pa od nikoder, mimo so se pa avti peljali in nobeden ni nič odreagiral. user posted image Sem bila res zgrožena.

Edina slika iz user posted image časov je pa user posted image . Sej se ja nobeni ne vidi, da bi bile noseče user posted image
Bravo za AnjoTijo, da je bila ponoči zelo pridna. user posted image user posted image user posted image

Catja danes sem te videla ko si stala z Markom na mosti pri pošti jaz pa sem se pod mostom peljala user posted image . Se bova dogovorili za kofe, ampak ti javim ko bom imela luknjo časa, ker se mi je najavila familija od moža in prijateljice na obisk za RD, ker čez vikend ni bilo dosti časa. Ok?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.11.2008 19:02:01   
Anonimen
Sej vem cist out off topic ampak:

Mojo mami zanima kje je Mario Galunic...user posted image  Brskam po netu pa nic, kot da se je v zemljo vdrel? Isto kot Rajko Hrvatic... ampak unga so neki prebutal, al kaj...

No a kera ve kje je Mario??user posted image  

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.11.2008 19:06:09   
aurora28

Mojo mami zanima kje je Mario Galunic...user posted image  Brskam po netu pa nic, kot da se je v zemljo vdrel? Isto kot Rajko Hrvatic... ampak unga so neki prebutal, al kaj...

Na žalost nevem kje se skriva Mario user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.11.2008 19:07:28   
sesil
a  zdej že maratone čez dan šopate?
jaz sem cel dan pohajkovala. plavanje uspešno za nami, naša Aneja bi bla kar  v bazenu...potem smo zavile pogledat še enega malega  fantiča (1,5 meseca) . iiiiiiiiiii, kako so mali in cartkani. naši so že pravi velikani. stopotjo sem še stehtala našo suhico, ker je bla lih prilika. sem samo poblendala. ima samo 6300g. malo več kot 130g sem odbila od obleke in plenice. no, je pa potem vsaj celo tamalo hipp kašico pojedla - vsaj nekaj.
zdej jo moram še skopat, podojit, pol pa šibam na pilates.
mimogrede, ko pridem nazaj , mi je obljubil masažo (sej veste, še uno od včeraj) . pa da vidimo kaj bo s tega.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.11.2008 19:08:55   
aurora28
Sesil upam, da bo tokrat dragi držal besedo. user posted image Uživaj na pilatesu. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.11.2008 19:09:07   
hijenca
Zdaj pa pride user posted image domov, mu pripravim user posted image , potem moram user posted image user posted image , nato pa ponovno pridem malo user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
10.11.2008 19:18:16   
aurora28
Hijenca to mi deli, takšne poste najraje berem. user posted image user posted image A zdaj hodi dragi vsak dan domov?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
10.11.2008 19:20:29   
valentina2006

Nimam pojma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
10.11.2008 19:23:22   
valentina2006
aurora28: Ti maš user posted image in sem zasledila, da sta bla v pasji šoli... kok mor bit star, da ga pelješ.. naš je še mladiček in je grozn... sem ga dons po vas iskala uro in pol, je kr pobegnu... k sreč sem ga najdla. A te lhk za kakšen nasvet vprašam user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
10.11.2008 19:36:16   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

aurora28: Ti maš user posted image in sem zasledila, da sta bla v pasji šoli... kok mor bit star, da ga pelješ.. naš je še mladiček in je grozn... sem ga dons po vas iskala uro in pol, je kr pobegnu... k sreč sem ga najdla. A te lhk za kakšen nasvet vprašam user posted image

Seveda lahko vprašaš za nasvet? user posted image
Jaz imam psičko pasme Nemški bokser, tapravo hiperaktivko. Nikoli nima dovolj, je pa res, da zbeži mi ne stran od mene, če že teče stran in kaj išče, me ima na oku, se boji zame. user posted image

V pasjo šolo za začetek v malo šolo lahko gre mladiček mislim, da s 4 meseci, vsaj mislim, da ne prej, mogoče pa me katera popravi.

Kakšno pasmo pa imaš? 

