Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:34:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a zdaj pa kar vse na masažo in spat?? Vse so pobegnile. Tale Kahl pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:37:02
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos je dala pobudo za masažo, zdaj pa se vse zgledujete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:42:14
|
|
|
|
barbaw
|
NOČKO!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:43:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Se je za zamislit: V vsaki starejši osebi živi mlajša -- ki razmišlja, kaj za vraga se je zgodilo!! - Cora Harvey Armstrong- V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. ( Neznana avtorica ) Najtežja leta življenja so med deset in sedemdeset. -Helen Hayes ( pri 73)- Ne morem verjeti, da se mi na bradi pojavljajo kocine. To so obrvi, ki so zašle. - Janette Barber- Ko si pri petintridesetih končno sestaviš glavo, ti začne razpadati telo. - Caryn Leschen - Če nisi dober zgled -- bodi vsaj grozno opozorilo -Catherine- Ne bom sesala stanovanja, dokler ne bodo izumili sesalca, na katerem se lahko pelješ. - Roseanne Barr- Moja sestrična ima en pameten sesalec, ki ga vključi, ona se lahko zlekne na kavč in gre ven, ta pamenti pa sesa, gre po celem prostoru. Nabavila pa ga je iz ZDA, ker je precej cenejši kot v EU Jaz sem imela danes pester dan. Zjutraj bila v PO, peljala otroka na telovadbo oz. sina rolat, potem hitro nekaj skuhat in popoldne smo dobili ene fajn obiske. prijateljico s trojčki starimi eno leto...ma vam povem so lušni Moja hčerka pa je že drugi večer sama zaspala v spalnici...ja, je bil res že skrajen cajt. Danes zjutraj sem ji za nagrado narisala zvezdico na roko..ona pa jo zelo ponosno razkazuje. Jutri bo na drugi rokici še ena Valentina, upam, da se Matevž kmalu pocajta. Tudi Varja je danes prehlajena, teče ji iz noska in pokajšljuje. Upam, da jutri ne bo kake vročine. Sesil, joj res žalostno, sploh ko pomislim na otroka, ki sta ostala brez očeta V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krvi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:46:00
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a zdaj pa kar vse na masažo in spat?? ja, jaz bom kmalu šla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:49:23
|
|
|
|
špelin@
|
ok, pa grem še jaz... Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:50:07
|
|
|
|
kasso
|
nič ne bo, mojga je že vzelo na kavču, jaz gre pa malo tv gledat nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:52:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem imela danes pester dan. Zjutraj bila v PO, peljala otroka na telovadbo oz. sina rolat, potem hitro nekaj skuhat in popoldne smo dobili ene fajn obiske. prijateljico s trojčki starimi eno leto...ma vam povem so lušni Moja hčerka pa je že drugi večer sama zaspala v spalnici...ja, je bil res že skrajen cajt. Danes zjutraj sem ji za nagrado narisala zvezdico na roko..ona pa jo zelo ponosno razkazuje. Jutri bo na drugi rokici še ena super!!!!! Valentina, upam, da se Matevž kmalu pocajta. Tudi Varja je danes prehlajena, teče ji iz noska in pokajšljuje. Upam, da jutri ne bo kake vročine. za Varjo. A sem jaz glede Naty* kaj spregledala??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:53:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moja sestrična ima en pameten sesalec, ki ga vključi, ona se lahko zlekne na kavč in gre ven, ta pamenti pa sesa, gre po celem prostoru. Nabavila pa ga je iz ZDA, ker je precej cenejši kot v EU Jaz sem imela danes pester dan. Zjutraj bila v PO, peljala otroka na telovadbo oz. sina rolat, potem hitro nekaj skuhat in popoldne smo dobili ene fajn obiske. prijateljico s trojčki starimi eno leto...ma vam povem so lušni Moja hčerka pa je že drugi večer sama zaspala v spalnici...ja, je bil res že skrajen cajt. Danes zjutraj sem ji za nagrado narisala zvezdico na roko..ona pa jo zelo ponosno razkazuje. Jutri bo na drugi rokici še ena Valentina, upam, da se Matevž kmalu pocajta. Tudi Varja je danes prehlajena, teče ji iz noska in pokajšljuje. Upam, da jutri ne bo kake vročine. Sesil, joj res žalostno, sploh ko pomislim na otroka, ki sta ostala brez očeta V ta novem Mercator centru pa je en super plac za čvek, sploh s otroci, ker je ena fajn igralnica zraven kafiča Naty, joj e vem če kaj pomaga za pikice. Sem se takoj spomnila na sosedovo punčko, ki si je vedno spraskala noge do krvi Tistle pametni sesalec ni slaba stvar. Vsaj nekaj kar ni treba napolnit, .... Spraznit posodico pa tudi ni problem. za zvezdice in spanje in lepo preživet dan Trojčki? Verjamem, da so lluštni. Saj so vsi otroci, ampak jaz ne bi mogla brez pomoči skrbet zanje. Se sprašujem kako je kaj naša Skye. Sem brala na drugi temi, da imajo probleme z zg. zobki. Tam se je tudi nina7 oglasila, tukaj pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:54:29
|
|
|
|
