Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 10.11.2008 16:54:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: vem kako hudo ti mora biti, pa še bolana je Najlažje je rečt ne se sekirat, saj bo začela jesti in res je to, ampak dokler ne bo začela , se nam mamicam zdi vsak dan kot mesec. Najhuje je, ker ne vidiš izhoda iz tega, pa s sikerancijo še vse poslabšamo, sicer nenamenoma, pa vseeno. Ti kar pojamraj malo pri nas, da vsaj malo iz sebe daš, pa bo malčeno boljš. Kaj čem jo pustit brez hrane, pa ko bo jedla bo jedla? Meni tole ne gre od rok. Jaz sem jo prisilila, ker se je drla in bila ful zaspana pa zaspat od lakote ni mogla. Je pa malo pojedla in je v trenutku zaspala. Sem jo pustila prejšnji teden en dan z zelo malo hrane in je nisem silila, samo se mi ni tako drla in ni kašljala. Zdaj pa je sitna ko in ne vem kaj naj naredim, da ne bo sitna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 16:54:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Najča ,vidim, da nas bereš, daj se kaj oglasi in poročaj kako Žiga napreduje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 10.11.2008 16:58:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: vem kako hudo ti mora biti, pa še bolana je Najlažje je rečt ne se sekirat, saj bo začela jesti in res je to, ampak dokler ne bo začela , se nam mamicam zdi vsak dan kot mesec. Najhuje je, ker ne vidiš izhoda iz tega, pa s sikerancijo še vse poslabšamo, sicer nenamenoma, pa vseeno. Ti kar pojamraj malo pri nas, da vsaj malo iz sebe daš, pa bo malčeno boljš. Kaj čem jo pustit brez hrane, pa ko bo jedla bo jedla? Meni tole ne gre od rok. Jaz sem jo prisilila, ker se je drla in bila ful zaspana pa zaspat od lakote ni mogla. Je pa malo pojedla in je v trenutku zaspala. Sem jo pustila prejšnji teden en dan z zelo malo hrane in je nisem silila, samo se mi ni tako drla in ni kašljala. Zdaj pa je sitna ko in ne vem kaj naj naredim, da ne bo sitna. Siliti s hrano se pri nam ne obnese najbolje. Ponudi ji stavri večkrat po malem in sicer tisto, ki ima najraje in ohrani mirne živce kolikor se da. Mogoče probaj da bi jo kdo drug nafutral. Tole z zizam se pri nas dogaja skoraj redno. Redkogdaj zagrabi brez protestiranja, pa sem jo enostavno nehala silit. Če noče prav in sem jo večkrat pristavljala in je mogoče od 10 poskusov zagrabila 3x, pa je bilo nekaj. Sedaj se dojiva zjutraj in danes sva se celo popoldan, zvečer pa včasih ja , včasih ne, si pa ven na roke pomolzem. Dojim pa samo na 1 zizo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:07:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ti bi mogla mene videt. Jaz sem čisto na koncu, ker moja mala kriči. Jo vse boli, zaspana, ne je nič, ... Meni se že čisto meša. Da ne omenjam spet glavobola. Ne je skoraj nič. Trenutno bolj živi od čaja. Še ti zobki presneti rinejo in če ne bodo hitro zunaj se bo meni res zmešalo. Ne more boga reva jest, na žlico ne mara nič razen sadja, še skuta ji ne gre v rit, ker je tako znervirana od vsega. Sem jo danes prisila, da je nekaj spila iz zize. Ker se je tako živinsko drla in se stegovala in odrivala in lila solze v potokih sem jop zgrabila in prislonila na prsi in jo držala, da je zagrabila. Pa vse skupaj ni trajalo niti pol minute, ampak meni se je zdela cela večnost. Nekaj je pojedla in zaspala, ker je bila sita. Hb! Se mi tako smili, ampak kaj naj naredim, če se dere ker je lačna, pa noče dude, pa ne flaše, ... Prav grozno je tole. Pa skor nič več se ne smeje. Prej pa je je bil sami smeh. barbaw, meni se srce trga, ko tole berem Boga Maja Drži se , krepko stiskam pestke , da tole čimprej mine...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:11:34
|
|
|
|
špelin@
|
Še poročilo od mene v dveh točkah. 1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili 2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:14:41
