Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:16:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Oj! Cel vikend je minil ko šus in ve ste spet naklofale tolikooooooo, da ne morem prebrati. Sem za ustanovitev kluba 10 + Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? najin jogi ti z veseljem priporočam - imava ga že kake 4 leta in je še vedno kot nov - ravno prav trd kupia sva ga v Harvey Normanu bi morala pa v spalnico, ampak je ravno Brina zadremala vzglavnik je še kako leto starejši in tudi še vedno kot nov... tega nama je pa "tašča" kupila in sem zelo zadovoljna če te zanima, lahko kasneje ali jutri napišem proizvajalca, al karkol piše na njih Jaz imam tudi probleme s povštri in bom morala res v nabavo po kaj bolj udobnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lej kaj je kazen za grešnice Špilferderberka Pa to sem jaz se prej...predno zem se tok zredila.... Pa ne smes mojih fotk gor limat..to je samo za oci mojega moza...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:18:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Potrebujem vašo pomoč; vsako jutro se zbudim z groznimi bolečinami v križu zaradi nepravilnega povštra, ki se ves stisne da nastane ena kepa in starega jogija, zato se morava z dragim podati v nakup novega jogija in novih povštrov, ampak tu nastane problem, ker nevem kakšne kupiti. Ali mi lahko pomagate z znamkami, izkušnjami, katere imate ve doma, kako spite???? Mi2 z sva kupila Dormeo memory in morem reč da men je super. Na začetku je mal hecn, spat a se hitro navadiš. Prej sva mela en jogi k je bil ves bogi in na njem k je bil še nov se ni tko fajn spalo k zdej ( bil je poceni), pa sva se odločila, da dava mal več za jogije ( za dober spanec je treba malce več € odštet), ( včasih pa tud to ne). Tko, da sva naročila 2 jogija za najino postejo http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4129&pid=23266&info=cat_4129_other + za Vidkavo posteljco http://www.dormeo.net/index.asp?tn=productview&c=4228&pid=70628&info=cat_4228_other, mislm, da je ta. a MAŠ KAKE DOBRE POVŠTRE??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:21:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lej kaj je kazen za grešnice Špilferderberka Pa to sem jaz se prej...predno zem se tok zredila.... Pa ne smes mojih fotk gor limat..to je samo za oci mojega moza... ****, moram priznat, da ta boljš zgleda, kot jaz trenutno v kopalkah Sad but true
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:22:18
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kje siiii,???????? še 11 strani imamo za obdelat, tebe pa od nikoder tally: dead line je jutri zvečer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:23:27
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ****, fancy tole verjetno je pa kar veliko Kairčanov,s ploh pa drugih Egipčanov, ki v takih centrih nimajo kaj početi, ne morejo početi pa plačevanje zdravnikov - kapitalizem brez socialnih korekcij je No, to velja itak za vse države, ki niso socialne verjamem pa, da se mate luštno tam Dober dan... Sicer mal pozno amak na tole sem zelela odgovorit ze 3 dni nazaj pa itak nimam cajta za racunalnik... Ta bolnica ki sem jo nalimala ni najboljsa ali kaj podobnega, nalimala sem jo samo zato ker mi je najblizja in ker sem hodim jaz imamo v Kairu se veliko boljse bolnice in seveda ,ker so v privatni lasti so za placilo in imamo tudi bolnice ,ki so v drzavni lasti,kjer je vse zastonj. Tako da tudi tisti ki nimajo nic denarja lahko dobijo vso oskrbo brezplacno. Je pa res da so tiste brezplacene - drzavne bolnice v veliko slabsem stanju in tudi oskrba je slabsa... tako kot parvi Kasso Nevroloska v Ljubljani...Tisto sem videla pred leti in ze takrat je bila katastrofa... Glede tistega shoping ventra pa sem izbrskala da je naajvecji nakupovalni center na svetu in da so ga gradili