Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:44:30
|
|
|
|
kodrana
|
aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:44:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kodrana, kako pa to, da ste že šli na dvojko? Glede AM, mislim. ker mi je enkice zmanjkalo, pa sme imela doma že pripravljeno 2. pa sem ji dala.. kaj je prezgodaj? saj piše od pol leta dalje? kaj lahko šele z današnjim dnem začen, ko je pol leta stara . Ne, ni prezgodaj, samo firbec me je dajal kaj ostale še ne dajate 2? Glede na to, da moj mulček ni ravno nor na mleko, bom ostala kar na enki še nekaj časa, da vsaj tisto malo, kar dobi, dobi res prilagojeno (kar najbolj podobno materinemu). Mlečne kašice so namreč itak na osnovi "dvojk" - z delno prilagojenim mlekom. mi2 sva šla za amrtinovo ven. do polnoči. mala je bila pa pri moji mami. sva misla,da pridno pančkajo, pa ko sva prišla nazaj, je komaj zaspala . je očitno vedla, da ni doma pri mamici in očiju. Super, da sta šla malo ven Aja, kako pa kaj glede krčev pri Tari? Je bolje? lahko nočko.. Pa mirno noč ti želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:45:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine? eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika. Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala nina7 imam še eno zaprto vrečko bablove AM -1 , ker je nisem porabla, eno sem pa odprla in vrgla stran, če hočeš ti jo dam, pa ne rabiš kupovat. Naš je že skor 7 mescov in morem kupit 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:46:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Fejst babnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:47:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine? eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika. Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala A potem ti ne boš zaje.ba.na tašča??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:49:44
|
|
|
|
jana81
|
jst se dons počutim total za en drek, sem bla cel dan noter, glava me boli, sama seb sem tečna, pa rajš grem pod tuš in spat...povrh vsega sem se pa še prej opekla na posodi ko sem delala pleskavice NOČKO VSEM ČVEKICAM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:50:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana aja, še naslov ene dobre knjige: Pride ženska k zdravniku full dobra knjiga o mladi mamici z rakom na prsih. za krokodilje solze točit.. Ma sem šla v cobiss gledat in so vse izdaje v obeh knjižnicah, kamor hodim, izposojene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:51:03
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, mislim, da sem jaz za danes zaključila, ker bo potem računalnik potreboval Mogoče vmes še pridem voščit lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:51:06
|
|
|
|
kodrana
|
špelin glede krčev ne vem. ekrat se mi zdi, da je bolje, drugič spet slabše.. bomo videli.. se ju3 kaj tipkamo.. lepo nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:51:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje: kdaj dobimo odločbo o vrtcu? Mene so poklicali po telefonu, ko se je pokazal prostor, odločbo o znižanem plačilu vrtca pa od 3-4 tednih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:51:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine? eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika. Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala A potem ti ne boš zaje.ba.na tašča?? Neeeeeeeeeeeeeeee.... tud prijatli bojo lahk prišli, vabljen Gregor tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:53:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole pa naš tolče po klavirčku A bo muzikant tilči, kako je s tvojo maternico?? Sedaj vneto delam vaje, se mi zdi, da je malo bolje.Čez tri tedne imam kontrolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:53:59
|
|
|
|
aurora28
|
Branje knjige , sem si sposodila kriminalko Podlasica in jo imela doma, dokler ni potekel čas izposoje in se je še pritaknala nisem in jo vrnila. Mi je kar žal, madonca ko imam malce časa pa visim na RR Jana nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:55:37
|
|
|
|
aurora28
|
Jana a da ne boš zaj.ebana tašča, ja te bom vprašala čez 20 let
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 19:57:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* svojeglava: tvojima sončkoma pa zvrhan koš zdravja, da se hitro pocajtata. Ja bolan otrok je nekaj najhujšega Svojeglava, kako kaj Pika, je že kaj bolje? ss: naša upam, da gre v mižakle ko pridete ve Bom vidla kako me bo počastila O je bila tvoja pošteno v mižaklah . A jo nisi naučila, da se ne spi, ko pridejo obiski Jaz jo učim, da mora spat ko so obiski, da ima mami mir za čvek Ko je ata doma mi je pa popolnoma vseeno al spi al pa ne, ker jo ima večinoma on v oskrbi. Manca se je kar odrezala s spanjem Naša je bila spet sitna in je odspala dobri 2h še popoldan hijenca: pozdravi se Kje najdeš voljo še za rr?????? kodrana: so slike , jih moram še dol pobrat in naložit ss, sesil: saj Godovič ni več notranjska Spada pod severno primorsko. edina: ja saj naša je kmalu po vašem odhodu pokazala svoj čar Gremo v LJ A dans novš nič stimulirana s Klemenom O kakšni odločbi ti govoriš???????Najprej moraš dobit vrtec, potem pa uveljavlaš znižano plačilo vrtca(na občini) in oni ti pošljejo v roku 14 dni do 1m odločbo. aurora: ne algea so mi full
