Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:22:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Fino, pr nas Vid je tud že enih parkrat reku maaammmaaa, posebej po noči k se je zbudu in je bil lačen. Sm mogla prou poslušat, če sm prou slišala. Sam po moje to ni še to. Al ja? Verjetno se mu je posrečilo. Tud ata je reku sam bl na hecn način. Ko, bo pa bo. Pravjo, da če prej otrok reče mama, bo naslednji otrok sin, če pa ata pa punčka. Hmmmm,....ne vem. Mogoče pa je res kaj na tem al pa spet en lari fari. A kera verjame al pa tiste k mate več otrok, a to drži?? Ni važn kerga prej pokliče ata al mama, sam de je prvo mama . pri nas je SINE PRVO REKEL ATA IN GLEJ GA ZLOMKA IMAMO PUNČKO Pri nas je bilo isto. Edina: navali, naslednji bo mali Tai
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:22:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. ma lačna nisem nikoli, edino včasih je kaka kriza, ko bi jedla biškote, čokolado...ma mine. una knjiga od montija z recepti je pa meni malo mimo. vse lahko kuhaš tudi brez nje. še ideje mi niso dobre. no, vsaj meni, ker sem zbirčna metka. jem, torej hujšam je taboljša - kar z e-mule si jo dol zvleči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:23:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. ma lačna nisem nikoli, edino včasih je kaka kriza, ko bi jedla biškote, čokolado...ma mine. una knjiga od montija z recepti je pa meni malo mimo. vse lahko kuhaš tudi brez nje. še ideje mi niso dobre. no, vsaj meni, ker sem zbirčna metka. jem, torej hujšam je taboljša - kar z e-mule si jo dol zvleči. Jo bom tudi jaz malo pregledala, pa da vidim kakšen karakter sem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:24:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. Bom šla pogledat malo na mulo in torente Tukaj imaš nekaj jedilnikov in receptov http://public.box.net/marijaanalu43849
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:24:28
|
|
|
|
sesil
|
če zelo nategnem, sem izgubila 7 kg. no realno sem jih 6.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:25:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:25:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. Bom šla pogledat malo na mulo in torente Tukaj imaš nekaj jedilnikov in receptov http://public.box.net/marijaanalu43849 jaaaaaaaa, uni od mafinov so taboljši.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:25:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil če zelo nategnem, sem izgubila 7 kg. no realno sem jih 6. v 1,5 meseca ni slabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:26:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil če zelo nategnem, sem izgubila 7 kg. no realno sem jih 6. v kolikem času
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:26:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. ma lačna nisem nikoli, edino včasih je kaka kriza, ko bi jedla biškote, čokolado...ma mine. una knjiga od montija z recepti je pa meni malo mimo. vse lahko kuhaš tudi brez nje. še ideje mi niso dobre. no, vsaj meni, ker sem zbirčna metka. jem, torej hujšam je taboljša - kar z e-mule si jo dol zvleči. Ma jaz tudi takrat nisem nič po knjigi delala, sem kr neki po svoje pa mi je ratalo zdej se pa ne morem spravit ker moram za mojega vse posebej kuhat in se mi ne da pa tut časa nimam. Mah vem izgovori...........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:27:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil če zelo nategnem, sem izgubila 7 kg. no realno sem jih 6. v kolikem času 2 meseca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:27:26
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw; stanje na bojišču je +14 strani. Matr se matramo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:28:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje Samo 5 strani Ko smo bile še nosečke , smo klofale 5 na dan, pa smo imele več časa kot sedaj z mulci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:28:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil če zelo nategnem, sem izgubila 7 kg. no realno sem jih 6. v kolikem času 2 meseca Sesil daj mal mi osveži spomin kaj ješ, mogoče dobim mal volje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:29:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... Nič ne vem o tem. Mene vmes ni bilo dosti, ko smo delali zunaj. Ribnik pa .... Sem izkoristila dneve, zvečer pa padla dol. Ampak, da si imela tako težko obdobje pa res nisem vedela. Meni se tudi zdi, kot da smo ena velika družina, čeprav se vse ne poznamo osebno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:30:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; stanje na bojišču je +14 strani. Matr se matramo Opa, tole je pa close. Prej si neki govorila, da bomo dobre če pridemo po 30, zdajle pa tole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:31:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... Nič ne vem o tem. Mene vmes ni bilo dosti, ko smo delali zunaj. Ribnik pa .... Sem izkoristila dneve, zvečer pa padla dol. Ampak, da si imela tako težko obdobje pa res nisem vedela. Meni se tudi zdi, kot da smo ena velika družina, čeprav se vse ne poznamo osebno. a se men sanja al si ti obljubila slikice ko bo končano .Če sem se zmotila pa me ignoriraj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:31:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje Samo 5 strani Ko smo bile še nosečke , smo klofale 5 na dan, pa smo imele več časa kot sedaj z mulci Malo se bo treba zamislit. Je pa finta, da smo prej vse jamrale, zdaj pa vse pišemo dosežke otrok, pa še vse drugo, da pozabimo na enoličnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:31:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; stanje na bojišču je +14 strani. Matr se matramo Opa, tole je pa close. Prej si neki govorila, da bomo dobre če pridemo po 30, zdajle pa tole. Pod 30 je bilo mišljeno za včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:32:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:33:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a že odpiraš 5 del??Tako kot julijke, že 20 strani pred koncem Tako pa se ne gremo. Ko pridemo na 200 odpremo nov del. Ma smo mi bolj fer. A so vsaj napisale do konca 3. del? A ne ne mi igramo po pravilih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:34:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... Nič ne vem o tem. Mene vmes ni bilo dosti, ko smo delali zunaj. Ribnik pa .... Sem izkoristila dneve, zvečer pa padla dol. Ampak, da si imela tako težko obdobje pa res nisem vedela. Meni se tudi zdi, kot da smo ena velika družina, čeprav se vse ne poznamo osebno. a se men sanja al si ti obljubila slikice ko bo končano .Če sem se zmotila pa me ignoriraj jih imam ja, samo naložila jih nisem. jutri, ker imam fotoaparat v splanici, pa ne bi rada Maje zbudila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:35:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Da vidim kok ste naklofale, predno grem tarokirat... Eh samo 5 strani... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 **** Martina, tole je verjetno zaradi unega komentarja a ne? No sem vesela, da si ga prebrala in itak me poznas in ves da vedno povem kar mislim tako da ti si zasluzis tole . **** hvala za ZS. Nas res skrbi zate. Smo pa vesele, da takrat ko te ni uživaš. Barbaw: Sej tokrat je bil izostanek zaradi uzivancije... ampak 1 mesec nazaj pa se mal je bil pa ker sem dozivela zivcni zlom... Pa hvala res da te skrbi... sej jaz tud ce se kera dolg ne javi ..mi kar manjka... Se mi zdi da smo ena taka velika forumska druzina... naty>:Za zana in sedenje Samo 5 strani Ko smo bile še nosečke , smo klofale 5 na dan, pa smo imele več časa kot sedaj z mulci Malo se bo treba zamislit. Je pa finta, da smo prej vse jamrale, zdaj pa vse pišemo dosežke otrok, pa še vse drugo, da pozabimo na enoličnost. Saj ta enoličnost bo mene s pomočjo možeka pahnila v prepad To je bil 2 razlog zakaj nisem hotela imeti še enega otroka. No pol pa je to zbledelo, pa sem lezla v drek once again
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:36:39
|
|
|
|
tally
|
Kje pa sta špelin@ pa Anitka?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?