Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 14:49:05
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole sve z Anjo še kruh spekle ooooo, lepoooo... ja, je treba kr hit začet prvajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 14:54:05
|
|
|
|
Katina
|
SS, jaz sem za Supernovo. Vse naj naj Žanu in Varji . špelin@, upam, da dobiš kje prej datum za alergološko. edinaos, bravo Anja - kmalu bo rabila predpasniček - bi ji jaz dala enga, pa ni roza. V četrtek pa jaz žal ne bom mogla na Logaški konec. čmrlika,mi prekuhavamo vodo in steriliziramo stekleničke in jih bomo do enega leta. Ker imamo sterilizator za v mikro je to en, dva, tri. Dude steriliziramo 1x dnevno. estrella*, a tko, ti šibaš v KR . No, jaz tud . Kaj sem še zasledila? aja, Katy82, bravo da ste se znebili refluksa . Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 14:54:25
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, v trboveljskem BC-ju žal nimajo teh dudk tilči in Estrella*, a so tiste alergološke na koncesijo ali samoplačniške?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 14:56:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!! Kar zjokala se bom Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj pokliči tisto od **** pa vprašaj kako dolgo je treba tam čakat. Tisto je pulmologinja...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 14:56:49
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, ful dobra fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:06:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili. A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:06:36
|
|
|
|
sesil
|
hellouuu čveke aneja je zaspala, jaz pa sem si izborila malo časa zase. v četrtek pridem na čvek, kjerkoli pač bo. al logatec al godovič. jaz pa več nič ne steriliziram, vodo pa še vedno zavrem. se mi zdi malo brezveze sterilizirat, saj so že kar veliki. sem pa to pridno delala do 3 meseca. tudi črpalko za mleko, ki si ga načrpam, da ga dam med banano ali med drugo hrano, ne steriliziram. pa kaj vse bacilov pobere kjer se valja - še pa še. edinaos, anja bo pa pridna za štedilnikom in pečico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:11:47
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili. A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame?? Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit. Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:17:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina? Odvisno od sedeža. Od 20-100 eur (to je že z odbito poštnino). Poštnina pa okrog 20-30 eur. Estrella moja je pa ravno obratno. Mlečne kašice ji gredo v rit, zelenjava pa ne. Bom probala, če bo drug teden kaj drugače. za Aljo. Počasi bo pravi jedec. Še mojo zdaj šiša. Čmrlika jaz flaške ruknem v pomivalnega. Vodo imam vedno prekuhano, ker imam kuhalnik že zaradi kave. Dajem pasadno skuto Maji, rumenjaka in jogurtov pa še nisem. edinaos špelin@ naša je tudi kao pulmologinja in ima zraven alergološko ambulanto. Če je samo pulmologinja ti pša res ne more nič pomagat, razen zdravljenje bronhitisa. Je pa fajn da se izve izvor, ker mi še zdaj za Jako ne vemo. Pač sama sumim, da je pes kriv, ker takrat dobi napade kašlja. Katina za izboljšanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:20:04
|
|
|
|
kasso
|
katina, super, da ni več pikic in držim pesti, da bo tako še naprej Naty, zmenjeno Aja katy ,jutri grem v NG in ker bom zraven BC ti lahko tudi tam pogledam...javi mi oz. mi pošlji gsm na zs.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:21:20
|
|
|
|
hijenca
|
Midva se javljama in poročama Mere: 68,5 cm, 8760 g, OG 45 cm in nisma več po teži na zgornji črti, ampak sma malo padla pod črto, tako, da se mama ne bo več sekirala glede Vidkove teže. Cepljenje in sadje - zelenjava: do predkratkim so bila cepiva narejena na osnovi živih organizmov in je prihajalo do reakcije, zato otroci niso smeli jest en dan prej, na dan cepljenja in dan po cepljenju sadje in zelenjavo. Sedaj pa lahko jedo vse. Preventivno pa priporočajo, da sadja in sadne sokove na dan cepljenja naj nebi uživali, ampak ni več obvezno. Takšna je bila razlaga. Moj mišek je bil danes tako dobre volje pri P, da niti z okico ni trepnil, ko ga je pičila. On se je kar smejčkal in pogovarjal. Sedaj pa še kar spi v jajčki. Glede GH pravi P, da zelo lepo uvajama, da naj do 9 meseca počasi preidema na vsakodnevno prehrano naše družine. Mlečne izdelke, kot so skuta in jogurt, lahko začnema papat. Edino z glutenom naj počakama do 7 meseca in potem počasi začnema uvajat. Pravi pa, da otroci, ki kažejo alergije na gluten drugače izgledajo, da so bolj drobčkani, kar pa seveda ni pravilo. Zato tudi naj počakama do 7 meseca. Tako, to je zaenkrat, sedaj pa grem še malo prebrat za nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:21:21
|
|
|
|
kasso
|
edinaos, prava kuharca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:24:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no velja potem jutri ob 10:00!!! Juhuhuuu! Komaj čakam, da spet vidim male nagajivčke!!!! Kje pa? SS: ti odloči! Qulandia, Tuš, Mercator??? Meni je načeloma vseeno, samo da ne bo zeblo, da se spet ne prehladiva z Manco nazaj . A se zmenimo za Quladndijo, ker so H&M ter ostale trgovine blizu js bom sporočila še Darmar... Jz pa Valentini in Martini lps
