Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:24:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ih mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjo kar misli si, z leti se bo še poglobil, sloh ko boš čakala, da se vrne hčerka s tvojim avtom domov. Hudoooo me kar mine ko pomislim na to. neeeeeeeeeee jaz komaj čakam, na ta cajt. Bom vedno vstala, ko bo Anja prihajala z žurov dam in mi bo razlaga: mami spoznala sem fuuul tipčkov, z enim sva delala to, z drugim to, en je bil čist jadan in se je kr neki slinu..... joooj komaj čakammmmm Jooj dobro da Nejček že pančka Prav rada bi te vidla kakšna boš ko jo boš čakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:25:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napaka S tem se definitivno strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:25:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ......talking to my self no no Glede selitve: stanovanja naj bi bila useljiva feb. 2009, tko da točno ne vem, če bo vse po planu bi se mogli do aprila preselit. Jaz grem pa aprila v službo in sploh ne vem kako bo to vse skupi zgledalo. Kam bomo Emilijo dali , v Postojno smo klicali v vrtec in so rekli, da načeloma ni problema pri njih, da bomo dobili mesto . Kdo ve? Zapravljat grem sama pol se pa dobim s prijateljico ko konča s službo, greva na en kofi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:25:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napaka a ne? Drugače pa te moram še javno pohvalit: SUPER SI SHUJŠALA , madonca si že prava suhica hvala, ma suhica pa še nisem no.bo treba še kaj sklestit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:27:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. jaz pa samo upam, da moja dva ne bosta taka kot je moj nečak, ki se pri 17. naliva z alkoholom,sestra ga pa še podpira pri tem .Če pa kaj ne prenesem, je pa to alkohol .Ga je bilo v mojem otroštvu dovolj, ko sem gledala očeta vsak dan nabasanga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:28:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:29:37
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... hujša hujša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:30:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf sesil bo vprašala Anejo; s kom pa greš ven? Ah mami z Anjo. Kaj????S komorkoli podi, ampak z Anjo tud do trgovine ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla. kaj pa vem Glede fantov sem bila fuul pridna? Kar Anja ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:31:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ......talking to my self no no Glede selitve: stanovanja naj bi bila useljiva feb. 2009, tko da točno ne vem, če bo vse po planu bi se mogli do aprila preselit. Jaz grem pa aprila v službo in sploh ne vem kako bo to vse skupi zgledalo. Kam bomo Emilijo dali , v Postojno smo klicali v vrtec in so rekli, da načeloma ni problema pri njih, da bomo dobili mesto . Kdo ve? Zapravljat grem sama pol se pa dobim s prijateljico ko konča s službo, greva na en kofi. [/quote Kdo bo pa varuška????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:31:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:32:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:33:37
|
|
|
|
sesil
|
Z Anjo do trgovine jo pa pustim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:34:19
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, manjka nam še 60 strani. Postavi dead line
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:34:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ......talking to my self no no Glede selitve: stanovanja naj bi bila useljiva feb. 2009, tko da točno ne vem, če bo vse po planu bi se mogli do aprila preselit. Jaz grem pa aprila v službo in sploh ne vem kako bo to vse skupi zgledalo. Kam bomo Emilijo dali , v Postojno smo klicali v vrtec in so rekli, da načeloma ni problema pri njih, da bomo dobili mesto . Kdo ve? Zapravljat grem sama pol se pa dobim s prijateljico ko konča s službo, greva na en kofi. [/quote Kdo bo pa varuška???? se je tatko ponudil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:34:39
|
|
|
|
sesil
|
z Aljo pa še ne vem. ta bo tudi opasna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:34:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ih mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjo Česa pa tebe ni strah? Hec. A je tebe iz kakega razloga strah vožnje alio kar tako? tilči jaz tudi ne bi rada videla alkohola pri otrocih. Naj počakajo s tem, ker se prehitro kaj zgodi. Tudi mi smo imeli alkoholizem v familiji. Še danes so čutiti posledice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:35:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, manjka nam še 60 strani. Postavi dead line Zadnjič mi je dobro ratalo. Zdaj pa kar ne vem. Do nedelje bo kar prehuda?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:35:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat ja sej na koncu bo pa moja res pridna piflarka, ki jo fantje sploooh ne bodo zanimali, vaše pa bodo čisto podivjane mami pa bo dale vse od sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:35:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Živjo vsem, mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 Konkretna punca!!! Meni je včeraj P rekla, da je na zgornji meji višine in teže, mislem kar nekej, pa je lažja od tvoje naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Držim pesti, da se do ponedeljka pozdravita!!! Glede knjig sem odkar sem na porodniški prebrala 2: Njami mami (dost bz, bolj za možgane na pašo), res pa priporočam knjigo TEK ZA ZMAJEM - kdo je napisal, ne vem, ampak po dolgem času knjiga kot se šika!!! včeraj sem si v knjižnici vzela IME MI JE RDEČA od Pamuka, še nisem vrala, pa jo ful hvalijo... bomo videli...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:36:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss, sesil: saj Godovič ni več notranjska Spada pod severno primorsko. Eh, se vidi, da sem geografijo v OŠ špricala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:36:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. Ne še hujša..... a ne, hujša pa ne more bit. sam poglej jo, kako je pridkana. pa s tega malega bitjeca pa ja ne bo hudiček zrastel. bo mati posegla vmes. Ja, saj tega se je za bat Jao jao mi bomo tut na vašem koncu, kaj me vse čaka. A Anja bo taglavna ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:36:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo. ne ne ravno v tem je fora, da jaz pa ne želim da bo taka kot jaz. Kar naj bo mala porednica pa še tvojo miško bo zraven vzela v lajf hmmm, a misliš? kaj ti si bla pridna najstnica? jaz se komaj sedaj zgražam sama nad samo, kakšne sem špičla. kaj pa vem Glede fantov sem bila fuul pridna? Kar Anja ne bo Ja to pa ne vemo kaka si bila, bi mogla kakšna kolegica povedat, bi bilo bolj realno Jaz si definitivno ne želim, da bi šla po mojih doživetjih, ker je bilo res tooo much, če pa bo že, pa srčno upam, da bo imela toliko zdrave pameti, da bo vedela kje je meja in kdaj odnehat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?