Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:28:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!! Kar zjokala se bom Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojoj, a šele takrat bo na vrsti kaj pa če probaš še kam drugam poklicat? v Ljubljani,tam nekje pri Babniku je privat alergološka klinika.Tja sva šla z Nejcem na testiranje.Če te zanima, lahko pogledam za tel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: majstor je tu, ocenjujem da bi bil moj in tvoj broj Hit na en skoč... evo jaz mu ravnokar kofi kuham, sem izredno ustrežljiva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:30:37
|
|
|
|
katy82
|
Estrella nč ne vidm Špelina hvala ti ,kako pa to da je datum tko pozen,zgleda da so vsi navalili na vaš konc k se pa v Lj tko dolg čaka Edina zdej pa ne štekam kolk pa deluje star?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:30:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!! Kar zjokala se bom Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ojoj, a šele takrat bo na vrsti kaj pa če probaš še kam drugam poklicat? v Ljubljani,tam nekje pri Babniku je privat alergološka klinika.Tja sva šla z Nejcem na testiranje.Če te zanima, lahko pogledam za tel. Mi2 sva bila v pržanu na vrsti v dobrem tednu, tudi privat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:30:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Datum za alergološko v Trbovljah sem dobila 23.12. Od kdaj je pa tam treba tolk časa čakat??????!!!!!!!! Kar zjokala se bom Potem pa še sestra pravi, da mora biti takrat zdrav... Kako bo zdrav, če ga že mesec in pol matra bronhitis???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj pokliči tisto od **** pa vprašaj kako dolgo je treba tam čakat. Estrella nič ne piše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:32:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: majstor je tu, ocenjujem da bi bil moj in tvoj broj Hit na en skoč... evo jaz mu ravnokar kofi kuham, sem izredno ustrežljiva Da ne bodo tebe enkrat kufri čakali pred vrati ko boš prišla iz sprehoda. Te bo mož deložiral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella nč ne vidm Špelina hvala ti ,kako pa to da je datum tko pozen,zgleda da so vsi navalili na vaš konc k se pa v Lj tko dolg čaka Edina zdej pa ne štekam kolk pa deluje star? 35-40
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella: majstor je tu, ocenjujem da bi bil moj in tvoj broj Hit na en skoč... evo jaz mu ravnokar kofi kuham, sem izredno ustrežljiva Da ne bodo tebe enkrat kufri čakali pred vrati ko boš prišla iz sprehoda. Te bo mož deložiral. nima razloga za to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:37:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Estrella nč ne vidm Špelina hvala ti ,kako pa to da je datum tko pozen,zgleda da so vsi navalili na vaš konc k se pa v Lj tko dolg čaka Edina zdej pa ne štekam kolk pa deluje star? 35-40 uuuuu taprav bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:39:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa zakaj meni noče prikazat podpisa ???????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:41:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa zakaj meni noče prikazat podpisa ??????????????????? sedaj pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:41:51
|
|
|
|
Estrella*
|
RATALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sem bila že v bojni pripravljenosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:44:03
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako sedaj bo lažje iztavhat seznam Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težav Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako sedaj bo lažje iztavhat seznam Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težav Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanja saj se mi kar smiliš, boga a samo 2 uri ti je spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:50:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako sedaj bo lažje iztavhat seznam Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težav Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanja saj se mi kar smiliš, boga a samo 2 uri ti je spala Ja a ni to groznooooo o saj bo pa popoldan not prnesla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:52:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, VALENTINA, ****, kasso, barbaw, tilči in ostale, ki imate že starejše lumpe doma a drži teorija, da so punce prej čiste kot fanti???? Ne bi vedela. Je bil pa Nejc kar pozen, preden je dojel, da je brez pleničke bolj fino. naš je bil isti malo pred 3 letom je nehal kakat, malo po 3 letu pa lulat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 12:56:10
|
|
|
|
Naty*
|
kasso super za DM ! Bi mela riževo kašico od Allnature. Tisto, ki je samo riževa (brez jabolka in hruške). V Lj. jo je zmanjkalo pa sm kupila tisto drugo, ma pa očitno alergijo na hruške . Ne morem komentirat, ker smo tečni ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:03:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo mene I m back Ste včeraj zvečer in danes dopoldan čisto preveč napisale, tako da za nazaj nisem nič brala, samo na parih straneh sem se ustavila. SVOJEGLAVA: jaz sem načeloma ZA, za JUTRI, sej več, babja čveka pač . Imava z Manco zjutraj P in cepljenje ob 8.15, potem pa imam namen iti proti KR. Kdaj pa bi tebi ustezalo? Recimo 10.00, bi bilo OK?? ESTRELLA: a potem velja za v četrtek??? Upam, da ne bo Manca kake vročine staknila oziroma da ne bo kake reakcije!!! OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:05:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo mene I m back Ste včeraj zvečer in danes dopoldan čisto preveč napisale, tako da za nazaj nisem nič brala, samo na parih straneh sem se ustavila. SVOJEGLAVA: jaz sem načeloma ZA, za JUTRI, sej več, babja čveka pač . Imava z Manco zjutraj P in cepljenje ob 8.15, potem pa imam namen iti proti KR. Kdaj pa bi tebi ustezalo? Recimo 10.00, bi bilo OK?? ESTRELLA: a potem velja za v četrtek??? Upam, da ne bo Manca kake vročine staknila oziroma da ne bo kake reakcije!!! OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR???? Velja samo uro povej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:08:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** OSTALE GORENJKE IN ČVEKE: darmar, Valentina, tilči, Martina, Tiana, Aurea, ...... katera še pride čvekat v sredo v KR???? Mene žal ne bo , ker se otroka še zdravita.Pa še brez avta sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:08:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako sedaj bo lažje iztavhat seznam Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težav Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanja Pa kaj bi ti še rada od nje? Moja nikoli ne spi toliko. Estrella moj je bil pri 19 mesecih suh podnevi in ponoči. Ko sem mu vzela plenico je bil brez nje za vedno. Je pa sam pokazal voljo in pri cca 17 m smo imeli probleme, da ni zdržal do jutra. Nekje ob 5/6-ih ga je lulat tiščalo. Če bo Maja tu nekje pri plenicah sem na konju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:11:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako sedaj bo lažje iztavhat seznam Glede na to,da skoz visim na RR tudi druge ne boste imele težav Mala se je odločila, da bo po 2h spanja vstala in ni nič z mojimi dragocenimi minutkami uživanja Pa kaj bi ti še rada od nje? Moja nikoli ne spi toliko. Da bi bila stara ene 3 leta?? Estrella moj je bil pri 19 mesecih suh podnevi in ponoči. Ko sem mu vzela plenico je bil brez nje za vedno. Je pa sam pokazal voljo in pri cca 17 m smo imeli probleme, da ni zdržal do jutra. Nekje ob 5/6-ih ga je lulat tiščalo. Če bo Maja tu nekje pri plenicah sem na konju. Je bil pa zelo hiter Stanje na bojišču: danes smo naklofale 7 strani, januarčice pa stran in pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 11.11.2008 13:12:22
|
|
|
|
aurora28
|
Hijenca Gal je na dan cepljenja normalno jedel sadje in zelenjavo in ni bilo nobenih reakcij. **** hvala, si bom tudi jaz danes pogledala svingerje. Katy jaz tudi lahko pogledam v našmu velenjskemu BC, ti javim? Aja kaj a preko interneta jih pa ni mogoče naročiti?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?