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:25:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hijenca- daj povej, kaj je zdaj stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim... si vprašala? To pa tudi mene zanima. Imava namreč jutri tretje cepljenje Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem.... Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak ? Steriliziranje flašk, uuuuu madonca se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje. NO je, je pa res, da sem jih že od samega začetka bolj malo, ker sem bolj pozabljive sorte . Vodo pa včasih prekuham, spet drugič ne. Kadar pa kam gremo pa ovbezno prekuham. Midve sva že probale skutke, jogort pa čaka v hladilniku, rtumenjaka pa še ne. Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo Naša od 3-4 tedna naprej spi izključno in samo na hrbtu. Ravno zdele se je zbudla pa je pančala od 12.50 Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami... Tudi jaz danes ne kuham, (SPET, bo rekkla Estrella ), mi je mami naredila segedin
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:25:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Takole sve z Anjo še kruh spekle midve sva pa včeraj takole testo za picodelale.. Da ne govorim kakšna je bila Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:26:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina SS, jaz sem za Supernovo. Ojoj, nate sem pa prej pozabila Meni je načeloma vseeno kje, edino supernova mi ni ravno najbolj po godu, ker je en Mečkatorjev lokalček bolj hladen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:27:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, v trboveljskem BC-ju žal nimajo teh dudk tilči in Estrella*, a so tiste alergološke na koncesijo ali samoplačniške? koncesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:32:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vsem, ki imate bolne otroke . Nam gre zgleda bolje. Včeraj je bilo nekaj pikic, ki jih danes ni več. Vse kaže, da se jih bomo znebili. A imaš mogoče ta teden kakšen dan dopoldne čas zame?? Ejga, sem te klicala na GSM, pa si me skenslala, pol mi je blo pa nerodno težit. Ker sem se za ju3 zmenila z gorenjkami bi mi bolj pasalo drug teden v ponedeljek ali torek, če seveda tebi ustreza. Nisem te skenslala, telefon mi je crknil, potem sem ga pa napolnila in te pozabila nazaj poklicat Meni je tako ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 15:44:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, v trboveljskem BC-ju žal nimajo teh dudk tilči in Estrella*, a so tiste alergološke na koncesijo ali samoplačniške? oboje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 16:06:04
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina? Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay). Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih. Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine. Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 16:21:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina? Katy, jaz sem oba sedeža naročila iz Nemčije (e-bay). Za prvega (Maxi CosiCabriofix) sem dala 15 eur poštnine in je prišel v 5 dnevih. Za drugega (Maxi Cosi Tobi) pa 19 Eur poštnine. Skratka, jaz samo še prek e-baya naročujem (nove) avtosedeže, ker so veeeliko cenejši kot pri nas. Jaz naročujem preko e-baya ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše. Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 16:21:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR???? Morebiti pa res... SS kdaj pa imate cepljenje? Mi imamo tudi zjutraj. Čmrlika, jaz flašk ne steriliziram (no, itak ne uporabljamo flašk, ampak magične lončke), vodo pa ponavadi dam prekuhano, oz. čajček. Jogurt je naša včeraj probala, namočila jeziček v breskov-marelični bio jogurt, ki ga je ati ravno jedel in ji je bilo kar fajn. Pomojem ne bi smelo biti problema s fermentiranimo mlečnimi izdelki. Estrella, bravo za Aljo - zelenjavarko Ka bi jaz dala, da bi naša kako žličko dol spravila... včeraj ji tudi pirejček ni šel v rito... no ja, glavno, da malo okušamo. Edinaos, Anja, ki "mesi testo" je prava faca Vidim, da uživa v antilop stolčku, tudi mi smo ga nabavili v petek, ko smo šibali pogledat novo Ikeo v Celovec. Špelin@, joj, tebi bi pa človek res že privoščil malce oddiha od stalnega letanja po ZD in sekiranja zaradi njegovega zdravja... bogi Gregorček... se mi smili... , da se čimprej uredi njegovo zdravje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 16:26:46
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz naročujem preko e-baya ali drugih internetnih trgovin, ki znajo biti še cenejše. Ni mi jasno zakaj imajo Nemci in Avstrijci cenjše stvari kot mi in višje plače. Ajde, da so njihove stvari malo nižje, ne pa za celih 100 eur po komadu. To meni ne bo nikoli jasno. Ja, saj sem jaz za Buggsterja (ogromen paket je bil) dala tudi samo 10 eur poštnine iz Nemčije Mislim, to je lih ena vožnja do LJ in nazaj. Nemški trg pa je velik in internetne poslovalnice ne rabijo plačevat najemnine za trgovino, osebja... skratka, zato je možna taka razlika. Saj, če pa pogledaš cene npr. sedežkov v navadnih trgovinah (XXLutz, Kika ali drugod) pa vidiš, da je razlika minimalna ali pa imajo še celo dražje. Torej, splača se preko e-baya ali firm, ki poslujejo zgolj preko interneta. Še najbolj poceni pa prideš skozi, če kupiš nov izdelek v avkciji, ki jih imajo vsakodnevno določene firme na e-bayu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 16:29:46
|
|
|
|
Aurea
|
talking to myself samogovori grem pa kaj pametnega narest za dom
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?