kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se je za zamislit: V vsaki starejši osebi živi mlajša -- ki razmišlja, kaj za vraga se je zgodilo!! - Cora Harvey Armstrong- V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. ( Neznana avtorica ) Najtežja leta življenja so med deset in sedemdeset. -Helen Hayes ( pri 73)- Ne morem verjeti, da se mi na bradi pojavljajo kocine. To so obrvi, ki so zašle. - Janette Barber- Ko si pri petintridesetih končno sestaviš glavo, ti začne razpadati telo. - Caryn Leschen - Če nisi dober zgled -- bodi vsaj grozno opozorilo -Catherine- Ne bom sesala stanovanja, dokler ne bodo izumili sesalca, na katerem se lahko pelješ. - Roseanne Barr- Moja sestrična ima en pameten sesalec, ki ga vključi, ona se lahko zlekne na kavč in gre ven, ta pamenti pa sesa, gre po celem prostoru. Nabavila pa ga je iz ZDA, ker je precej cenejši kot v EU Jaz sem imela danes pester dan. Zjutraj bila v PO, peljala otroka na telovadbo oz. sina rolat, potem hitro nekaj skuhat in popoldne smo dobili ene fajn obiske. prijateljico s trojčki starimi eno leto...ma vam povem so lušni Moja hčerka pa je že drugi večer sama zaspala v spalnici...ja, je bil res že skrajen cajt. Danes zjutraj sem ji za nagrado narisala zvezdico na roko..ona pa jo zelo ponosno razkazuje. Jutri bo na drugi rokici še ena Valentina, upam, da se Matevž kmalu pocajta. Tudi Varja je danes prehlajena, teče ji iz noska in pokajšljuje. Upam, da jutri ne bo kake vročine. Sesil, joj res žalostno, sploh ko pomislim na otroka, ki sta ostala brez očeta V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krvi
|