|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 21:09:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozituser posted image user posted image user posted image

po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zravenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.11.2008 21:10:13   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori.

ja, priporočajo da samostojno sedi, čeprav eni tudi forsirajo ob opori. jaz ne bom, se bom raje še malo jaz lomila s kengurujčkom.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.11.2008 21:10:13   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čaruser posted image  Gremo v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image A dans novš nič stimulirana s Klemenomuser posted image  O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo.

OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec?

Men so v Medvodah poslali obvestilo pred datumom, ki sem ga napisala na list za sprejem. Sedaj so mi rekli, da me bodo v marcu (takrat se bo začel uradni vpis za leto 2009/2010)poklicali, da se dogovorimo kako in kaj. Jaz bi na tvojem mestu marca poklicala v vse vrtce, kjer si oddala vloge in vprašala kakšno je stanje. Tako boš vedela kam se obrnit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.11.2008 21:10:18   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čaruser posted image  Gremo v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image A dans novš nič stimulirana s Klemenomuser posted image  O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo.

Kdaj pa si dala vlogo?

Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori.

vlogo sem vložila junija 08. Pa me zanima koliko časa prej nas obvestijo ali so user posted image sprejeti ali ne, pač da si starši potem iščemo privat varstvouser posted image

Sem pa v temi zdaj. Načeloma bi jo mogla že dobit. Samo ker gre to za naslednjo leto pa ne vem. Verjetno so te dali na listo. Zakaj pa ne pokličeš v vretc in vprašaš?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.11.2008 21:11:32   
barbaw
Zdaj pa grem res pod tuš potem pa pridem pomagat branit trdnjavo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.11.2008 21:12:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozituser posted image user posted image user posted image

po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zravenuser posted image

Enako velja za Anjouser posted image  Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
13.11.2008 21:12:22   
tally
Uh ste spet napisale malo morje sem se kr zgubila .

Opazila sem da iščete pevko za skupino user posted image . Emilija se tudi prijavlja na avdicijo, češprav trenutno vadi za operno pevko se mogoče kaj spremeniuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za čvek aja pa kar se tiče pikinika za RD hroščkov sem ZA in definitivno prideva.

Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat

Tole pa je novica. user posted image user posted image user posted image uživaj maksimalno.

Svojeglava user posted image user posted image user posted image za mere, kar se tiče merjenja pa je našo tut ni natančno zmerla, midva sva jo en dan prej  68 pri P pa 66. Men je pomembno da je vse drugo ok bojo že zrasli.

Jana upam da se nisi ful spekla user posted image user posted image user posted image .

Tilči danes potem ne boš rabila pripomočkov proti smrčanju user posted image . Pa zanimivo tole s kolegico ob takih priložnostih se zavemo kok je svet majhenuser posted image .

Branje knjig- me j kr sram priznat ampak nič ne berem, lenobauser posted image .

Vrtec- nam so rekli da ni tukaj v Mengšu nobene šanse da dobimo takoda tut vloge nismo dali. Upam da v Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako.

Jaz grem pa jutr v Lj zapravljat user posted image user posted image user posted image . Končno bom imela par uric zaseuser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.11.2008 21:13:03   
Anonimen

Men so v Medvodah poslali obvestilo pred datumom, ki sem ga napisala na list za sprejem. Sedaj so mi rekli, da me bodo v marcu (takrat se bo začel uradni vpis za leto 2009/2010)poklicali, da se dogovorimo kako in kaj. Jaz bi na tvojem mestu marca poklicala v vse vrtce, kjer si oddala vloge in vprašala kakšno je stanje. Tako boš vedela kam se obrnit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Medvodah?

Ma ja bom ju3 kar poklicala, pa da vidim, kaj dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.11.2008 21:14:27   
Anonimen

Enako velja za Anjouser posted image  Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerkouser posted image user posted image user posted image

Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ihuser posted image user posted image user posted image mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3459
13.11.2008 21:15:12   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Medvodah?

Ja v Medvodah za Andražauser posted image user posted image user posted image  Sedaj me bodo kao poklical, saj jih bom sama iz preventive

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.11.2008 21:16:23   
Estrella*

Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ihuser posted image user posted image user posted image mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjouser posted image

user posted image user posted image user posted image kar misli si, z leti se bo še poglobil, sloh ko boš čakala, da se vrne hčerka s tvojim avtom domov. Hudoooo me kar mine ko pomislim na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
13.11.2008 21:17:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Uh ste spet napisale malo morje sem se kr zgubila .

Opazila sem da iščete pevko za skupino user posted image . Emilija se tudi prijavlja na avdicijo, češprav trenutno vadi za operno pevko se mogoče kaj spremeniuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za čvek aja pa kar se tiče pikinika za RD hroščkov sem ZA in definitivno prideva.

Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat

A sama greš zapravljat????

Kdaj se pa mislite selit???

