Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:06:25
|
|
|
|
barbaw
|
imam boljši predlog, estrella bo prisankala po hribu dol, spila coffee, pol pa z aljo na sankah nazaj gor. rekreacija, da boš šla lahko naslednje leto v egipt e endomy. zdej bi ti IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž jaz sem danes ZA A res, sem mislila, da bo danes masaža ziz padla Ziza je zrihtana, končno. Sem kr vročino fasala, bolelo je pa kot pri norcih. Mala mi je ni mogla pozizat, spumpat tiste bule nisem mogla, dragecu tudi ni usppelo, tako da se me je Anja usmilila in v šusu vse zrihtala Zakaj pa si nisi spumpala pred bolino, ko si čutila, da so fejst polne? Boš mol dokler se zize ne navadijo, da je mann ppabe. Bo počasi tudi proizvodnje mmjn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:06:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kje siiii,???????? še 11 strani imamo za obdelat, tebe pa od nikoder tally: dead line je jutri zvečer NI cajta!!!! Je , je cajt sam vzet si ga moraš. Ker si nas zrajcala z dead line-i, sedaj pa sodeluj. Ko bomo pa na 5 delu, si pa dopust vzam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:07:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kje siiii,???????? še 11 strani imamo za obdelat, tebe pa od nikoder tally: dead line je jutri zvečer NI cajta!!!! Je , je cajt sam vzet si ga moraš. Ker si nas zrajcala z dead line-i, sedaj pa sodeluj. Ko bomo pa na 5 delu, si pa dopust vzam Ko porihtam otroke (beri Majo), Jaka je že, potem pa bo čas. Do 22-ih bo padlo nekaj strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:14:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: mogoče bi jo pa morala pustiti, saj bi se verjetno unesla. Večkrat bi morala ponoviti vajo, pol pa še domov ne bi hotla več Še info: še 19 postov do Ma sej si vsakič rečem da jo bom pustila pa nimam srca ko slišim kako joka ko smo mi kaj bi šele bilo ko nas ne bi bilo tam. Vem pa jo bom enkrat mogla pustit tudi če bo jokala . Ah teh 19 bom naklofala tudi če bom imela samogovore. Kaj pa, če pride tašča k tebi? A tudi joka? Barbaw joka vsepovsod. To prav ne moreš verjet, ko smo pa bili pri P se je pa v čakalnici vsem smejala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:15:03
|
|
|
|
Aurea
|
Barbaw, a mi lahko razložiš prosim, kako lahko človek pride do variante "poštno ležeče" v Avstriji? A moraš to na dotično pošto čez mejo in kaj zrihtat ali kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:23:34
|
|
|
|
aurora28
|
Srčekgirl hvala tudi tebi za informacijo. Bom malo po trgovinah šla pogledat, sam kaj ko te prodajalci lahko kar hitro nat*egnejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:27:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? najin jogi ti z veseljem priporočam - imava ga že kake 4 leta in je še vedno kot nov - ravno prav trd kupia sva ga v Harvey Normanu bi morala pa v spalnico, ampak je ravno Brina zadremala vzglavnik je še kako leto starejši in tudi še vedno kot nov... tega nama je pa "tašča" kupila in sem zelo zadovoljna če te zanima, lahko kasneje ali jutri napišem proizvajalca, al karkol piše na njih Jaz imam tudi probleme s povštri in bom morala res v nabavo po kaj bolj udobnega Midva imava vzmetnico Lineaflex, malo tršo izvedbo in nama zelo odgovarja.Blazine pa imava iz Odeje Škofja loka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:28:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:41:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Iz preventive si grem , da ne bo pojedine window.google_render_ad();
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:41:51
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva imava vzmetnico Lineaflex, malo tršo izvedbo in nama zelo odgovarja.Blazine pa imava iz Odeje Škofja loka Midva imava enako - vzmetnica Lineaflex, blazine Odeja, varianta iz lateksa z bio bombažno prevleko. Zelo zadovoljna.
