|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
16.11.2008 9:35:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevniuser posted image .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponočiuser posted image .
Sedajle je šel user posted image  avto oprat in po vodo za pit k izviru.Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanecuser posted image
Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil.

ja tako se začne vaga nagibat na drugo stran in na koncu tam obstaneuser posted image  Naš pa s tamalo kengorujčka, jaz pa tavelikega priganjam, da kaj postori, bolj neuspešnouser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
16.11.2008 9:36:54   
Estrella*
tally, bo mogla dvoje prinest, user posted image  Kar se tiče nine7, pa imamo občutek, da nas bere, sam je tolk lena, da se ji ne da pisat.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
16.11.2008 9:41:07   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tally, bo mogla dvoje prinest, user posted image  Kar se tiče nine7, pa imamo občutek, da nas bere, sam je tolk lena, da se ji ne da pisat.user posted image

Ja tebe sem pozabila user posted image , sorry user posted image . Tole vreme ni za ninouser posted image pa verjetno ni v elementu user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4578
16.11.2008 9:42:55   
tally

Dobro jutro!

Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevniuser posted image .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponočiuser posted image .
Sedajle je šel user posted image  avto oprat in po vodo za pit k izviru.Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanecuser posted image
Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil.

Tilči danes je pa že cajt da ga spustiš v spalnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
16.11.2008 10:06:57   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenjuuser posted image  Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomajuser posted image

Zarečenega kruha se največ poje user posted image  Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico user posted image

Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojilauser posted image

dead line je ponedeljek 23.59h

sej vem ja, da si rekla, da ni načrtovano, samo malo te hecam, da bi Alja in Andraž še imela malo družbe user posted image

dead line bomo pa zlahka dosegle user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 4580
16.11.2008 10:08:13   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Sedajle je šel user posted image  avto oprat in po vodo za pit k izviru.
Kakšen izvir?
Če laho vprašam seveda?
Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanecuser posted image
Tudi Manca panča dopoldanski spanec user posted image
Tašče je treba zaposlit, drugače jim neumnosti hodijo po glavi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
16.11.2008 10:10:26   
Soncnica Sandra ***
Mi si moramo pa letos nabavit user posted image  pa user posted image pa vse kar zraven paše.

Pa me zanima, kakšne okraske boste imele letos?
Standardne ali kakšno specifično barbo?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
16.11.2008 10:11:24   
Soncnica Sandra ***
Pa še nekej me zanima. TIste, ki ste že dale riž svojim user posted image  kaj ste jih dale zrven riža kakšno zelenjavo???

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4583
16.11.2008 10:13:39   
Anonimen
REŠENAAAAA!!! So pa same muke s temi dojkamiuser posted image user posted image

SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4584
16.11.2008 10:33:07   
Katina
A je tle kakšna fenica Kahla E.?? Pa brez zamere
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A je tle kakšna fenica Kahla E.?? Pa brez zamere user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

A uno ta pikantno slikco si pa izpustila?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
16.11.2008 10:41:05   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image

SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljicouser posted image

Men je tud ful lepo okraševati novoletno smrečico user posted image user posted image user posted image
Letos bomo prvič imeli svojo PRAVO smrekico. Lani smo jo imeli tako mini v kuhinji (cca.30cm veliko user posted image ), letos pa gremo tudi mi v nabavo user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
16.11.2008 10:46:23   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krviuser posted image

Ojoj, a pol bo tole kr trajalo user posted image ... veš kolk je bogi. No pa sej, če si tisto punčko vidla si predstavljaš.
A to je bla pa una s trojčki, ko si mi razlagala o njej? Ej svaka ji čast user posted image . Za Postojnski Mercator pa user posted image ! Sam še Müllerja dobite, pa mene Ljubljana ne vidi več user posted image . Upam, da je Varja že boljše.

Ej špelin@ Kahl E. je pa zakkoooooon!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O ja, sem spregledala... user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi user posted image . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj...

Bogi revček user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja groza res user posted image , tud za ušeski ma že kr tako suho kožico, ko so se mu pikice posušile. Res upam, da se bo dalo kej nardit.

