|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 14:49:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image

ooooo, lepoooo... ja, je treba kr hit začet prvajat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.11.2008 14:54:05   
Katina
SS, jaz sem za Supernovo.user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj Žanu in Varji user posted image user posted image .

špelin@, upam, da dobiš kje prej datum za alergološko.

edinaos, bravo Anja user posted image - kmalu bo rabila predpasniček - bi ji jaz dala enga, pa ni roza.
user posted image
V četrtek pa jaz žal ne bom mogla user posted image na Logaški konec.

čmrlika,mi prekuhavamo vodo in steriliziramo stekleničke in jih bomo do enega leta. Ker imamo sterilizator za v mikro je to en, dva, tri. Dude steriliziramo 1x dnevno.

estrella*, a tko, ti šibaš v KRuser posted image . No, jaz tuduser posted image .

Kaj sem še zasledila? aja, Katy82, bravo da ste se znebili refluksauser posted image .

Vsem, ki imate bolne otroke user posted image user posted image user posted image . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.11.2008 14:54:25   
špelin@
katy82, v trboveljskem BC-ju žal nimajo teh dudk user posted image

tilči in Estrella*, a so tiste alergološke na koncesijo ali samoplačniške?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.11.2008 14:56:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!!
Kar zjokala se bom user posted image  Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj pokliči tisto od **** pa vprašaj kako dolgo je treba tam čakat.

Tisto je pulmologinja...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.11.2008 14:56:49   
špelin@
edinaos, ful dobra fotka user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.11.2008 15:06:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Vsem, ki imate bolne otroke user posted image user posted image user posted image . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame?? user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.11.2008 15:06:36   
sesil
hellouuu čveke

aneja je zaspala, jaz pa sem si izborila malo časa zase.
v četrtek pridem na čvek, kjerkoli pač bo. al logatec al godovič.
jaz pa več nič ne steriliziram, vodo pa še vedno zavrem. se mi zdi malo brezveze sterilizirat, saj so že kar veliki. sem pa to pridno delala do 3 meseca. tudi črpalko za mleko, ki si ga načrpam, da ga dam med banano ali med drugo hrano, ne steriliziram. pa kaj vse bacilov pobere kjer se valja - še pa še.
edinaos, anja bo pa pridna za štedilnikom in pečico.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.11.2008 15:11:47   
Katina

Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame??

Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit.

Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.11.2008 15:16:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti????

Ja pri nas je držalo.

katy, a pogledam za dudo tudi v PO. Ker bom zdaj šla in lahko pokukam.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.11.2008 15:17:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina?

Odvisno od sedeža. Od 20-100 eur (to je že z odbito poštnino). Poštnina pa okrog 20-30 eur.

Estrella moja je pa ravno obratno. Mlečne kašice ji gredo v rit, zelenjava pa ne. Bom probala, če bo drug teden kaj drugače. user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Aljo. Počasi bo pravi jedec. Še mojo zdaj šiša.

Čmrlika jaz flaške ruknem v pomivalnega. Vodo imam vedno prekuhano, ker imam kuhalnik že zaradi kave. Dajem pasadno skuto Maji, rumenjaka in jogurtov pa še nisem.

edinaos user posted image

špelin@ naša je tudi kao pulmologinja in ima zraven alergološko ambulanto. Če je samo pulmologinja ti pša res ne more nič pomagat, razen zdravljenje bronhitisa. Je pa fajn da se izve izvor, ker mi še zdaj za Jako ne vemo. Pač sama sumim, da je pes kriv, ker takrat dobi napade kašlja.

Katina user posted image user posted image user posted image  za izboljšanje

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.11.2008 15:20:04   
kasso
katina, super, da ni več pikic in držim pesti, da bo tako še naprej user posted image

Naty, zmenjenouser posted image

Aja katy ,jutri grem v NG in ker bom zraven BC ti lahko tudi tam pogledam...javi mi oz. mi pošlji gsm na zs.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.11.2008 15:21:20   
hijenca
Midva se javljama in poročama user posted image

Mere: 68,5 cm, 8760 g, OG 45 cm in nisma več po teži na zgornji črti, ampak sma malo padla pod črto, tako, da se mama ne bo več sekirala glede Vidkove teže.

Cepljenje in sadje - zelenjava: do predkratkim so bila cepiva narejena na osnovi živih organizmov in je prihajalo do reakcije, zato otroci niso smeli jest en dan prej, na dan cepljenja in dan po cepljenju sadje in zelenjavo. Sedaj pa lahko jedo vse. Preventivno pa priporočajo, da sadja in sadne sokove na dan cepljenja naj nebi uživali, ampak ni več obvezno. Takšna je bila razlaga.  

Moj mišek je bil danes tako dobre volje pri P, da niti z okico ni trepnil, ko ga je pičila. On se je kar smejčkal in pogovarjal. Sedaj pa še kar spi v jajčki.

