Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:23:49
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, vidim, da sem res ostala sama Torej se lahko komot še sama sebi javno skašljam glede tašče... Vse veste, kako so potekale ene in edine počitnice mojih dveh fračk pri njej - da je že drugi dan klicala, naj prideva ponju. Danes jima je celo popoldne nakladala, kako bi bilo fino, če bi bile pri njej na počitnicah Da pa to še ni vse: ob odhodu je mali piki rekla, da bo babi zdaj jokala, ker ona gre... Ej, nabijat slabo vest triletnemu otroku, da bi jo Zdaj pa res zaključujem, ker je kruh pečen in grem zmazat en krajček še toplega Mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 7:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro, mene so bolečine v dojkah zbudile pa čakam, da se Anja zbudi da me reši teh muk, spi že od 24h brez futranja Ko bom rešena teh jošk pa pridem komentirat za nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 7:53:41
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Sm hotla kej več, pa mam alarm... ss Žan je bil zadnjič preveč pri Manci, danes je že ob 5.40 delal dežeka, čist me je popljuval, natepel, pogovarjal se je tolk naglas, da sva se oba z Juretom ful smejala. Pol je pa HB Jure vstal z njim, pa sm js še mal dremala... Zdej te pa čiiiist razumem! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: pohvala tvojmu . Ja včasih pa res paše, da se tudi oni vključijo malo bolj konkretno v vsakdan. Naš že služi današnjo kazen Kak stolček pa imaš??? Jaz sem nad likanjem obupala, sem preveč zmatrana. Grem malemu naštimat večerjo, pa da vidmo, če se bo javila še kaka junakinaja za čvek Ja no sej morm priznat, da čez vikende kr pretežno on kuha , ampak kakorkol že, se je pa včeri še ekstra izkazal . Pa itak da paše!!! A tvoj ma pa zdej tlako, hja si je že zaslužu, tud to je treba ! Stolček je pa bby, sej bom pol eno slikco prpopala gor, ful je luštkan . valentina za Matevža! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste nataknile zimske škorenjčke na avto ? Naš jih je mel že čez poletje gor . Pa ne spet s pralinami!!!!! tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa ! IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty, bravo za . Me prav veseli, da kakšna tudi pohvali svojega Ja sej veš kake smo, se mi včasih zdi, da znamo povedat sam tist, kar je slabega. Pa jih je včasih tud pohvalt treba . A prideš na čvek drug teden?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:03:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Končno sem se naspala. Očitno bo treba ob 22h mrkniti z računalnika pod tuš in spat. Danes je dokazano, da ko Matej vstane, se mala zbudi tisti moment. Ko sem jaz vstala in šla na wc,je bilo vse tiho. Po 10min je vstal Matej in glej ga zlomka mala začne svojo jutranjo uverturo. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella pa sej to ni slabo zjutraj in zvečer meni sploh ni panike Ja, saj je ok, samo jaz bi rada nekje do 7m nehala "for good" IZVIRNO SPOROČILO: kasso V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča No potem pa enkrat zbobnaj na kup čveke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:04:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jutro, mene so bolečine v dojkah zbudile pa čakam, da se Anja zbudi da me reši teh muk, spi že od 24h brez futranja Ko bom rešena teh jošk pa pridem komentirat za nazaj Zjutraj in zvečer Punca najbolj je vse ali nič in činsto nič v mes. Vsaj pri zizanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:27:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Najprej moram pohvalit Manco pančala je od 20.20 pa do 6.40 . Ampak upam, da ne bomo jutri že spet ob 4ih auf. Tako, da sta se tudi mami in ati naspala. Zdej pa grem mal za nazaj prebrat o čem je tekla debata
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:34:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča No potem pa enkrat zbobnaj na kup čveke Zmenjeno, naslednji čvek bo v novem Mercator centru v PO. OK?! Kdo je za? Drugače pa dobro jutro Varja pa je celo noč pokašljevala, tako da upam, da bo čez dan boljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:35:44
|
|
|
|
tally
|
Dobro jutro! Mi smo spali od 20.00 -3.00 potem pa do 7.00.Potem je imela Emilija zgodi zjutri avdicijo za band (beri drla se je kr neki) zdej za kazen spet spi mami pa je sendvič . A nobena ni kavo skuhala? Evo ena za vse...............