Estrella al Matej preglasno vstaja, al je pa Alja prava atijeva pupika user posted image . Reč mu, naj leži do desetih user posted image user posted image !

ss očitno sta Žan pa Manca danes glih zamenjala ure!!!! Sej ne bi bla rada žleht, ampak.... a lahk jutr menjamo nazaj????user posted image user posted image user posted image
Naši novoletni okraski bojo pa modro srebrni, ker mi paše barva v dnevno user posted image .
Riž z bučko, brokolijem, cvetačo, korenčkom.... sej paše karkoli zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa user posted image user posted image !

Kr spomni jo naj jih vzame s sabo ko se bomo naslednjč dobile user posted image user posted image user posted image

Bom mela v mislih user posted image . Evo Primož je že dobu darilo za božička (edina še zmer nisi povedala, če je vredu????), tvoj dobi pa čepke za ušesa user posted image user posted image user posted image

tilči a ti si pa tvojga kr za stalno deložirala???user posted image

edina a vi spet v šoping? Pol pa ni blo včeri tolk hudo po denarnici user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
16.11.2008 10:48:12   
Katina
Naty*: sej veš kake smo, se mi včasih zdi, da znamo povedat sam tist, kar je slabega. Pa jih je včasih tud pohvalt treba . A prideš na čvek drug teden?

Drug teden ne, tisti po tem pa z veseljem.user posted image

špelin@, saj veš, volk dlake ne menja.......

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča  

No potem pa enkrat zbobnaj na kup čveke
JEEEEEEEEEE, sam ne drug teden. Naslednji, prav?

edina:SS: Jaz sem čisto nora na okraševanje jelke, vsako leto je povsem drugače okrasim, naslednji vikend gremo mal čekirat kaj je letos moderno. Anja tudi pančka jutranji spanec, potem pa via in Ljubljana. Upam, da najdemo hoduljico

Misliš hojco?user posted image Jaz sem tud mahnjena na novoletni čas.
Letos mora bit moderna vijolična tud za jelke, ne samo za Jelkeuser posted image ?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
16.11.2008 10:49:33   
Soncnica Sandra ***

ss očitno sta Žan pa Manca danes glih zamenjala ure!!!! Sej ne bi bla rada žleht, ampak.... a lahk jutr menjamo nazaj????user posted image user posted image user posted image
Naši novoletni okraski bojo pa modro srebrni, ker mi paše barva v dnevno user posted image .
Riž z bučko, brokolijem, cvetačo, korenčkom.... sej paše karkoli zraven.

Hvala za odgovore user posted image

Ja očitno sta res zamenjala.
Ma jz ne bi menjala, kaj pa če se zmeniva, da jutri oba spaita do 7ih user posted image  Je vrajt, pr nas to ne bo šlo

No pol bom pa donc kar riž in korenček naredila user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
16.11.2008 10:52:00   
Katina

Ja groza res user posted image , tud za ušeski ma že kr tako suho kožico, ko so se mu pikice posušile. Res upam, da se bo dalo kej nardit.

Mi smo dobili Tobrex (sicer je kremica za oči).

edinaos, jaz sem lani prenovila bunkice za smrečico in mi letos ne pripadajo nove user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
16.11.2008 10:54:19   
Estrella*

Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenjuuser posted image  Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomajuser posted image

Zarečenega kruha se največ poje user posted image  Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico user posted image

Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojilauser posted image

dead line je ponedeljek 23.59h

sej vem ja, da si rekla, da ni načrtovano, samo malo te hecam, da bi Alja in Andraž še imela malo družbe user posted image

dead line bomo pa zlahka dosegle user posted image

Andraž me žica, da bi imel še engauser posted image  Ja mu je zelo všeč bit bratec, sam mami je bilj težkouser posted image

Ja maš kar prav, da je treba tašče zaposlit, da ne delajo neumnosti, enako velja za njihove sinkeuser posted image

K rižu sem ji dala bučke in korenje. Prva kombinacija ji ni šla najbolje, druga pa za silo.