Emirati ne Egipcani... Tam pa vemo kako se gradi...samo ce pogledamo Dubaj. Tana kar se tice mer in grafov sem bila kar presenecema ko sem na mizi Pediatrinje videla graf in zgoraj na veliko pise Egiption boys / girls. Seveda sem vprasala ali se razlikuje od Europskih standardov in pravi da ja... Sedaj ko to pisem itak ne vem na kateri strani sploh ze ste morda ze na 5 delu... jaz sem odprla na 120 Da pac odgovorim na tole... Sedaj pa da vidim kam me bo vrglo Aja se to sem pozabila: Tisto z bolnico sem nalimala predvsem zato ker dostikrat tukaj na forumu berem : Joj v Egipt pa jaz ne bi sla z otrokom al pa noseca al pa ne vem kaj..kot da zivimo v sotorih in nimamo ne zdravnikov ne lekarn ma kaj sele bolnice.... Me tok razpalijo taki komentarji in to ponavadi od ljudi ki so zaplankani da bolj ne morejo bit in niso naredili niti koraka iz Slovenije ma kaj Slovenije iz lastne vasi..in pol komentirajo na podlagi tiste " dobre" propagande ki jo nudi TV in razni dokumentarci o arabskem svetu.... Evo sem mogla se to dopisat... ja, veliko grafov se najde, ki so za določeno državo ko sem zadnjič brskala po netu, sem jih največ videla za Kitajsko sem najprej pomislila, da jih njihov komunistični režim želi vse nardit po "kitajskem JUSu" potem sem se pa spomnila, da jih je vendarle ful velik, pa je verjetno zato toliko njihovih grafov na netu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Midva bi tut rabila mal časa zase sam kaj ko malo nikjer ne moreva pustit. Pa ni razlog da ne bi imeli pri kom, tašča bi je rade volje čuvala, sam kaj ko ona noče bit pri njih samo joka. Jaz je pa ne morem pustit in it nekam na lepše in vedet da joka . Sej ne bi mogla uživat. Edina možnost je, da bi pri njh prespali in šla midva vn zvečer ko ona zaspi. Eh, ja to pa tud jaz ne bi mogla pustit otroka pri nekomu da se dere.... Jaz imam mamo ki zivi pri nas in ji 100 zaupam...ceprav za vzgojo ona ni ampak za tko mal pomirkat zvecer he pa super... Pa veckrat probaj pri tasci pustit za cist mal casa...da se navadi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:26:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: mogoče bi jo pa morala pustiti, saj bi se verjetno unesla. Večkrat bi morala ponoviti vajo, pol pa še domov ne bi hotla več Še info: še 19 postov do Ma sej si vsakič rečem da jo bom pustila pa nimam srca ko slišim kako joka ko smo mi kaj bi šele bilo ko nas ne bi bilo tam. Vem pa jo bom enkrat mogla pustit tudi če bo jokala . Ah teh 19 bom naklofala tudi če bom imela samogovore.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:33:05
|
|
|
|
Estrella*
|
****: a si se danes zavzela, da me pihneš v postih????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:35:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Dej še zame enega najdi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:37:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: a si se danes zavzela, da me pihneš v postih???? Pol si je pa dala enga dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: a si se danes zavzela, da me pihneš v postih???? Eh... za stevilo postev me pa kar zaboli....ampak ... Ne vem ce mi bo ratal vse prebrat....sem ze cist blizu.. sam mali tecnarjo bo treba jih rihtat za spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:41:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Dej še zame enega najdi. Tally, uživačica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki - 4.del 16.11.2008 18:43:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako so naši čmrlji različni!!! mi se še 100% dojimo in papa podnevi na 4 ure!!!!