Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:00:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se še pohvalim. Imamo tretji zobek. Naty pa za Žana, ki že tako lepo sedi. Estrella a zame imaš tudi kakšno slikico? Si pa res prva liga s temi popestritvami. Glede smrečice in adventnega venčka - imeli bomo oboje. Moram pa letos nabaviti večjo smrečico, pa malo moram na teren iti pogledat kakšne barve so letos in. Edinaos a vi pa ste že kar pri maaaaaaamaaaaaaaa Ženske - ne pozabit na pri odpiranju 5.dela. Pol ga pa kar ti naštimaj Pa ne pozabit 2008. Itak pa vemo kako se popravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:00:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile Kaj pa vem, mislim, da tekmujejo To mi je nekam zeloooo znano Me pa res nismo tekmovalne. Neee kje pa. A veš kaj mi je čudno, sedaj ni nobene nikjer, če bi pa prigurale na 5 del, bi se jih pa cel kup pofočkal Jaz jih po eni strani kar razumem, ker vem kako sem se jaz prvič počutila kot mamica. Zdaj pa me skoraj nič več ne preseneča. Pa nekako živim za tole mojo urico. Prvič se ful razdajaš, drugič pa si že malo sebičen. In tako je tudi prav. Jaz sem bila pri malemu, samo še ožeta cunja. Psihično čist v k.... Hvala enako. Zato je tole ful dobrodošlo. Pa lahko pojamram in se jezim na koga in .... pa se takoj boljše počutim. Čez dan je težje čvekat, sploh če ti dva mulca visita okrog vratu. Kaj šele bo, ko bo Maja dejansko lahko visela za tvojim vratom Si pa ne predstavljam, kako bo izgledal čvek na forumu otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:01:56
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw in tally: moj je res zadnje dni nevzdržen, pa ga bom že v red spravila, nič bat A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Ja, jaz sem vedela in se niti enkrat zmotila. Pa ful hitro sem oba začutila. Pri 2mesecih in še malo. tudi jaz sem že vnaprej čutila kaj bo in zadela A si nazaj z masaže ? točno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:01:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pol ga pa kar ti naštimaj Torej moram bit gor do otvoritve 5.dela Grem pripravit novo temo. Pa ne pozabit: aktivna, ne samo binglajt in brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:02:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? Ja , ker jim je tista , ki ga je odprla zagrozila, da nimajo vstopa, dokler ne zaključijo s 3 ko se mi zdi glupo ful prej odpirat naslednji del, ker pade na naslednjo star. Bomo to naredile po "pravilih". Sploh ne razumem v čem je fora da toliko prej odprejo nov del. A so mislile da se bomo ustrašile Kaj pa vem, mislim, da tekmujejo To mi je nekam zeloooo znano Me pa res nismo tekmovalne. Neee kje pa. A veš kaj mi je čudno, sedaj ni nobene nikjer, če bi pa prigurale na 5 del, bi se jih pa cel kup pofočkal Jaz jih po eni strani kar razumem, ker vem kako sem se jaz prvič počutila kot mamica. Zdaj pa me skoraj nič več ne preseneča. Pa nekako živim za tole mojo urico. Prvič se ful razdajaš, drugič pa si že malo sebičen. In tako je tudi prav. Jaz sem bila pri malemu, samo še ožeta cunja. Psihično čist v k.... Hvala enako. Zato je tole ful dobrodošlo. Pa lahko pojamram in se jezim na koga in .... pa se takoj boljše počutim. Čez dan je težje čvekat, sploh če ti dva mulca visita okrog vratu. Kaj šele bo, ko bo Maja dejansko lahko visela za tvojim vratom Si pa ne predstavljam, kako bo izgledal čvek na forumu otrok Jaz že zdej dostkrat razmišljam kako bo ko bom imela še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:02:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw in tally: moj je res zadnje dni nevzdržen, pa ga bom že v red spravila, nič bat A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Ja, jaz sem vedela in se niti enkrat zmotila. Pa ful hitro sem oba začutila. Pri 2mesecih