|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
11.11.2008 13:13:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo mene I m back user posted image

Ste včeraj zvečer in danes dopoldan čisto preveč napisale, tako da za nazaj nisem nič brala, samo na parih straneh sem se ustavila.

SVOJEGLAVA: jaz sem načeloma ZA, za JUTRI, sej več, babja čveka pač user posted image .
Imava z Manco zjutraj P in cepljenje ob 8.15, potem pa imam namen iti proti KR. Kdaj pa bi tebi ustezalo? Recimo 10.00, bi bilo OK??

ESTRELLA: a potem velja za v četrtek??? Upam, da ne bo Manca kake vročine staknila oziroma da ne bo kake reakcije!!!

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Velja samo uro povejuser posted image

Em, em, ...tam okol 10-11h, bi blo vredu?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.11.2008 13:14:00   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????

Mene žal ne bouser posted image , ker se otroka še zdravita.Pa še brez avta semuser posted image

Škoda user posted image
Pa drugič, velja?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.11.2008 13:14:58   
Soncnica Sandra ***
Evo še 100 strani pa gremo na naslednji del user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.11.2008 13:16:08   
Soncnica Sandra ***
Stanje na bojišču: danes smo naklofale 7 strani, januarčice pa stran in poluser posted image

Bravo čveke!!! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.11.2008 13:20:54   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tako sedaj bo lažje iztavhat seznamuser posted image Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težavuser posted image user posted image Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanjauser posted image

Pa kaj bi ti še rada od nje? Moja nikoli ne spi toliko.

Da bi bila stara ene 3 leta??user posted image user posted image

Estrella moj je bil pri 19 mesecih suh podnevi in ponoči. Ko sem mu vzela plenico je bil brez nje za vedno. Je pa sam pokazal voljo in pri cca 17 m smo imeli probleme, da ni zdržal do jutra. Nekje ob 5/6-ih ga je lulat tiščalo.
Če bo Maja tu nekje pri plenicah sem na konju. user posted image

Je bil pa zelo hiteruser posted image

Stanje na bojišču: danes smo naklofale 7 strani, januarčice pa stran in poluser posted image

Ti si pa danes zahtevna. user posted image  A pri 3-eh pa ne boš imela dela z mjo? Futrat ti je res ne bo treba, ker bo sama jedla. user posted image  Še prehitro bo minilo boš vidla.

Hijenca verjetno so mislile, da ne sme sadja zaradi kakšne alergične reakcije. Po moje je bolj mišljeno na kakšno sadje in zelenjavo, ki je še ni jedel. Bi bilo kar sr...., če bi imela alergično reakcijo in bil obenem cepljen. Tako malo telo bi to težko preneslo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.11.2008 13:25:42   
katy82
Aurora če imaš možnost pogledat bi ti bla hvaležna,barva mi ni važna sam da je dvojkica,v BC piše da imajo in ko sem naročila me je klicala ena njihova gospa in mi povedala,da jih nimajo več tko da je blo storniranouser posted image

Estrella a veš da jst tega internetnega naročanja ne obvladam sploh pa če je v tujem jeziku mi sploh ne gre.user posted image A bi mi hotla pomagat če ne bi šlo?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.11.2008 13:26:52   
katy82
Barbaw dej mi povej kolk se splača naročit avtosedež iz tujine?Kolk pride poštnina?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.11.2008 13:37:56   
aurora28
Katy v velenjskem BC jo imajo od 6 mesecev dalje, torej 2, je roza barve in so mi jo dali na stran. Če želiš ti jo jutri kupim in pošiljem po pošti? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.11.2008 13:40:29   
katy82
Aurora zlata si prosim kar vse dvojkice mi nabaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti srce si

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.11.2008 13:42:34   
aurora28
Na zs mi pošlji naslov in ti jih jutri pošljem user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.11.2008 13:48:02   
katy82
Aurora imaš ZS

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.11.2008 13:56:02   
Estrella*
No danes sem nadvse vesela. Skuhala sem1/2 kolerabe, dva krompirčka in en korenček dodala 2 kocki zmrznjene juhe in zmiksala. Mala je pojedla vse do zadnje žlice 170g.user posted image Zelenjava ji gre kar v rit, samo mlečne kaše pa neuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.11.2008 13:57:36   
aurora28

No danes sem nadvse vesela. Skuhala sem1/2 kolerabe, dva krompirčka in en korenček dodala 2 kocki zmrznjene juhe in zmiksala. Mala je pojedla vse do zadnje žlice 170g.user posted image Zelenjava ji gre kar v rit, samo mlečne kaše pa neuser posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image , Galu pa vbolj diši sadje kot zelenjava.

Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.11.2008 14:05:52   
Anitka
Ojla!