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ti bi mogla mene videt. Jaz sem čisto na koncu, ker moja mala kriči. Jo vse boli, zaspana, ne je nič, ... Meni se že čisto meša. Da ne omenjam spet glavobola. Ne je skoraj nič. Trenutno bolj živi od čaja. Še ti zobki presneti rinejo in če ne bodo hitro zunaj se bo meni res zmešalo. Ne more boga reva jest, na žlico ne mara nič razen sadja, še skuta ji ne gre v rit, ker je tako znervirana od vsega. Sem jo danes prisila, da je nekaj spila iz zize. Ker se je tako živinsko drla in se stegovala in odrivala in lila solze v potokih sem jop zgrabila in prislonila na prsi in jo držala, da je zagrabila. Pa vse skupaj ni trajalo niti pol minute, ampak meni se je zdela cela večnost. Nekaj je pojedla in zaspala, ker je bila sita. Hb! Se mi tako smili, ampak kaj naj naredim, če se dere ker je lačna, pa noče dude, pa ne flaše, ... Prav grozno je tole. Pa skor nič več se ne smeje. Prej pa je je bil sami smeh. barbaw, meni se srce trga, ko tole berem Boga Maja Drži se , krepko stiskam pestke , da tole čimprej mine... Se podpišem pod tole...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:18:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še poročilo od mene v dveh točkah. 1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili 2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo. Saj ne morem verjet, da se tako za.j Punca, pljuni v roke in ju3 v napad. Te podpiram 100%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:19:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Pridno čvekajte, jaz se do večera poslavljam, grem na plavalni tečaj. Da ne bo pomote, sin, jaz v kopalke no way
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:25:00
|
|
|
|
tana7
|
barbaw: oh, kako te razumem mi smo spet po starem spet ne je podnevi!!! saj sem že zjutraj napisala, da poje ponoči več kot podnevi ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva.... desna joška je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena kako mi to para živce sem jo čakala do 14.00, da bo kaj pojedla, niti na sprehod nisem upala ampak ni bilo nič... potem sva šli ven pa še vedno ni jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 17:38:49
|
|
|
|
tana7
|
no, tole sem dobila v mailu od Unicefa mogoče katera kaj najde zase https://trgovina.unicef.si/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:16:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še poročilo od mene v dveh točkah. 1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili 2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo. Katastrofa ... joj, kva si vse folk dovoli, nobene odgovornosti ... ti jih jutr kr fajn spuci, če se ne najde do takrat... te popolnoma podpiram . Kar se pa tiče nasilniške mularije... faj po ... pa kva je staršem, a ne vejo kva delajo njihovi otroc ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:20:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 barbaw: oh, kako te razumem mi smo spet po starem spet ne je podnevi!!! saj sem že zjutraj napisala, da poje ponoči več kot podnevi ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva.... desna joška je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena kako mi to para živce sem jo čakala do 14.00, da bo kaj pojedla, niti na sprehod nisem upala ampak ni bilo nič... potem sva šli ven pa še vedno ni jedla Joj... kolk grozn... upam, da se hranjenje čimprej uredi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:20:15