špelin@
|
O ja, sem spregledala... IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj... Bogi revček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:54:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Jaz sem imela danes pester dan. Zjutraj bila v PO, peljala otroka na telovadbo oz. sina rolat, potem hitro nekaj skuhat in popoldne smo dobili ene fajn obiske. prijateljico s trojčki starimi eno leto...ma vam povem so lušni Moja hčerka pa je že drugi večer sama zaspala v spalnici...ja, je bil res že skrajen cajt. Danes zjutraj sem ji za nagrado narisala zvezdico na roko..ona pa jo zelo ponosno razkazuje. Jutri bo na drugi rokici še ena super!!!!! Valentina, upam, da se Matevž kmalu pocajta. Tudi Varja je danes prehlajena, teče ji iz noska in pokajšljuje. Upam, da jutri ne bo kake vročine. za Varjo. A sem jaz glede Naty* kaj spregledala?? Žana ful pikice srbijo in si jih je na nogi spraskal do krvi. Pa ne ve, če obstaja kaj kar bi blažilo srbenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:55:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O ja, sem spregledala... IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ponoči se pa revček zbuja zarad srbenja, tiste pikice ga tolk srbijo, da si je nogico spraskal do krvi . Komaj čakam, da bomo mel alergologa, da dajo kako mažo al kaj... Bogi revček Si me pihnila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:56:10
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, a nisva midve kao šli spat??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:56:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a nisva midve kao šli spat?? KAO!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:56:51
|
|
|
|
špelin@
|
Ja, nina7 nekaj štrajka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:57:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, nina7 nekaj štrajka Bodo v ponedeljek nadoknadile. Upam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:58:04
|
|
|
|
špelin@
|
Moj zija Prison Break na dvd-ju, jaz pa tuhtam, da bi kaj pojedla, ampak nimam niti koščka kruha Šele čez slabe pol ure bo pečen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:58:22
|
|
|
|
barbaw
|
Če ne bi vse kidnile, bi lahko imeli do jutri zvečer 5. del, tako kot si nisem upala napovedat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 22:59:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moj zija Prison Break na dvd-ju, jaz pa tuhtam, da bi kaj pojedla, ampak nimam niti koščka kruha Šele čez slabe pol ure bo pečen... Jaz imam cel kolač črnega in 3 sirove štručke, ki sem jih danes kupila, pritaknil pa se jih ni noben. Potem pa dajem kruh sosedu za kure. Me ful jezi, ker če ne kupim kruha, bi ga jedli, ko pa je se ga pa noben ne pritakne. Kako pa se tebi obnese tale peka doma???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:00:10
|
|
|
|
špelin@
|
O pišuka, enajst je že Grem pod tuš, potem pa pridem pokukat, če se še katera ne masira... barbaw, maraton ob vikendih ne laufa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:01:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O pišuka, enajst je že Grem pod tuš, potem pa pridem pokukat, če se še katera ne masira... barbaw, maraton ob vikendih ne laufa Ne vem, če ni estrella uporabila mize v pisarni. Ali je pa zaspala na njej, ker ima tam mir. Maraton pa danes res ne laufa. grem jaz res spat, tako da je najbolje, da ti iz kopalnice zaviješ kar v spalnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:01:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa se tebi obnese tale peka doma??? Super Sem ugotovila, da mi kruh iz trgovine sploh ni več všeč, sem ratala izbirčna Sicer je najboljši kruh, ki ga spečem v pečici, ampak tudi takle iz kruhomata ni slab Diši zdajle tule za znoret... Ti ne veš, da imam računalnik glih na poti iz kopalnice v spalnico Pa dobro se naspi
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.11.2008 23:02:58 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:02:03
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:03:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa se tebi obnese tale peka doma??? Super Sem ugotovila, da mi kruh iz trgovine sploh ni več všeč, sem ratala izbirčna Sicer je najboljši kruh, ki ga spečem v pečici, ampak tudi takle iz kruhomata ni slab Jaz sem razmišljala, da bi ga pekla doma, ampak nimam pojma o peki. Jaz sem vedno samo asistirala teti pri krušni peči. Bi mogla mi dat kako lekcijo in napotke, da probam. Zna pa moj svak ful dobrega spečt, ampak on vse dela na uč. Brez vage. Pa polnozrnate štručke so zakon. Iz kruhomata meni ni tako slab, ni pa tako dober kot iz pečice ali krušne peči, ki pa je nimamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 15.11.2008 23:04:42
|
|
|
|
barbaw
|
Ti se tudi dobro naspi, pa čim manj zbujanja ti želim. Ti imaš le enega več za rihtat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?