Zdaj pa ne vem kje naj začnem brati, ko ste bile spet velečvekeuser posted image user posted image user posted image

A vam povem mojo včerajšnjo štorijo? No prav - vglavenm včeraj sem se odpovedala večernemu maratonu na RR-ji, da bi šla malce prej spat in glej ga zlomka kaj se mi pripeti. Gal je zaspal ob 21.uri in bil kot sovica že ob 21.45, nakar je rogovilil poln energije do 23.ureuser posted image user posted image user posted image Pa je šlo moje spanje po zluuser posted image user posted image user posted image Bi bilo bolje, da bi tule gor čvekala.

Pa da vseeno malce pohvalim tega mojega falotka - danes sva probala novo sadje - kaki, ki mu je bil zeloooooooo všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aurora najina Gala imata pa spet eno skupno lastnost - raje imata sadje kot zelenjavouser posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image za Aljo, ki pa ima rada zelenjavo.

A sem vam zadnjič rekla, da nobene čveke niso neulovljive?
user posted image user posted image

Zdaj grem pa s sitnobico pančat... Bom kasneje kaj več počvekala

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.11.2008 14:10:04   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.11.2008 14:12:30   
Svojeglava
no velja potem jutri ob 10:00!!!
Juhuhuuu!

Kje pa?
SS: ti odloči! Qulandia, Tuš, Mercator???

js bom sporočila še Darmar...

lps

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.11.2008 14:14:06   
nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.11.2008 14:16:55   
valentina2006

Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti????

Ne bi vedla... se mi zdi, da je Sara kr rada mela pleničko, sam ko se jo je pa čez dan odvadla, je bla tud ponoč kmal suha user posted image . Pr moj sestr je pa fant hit zakapiru in bil suh... hči je pa še leto pred šolo, še ne še manj ponoč kakcala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.11.2008 14:18:13   
valentina2006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.11.2008 14:21:06   
Čmrlika
Halo halo!

Midva z Vidkom sma prispela iz randija. Kako je pa Taja lepa pupa (od čmrlike). Videk je imel prav tremo, čisto rdeča lička je imel, pa ni bil preveč razpoložen. Upam, da mi ne zboli. Pa še konkurenco je imel. Čmrlika hvala za čvek, kavico imaš pa še zmeraj v dobrem.

Ooo, sta tud dolgo domov hodla... user posted image  Meni je Taja v liftu že spala...tečka...ne vem če ni bla ona s tremo, ker je kr dva zraven mela..paj e rajši ženski adut- bodi tečna...user posted image  pokazala user posted image  in potem sva hodle domov po širokem in počez, da je princesa spala,jaz pa skoraj zmrznila pa se polulala...ja je spala tak veni lepo skoraj dve uri user posted image

hvala za pohvale Taje, Vid je pa meni tak očarljivec, pa ful lepo se smejčka...user posted image
Kako je danes, ni kje zbolel?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.11.2008 14:22:53   
Anonimen
Tako mala spi, kosilo skuhano, prelepe zavese imam: pa kaj še človek rabi za srečouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.11.2008 14:31:13   
Anonimen
Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.11.2008 14:38:33   
Čmrlika
Uuuuuuu. mi je uspelo malo preletet...sem se pa potolažila, ker ko vidim po straneh kolko ste od včeraj skup spravle, me mine...pol pa je itak pol tega okvirčkov...user posted image
pol pa valda da smo že na 4.delu user posted image   user posted image  user posted image
Meni osebno pa gredo na živce, ker je vse skupaj tak razpotegnjeno na koncu in pol vedno že kaj spregledam user posted image
Hijenca- daj povej, kaj je zdaj  stem sadjem pred cepljenjem...to tud jaz prvič slišim...user posted image  si vprašala?

Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  
Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image

Kak mi pa paše zdaj malo tu gor viset...nič se mi ne da...pa kuhat ne rabim, ker gremo na pozno martinovo kosilo k mojim staršem ...Brvo za mojo mami...user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.11.2008 14:40:30   
Čmrlika
Takole sve z Anjo še kruh spekleuser posted image

user posted image
Iiii. , kak lubano...user posted image pridna Anja...! ja, hitro jo je treba navadit na gospodinjska dela! Je uživala ziher...user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.11.2008 14:41:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.11.2008 14:44:03   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Evo eno vprašanje...kaj še sterilizirate flaške? Pa vodo prekuhavate? ste menda že zadnjič nekkj o tem, ne.pa ne najdem....user posted image  

Jest flaške še zmer steriliziram - 1X / teden. Vodo pa prekuhavam tud še, pa nimam pojma do kdaj jo je treba user posted image

Pa še eno...ste že dale jugurt al pa rumenjak user posted image  ?

Skutke, jogurte po 6 mesecu (tvoja je že, mi še nismo), rumenjak okrog 7 mesca.

Aaaaa, pa še........Taja spi, pa sem jo ravno popravljala in me zanima, kako vam najbolje spijo user posted image ? Midve zdaj ugotavljava da je po novem na bušijo možno spat, in to bolj dolgo user posted image

Naš najraj spi na boku, pa da si neki čez oči potegne...

user posted image user posted image user posted image   za mami in kosilo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?