Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:09:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:10:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori. ja, priporočajo da samostojno sedi, čeprav eni tudi forsirajo ob opori. jaz ne bom, se bom raje še malo jaz lomila s kengurujčkom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:10:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Men so v Medvodah poslali obvestilo pred datumom, ki sem ga napisala na list za sprejem. Sedaj so mi rekli, da me bodo v marcu (takrat se bo začel uradni vpis za leto 2009/2010)poklicali, da se dogovorimo kako in kaj. Jaz bi na tvojem mestu marca poklicala v vse vrtce, kjer si oddala vloge in vprašala kakšno je stanje. Tako boš vedela kam se obrnit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:10:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Kdaj pa si dala vlogo? Sesil za pohode je res najboljši nahrbtnik. Pa lažje je hodit v klanec in dol tako, ker te drugače otrokove nogice motijo. Nisem pa vedela, da mora otrok že samostojno sedet. Sem mislila, da je nekje od 5. ali 6. meseca dalje, ko že otrok sedi ob opori. vlogo sem vložila junija 08. Pa me zanima koliko časa prej nas obvestijo ali so sprejeti ali ne, pač da si starši potem iščemo privat varstvo Sem pa v temi zdaj. Načeloma bi jo mogla že dobit. Samo ker gre to za naslednjo leto pa ne vem. Verjetno so te dali na listo. Zakaj pa ne pokličeš v vretc in vprašaš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:11:32
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa grem res pod tuš potem pa pridem pomagat branit trdnjavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:12:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:12:22
|
|
|
|
tally
|
Uh ste spet napisale malo morje sem se kr zgubila . Opazila sem da iščete pevko za skupino . Emilija se tudi prijavlja na avdicijo, češprav trenutno vadi za operno pevko se mogoče kaj spremeni . za čvek aja pa kar se tiče pikinika za RD hroščkov sem ZA in definitivno prideva. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat Tole pa je novica. uživaj maksimalno. Svojeglava za mere, kar se tiče merjenja pa je našo tut ni natančno zmerla, midva sva jo en dan prej 68 pri P pa 66. Men je pomembno da je vse drugo ok bojo že zrasli. Jana upam da se nisi ful spekla . Tilči danes potem ne boš rabila pripomočkov proti smrčanju . Pa zanimivo tole s kolegico ob takih priložnostih se zavemo kok je svet majhen . Branje knjig- me j kr sram priznat ampak nič ne berem, lenoba . Vrtec- nam so rekli da ni tukaj v Mengšu nobene šanse da dobimo takoda tut vloge nismo dali. Upam da v Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako. Jaz grem pa jutr v Lj zapravljat . Končno bom imela par uric zase .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Men so v Medvodah poslali obvestilo pred datumom, ki sem ga napisala na list za sprejem. Sedaj so mi rekli, da me bodo v marcu (takrat se bo začel uradni vpis za leto 2009/2010)poklicali, da se dogovorimo kako in kaj. Jaz bi na tvojem mestu marca poklicala v vse vrtce, kjer si oddala vloge in vprašala kakšno je stanje. Tako boš vedela kam se obrnit. Medvodah? Ma ja bom ju3 kar poklicala, pa da vidim, kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ih mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:15:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. OK sprašujem, kdaj bom zvedla ali je Anja sprejeta v vrtec? Men so v Medvodah poslali obvestilo pred datumom, ki sem ga napisala na list za sprejem. Sedaj so mi rekli, da me bodo v marcu (takrat se bo začel uradni vpis za leto 2009/2010)poklicali, da se dogovorimo kako in kaj. Jaz bi na tvojem mestu marca poklicala v vse vrtce, kjer si oddala vloge in vprašala kakšno je stanje. Tako boš vedela kam se obrnit. Medvodah? Ma ja bom ju3 kar poklicala, pa da vidim, kaj dogaja? Ja v Medvodah za Andraža Sedaj me bodo kao poklical, saj jih bom sama iz preventive
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:16:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ih mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjo kar misli si, z leti se bo še poglobil, sloh ko boš čakala, da se vrne hčerka s tvojim avtom domov. Hudoooo me kar mine ko pomislim na to.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:17:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Uh ste spet napisale malo morje sem se kr zgubila . Opazila sem da iščete pevko za skupino . Emilija se tudi prijavlja na avdicijo, češprav trenutno vadi za operno pevko se mogoče kaj spremeni . za čvek aja pa kar se tiče pikinika za RD hroščkov sem ZA in definitivno prideva. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram se pohvalit: naslednji teden grem na RD prijateljice okoli 19h in pridem nazaj kakor se mi zljubi Varuška je Matej. Sem prav ponosna sama nase, da se bom šla končno mal po dolgem času sama zabavat A sama greš zapravljat???? Kdaj se pa mislite selit??? Tole pa je novica. uživaj maksimalno. Svojeglava za mere, kar se tiče merjenja pa je našo tut ni natančno zmerla, midva sva jo en dan prej 68 pri P pa 66. Men je pomembno da je vse drugo ok bojo že zrasli. Jana upam da se nisi ful spekla . Tilči danes potem ne boš rabila pripomočkov proti smrčanju . Pa zanimivo tole s kolegico ob takih priložnostih se zavemo kok je svet majhen . Branje knjig- me j kr sram priznat ampak nič ne berem, lenoba . Vrtec- nam so rekli da ni tukaj v Mengšu nobene šanse da dobimo takoda tut vloge nismo dali. Upam da v Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako. Jaz grem pa jutr v Lj zapravljat . Končno bom imela par uric zase .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:17:33
