Mandek
|
Pozdravljene! Smo pa kar pridne na teh starših,a? lepo,lepo Na hitrico sem vas prebrala, da vidim kako stvari stojijo drugje in kako se privajate na novo življenje...Jolly, imaš res pestro, ampak pravijo, da je to faza, ki jo je potrebno dati skozi.Mi smo zadnjih 5 dni tudi precej bogi...Zala je začela zavračati dojko, nekajkrat je poskusila, nato pa v histerični jok. V strahu,da ni mogoče lačna, sem si črpala mleko in ji dajala po flaški. 100ml za dve uri, nič več... Je to normalno? Mar ne bi moglo to zadostovati za...hm...4 ure?Celo noč? Ja,sej vem, sanjaj sanje... No, paniko nadaljujem tako, da kupim Novalac proti kolikam (uf, smo bli bogi 100 na uro) in ji dam zvečer. danes ne vem več, kaj ji je pomagalo, niti ali so resnično bili krčki ali kaj za , ampak po tem mleku težko,težko kaka in smo spet na istem. Danes opuščam dodatke in jo že ves dan pristavljam k dojki,da se navadiva nazaj na sesanje. Zaenkrat je pridkana in sesa (ne protestira), razen, ko jo zagrabi napenjanje, postane vsa rdeča in hlasta za zrakom, v želodčku pa štala...Revica. Včeraj sem ji dala dodatek ob 11.30 zvečer, mala zaspi, ji podložim pleničko nakar bruhne v histeričen jok . Ta jok je trajal do 2 zjutraj...priznam, imelo me je, da bi se vrgla čez okno. Še dobro, da jo je očka peljal poslušat pesmice, ker mami ni bila več za to (po celem dnevu joka,stoka,vika in krika???Ja, Jolly...te razumem). No, danes zjutraj ugotovim, da sem najbrž slaba mama, ker se moja hči v spanju oglaša kot kak star pjanček, meni je pa to normalno . Prišla do sklepa, da ima verjetno zamašen nosek in da ji otežkočeno dihanje ne da spati. Kaj naj storim? Prosim za vse možne predloge, kako rešiti to zadevo...Imam aspirator in fiziološko...nimam pa kapalke, ker mi jo je patronažna pozabila pustiti. Kako rešujete to ve? In ja...kako vam uspe prespati več kot 3 ure v enem kosu? meni je to višek znanstvene fantastike....Kapo dol vsem, ki imate tako urejeno-no, pridnim otročkom . Zdej grem pa pod tuš preden se oglasi novi alarm in bom spet v službi njenega Veličanstva... Topel pozdravček, mandek in zala