Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:36:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:37:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje Samo 5 strani Ko smo bile še nosečke , smo klofale 5 na dan, pa smo imele več časa kot sedaj z mulci Malo se bo treba zamislit. Je pa finta, da smo prej vse jamrale, zdaj pa vse pišemo dosežke otrok, pa še vse drugo, da pozabimo na enoličnost. Saj ta enoličnost bo mene s pomočjo možeka pahnila v prepad To je bil 2 razlog zakaj nisem hotela imeti še enega otroka. No pol pa je to zbledelo, pa sem lezla v drek once again Pa saj ko boš zlezla iz dreka bo boljše. Samo tale tvoj mož pa bi se moral malo poboljšat. Moj je bil danes ful zlat. Zjutraj me je pustil spat, ker sem bila ubita, ker je Jaka hodil ponoči in vsakič zbudila Majo. Sem celo noč hodila sem in tja, pa še cel dan je v bistvu imel tamalo, pa še s škratom se je zunaj igral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:38:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa sta špelin@ pa Anitka? Če se ne motim Anitka noter prinaša, Špelin@pa se je potepala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:39:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:39:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje Samo 5 strani Ko smo bile še nosečke , smo klofale 5 na dan, pa smo imele več časa kot sedaj z mulci Malo se bo treba zamislit. Je pa finta, da smo prej vse jamrale, zdaj pa vse pišemo dosežke otrok, pa še vse drugo, da pozabimo na enoličnost. Saj ta enoličnost bo mene s pomočjo možeka pahnila v prepad To je bil 2 razlog zakaj nisem hotela imeti še enega otroka. No pol pa je to zbledelo, pa sem lezla v drek once again Pa saj ko boš zlezla iz dreka bo boljše. Samo tale tvoj mož pa bi se moral malo poboljšat. Moj je bil danes ful zlat. Zjutraj me je pustil spat, ker sem bila ubita, ker je Jaka hodil ponoči in vsakič zbudila Majo. Sem celo noč hodila sem in tja, pa še cel dan je v bistvu imel tamalo, pa še s škratom se je zunaj igral. OOOo bravo za tvojega tudi moj je bil danes uporaben
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:40:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa sta špelin@ pa Anitka? Če se ne motim Anitka noter prinaša, Špelin@pa se je potepala. Danes je pa kar zatišje, a samo me 3 stašimo po hroščkih????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:41:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Kje pa sta špelin@ pa Anitka? Če se ne motim Anitka noter prinaša, Špelin@pa se je potepala. Danes je pa kar zatišje, a samo me 3 stašimo po hroščkih???? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:41:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:42:03
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw in tally: moj je res zadnje dni nevzdržen, pa ga bom že v red spravila, nič bat A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:42:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile Kaj pa vem, mislim, da tekmujejo To mi je nekam zeloooo znano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:43:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem Kaj bi pa debatirale? Tale hrana je sam izgovor. Tudi jaz sem včasih tako lena, da hodim v poln hladilnik pa mi nič ni dobro in se bašem s sladkarijami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Kako to mislis?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:43:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Moj je tut neki prehlajen. Ko je prišu iz službe je bil še ok pol je šel mal dremat in se je zbudu z zamašenim nosom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:44:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem ****, pa ti boš mela hud problem shujšat, ker ti nič ne paše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:44:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw in tally: moj je res zadnje dni nevzdržen, pa ga bom že v red spravila, nič bat A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Ja, jaz sem vedela in se niti enkrat zmotila. Pa ful hitro sem oba začutila. Pri 2mesecih in še malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:44:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Kako to mislis? Tako, predno so ji na UZ povedali kaj bo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem Kaj bi pa debatirale? Tale hrana je sam izgovor. Tudi jaz sem včasih tako lena, da hodim v poln hladilnik pa mi nič ni dobro in se bašem s sladkarijami. Eh da je v mojem hladilniku zdele ena poli salama pa kak normalen slovenski sir...pa hrenovke in ajver... ne bi jaz studirala kaj jest...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:45:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile Kaj pa vem, mislim, da tekmujejo To mi je nekam zeloooo znano Me pa res nismo tekmovalne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:46:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem Kaj bi pa debatirale? Tale hrana je sam izgovor. Tudi jaz sem včasih tako lena, da hodim v poln hladilnik pa mi nič ni dobro in se bašem s sladkarijami. Eh da je v mojem hladilniku zdele ena poli salama pa kak normalen slovenski sir...pa hrenovke in ajver... ne bi jaz studirala kaj jest... ****: tvoj pizza kruh in mikrovalovke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem ****, pa ti boš mela hud problem shujšat, ker ti nič ne paše. Jup.... Vse mi je zanic... vseeeeee.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:47:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Pri nas ne bo nic z masazo, ker je moz sicer ze doma ampak bolan Mu tece spet z nosa pa ucka ima vneta... Grem jaz tarokirat mal....ce boste pa vmes kako fajn debato vrgle pa evo mene...prec tuki... Pa neki moram se jest pa ne vem kaj bi...itak hladilnik polen ampak je vse zanic... Njihov sir ni dober , salam tud ne, margarina tud ne, jajca mi ze iz uses ven gledajo in nutela tud, kuhat se mi ne da...jogurt mi ne gre...sadje ze pol leta nisem jedla pa sem se odvadla....se bom kar z sladkarijami spet nabasala..kaj pa cem Kaj bi pa debatirale? Tale hrana je sam izgovor. Tudi jaz sem včasih tako lena, da hodim v poln hladilnik pa mi nič ni dobro in se bašem s sladkarijami. Eh da je v mojem hladilniku zdele ena poli salama pa kak normalen slovenski sir...pa hrenovke in ajver... ne bi jaz studirala kaj jest... Tista, ki bo prva prišla k tebi bo imela en kufer samo zate. A lahko sploh hrano neseš na letalo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:47:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile Kaj pa vem, mislim, da tekmujejo To mi je nekam zeloooo znano Me pa res nismo tekmovalne. Neee kje pa. A veš kaj mi je čudno, sedaj ni nobene nikjer, če bi pa prigurale na 5 del, bi se jih pa cel kup pofočkal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Kako to mislis? Tako, predno so ji na UZ povedali kaj bo?? Ja jaz sem vedno imela pravilen obcutek...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:49:21
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem skozi potiho računala na pupiko in evo je tle....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?