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:00:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Uf, končno malo miru, pikica je bila dobesedno prisesana name od jutra do večera... luna Takoj, ko sem se malo odmaknila od nje, se je zbudila in želela, da sem ob njej... Pa sem si rekla, klinc gleda vsa opravila, bom pa še jaz malo zadremala ob njej - in sva spali 3 ure skupaj . Super, da si imela tudi ti nekaj od tega IZVIRNO SPOROČILO: eole Ma, saj ni važno koliko prebereš.. važno je da malo odklopiš, greš v drug svet. Vsaj meni so knjige zakon in bi umrla brez. Odlično povedano Jaz sem ful brala poleti, ko sem dopoldne šla z vsemi tremi otroki ven: punci sta skakali po igralih, mali je spal v vozičku, jaz pa brala, brala, vmes tudi reševala križanke,... Drugače sem pa tudi sama knjižni molj, samo žal zdaj le redko pridem do svojega... Pred otroki sem preglodala ogromno knjig. Ah, si me zrajcala, da bi se kar zdajle zatopila v eno fajn napeto zgodbo... Jutri grem itak v knjižnico in si bom namesto kuharskih knjig, ki sem si jih izposojala zadnje tedne, izbrala kaj bolj za dušo eole, uživaj v branju In mirno noč ti želim. jaz pa sploh ne morem kake knjige brat. če že berem so to kakšni pripočniki oz. sedaj kar je o otroku . prebereš tisto kar te zanima, drugo pa spustiš . meni je sprostitev šport, sam da švicam in dam možgane na off. sam zdej sem tako brez kondicije z odvečnimi kg, da samo hodim na naše bližnje hribčke in pilates . drugo še pride.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst se dons počutim total za en drek, sem bla cel dan noter, glava me boli, sama seb sem tečna, pa rajš grem pod tuš in spat...povrh vsega sem se pa še prej opekla na posodi ko sem delala pleskavice NOČKO VSEM ČVEKICAM Joj ne govor.Men se tud meša tkole k sm cel dan doma . Mirno nočko IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Še eno vprašanje: kdaj dobimo odločbo o vrtcu? Pri nas je komisija maja,nam bojo verjetn takrat poslal. IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... še ena taprava babnca. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jana: kako napreduje sobca? Bo blizu vajine? eh še kr stoji kot je bilo, bo pa nasproti najine spalnice, vmes je samo 2 m hodnika. Moreš pol pridet na ogled, kje bo Anja prespala nina7 imam še eno zaprto vrečko bablove AM -1 , ker je nisem porabla, eno sem pa odprla in vrgla stran, če hočeš ti jo dam, pa ne rabiš kupovat. Naš je že skor 7 mescov in morem kupit 2. O super.Zdej se morva pa res dobit drug tedn . A vi mate zdej od Hippa? Grem Gaji dat jest pa jo spat dat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:02:44
|
|
|
|
tilči
|
Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:03:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava mi smo bli v posvetovalnici ampak se nismo cepili, ker je preveč prehlajena, mere pri 6.mesecih in 4.dnehpa so: teža:8.800 g višina: 68 naslednji pregled 5.2., cepit se bova pa šle v ponedeljek, če bo že zdrava... sicer pa vse ostalo ok... HB... Fejst babnica u še ena težkokategornica. Pa prehlad...šscccccccc stran sesil: midve sva si pa čist različne; jaz raj berem knjiga, kot da švicam kot konj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:04:22
|
|
|
|
špelin@
|
kodrana, res stiskam pestke, da bodo tile krči čisto minili IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali Nooooroooooo No, zdaj pa res: mirno noč želim vsem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.11.2008 20:05:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:04:38
|
|
|
|
sesil
|
pripočniki zdej se pa že sama sebi smejem. priročniki je prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:04:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: eole Ma, saj ni važno koliko prebereš.. važno je da malo odklopiš, greš v drug svet. Vsaj meni so knjige zakon in bi umrla brez. Odlično povedano Jaz sem ful brala poleti, ko sem dopoldne šla z vsemi tremi otroki ven: punci sta skakali po igralih, mali je spal v vozičku, jaz pa brala, brala, vmes tudi reševala križanke,... Drugače sem pa tudi sama knjižni molj, samo žal zdaj le redko pridem do svojega... Pred otroki sem preglodala ogromno knjig. Ah, si me zrajcala, da bi se kar zdajle zatopila v eno fajn napeto zgodbo... Jutri grem itak v knjižnico in si bom namesto kuharskih knjig, ki sem si jih izposojala zadnje tedne, izbrala kaj bolj za dušo eole, uživaj v branju In mirno noč ti želim. Jaz preberem samo Mamo, na katero sem naročena, drugače pa reklame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:06:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kakšno presenečenje sem danes doživela: Ena se javi na moj oglas in kot po naključju izvem, da je to sestra od moje sošolke, s katerima smo veliko prežurale. Ima 5 mesecev staro punčko.In me danes že cel dan sprašuje, kako pa kaj delam z otrokom..., saj je to njen prvi otrok.Hodita v razvojno, ker ful glavico obrača nazaj Ampak res, kakšno naključje, ker se že dolgo časa nismo ne videli ne slišali Kakšen oglas pa, a za ?? Ja ljudje se srečujemo na nepredvidljive načine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:06:33
|
|
|
|
sesil
|
nisem noseča. je prišla po 45 dneh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 20:06:42
|
|
|
|
tilči
|
Danes si je pa postlal v dnevni, ker za jutri si pa ne more privoščiti, da bi zaspal. Tako bom imela celo posteljo zase
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?