- če ne še bolj redko kak dan je jedla ob 10, potem ob 14.10 in potem šele glihkar (18.00)!! mi ni to čisto jasno - pa saj nimam menda neko posebej hranljivo mleko - če bi ga imela, bi me verjetno že NASA kontaktirala, ker oni nucajo za odprave v vesolje ful hranljive zadeve v majhnih količinah poleg tega je Brina ful aktivna, skoraj nič ne spi čez dan, in skos miga, plazi, se dviguje, igra,... verjetno kar nekaj energije ponuca pa kako da ne rabi bolj pogosto jest?!?! je pa res, da je ful kratka, majhna, pa tudi težka ni nevemkoliko zadnje dni se postavlja na dlani in na stopala, rit visoko v zrak, kot črka A - kam to vodi? kaj bo naslednje? kaj iz tega izpeljejo? sedet pa še zdaj ne more brez opore, se kar ful naprej nagne, z glavo k stopalom, ne more sedeti pokonci Glede na koliko Brina papa je še kr težka. Za primerjavo Emilija je podnevi na 3 ure ponoči pa enkrat pa ima 7520g. Poje pa max 130ml na obrok. Kaj pa Gh a že kaj papcate? Če se dobro spomnim si pisala da ima Brina 7300g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:43:59
|
|
|
|
sesil
|
čer pupe vidim da ste spet pri kg . jaz sem trenutno v kategoriji +13. napredek liposukcija , dej ne seri estrella, sam v red se spravi, pa pusti une čoko poko coco al kaj jaz vem s čim se futraš, pa bo. una mi je bla pa dobra, da bomo pozimi mi k njej štancale. ma imam boljši predlog, estrella bo prisankala po hribu dol, spila coffee, pol pa z aljo na sankah nazaj gor. rekreacija, da boš šla lahko naslednje leto v egipt e endomy. zdej bi ti pa še unga okostnjaka prilimala, ma imam to smotano mozilo. veste kaj, jaz pa komaj čakam sneg, naša je itak tako rada venih, da to ne bo problema. komaj čakam da ji pokažem sneg . sicer pa se tudi poletja in morja ne branim. ma vse mi paše, sam da ne ščije kot na sodni dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:47:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Dej še zame enega najdi. Tally, uživačica Ja tale bo tapravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:48:54
|
|
|
|
MARTINA25
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men je pa dolgčas. Sem mislila, da bi šla kar malo spat, pa se mi še to ne da A to bi šla nabirat moči za maraton ? ****: kje maš pa otroke, da si lahko na compu??? Ja za maraton, samo ni dovolj kandidatk. Rbimo vsaj 5 hudih čvek, da kam prilezemo Ah sej bo, zvečer se bodo že zbudile, če ne bo kakih hudih masaž jaz sem danes ZA A res, sem mislila, da bo danes masaža ziz padla Ziza je zrihtana, končno. Sem kr vročino fasala, bolelo je pa kot pri norcih. Mala mi je ni mogla pozizat, spumpat tiste bule nisem mogla, dragecu tudi ni usppelo, tako da se me je Anja usmilila in v šusu vse zrihtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Dej še zame enega najdi. Tally, uživačica for me
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo... na hitro sem vse pogledala... zdej grem pa mal pospravit dnevno sobo pa otroke za spat rihtat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:53:28
|
|
|
|
Aurea
|
Hej, Martina25, a si bla ti v petek okrog 17h v Mercatorju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 18:59:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo smajli za "Ta sončno" ta bo kar moj Dej še zame enega najdi. Tally, uživačica for me ma ku dobri smajli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:02:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kje siiii,???????? še 11 strani imamo za obdelat, tebe pa od nikoder tally: dead line je jutri zvečer NI cajta!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 19:03:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: mogoče bi jo pa morala pustiti, saj bi se verjetno unesla. Večkrat bi morala ponoviti vajo, pol pa še domov ne bi hotla več Še info: še 19 postov do Ma sej si vsakič rečem da jo bom pustila pa nimam srca ko slišim kako joka ko smo mi kaj bi šele bilo ko nas ne bi bilo tam. Vem pa jo bom enkrat mogla pustit tudi če bo jokala . Ah teh 19 bom naklofala tudi če bom imela samogovore. Kaj pa, če pride tašča k tebi? A tudi joka?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?