in še malo. tudi jaz sem že vnaprej čutila kaj bo in zadela A si nazaj z masaže ? točno In kako je bilo????Daj nam mal sline pocedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tista, ki bo prva prišla k tebi bo imela en kufer samo zate. A lahko sploh hrano neseš na letalo? Lahko sam moras tja dat k ne gre s tabo na letalo... Tista punca ki je bila zdele v cetrtek pri meni ,ki zivi v Sharmu ima skoz same slovenske dobrote ker ji slovenski turisti nosijo... jaz pa tuki se Slovenskega turista vidla nisem... Ja kako ji pa rata???Saj v Kairo hodijo Slovenci. Ja hodijo sam jaz nimam srece da bi kerga srecala... Vsi gredo v Sharem al ap Hurghado pol pa samo na enodnevni izlet v Kairo ... Pa se vozijo z busom 6/8 ur v eno stran v Kairu so pa glih 5 ur maximum... Da bi kater prov samo v Kairo prisel na dopust pa nisem se slisala, ceprav bi imel za pol leta zasedeno da bi si vse pogledal... ampak itak gredo vsi sam do piramid pa v muzej......sej ves, kaj cem govorit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:04:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw in tally: moj je res zadnje dni nevzdržen, pa ga bom že v red spravila, nič bat A je katera imela občutek kaj nosi ko je bila ???? Ja, jaz sem vedela in se niti enkrat zmotila. Pa ful hitro sem oba začutila. Pri 2mesecih in še malo. tudi jaz sem že vnaprej čutila kaj bo in zadela A si nazaj z masaže ? točno In kako je bilo????Daj nam mal sline pocedi Boš morala pa svojega bližje spustit.Tilen se je zbudil čao
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:04:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz že zdej dostkrat razmišljam kako bo ko bom imela še enega ti si pa dobra. Men 2 leti na misel ni prišlo kaj takega, razmišljala sem pa samo o tem kako bo faj ko zraste. In res je bilo tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic ne bo od taroka a ne? Bomo naklofale prej se dones 5 del... Ti si itak nočna ptica, pomagaj nam naklofat pol pa tarok igraj O.k. bom..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:05:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tista, ki bo prva prišla k tebi bo imela en kufer samo zate. A lahko sploh hrano neseš na letalo? Lahko sam moras tja dat k ne gre s tabo na letalo... Tista punca ki je bila zdele v cetrtek pri meni ,ki zivi v Sharmu ima skoz same slovenske dobrote ker ji slovenski turisti nosijo... jaz pa tuki se Slovenskega turista vidla nisem... Ja kako ji pa rata???Saj v Kairo hodijo Slovenci. Ja hodijo sam jaz nimam srece da bi kerga srecala... Vsi gredo v Sharem al ap Hurghado pol pa samo na enodnevni izlet v Kairo ... Pa se vozijo z busom 6/8 ur v eno stran v Kairu so pa glih 5 ur maximum... Da bi kater prov samo v Kairo prisel na dopust pa nisem se slisala, ceprav bi imel za pol leta zasedeno da bi si vse pogledal... ampak itak gredo vsi sam do piramid pa v muzej......sej ves, kaj cem govorit. Škoda da si nista kje blizu pa bi še tebi lahko kaj prinesli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:06:06
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:06:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, kje tićiš, smo rekli aktivna, ne pasivna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:06:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj šele bo, ko bo Maja dejansko lahko visela za tvojim vratom Si pa ne predstavljam, kako bo izgledal čvek na forumu otrok Meni se zdi, da ga bolj ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:07:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala. Kaj pa čakaš,,,,,piši riši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tista, ki bo prva prišla k tebi bo imela en kufer samo zate. A lahko sploh hrano neseš na letalo? Lahko sam moras tja dat k ne gre s tabo na letalo... Tista punca ki je bila zdele v cetrtek pri meni ,ki zivi v