|
|
|
|
valentina2006
|
ČER ČVEKE Zdej sem pa jest pripravljena na večerni maraton... Jest sem pa bla pridna in pospravljala, je ati merku Matevža, Sara je pa 2 uri sedela na pultu v kuhinji in zganjala norčije ... zdej me še neki cot čaka... ampak bo počakal... IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Konkretna punca ... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali ... "svet" je pa res majhen... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA zdej je pa že res čas da se Matevž in Tjaška zmenta za en konkreten zmenk!!! ITAKKKKKKKKKK... to bo ljubezni v zraku...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:17:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Medvodah? Ma ja bom ju3 kar poklicala, pa da vidim, kaj dogaja? Ja v Medvodah za Andraža Sedaj me bodo kao poklical, saj jih bom sama iz preventive blond no končno štekam. Ja šit, danes sem zamudila zmenek z ''klemnom'' sem mislila, da bom umrla od glavobola, špelin@ hvala ja zdaj sem bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:18:19
|
|
|
|
Estrella*
|
......talking to my self
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:19:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Postojni dobimo ko s epreselimo do takrat pa bomo že nekako. a sedaj mi boš pa ušla,pa tako blizu si doma Jaz grem pa jutr v Lj zapravljat . Končno bom imela par uric zase . dobro zapravljaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:20:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER ČVEKE Zdej sem pa jest pripravljena na večerni maraton... Jest sem pa bla pridna in pospravljala, je ati merku Matevža, Sara je pa 2 uri sedela na pultu v kuhinji in zganjala norčije ... zdej me še neki cot čaka... ampak bo počakal... IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Konkretna punca ... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali ... "svet" je pa res majhen... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA zdej je pa že res čas da se Matevž in Tjaška zmenta za en konkreten zmenk!!! ITAKKKKKKKKKK... to bo ljubezni v zraku... No naša spita Jaz čakam, da se bo kaka javla za maraton, pa slabo kaže. Sedaj jim je kar v navado prišlio, da se oglasijo in hkrati napišejo dnevno odpoved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa draga moja Nejca takoj, ko bo 18. let dopolnil vpisat v avto šolo, ker se mami od Anje boji tako daleč vozit po novem lahko že pri 16. dela izpit,samo bo morala biti še mamica zraven Enako velja za Anjo Ampak mislim, da si edina ne bo upala vozit s 16 letno podivjano hčerko Ma takrat bo mami prava koka pri 42-ih mogoče, me do takrat končno mine strah pred vožnjo kar misli si, z leti se bo še poglobil, sloh ko boš čakala, da se vrne hčerka s tvojim avtom domov. Hudoooo me kar mine ko pomislim na to. neeeeeeeeeee jaz komaj čakam, na ta cajt. Bom vedno vstala, ko bo Anja prihajala z žurov dam in mi bo razlaga: mami spoznala sem fuuul tipčkov, z enim sva delala to, z drugim to, en je bil čist jadan in se je kr neki slinu..... joooj komaj čakammmmm Jooj dobro da Nejček že pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:22:00
|
|
|
|
sesil
|
edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:22:06
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 ČER ČVEKE Zdej sem pa jest pripravljena na večerni maraton... Jest sem pa bla pridna in pospravljala, je ati merku Matevža, Sara je pa 2 uri sedela na pultu v kuhinji in zganjala norčije ... zdej me še neki cot čaka... ampak bo počakal... IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Konkretna punca ... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali ... "svet" je pa res majhen... IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 VALENTINA zdej je pa že res čas da se Matevž in Tjaška zmenta za en konkreten zmenk!!! ITAKKKKKKKKKK... to bo ljubezni v zraku... No naša spita Jaz čakam, da se bo kaka javla za maraton, pa slabo kaže. Sedaj jim je kar v navado prišlio, da se oglasijo in hkrati napišejo dnevno odpoved Sej naše dva sta tud mrknla... jest se še nč ne mislim poslovit... sem pršla na RR z namenom, da udarmo maraton
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ......talking to my self ne ne jaz sem tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:23:24
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ......talking to my self ne ne jaz sem tu Tud jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, če bi ti šla klemena gledat, bi glavobol minil sam od sebe. danes je bla storjena napaka a ne? Drugače pa te moram še javno pohvalit: SUPER SI SHUJŠALA , madonca si že prava suhica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:23:41
|
|
|
|
tilči
|
jaz tudi še malo družbo delam v dnevni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:24:30
|
|
|
|
sesil
|
pomoje ti bodo šle štrene pokonci, ko bo Anja z žurov hodila. križala se boš zraven, če ti bo sploh kaj povedala. jaz bi jo najrajš zaprla v hišo. joj, če bo taka kot sem bla jaz...adijo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?