Tole pa je novica. user posted image user posted image user posted image uživaj maksimalno.

Svojeglava user posted image user posted image user posted image za mere, kar se tiče merjenja pa je našo tut ni natančno zmerla, midva sva jo en dan prej  68 pri P pa 66. Men je pomembno da je vse drugo ok bojo že zrasli.

Jana upam da se nisi ful spekla user posted image user posted image user posted image .

Tilči danes potem ne boš rabila pripomočkov proti smrčanju user posted image . Pa zanimivo tole s kolegico ob takih priložnostih se zavemo kok je svet majhenuser posted image .

Branje knjig- me j kr sram priznat ampak nič ne berem, lenobauser posted image .

Vrtec- nam so rekli da ni tukaj v Mengšu nobene šanse da dobimo takoda tut vloge nismo dali. Upam da v Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako.

Jaz grem pa jutr v Lj zapravljat user posted image user posted image user posted image . Končno bom imela par uric zaseuser posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.11.2008 21:17:33   
valentina2006
ČER ČVEKE user posted image

Zdej sem pa jest pripravljena na večerni maraton... user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa bla pridna in pospravljala, je ati merku Matevža, Sara je pa 2 uri sedela na pultu v kuhinji in zganjala norčije user posted image ... zdej me še neki cot čaka... ampak bo počakal... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so:

teža:8.800 g
višina: 68

naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava...
sicer pa vse ostalo ok... HB...

Konkretna punca user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno presenečenje sem danes doživela:

Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj
Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali

user posted image user posted image user posted image ... "svet" je pa res majhen...

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

VALENTINA zdej je pa že res čas da se Matevž in Tjaška zmenta za en konkreten zmenk!!!

ITAKKKKKKKKKK... to bo ljubezni v zraku... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.11.2008 21:17:57   
Anonimen

Ja v Medvodah za Andražauser posted image user posted image user posted image  Sedaj me bodo kao poklical, saj jih bom sama iz preventive

blonduser posted image user posted image user posted image user posted image no končno štekam.

Ja šit, danes sem zamudila zmenek z ''klemnom''user posted image sem mislila, da bom umrla od glavobola, špelin@ hvala ja zdaj sem bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.11.2008 21:18:19   
Estrella*
......talking to my selfuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.11.2008 21:19:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako.
a sedaj mi boš pa ušla,pa tako blizu si doma

dobro zapravljajuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.11.2008 21:20:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Zdej sem pa jest pripravljena na večerni maraton... user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa bla pridna in pospravljala, je ati merku Matevža, Sara je pa 2 uri sedela na pultu v kuhinji in zganjala norčije user posted image ... zdej me še neki cot čaka... ampak bo počakal... user posted image

mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so:

Konkretna punca user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj

user posted image user posted image user posted image ... "svet" je pa res majhen...

VALENTINA zdej je pa že res čas da se Matevž in Tjaška zmenta za en konkreten zmenk!!!

No naša user posted image user posted image  spitauser posted image user posted image user posted image  Jaz čakam, da se bo kaka javla za maraton, pa slabo kaže. Sedaj jim je kar v navado prišlio, da se oglasijo in hkrati napišejo dnevno odpoveduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.11.2008 21:20:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image kar misli si, z leti se bo še poglobil, sloh ko boš čakala, da se vrne hčerka s tvojim avtom domov. Hudoooo me kar mine ko pomislim na to.

neeeeeeeeeee jaz komaj čakam, na ta cajt. Bom vedno vstala, ko bo Anja prihajala z žurov dam in mi bo razlaga: mami spoznala sem fuuul tipčkov, z enim sva delala to, z drugim to, en je bil čist jadan in se je kr neki slinu..... joooj komaj čakammmmmuser posted image user posted image
Jooj dobro da Nejček že pančkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.11.2008 21:22:00   
sesil
edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.11.2008 21:22:06   
valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

No naša user posted image user posted image  spitauser posted image user posted image user posted image  Jaz čakam, da se bo kaka javla za maraton, pa slabo kaže. Sedaj jim je kar v navado prišlio, da se oglasijo in hkrati napišejo dnevno odpoveduser posted image user posted image user posted image

Sej naše dva sta tud mrknla... jest se še nč ne mislim poslovit... sem pršla na RR z namenom, da udarmo maraton user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.11.2008 21:22:11   
Anonimen

ne ne jaz sem tu

Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.11.2008 21:23:24   
valentina2006

ne ne jaz sem tu

Tud jest user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.11.2008 21:23:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napakauser posted image

a ne?

Drugače pa te moram še javno pohvalit: SUPER SI SHUJŠALAuser posted image user posted image user posted image user posted image , madonca si že prava suhicauser posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.11.2008 21:23:41   
tilči
jaz tudi še malo user posted image  družbo delam v dnevniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.11.2008 21:24:30   
sesil
pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala.
jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?