Neposredna povezava do sporočila: 1987
10.11.2008 19:36:27   
barbaw
Tana user posted image  ti si šele boga. Meni ni hotla ne podnevi pa ponoči samo 2x jest. Zdaj pa je HB brez večjega upora pojedla na obeh dojkah pa 20 ml še iz flaše in pridno panča. Upam, da ji antibiotik čimprej prime. Jaz bi na tvojem mestu tudi šla do P pa naj malo otročka pogleda. Da ne boste imeli težave z zamenjavo z dnevom za dan. A je vsaj čez dan pokonci?

Aurora policija odreagira, če jo kdo pokliče, pa še to ne vedno. Da pa nihče ne kliče policije pa ni nič čudnega. So ljudje ..... Enkrat so delali test in to zraven našega bloka v Lj in so prikazali posilstvo. Ljudje so gledali skozi okna pa ni niti en klical na policijo. user posted image  Jaz pa sem taka, da brez pomisleka pokličem. Sem jih že zaradi ene mularije, ki se je potikala okrog avta, pa zaradi pijanega policaja, ki je vijugal po dveh pasovih in na križišču niti speljat ni znal. So ga hitro ustavili. Midva sva se peljala za njim in ni prepeljal niti 2 km ko so ga že ustavili. Pa tudi to me čudi, ko so prikazali na Lj železniški postaji srčno kap in ni nihče pomagal. Pa saj če se spomnimo Špeline, ki je noseča padla, pa ji ni nihče pomagal.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1988
10.11.2008 19:39:17   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

...mimogrede, ko pridem nazaj , mi je obljubil masažo (sej veste, še uno od včeraj) . pa da vidimo kaj bo s tega.

Ja  user posted image   za masažo user posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
10.11.2008 19:39:36   
barbaw

Poslovil se je z malih ekranov.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
10.11.2008 19:41:49   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Seveda lahko vprašaš za nasvet? user posted image
Jaz imam psičko pasme Nemški bokser, tapravo hiperaktivko. Nikoli nima dovolj, je pa res, da zbeži mi ne stran od mene, če že teče stran in kaj išče, me ima na oku, se boji zame. user posted image

V pasjo šolo za začetek v malo šolo lahko gre mladiček mislim, da s 4 meseci, vsaj mislim, da ne prej, mogoče pa me katera popravi.

Kakšno pasmo pa imaš? 

Nemški ovčar. Čist je še otročji, itak, sej je mladiček. A si ti šla v malo šolo z njo. Dej mi povej, kako dosežeš, da te ne grize user posted image . Tud naš bo za v šolo, ker je čist odklop...al se pa to pol mal spremeni.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
10.11.2008 19:51:10   
aurora28
Nemški ovčar. Čist je še otročji, itak, sej je mladiček. A si ti šla v malo šolo z njo. Dej mi povej, kako dosežeš, da te ne grize . Tud naš bo za v šolo, ker je čist odklop...al se pa to pol mal spremeni.
Ugrizneš ga nazaj user posted image user posted image user posted image . Mal heca. Midve sva šle v pasjo šolo že od začetka, najprej malo šolo, nato tečaj A in zdaj hodiva tečaj B bh. Kako dosežeš da te ne grize, tako da ko te želi ugizniti oz. ko že nakaže mu strogo in odločno rečeš NE in ko ne bo ugriznil ga pohvališ in mu daš priboljšek. To moraš ponavljati, da skapira, da če ne bo ugriznil bo dobil priboljšek. Sej se psi zelo hitro naučijo, z dobro motivacijo (klobaso user posted image ) naredijo vse. V glavnem pri psih vsaj moje izkušnje so, da klobasa pasja radost dela čudeže. Naša bi se za klobaso tudi na glavo postavila user posted image user posted image

Barbaw groza, sej to je to, da so nekateri ljudje zelo ravnodušni in jim sploh ni mar kar se dogaja s sočlovekom, pa čeprav bi mu pred očmi umrl. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1992
10.11.2008 19:51:21   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo, izgubljena duša se vrača na RR. SEm danes bila ful zaposlena, zjutraj sem z Manco dremala, pol sem cunje peglala (uf madonca jih je blo; no k sreči se je megla dvignila šele okoli pol 12ih), kuhinjo pospravljala, mami peljala na fizioterapijo, pico spekla za južno, posesala stanovanje "tuto kompleto" in zdele bla še spodej pri naših dveh več kot uro.
No zdele se gre naša miša maša kopat, pol pa še flaša in lahko noč.
Jaz morem pa še po tleh pomit pa timer na pralni in pomivalni stroj naštimat, pol grem pa tud jz ajat user posted image

