Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Oj... Ste se pa čist sčvekale.. ... sem vas kumi še tuki ujela... noro ... no, jest sem manj oz. skor nč na računalniku bla te 2 dni... brala za nazaj nisem... če je kej letel name ...
Skratka... mi smo po starem... Matevž je še zmer bolčkan, vročino je mel zvečer mal vč kot 38°, čez dan ne... je pa full tak jokav in kot vsak bolčkan otrok rab še več pozornosti in crklanja.
Oj... Ste se pa čist sčvekale.. ... sem vas kumi še tuki ujela... noro ... no, jest sem manj oz. skor nč na računalniku bla te 2 dni... brala za nazaj nisem... če je kej letel name ...
Skratka... mi smo po starem... Matevž je še zmer bolčkan, vročino je mel zvečer mal vč kot 38°, čez dan ne... je pa full tak jokav in kot vsak bolčkan otrok rab še več pozornosti in crklanja.
Bogii mali pikec
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Oj... Ste se pa čist sčvekale.. ... sem vas kumi še tuki ujela... noro ... no, jest sem manj oz. skor nč na računalniku bla te 2 dni... brala za nazaj nisem... če je kej letel name ...
jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala.
Našega bodo pa povečali, ker je baby boom pa še novo nasellje gradijo
Pri nas pa je kriza, ker so ga že povečal, sedaj pa ni denarja, da bi se šola seslila v zgornji štuk in tako bi dobili 2 nova oddelka
kaj godovič ima svoj vrtec in šolo?verjetno do 4 razreda?
jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala.
Našega bodo pa povečali, ker je baby boom pa še novo nasellje gradijo
Pri nas pa je kriza, ker so ga že povečal, sedaj pa ni denarja, da bi se šola seslila v zgornji štuk in tako bi dobili 2 nova oddelka
kaj godovič ima svoj vrtec in šolo?verjetno do 4 razreda?
Ja, 2 oddelka vrtca in šolo do 5 razreda
Kam grejo pa po 5.-tem razredu?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
za Matevža in mamico!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51