|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 12:28:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!!
Kar zjokala se bom user posted image  Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojoj, a šele takrat bo na vrstiuser posted image kaj pa če probaš še kam drugam poklicat?

v Ljubljani,tam nekje pri Babniku je privat alergološka klinika.Tja sva šla z Nejcem na testiranje.Če te zanima, lahko pogledam za tel.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
11.11.2008 12:28:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella: majstor je tu, ocenjujem da bi bil moj in tvoj brojuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hit na en user posted image skoč...user posted image

evo jaz mu ravnokar kofi kuham, sem izredno ustrežljivauser posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.11.2008 12:30:37   
katy82
Estrella nč ne vidm

Špelina hvala tiuser posted image ,kako pa to da je datum tko pozen,zgleda da so vsi navalili na vaš konc k se pa v Lj tko dolg čaka

Edina  zdej pa ne štekam kolk pa deluje star?user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.11.2008 12:30:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!!
Kar zjokala se bom user posted image  Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojoj, a šele takrat bo na vrstiuser posted image kaj pa če probaš še kam drugam poklicat?

v Ljubljani,tam nekje pri Babniku je privat alergološka klinika.Tja sva šla z Nejcem na testiranje.Če te zanima, lahko pogledam za tel.

Mi2 sva bila v pržanu na vrsti v dobrem tednu, tudi privat

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
11.11.2008 12:30:57   
barbaw

Daj pokliči tisto od **** pa vprašaj kako dolgo je treba tam čakat.

Estrella nič ne piše

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
11.11.2008 12:32:01   
barbaw

evo jaz mu ravnokar kofi kuham, sem izredno ustrežljivauser posted image user posted image

Da ne bodo tebe enkrat kufri čakali pred vrati ko boš prišla iz sprehoda. Te bo mož deložiral. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
11.11.2008 12:33:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella nč ne vidm

Špelina hvala tiuser posted image ,kako pa to da je datum tko pozen,zgleda da so vsi navalili na vaš konc k se pa v Lj tko dolg čaka

35-40user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.11.2008 12:34:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Da ne bodo tebe enkrat kufri čakali pred vrati ko boš prišla iz sprehoda. Te bo mož deložiral. user posted image

nima razloga za touser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.11.2008 12:37:34   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Estrella nč ne vidm

35-40user posted image

uuuuu taprav bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.11.2008 12:39:44   
Estrella*
Pa zakaj meni noče prikazat podpisauser posted image user posted image ???????????????????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.11.2008 12:41:12   
tilči

Pa zakaj meni noče prikazat podpisauser posted image user posted image ???????????????????

sedaj pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.11.2008 12:41:51   
Estrella*
RATALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image  sem bila že v bojni pripravljenosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.11.2008 12:44:03   
Estrella*
Tako sedaj bo lažje iztavhat seznamuser posted image Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težavuser posted image user posted image Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.11.2008 12:46:27   
Anonimen

Tako sedaj bo lažje iztavhat seznamuser posted image Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težavuser posted image user posted image Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanjauser posted image

saj se mi kar smiliš, boga a samo 2 uri ti je spalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.11.2008 12:46:56   
Estrella*
Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti????

Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.11.2008 12:50:14   
Estrella*

saj se mi kar smiliš, boga a samo 2 uri ti je spalauser posted image user posted image user posted image

Ja a ni to groznooooouser posted image user posted image  o saj bo pa popoldan not prneslauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.11.2008 12:50:28   
tilči

Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti????

Ne bi vedela.user posted image Je bil pa Nejc kar pozen, preden je dojel, da je brez pleničke bolj fino.

Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.11.2008 12:52:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ne bi vedela.user posted image Je bil pa Nejc kar pozen, preden je dojel, da je brez pleničke bolj fino.

naš je bil isti malo pred 3 letom je nehal kakat, malo po 3 letu pa lulatuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.11.2008 12:56:10   
Naty*
kasso super za DMuser posted image ! Bi mela riževo kašico od Allnature. Tisto, ki je samo riževa (brez jabolka in hruške). V Lj. jo je zmanjkalo pa sm kupila tisto drugo, ma pa očitno alergijo na hruške user posted image .

Ne morem komentirat, ker smo tečni user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.11.2008 13:03:42   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo mene I m back user posted image

Ste včeraj zvečer in danes dopoldan čisto preveč napisale, tako da za nazaj nisem nič brala, samo na parih straneh sem se ustavila.

SVOJEGLAVA: jaz sem načeloma ZA, za JUTRI, sej več, babja čveka pač user posted image .
Imava z Manco zjutraj P in cepljenje ob 8.15, potem pa imam namen iti proti KR. Kdaj pa bi tebi ustezalo? Recimo 10.00, bi bilo OK??

ESTRELLA: a potem velja za v četrtek??? Upam, da ne bo Manca kake vročine staknila oziroma da ne bo kake reakcije!!!

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.11.2008 13:05:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo mene I m back user posted image

Ste včeraj zvečer in danes dopoldan čisto preveč napisale, tako da za nazaj nisem nič brala, samo na parih straneh sem se ustavila.

SVOJEGLAVA: jaz sem načeloma ZA, za JUTRI, sej več, babja čveka pač user posted image .
Imava z Manco zjutraj P in cepljenje ob 8.15, potem pa imam namen iti proti KR. Kdaj pa bi tebi ustezalo? Recimo 10.00, bi bilo OK??

ESTRELLA: a potem velja za v četrtek??? Upam, da ne bo Manca kake vročine staknila oziroma da ne bo kake reakcije!!!

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Velja samo uro povejuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.11.2008 13:08:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mene žal ne bouser posted image , ker se otroka še zdravita.Pa še brez avta semuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.11.2008 13:08:39   
barbaw

Pa kaj bi ti še rada od nje? Moja nikoli ne spi toliko.

Estrella moj je bil pri 19 mesecih suh podnevi in ponoči. Ko sem mu vzela plenico je bil brez nje za vedno. Je pa sam pokazal voljo in pri cca 17 m smo imeli probleme, da ni zdržal do jutra. Nekje ob 5/6-ih ga je lulat tiščalo.
Če bo Maja tu nekje pri plenicah sem na konju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.11.2008 13:11:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa kaj bi ti še rada od nje? Moja nikoli ne spi toliko.

Da bi bila stara ene 3 leta??user posted image user posted image

Estrella moj je bil pri 19 mesecih suh podnevi in ponoči. Ko sem mu vzela plenico je bil brez nje za vedno. Je pa sam pokazal voljo in pri cca 17 m smo imeli probleme, da ni zdržal do jutra. Nekje ob 5/6-ih ga je lulat tiščalo.
Če bo Maja tu nekje pri plenicah sem na konju. user posted image

Je bil pa zelo hiteruser posted image

Stanje na bojišču: danes smo naklofale 7 strani, januarčice pa stran in poluser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.11.2008 13:12:22   
aurora28
Hijenca Gal je na dan cepljenja normalno jedel sadje in zelenjavo in ni bilo nobenih reakcij. user posted image

**** hvala, si bom tudi jaz danes pogledala svingerje. user posted image

Katy jaz tudi lahko pogledam v našmu velenjskemu BC, ti javim? Aja kaj a preko interneta jih pa ni mogoče naročiti?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?