< Sporočilo je popravil Aurea -- 16.11.2008 19:42:37 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:42:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, a mi lahko razložiš prosim, kako lahko človek pride do variante "poštno ležeče" v Avstriji? A moraš to na dotično pošto čez mejo in kaj zrihtat ali kako? Točno na eno pošto moraš naročit in potem na pošto pokličeš in obvestiš, da pride paket. Pošti nekaj plačaš, če pa ne prevzameš paket isti dan, pa plačaš še ležarnino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:43:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz preventive si grem , da ne bo pojedine window.google_render_ad(); ali je čoko pops al kaj so, zmanjkalo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:44:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Srčekgirl hvala tudi tebi za informacijo. Bom malo po trgovinah šla pogledat, sam kaj ko te prodajalci lahko kar hitro nat*egnejo Midva imava tudi dormeo. Ga pa zelo odsvetujejo ljudem, ki se potijo, ker jim je na tem jogiju zelo vroče in se še bolj potijo. Moraš imet pa obvezno naluknjan posteljno dno ali pa letveno dno. Jaz sem bila noseča, ko smo ga kupili in sem rabila 3 noči, da sem se navadila. Se mi je zdel sprva trd, čeprav sva imela že prej trdo posteljo, zdaj pa spim ko top, če me kdo ne zbudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:45:08
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, a mi lahko razložiš prosim, kako lahko človek pride do variante "poštno ležeče" v Avstriji? A moraš to na dotično pošto čez mejo in kaj zrihtat ali kako? Točno na eno pošto moraš naročit in potem na pošto pokličeš in obvestiš, da pride paket. Pošti nekaj plačaš, če pa ne prevzameš paket isti dan, pa plačaš še ležarnino. A tam kjer kupiš pa daš naslov pošte? Kaj pa če želiš plačati po povzetju, to moraš potem verjetno urediti pri prodajalcu, kajne. A pošta te isti dan obvesti, da je prišel paket? A po telefonu? Aja, še to, kako se reče tej storitvi v nemščini ("poštno ležeče")? Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:45:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: mogoče bi jo pa morala pustiti, saj bi se verjetno unesla. Večkrat bi morala ponoviti vajo, pol pa še domov ne bi hotla več Še info: še 19 postov do Ma sej si vsakič rečem da jo bom pustila pa nimam srca ko slišim kako joka ko smo mi kaj bi šele bilo ko nas ne bi bilo tam. Vem pa jo bom enkrat mogla pustit tudi če bo jokala . Ah teh 19 bom naklofala tudi če bom imela samogovore. Kaj pa, če pride tašča k tebi? A tudi joka? Barbaw joka vsepovsod. To prav ne moreš verjet, ko smo pa bili pri P se je pa v čakalnici vsem smejala Saj jo bo minilo.Tak je bil naš Nejc prvo leto,sam jok in stok, če ga je kdo samo pogledal, sedaj bi šel pa z vsakim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 16.11.2008 19:45:51
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako so naši čmrlji različni!!! mi se še 100% dojimo in papa podnevi na 4 ure!!!!- če ne še bolj redko kak dan je jedla ob 10, potem ob 14.10 in potem šele glihkar (18.00)!! mi ni to čisto jasno - pa saj nimam menda neko posebej hranljivo mleko - če bi ga imela, bi me verjetno že NASA kontaktirala, ker oni nucajo za odprave v vesolje ful hranljive zadeve v majhnih količinah poleg tega je Brina ful aktivna, skoraj nič ne spi čez dan, in skos miga, plazi, se dviguje, igra,... verjetno kar nekaj energije ponuca pa kako da ne rabi bolj pogosto jest?!?! je pa res, da je ful kratka, majhna, pa tudi težka ni nevemkoliko zadnje dni se postavlja na dlani in na stopala, rit visoko v zrak, kot črka A - kam to vodi? kaj bo naslednje? kaj iz tega izpeljejo? sedet pa še zdaj ne more brez opore, se kar ful naprej nagne, z glavo k stopalom, ne more sedeti pokonci Glede na koliko Brina papa je še kr težka. Za primerjavo Emilija je podnevi na 3 ure ponoči pa enkrat pa ima 7520g. Poje pa max 130ml na obrok. Kaj pa Gh a že kaj papcate? Če se dobro spomnim si pisala da ima Brina 7300g. ja, prav imaš glede teže - čeprav smo jo isti dan natehtali z isto tehtnico od patronažne tudi 7180 GH pa še nič saj pravim, da je samo na mojem mleku zato mi je to tako čudno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:47:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz preventive si grem , da ne bo pojedine ali je čoko pops al kaj so, zmanjkalo? ufff, že včeraj, danes sem bosa. Sam je hladilnik preblizu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:48:13
|
|
|
|
tilči
|
Malo božičnega vzdušja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:49:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Iz preventive si grem , da ne bo pojedine ali je čoko pops al kaj so, zmanjkalo? ufff, že včeraj, danes sem bosa. Sam je hladilnik preblizu A ti jaz pošljem rafaelote?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:52:45
|
|
|
|
sesil
|
pa sej tej miši bodo zobi odpadli, tako jih drgne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:54:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa sej tej miši bodo zobi odpadli, tako jih drgne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 20:04:29
|
|
|
|
sesil
|
kaj ste vse na masaži? jaz se lahko obrišem pod nosom z razvajanji do nadaljnega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 20:07:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Barbaw, a mi lahko razložiš prosim, kako lahko človek pride do variante "poštno ležeče" v Avstriji? A moraš to na dotično pošto čez mejo in kaj zrihtat ali kako? Točno na eno pošto moraš naročit in potem na pošto pokličeš in obvestiš, da pride paket. Pošti nekaj plačaš, če pa ne prevzameš paket isti dan, pa plačaš še ležarnino. A tam kjer kupiš pa daš naslov pošte? Kaj pa če želiš plačati po povzetju, to moraš potem verjetno urediti pri prodajalcu, kajne. A pošta te isti dan obvesti, da je prišel paket? A po telefonu? Aja, še to, kako se reče tej storitvi v nemščini ("poštno ležeče")? Hvala Postlagernd - poštnoležeče, po povzetju pa imajo Nach name. Pri prodajalcu se zmeniš za način plačila in dostave. Če javiš na pošto, da pričakuješ paket in pustiš št. te pokličejo. Mi nismo imeli nikoli problemov. tally moj mali se je tudi jokal, če sem ga kje pustila. Tudi pri atiju, ampak ni šlo drugače potem ko sem mogla v službo. Se je jokal bog ve kako dolgo, pa ga je minilo. V nekaj dneh je bilo boljše. Potem pa je moral še v vrtec in se je kmalu navadil te rutine. Če je ne boš zdaj pustila, da se joka pri babici, počakaj še kak mesec ali dva. Je že toliko velika, da prepoznava ljudi in se bo mogla navadit. Če ne prej pa bo prisiljena, ko bo treba v službo. Tako pač je življenje. Morajo kar nekaj hudih ur dat skozi, a vse mine. tilči a ima tvoj že 4 zobke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 20:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj ste vse na masaži? jaz se lahko obrišem pod nosom z razvajanji do nadaljnega. zakaj pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 20:09:23
|
|
|
|
barbaw
|
**** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?