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:41:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako čvekice moje, jaz vas zapuščam. Spijem še malo kuhanega vinčka, ki že prijetno diši iz mize, potem pa viaaaaa postelja. Miška moja pa upam, da bo nocoj bolje pančala in posledično tudi ati in mami!!! NOČKO Nočko tudi tebi in držim pestke, da boste dobro spali. Pa na zdravje ti kar kak kozarec več spij, pa boste vsi dobro spali. Jaz sem itak rekla, da prvi vikend ko bom čisto nehala z dojenjem, grem žurat ceeelo noč in tudi kak koktajl bo padel Edina, očitno je tisti kozarček kuhanega vinčka res pomagal, saj smo spet spali celo noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:42:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenju Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomaj Zarečenega kruha se največ poje Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:43:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A je tle kakšna fenica Kahla E.?? Pa brez zamere Zdele sem se pa tolk nasmejala, da ni res. Una ka je kao David Hasselhos mi je tolk svetovna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:46:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, vidim, da sem res ostala sama Torej se lahko komot še sama sebi javno skašljam glede tašče... Vse veste, kako so potekale ene in edine počitnice mojih dveh fračk pri njej - da je že drugi dan klicala, naj prideva ponju. Danes jima je celo popoldne nakladala, kako bi bilo fino, če bi bile pri njej na počitnicah Da pa to še ni vse: ob odhodu je mali piki rekla, da bo babi zdaj jokala, ker ona gre... Ej, nabijat slabo vest triletnemu otroku, da bi jo Pa tale tvoja taščica je res od Pa kaj si vrag babji domišlja, da lahko kar manipulira z otroci ali kaj. Upam, da si ji povedala kakšno krepko nazaj???? Zdaj pa res zaključujem, ker je kruh pečen in grem zmazat en krajček še toplega Njami, ...... najbrž je bil ful dober. Men je ful dober tak kruh, ki je še malo topel pol pa evrokrem gor namažem..... njami, še bi mami Mirno noč želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:48:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ss Žan je bil zadnjič preveč pri Manci, danes je že ob 5.40 delal dežeka, čist me je popljuval, natepel, pogovarjal se je tolk naglas, da sva se oba z Juretom ful smejala. Pol je pa HB Jure vstal z njim, pa sm js še mal dremala... Zdej te pa čiiiist razumem! Oh to pa že ne no Naša pa res ne vstaja zgodaj Je vrajt Donc je po nevem kolkem času, pomojem po enih 2 mesecih spet spala do pol 7
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:49:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim da mam samogovore, tko da grem mal dol, da vam ne bo treba delat troskoka v daljavo čez moje poste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:50:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja še to, kdaj mamo dead line za 200ko????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 8:54:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenju Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomaj Zarečenega kruha se največ poje Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojila dead line je ponedeljek 23.59h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:11:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nša pa sedaj mrzlično vztraja na jutranjem in večernem dojenju Ne kaže nič interesa, da bi nehala. Dojim pa samo na L zizo, desna je zaklučila z obrtjo za vekomaj Zarečenega kruha se največ poje Kaj pa če bosta Andraž in Alja dobila še kakega bratca ali sestrico Ne načrtovan ni, če bi pa mirena zatajila, ja pol bi pa bil-a, samo kje pa piše, da bi dojila dead line je ponedeljek 23.59h v 16-tih dneh bomo naklofale 200 strani .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:13:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* tally bo edina tvojmu dala čepke za ušesa ! Kr spomni jo naj jih vzame s sabo ko se bomo naslednjč dobile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:15:04
|
|
|
|
tally
|
talking to myself
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:20:25
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Naša noč je bila mirna, saj je bil ati spet v dnevni .Samo danes pa gre res v spalnico, saj ga je zeblo ponoči.Vstat se mu pa ni dalo, da bi šel v spalnico.Najbolje da grem popoldne malo spat, saj bo spet veselica ponoči . Sedajle je šel avto oprat in po vodo za pit k izviru.Nejca je s sabo vzel, Tilen pa panča dopoldanski spanec Tašča pa danes kuha za svojega frajerja.Prej je hodila k njemu na kosilo, danes jo je pa zaposlil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:20:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally talking to myself jaz sem tuki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:22:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro! Mi smo spali od 20.00 -3.00 potem pa do 7.00.Potem je imela Emilija zgodi zjutri avdicijo za band (beri drla se je kr neki) zdej za kazen spet spi mami pa je sendvič . A nobena ni kavo skuhala? Evo ena za vse............... Hval za kavo, je že v želodčku in za nočno spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:26:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Danes jima je celo popoldne nakladala, kako bi bilo fino, če bi bile pri njej na počitnicah Da pa to še ni vse: ob odhodu je mali piki rekla, da bo babi zdaj jokala, ker ona gre... Ej, nabijat slabo vest triletnemu otroku, da bi jo babji.Takale izjave mi pa dvignejo pritisk. Tudi naša ima kdaj kakšne čudne, bi jo najraje kam poslala, ko pa ji kaj rečem, je pa takoj nos in ne govori z mano po cel teden. Saj meni je vseeno, če jo ni nič blizu, samo je potem slabe volje, če imava kakšen špatir, ker ne mara krega pri bajti. Naj se pa tašča zase briga, ne pa da vidi vse okoli sebe, za vse sosede vse ve in potem okoli razlaga...Mene pa prav briga, kaj imajo pri sosedih, imam svojega dela dovolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:27:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Najprej moram pohvalit Manco pančala je od 20.20 pa do 6.40 . Ampak upam, da ne bomo jutri že spet ob 4ih auf. Tako, da sta se tudi mami in ati naspala. Zdej pa grem mal za nazaj prebrat o čem je tekla debata Pridna Manca, da je pustila mamico in atija pančkat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 16.11.2008 9:29:17
|
|
|
|
tilči
|
Vidim, da ste mi vse ušle, grem in
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?