Aje že kakšna dala avokado in na kakšen način? Sem ga kupla in sedaj ne vem kako ji ga damuser posted image Jaz doma delam namaz s česnom in avokadom, sam to ne bo šlo za našo fračo. 
Pa še da poročam, včeraj sem dala mali za jest krompir s porom in korenjem in je vse pojedlauser posted image

V BC imajo od lemija za 30 eu.

Neposredna povezava do sporočila: 4591
16.11.2008 10:58:35   
valentina2006
OJLA...

Najprej hvala vsem, ki ste izrekle kakršnokoli skrb ali pa lepe želje za Matevža user posted image ... zvečer mu je po svečki vročina padla vse do zjutri, ko je dobil še eno. Spal smo tko, tko... vs čas neki pojokcava, pa kašla in kiha... skratka nerazpoložen je do konca user posted image ... upam, da vse to čimprej mine...

Pa za vse ki so slabo spali oz. so prehlajeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kej več napišem še poznej. user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
16.11.2008 11:20:56   
jana81
ojla

mi smo spet spali kr vredu od 20h- 1h, pol pa do 5h in vstali smo ob 9.30...je kar pasalo ker sta bla mami in ati včeri na modni reviji moje bodoče tete (od strica sedanje partnerke Tatjane Tutan)

smrečica: mi bomo letos imeli iste okraske kot lani modro-srebrne, razen spodaj bom dokupla še nekaj novih iz blaga, če bi Nejc kej v usta dajal. in tud jst obooooooožujem okraševanje, malo manj potem pospravljanje.

rižek: jst ga dajem z zelenjavo, samega ne je, 1x sem mu dala z brskvo, kao sadni rižek

avokado: sem dala samega in zmiksala sem ga s paličnim..
včeri sva prvič jedla kaki in je pojedel celega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
16.11.2008 11:28:17   
tally
Valentina user posted image user posted image user posted image za Matevža.

Jana a si se pozdravila?

Smrečica- mi imamo okraske od lanskega  leta (bordo rdeča+zlata barva) tako da jih bomo še letos uporabili. Smrečico imamo postavljeno na eni komodi tako da Emilija ne more do nje pa tut ni tolk mobilna da bi kej ušpičila. Pospravlja pa moj user posted image

Riž- jaz sem ji zaenkrat dala z bučkam in korenčkom.

Avokado- še nismo probali user posted image .

Kaki- ni šel najbolj v promet ga je mami pojedla.
to je njemu kul.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
16.11.2008 11:31:01   
tally

A ti to "kao" neki pozabiš kupit pa pol moraš spet drug dan v šopingguser posted image user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
16.11.2008 11:37:36   
tilči

Sedajle je šel user posted image  avto oprat in po vodo za pit k izviru.
Kakšen izvir?

Na Dobruši imamo izvir pitne vodeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4596
16.11.2008 11:38:51   
tilči

Mi si moramo pa letos nabavit user posted image  pa user posted image pa vse kar zraven paše.

Pa me zanima, kakšne okraske boste imele letos?
Standardne ali kakšno specifično barbo?

Mi bomo imeli v modrem, Nejc bo ime pa svojo s figuricami od Medvedka Puja, ki sva jih lani zbirala iz čokoladnih jajčk

Neposredna povezava do sporočila: 4597
16.11.2008 11:40:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Jana a si se pozdravila?

še vedno me boli želodec če kaj pojem, ampak jest pa morem ne? Bruham pa ne več.

Smarečico pa bomo mogli dat nekam na visoko, ker Nejc se je začel vzpenjat na vse kar doseže, do decembra bo pa verjetno že stal user posted image  in to sam.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
16.11.2008 11:45:02   
Estrella*
Jana: lepo, da si bolje. Vsaj bruhaš ne več, men je to največja muka. Še malo se potrudi, manjka ti še 29 postov do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
16.11.2008 11:46:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
A uno ta pikantno slikco si pa izpustila?user posted image user posted image user posted image

A je kakšna pikantna?? Jaz sem samo te dobila... user posted image  Pokaži, pokaži user posted image

Aja, imaš čas jutri ali v torek dopoldne?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.11.2008 11:48:14 >

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?