Glede GH pravi P, da zelo lepo uvajama, da naj do 9 meseca počasi preidema na vsakodnevno prehrano naše družine. Mlečne izdelke, kot so skuta in jogurt, lahko začnema papat. Edino z glutenom naj počakama do 7 meseca in potem počasi začnema uvajat. Pravi pa, da otroci, ki kažejo alergije na gluten drugače izgledajo, da so bolj drobčkani, kar pa seveda ni pravilo. Zato tudi naj počakama do 7 meseca.

Tako, to je zaenkrat, sedaj pa grem še malo prebrat za nazaj.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.11.2008 15:21:21   
kasso
edinaos, prava kuharca. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.11.2008 15:24:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

no velja potem jutri ob 10:00!!!
Juhuhuuu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da spet vidim male nagajivčke!!!!

Kje pa?
SS: ti odloči! Qulandia, Tuš, Mercator???
Meni je načeloma vseeno, samo da ne bo zeblo, da se spet ne prehladiva z Manco nazaj user posted image .
A se zmenimo za Quladndijo, ker so H&M ter ostale trgovine blizu user posted image

js bom sporočila še Darmar...
Jz pa Valentini in Martini user posted image

lps

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.11.2008 15:25:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hijenca- daj povej, kaj je zdaj  stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim...user posted image  si vprašala?
To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje

Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  
Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?
Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. user posted image  NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte user posted image .
Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham.
Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image
Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu.
Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 user posted image

Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami...user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella  user posted image ), mi je mami naredila segedin

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.11.2008 15:25:14   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  midve sva pa včeraj takole testo za picodelale.. Da ne govorim kakšna je bila Manca

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.11.2008 15:26:24   
Soncnica Sandra ***

SS, jaz sem za Supernovo.user posted image user posted image user posted image

Ojoj, nate sem pa prej pozabila user posted image
Meni je načeloma vseeno kje, edino supernova mi ni ravno najbolj po godu, ker je en Mečkatorjev lokalček bolj hladen

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.11.2008 15:27:00   
Estrella*

koncesija

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.11.2008 15:32:16   
špelin@

Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.

A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame??

Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit.

Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza.

Nisem te skenslala, telefon mi je crknil, potem sem ga pa napolnila in te pozabila nazaj poklicat user posted image  Meni je tako ok user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.11.2008 15:44:32   
tilči

oboje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.11.2008 16:06:04   
Aurea

Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina?

Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay).
Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih.
Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine.

Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.11.2008 16:21:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay).
Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih.
Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine.

Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas.

Jaz naročujem preko e-baya  ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše.
Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. user posted image  Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.11.2008 16:21:33   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Morebiti pa res... SS kdaj pa imate cepljenje? Mi imamo tudi zjutraj.

Čmrlika, jaz flašk ne steriliziram (no, itak ne uporabljamo flašk, ampak magične lončke), vodo pa ponavadi dam prekuhano, oz. čajček. Jogurt je naša včeraj probala, namočila jeziček v breskov-marelični bio jogurt, ki ga je ati ravno jedel in ji je bilo kar fajn. Pomojem ne bi smelo biti problema s fermentiranimo mlečnimi izdelki.

Estrella, bravo za Aljo - zelenjavarko user posted image  Ka bi jaz dala, da bi naša kako žličko dol spravila... včeraj ji tudi pirejček ni šel v rito... no ja, glavno, da malo okušamo.

Edinaos, Anja, ki "mesi testo" je prava faca user posted image  Vidim, da uživa v antilop stolčku, tudi mi smo ga nabavili v petek, ko smo šibali pogledat novo Ikeo v Celovec.

Špelin@, joj, tebi bi pa človek res že privoščil malce oddiha od stalnega letanja po ZD in sekiranja zaradi njegovega zdravja... bogi Gregorček... se mi smili... user posted image user posted image user posted image , da se čimprej uredi njegovo zdravje!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.11.2008 16:26:46   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz naročujem preko e-baya  ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše.
Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. user posted image  Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno.

Ja, saj sem jaz za Buggsterja (ogromen paket je bil) dala tudi samo 10 eur poštnine iz Nemčije user posted image  Mislim, to je lih ena vožnja do LJ in nazaj.
Nemški trg pa je velik in internetne poslovalnice ne rabijo plačevat najemnine za trgovino, osebja... skratka, zato je možna taka razlika. Saj, če pa pogledaš cene npr. sedežkov v navadnih trgovinah (XXLutz, Kika ali drugod) pa vidiš, da je razlika minimalna ali pa imajo še celo dražje. Torej, splača se preko e-baya ali firm, ki poslujejo zgolj preko interneta.
Še najbolj poceni pa prideš skozi, če kupiš nov izdelek v avkciji, ki jih imajo vsakodnevno določene firme na e-bayu.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.11.2008 16:29:46   
Aurea
talking to myself  
samogovori user posted image

grem pa kaj pametnega narest za dom user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?