Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:04:55
|
|
|
|
tally
|
Estrella je spet zbežala?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:05:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:05:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tako čvekice bodite pridne, jaz dobim masažo in padem v globok spanec. Vam in vašim otročičkom želim mirno noč. Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:07:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:07:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella je spet zbežala?! Čist je zahinavla. Mene kliče kje sem in ... ona pa kidne brez slovesa. Pa samo še 6 strani, ki bi jih lahko pomagala zapolnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:08:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:08:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella a si hladilnik napadla ali spiš???? Ne eno ne drugo. Mali sem dala za jest, pa je popila le 140ml, ker je možek rogovilil po kopalnici Pol sva se šle dojit in je lepo pila, ko naenkrat spet hud ropot in je seveda spustila zizo in frtik. Ma jaz bom mojmu res nekaj odtrgala, ker ga vsakobtr prosim naj da mir, pa je kot mutavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:09:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Fino, pr nas Vid je tud že enih parkrat reku maaammmaaa, posebej po noči k se je zbudu in je bil lačen. Sm mogla prou poslušat, če sm prou slišala. Sam po moje to ni še to. Al ja? Verjetno se mu je posrečilo. Tud ata je reku sam bl na hecn način. Ko, bo pa bo. Pravjo, da če prej otrok reče mama, bo naslednji otrok sin, če pa ata pa punčka. Hmmmm,....ne vem. Mogoče pa je res kaj na tem al pa spet en lari fari. Ni važn kerga prej pokliče ata al mama, sam de je prvo mama .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:10:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally he he no pa si jo nadelala bravo!!Majčice bomo pa kmal vse težkokategornice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:10:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Fino, pr nas Vid je tud že enih parkrat reku maaammmaaa, posebej po noči k se je zbudu in je bil lačen. Sm mogla prou poslušat, če sm prou slišala. Sam po moje to ni še to. Al ja? Verjetno se mu je posrečilo. Tud ata je reku sam bl na hecn način. Ko, bo pa bo. Pravjo, da če prej otrok reče mama, bo naslednji otrok sin, če pa ata pa punčka. Hmmmm,....ne vem. Mogoče pa je res kaj na tem al pa spet en lari fari. A kera verjame al pa tiste k mate več otrok, a to drži?? Ni važn kerga prej pokliče ata al mama, sam de je prvo mama .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:11:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella a si hladilnik napadla ali spiš???? Ne eno ne drugo. Mali sem dala za jest, pa je popila le 140ml, ker je možek rogovilil po kopalnici Pol sva se šle dojit in je lepo pila, ko naenkrat spet hud ropot in je seveda spustila zizo in frtik. Ma jaz bom mojmu res nekaj odtrgala, ker ga vsakobtr prosim naj da mir, pa je kot mutavi opravičilo sprejeto. Tale tvoj mož je pa hujši od mojega triletnika. Ga boš mogla mal čez koleno dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:13:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella a si hladilnik napadla ali spiš???? Ne eno ne drugo. Mali sem dala za jest, pa je popila le 140ml, ker je možek rogovilil po kopalnici Pol sva se šle dojit in je lepo pila, ko naenkrat spet hud ropot in je seveda spustila zizo in frtik. Ma jaz bom mojmu res nekaj odtrgala, ker ga vsakobtr prosim naj da mir, pa je kot mutavi opravičilo sprejeto. Tale tvoj mož je pa hujši od mojega triletnika. Ga boš mogla mal čez koleno dat. Ja čist se je povampiril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:13:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:14:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Fino, pr nas Vid je tud že enih parkrat reku maaammmaaa, posebej po noči k se je zbudu in je bil lačen. Sm mogla prou poslušat, če sm prou slišala. Sam po moje to ni še to. Al ja? Verjetno se mu je