Tko, da če se ne javim več, veste, da me je spanec premagal user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 1993
10.11.2008 19:58:05   
valentina2006
Ugrizneš ga nazaj user posted image user posted image user posted image . Mal heca. Midve sva šle v pasjo šolo že od začetka, najprej malo šolo, nato tečaj A in zdaj hodiva tečaj B bh. Kako dosežeš da te ne grize, tako da ko te želi ugizniti oz. ko že nakaže mu strogo in odločno rečeš NE in ko ne bo ugriznil ga pohvališ in mu daš priboljšek. To moraš ponavljati, da skapira, da če ne bo ugriznil bo dobil priboljšek. Sej se psi zelo hitro naučijo, z dobro motivacijo (klobaso user posted image ) naredijo vse. V glavnem pri psih vsaj moje izkušnje so, da klobasa pasja radost dela čudeže. Naša bi se za klobaso tudi na glavo postavila user posted image user posted image

Ugrizneš nazaj user posted image ... je zrel za v šolo user posted image ... kok pa je cena na vašem koncu za malo oz šolo user posted image .

A ja, pa HVALA...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
10.11.2008 19:59:58   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo, izgubljena duša se vrača na RR. SEm danes bila ful zaposlena, zjutraj sem z Manco dremala, pol sem cunje peglala (uf madonca jih je blo; no k sreči se je megla dvignila šele okoli pol 12ih), kuhinjo pospravljala, mami peljala na fizioterapijo, pico spekla za južno, posesala stanovanje "tuto kompleto" in zdele bla še spodej pri naših dveh več kot uro.
No zdele se gre naša miša maša kopat, pol pa še flaša in lahko noč.
Jaz morem pa še po tleh pomit pa timer na pralni in pomivalni stroj naštimat, pol grem pa tud jz ajat user posted image

Tko, da če se ne javim več, veste, da me je spanec premagal user posted image

Pridna... jest sem zlikala... pospravlala pa bom, ko bo vreme hotu user posted image ... mal heca... ko bo dž zuni... dons sem rajš uživala na sončku user posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
10.11.2008 20:00:16   
aurora28
SS si bila pa pridna, pohvalno user posted image .

To moram povedati kako se je moj mož danes potrudil in za južno pripravil v pekaču krompir prelit s šunko, porom, kislo smetano in sirom. On lepo vse naloži v pekač in ko želi zalaufat pečico, ta ne dela. user posted image Zatajila nama je pečica in moj je že mislil od jeze vse vreči v školjko, pa sem se spomnila in šla prosit sosedo, če nama lahko ona speče in južina je kljub temu uspela. Ampak kaj je s pečico, pojma nimam, pa komaj 3 leta je stara in to od Privilega. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
10.11.2008 20:28:23   
Anonimen

To moram povedati kako se je moj mož danes potrudil in za južno pripravil v pekaču krompir prelit s šunko, porom, kislo smetano in sirom. On lepo vse naloži v pekač in ko želi zalaufat pečico, ta ne dela. user posted image Zatajila nama je pečica in moj je že mislil od jeze vse vreči v školjko, pa sem se spomnila in šla prosit sosedo, če nama lahko ona speče in južina je kljub temu uspela. Ampak kaj je s pečico, pojma nimam, pa komaj 3 leta je stara in to od Privilega. user posted image

bravo za možekauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi jaz dala da moj zna vsaj kaj shuhatuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
10.11.2008 20:35:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

bravo za možekauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi jaz dala da moj zna vsaj kaj shuhatuser posted image

Naući ga , pa bo znaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
10.11.2008 20:39:52   
Anonimen
Evo pri nasi bajti koncno mir...samo moz je se na terenu ampak on tako ni nikoli v napoto ali glasen...user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
10.11.2008 20:42:13   
Estrella*

Evo pri nasi bajti koncno mir...samo moz je se na terenu ampak on tako ni nikoli v napoto ali glasen...user posted image user posted image

HB , pri nas je Andraž šel gor, samo še nekaj ropota, mala in Matej sta v dnevni in je eden bolj glasen kot ta druguser posted image  Ko se dopoldan sama z Aljo je blažen miruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?