Sharmu ima skoz same slovenske dobrote ker ji slovenski turisti nosijo... jaz pa tuki se Slovenskega turista vidla nisem... Ja kako ji pa rata???Saj v Kairo hodijo Slovenci. Ja hodijo sam jaz nimam srece da bi kerga srecala... Vsi gredo v Sharem al ap Hurghado pol pa samo na enodnevni izlet v Kairo ... Pa se vozijo z busom 6/8 ur v eno stran v Kairu so pa glih 5 ur maximum... Da bi kater prov samo v Kairo prisel na dopust pa nisem se slisala, ceprav bi imel za pol leta zasedeno da bi si vse pogledal... ampak itak gredo vsi sam do piramid pa v muzej......sej ves, kaj cem govorit. Škoda da si nista kje blizu pa bi še tebi lahko kaj prinesli. Se vecja skoda je da se vraca po 4 letih Egipta v Slovenijo.... Sem tok zalostna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:08:27
|
|
|
|
Anitka
|
Ej bejbe jaz vas pa danes ne dohajam Imam pa že vse nared za 5.del
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
tally: A tam na uni strani ki si mi dala klik se moram registrirat pol pa lahko igram?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:08:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tista, ki bo prva prišla k tebi bo imela en kufer samo zate. A lahko sploh hrano neseš na letalo? Lahko sam moras tja dat k ne gre s tabo na letalo... Tista punca ki je bila zdele v cetrtek pri meni ,ki zivi v Sharmu ima skoz same slovenske dobrote ker ji slovenski turisti nosijo... jaz pa tuki se Slovenskega turista vidla nisem... Ja kako ji pa rata???Saj v Kairo hodijo Slovenci. Ja hodijo sam jaz nimam srece da bi kerga srecala... Vsi gredo v Sharem al ap Hurghado pol pa samo na enodnevni izlet v Kairo ... Pa se vozijo z busom 6/8 ur v eno stran v Kairu so pa glih 5 ur maximum... Da bi kater prov samo v Kairo prisel na dopust pa nisem se slisala, ceprav bi imel za pol leta zasedeno da bi si vse pogledal... ampak itak gredo vsi sam do piramid pa v muzej......sej ves, kaj cem govorit. Škoda da si nista kje blizu pa bi še tebi lahko kaj prinesli. Jaz bi dala oglas; iščem prostovoljca, ki bi bil pripravljen za sestradano slovenko v Kairo prinesti; in potem sledi spisek živil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:09:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz že zdej dostkrat razmišljam kako bo ko bom imela še enega ti si pa dobra. Men 2 leti na misel ni prišlo kaj takega, razmišljala sem pa samo o tem kako bo faj ko zraste. In res je bilo tako Saj to vse razmišljamo, samo ne upamo povedat na glas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:09:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala. Jaz bi jo vpisala. Tle pri nas nimao nobene možnosti dobit vrtec. V Mengšu gradijo samo stanovanja vrtcev pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:09:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa eno dobroo novico zvedla. pri nas v naši vasi bodo v vrtcu odprli tudi oddelek jasli. je tak baby bum. sem prav razmišljala, če bi našo tudi vpisala. Kaj pa čakaš,,,,,piši riši sej to bo naslednje leto sploh prvič da bodo tu jasli. do sedaj itak nisem razmišljala o tej varianti, ker bi jo morala peljati drugam ali pa noni uturit. sedaj pa je možnost. sam kaj ko vem da v jaslih je 1001 bolezen...mah, mam še čas študirat do pomladi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:10:10
|
|
|
|
Anitka
|
In kaj boste danes še kaj jedle?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:10:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej bejbe jaz vas pa danes ne dohajam Imam pa že vse nared za 5.del Kje pa je, jaz nisem nič videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 22:10:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe... kam pa naj dam ta oglas??? In koga naj pol poslem po tisto hrano,ker jaz sem dalec od sestradane na pogled....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?