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 barbaw: oh, kako te razumem mi smo spet po starem spet ne je podnevi!!! saj sem že zjutraj napisala, da poje ponoči več kot podnevi ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva.... desna joška je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena kako mi to para živce sem jo čakala do 14.00, da bo kaj pojedla, niti na sprehod nisem upala ampak ni bilo nič... potem sva šli ven pa še vedno ni jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 barbaw: oh, kako te razumem mi smo spet po starem spet ne je podnevi!!! saj sem že zjutraj napisala, da poje ponoči več kot podnevi ampak DANES NOČE ŽE CEL DAN!!! svetli dan dneva.... desna joška je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena kako mi to para živce sem jo čakala do 14.00, da bo kaj pojedla, niti na sprehod nisem upala ampak ni bilo nič... potem sva šli ven pa še vedno ni jedla tana7: res mi je žal, da tako trpiš, ko ti miška noče papat. Upam, da boste vsaj ponoči kaj več v mali želodček spravili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana veš si bila lepa tako, da kar v akcijo Bi res imela tako hitro še enega ? se mi je kar zdelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še poročilo od mene v dveh točkah. 1. RTG izvida (še) ni!!! Iz RTG oddelka trboveljske bolnice naj bi že zdavnaj šel. Potem pa noben več nič ne ve Če se do jutri zjutraj (poklicati moram ob 8h) ne najde, bom naredila tako štalo, da si me bodo še tisti, ki me po žlehtnobi še ne poznajo, za vedno zapomnili 2. Ravnokar sem nazaj domov - veliko piko sem peljala v glasbeno, ker jo je zdaj strah iti peš. Nasilniške mularije danes ni bilo nikjer. V čet. ponavljam vajo. špelin@ jutri jim kar zateži, halloooo a tako se bodo igrali z izvidi tvojega otročka mislim to si pa dovolijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:39:25
|
|
|
|
valentina2006
|
Joj, vidim, da sem gor en šmorn nardila... mi ni jasn kk... se opravičujem .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj, vidim, da sem gor en šmorn nardila... mi ni jasn kk... se opravičujem . neki ti se ni izšlo zdaj pa tudi mene firbec daje okrog tvoje zaposlitve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:47:09
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Joj, vidim, da sem gor en šmorn nardila... mi ni jasn kk... se opravičujem . neki ti se ni izšlo zdaj pa tudi mene firbec daje okrog tvoje zaposlitve Zdej bo pa mene začel tud firbec matrat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:47:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 desna joška je še vedno 3/4 trda, pomaga nič... Brina noče pomagat... črpalka mi pa pri taki kapitalni otrdlini ni nikoli pomagala jutri bom imela spet ful manj mleka, pa še desna je več al manj onesposobljena kako mi to para živce Kakšno črpalko pa uprabljaš? Jst sm poskusla od Aventa pa mi ni pomagala, zato sem si kupila stekleno (tako k so mi v PO porodnišnici dal) in morem reč, da je super. Tud kadar mam zlo polne, brez problema izčrpam mleko vn in omilim pritisk.Poskusi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tana7: Morda bo pa kaj bolna...in ji ni do hrane. Moj ni hotel nic jesti potem pa je zdravnik ugotovil, da ima mocno vneto grlo... Drugace pa jaz sem imela tudi na zacetku podoben problem s prsmi. Pomagalo mi je vroc (ne topel), ampak res vroc tus in masaza od znotraj proti bradavici iz vseh strani...tud po pol ure al pa vec sem to delala pod tusem. Potem pa ce se to ni nucal pa sem si izmenjevala obkladke na otrdlino, vroce... cez kako uro ledene in obratno... Skratka ekstremne spremembe temperature in pa kljub vsemu sem se matrala in poskusala nacrpat kolikor se je dalo... Vem kako je to hudo sam se huje bo, ce bos fasala mastitis... zate:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.soncek.si/si/ansmann-elektronska-varuska-london-i12381.shtml ali katera pozna tole? Tiste, ki imate babyfon, zanima me,na kaj moram biti pozorna? Z našim se imava drug teden preseliti v dnevno in razmišljava o nakupu Samo da ne hresci..pa da dalec lovi... To je bilo meni vazno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:53:12
|
|
|
|
hijenca
|
Danes je pa nekam tiho na RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 10.11.2008 18:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Danes je pa nekam tiho na RR. Ja... ampak smo na strazi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?