posrečilo. Tud ata je reku sam bl na hecn način. Ko, bo pa bo. Pravjo, da če prej otrok reče mama, bo naslednji otrok sin, če pa ata pa punčka. Hmmmm,....ne vem. Mogoče pa je res kaj na tem al pa spet en lari fari. A kera verjame al pa tiste k mate več otrok, a to drži?? Ni važn kerga prej pokliče ata al mama, sam de je prvo mama . pri nas je SINE PRVO REKEL ATA IN GLEJ GA ZLOMKA IMAMO PUNČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:14:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella a si hladilnik napadla ali spiš???? Ne eno ne drugo. Mali sem dala za jest, pa je popila le 140ml, ker je možek rogovilil po kopalnici Pol sva se šle dojit in je lepo pila, ko naenkrat spet hud ropot in je seveda spustila zizo in frtik. Ma jaz bom mojmu res nekaj odtrgala, ker ga vsakobtr prosim naj da mir, pa je kot mutavi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:15:34
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw a zdaj pa ti hinaviš??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:15:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw estrella a si hladilnik napadla ali spiš???? Ne eno ne drugo. Mali sem dala za jest, pa je popila le 140ml, ker je možek rogovilil po kopalnici Pol sva se šle dojit in je lepo pila, ko naenkrat spet hud ropot in je seveda spustila zizo in frtik. Ma jaz bom mojmu res nekaj odtrgala, ker ga vsakobtr prosim naj da mir, pa je kot mutavi Pol ti je oproščeno. Moški bolj im govoriš manj slišijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:16:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? Mene zanima, če si kaj lačna? Jaz sem pred nosečnostjo shujšala po montiju 6kg v 3. mesecih pa nikoli nisem bila lačna. Zdej se pa nikakor ne morem spet spravit nazaj da bi se tako prehranjevala. Kaj imaš knjigo ali si kje na netu pobrala jedilnik? Knjigo sem si dol potegnila že dolgo nazaj z e-mule. Sam jaz mam še tisto staro Jem torej hujšam. Obstajajo pa nove kjer so notri recepri in jedilniki. Bom šla pogledat malo na mulo in torente.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:16:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anja pa je danes začela: maaaaamaaaaaa Fino, pr nas Vid je tud že enih parkrat reku maaammmaaa, posebej po noči k se je zbudu in je bil lačen. Sm mogla prou poslušat, če sm prou slišala. Sam po moje to ni še to. Al ja? Verjetno se mu je posrečilo. Tud ata je reku sam bl na hecn način. Ko, bo pa bo. Pravjo, da če prej otrok reče mama, bo naslednji otrok sin, če pa ata pa punčka. Hmmmm,....ne vem. Mogoče pa je res kaj na tem al pa spet en lari fari. A kera verjame al pa tiste k mate več otrok, a to drži?? Ni važn kerga prej pokliče ata al mama, sam de je prvo mama . pri nas je SINE PRVO REKEL ATA IN GLEJ GA ZLOMKA IMAMO PUNČKO Pri nas je bilo isto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:17:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? ma načeloma ne biksam nič, edino da se full najem. ampak nič prepovedanega. edino na rojstnih dnevih sem ga pa lomila na veliko. ampak v 2 mesecih so bili sam trije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:17:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw a zdaj pa ti hinaviš??????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:17:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally Sesil a se strogo držiš Montija al ga kej biksaš, pa ne mislim s sladkarijami tko s drugo hrano? ma načeloma ne biksam nič, edino da se full najem. ampak nič prepovedanega. edino na rojstnih dnevih sem ga pa lomila na veliko. ampak v 2 mesecih so bili sam trije. Koliko kg si izgubila v kolikem času?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:19:34
|
|
|
|
barbaw
|
Danes pa nam res ne bo ratalo 5 strani napisat. Težka bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:20:08
|
|
|
|
barbaw
|
Z enim očesom gledat A si ti tut not padu. Imajo Auerja v obdelavi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 21:20:46
|
|
|
|
barbaw
|
Sama pa res ne mislim zapolnit 5 strani, ker me boste po buči.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?