Barbara33
|
Tudi naša ima po obrazku mazoljčke z belo pikico na vrhu, pa je rekla patronažna, da dokler je bela kapica je vse o.k. saj so hormonski in se malo selijo, bodo pa sami izginili. Tako jo jaz posebej ne mažem, olje dodam le v vodo, v kateri jo kopam - po nasvetu patronažne. Drugače pa je Zala kar dosti budna - niti slučajno ne spi več po 3 ali 4 ure, kot na začetku, a mi ni problem, ker, če jo imam ob sebi in jo crkljam, ne joka - to pa mi veliko pomeni. Komaj pa čakam, da dobim nosilno ruto, tako bo še malo lažje. Jolly, nisem zasledila, a se vidva dojita ali kombiniraš? Sem ugotovila, da Zali full paše, če skupaj leživa - tako, da se kao leže dojiva - ampak seveda bolj malo cuza, je pa takrat čisto pomirjena, jaz pa tudi lahko malo zadremam. Nebi ti želela pametvat, saj vem, da si sprobala vse kar se da, no pa kljub temu ... Drugače pa tudi medve kombinirava pri hrani, saj se le z dojenjem ne naje, kljub temu, da imam mleka dovolj - full zagnano namreč sesa ali le nekaj minut in to je to - tako si čez dan vzamem čas in jo kakšno uro ali uro in pol dojim običajno, potem si mleko črpam (dragi mi je kupil od Aventa električno črpalko in je zakon - matr, res je draga, ampak od ročne bi mi kmalu roka zablokirala), ponoči pa je dodajava Novalac. Kar se nohtkov tiče, je meni patronažna rekla, da pri enem mesecu:) - ja res vsak drugače pove - bomo vidli, kakšne nasvete bomo dobili v ponedeljek, ko imamo prvi pregled. Držite se.
|